Time to relax

God kveld skjønninger ♥ 

Har alle dratt på skolen idag etter en lang og ikke minst fin langhelg? Min langhelg har hvertfall vært det, og håper deres også har vært det. Selv om jeg har jobbet hele helgen og er utrolig sliten, så har dette så absolutt vært en fin langhelg. Godt med litt lengre fri!
 
Var utrolig tungt å stå opp idag, har vell noe å gjøre med langhelgen. Kunne gjerne fått sommerferie nå, det hadde ikke gjort meg noen verdens ting for å si det sånn. Men jeg kom meg opp idag, og da klokken passerte 06.00 stod jeg klar nede på tredemøllen for å fullføre en økt. Er så lenge siden jeg har hatt morgentrening nå, så synes det var på tide. Ble 10 kilometer før jeg måtte gi meg, er så fornøgd med dagens morgenøkt. Det herligste med morgenøktene er at du kan gjøre nettopp hva det måtte være når ettermiddagen kommer.
Så ettermiddagen min har gått nettopp til det, å gjøre det jeg vil. Når jeg kom hjem fra skolen tok jeg meg en velfortjent powernap, laget meg litt mat og slappet helt av. Powernapen trengte jeg virkelig, etter en så travel helg med lite soving. Etter powernapen startet jeg på treningsøkt nummer 2, som ble 13 kilometer med sykling ute - ikke så langt, men en deilig oppfriskning midt på dagen. 
Så dette har alt i alt vært en effektiv og sporty dag! Elsker at jeg får tid til så mye mer når jeg starter dagen så tidlig som det jeg gjor idag. Nå skal jeg sette meg ned og ta det helt rolig resten av kvelden. Jeg skal kose meg inne og se paradise hotel. Så har jeg planer om å legge meg tidlig, sånn at jeg er utkvilt til enda en morgenøkt før skolen imorgen. Håper dere har hatt en fabolous tirsdag ♥

2 kommentarer


Marita
-21.05.2013 kl:20:54


woow, flink du er! :-) så koselig.
Mathilde
-21.05.2013 kl:21:45


Flinka :-) Bra du har hatt en fin langhelg! Fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar