Torsdagsfri er happiness

God kveld skjønninger. Hvordan har dere det? Tenkte jeg bare skulle innom for å oppdatere dere litt på hvordan min dag har vært idag. Vel, den har både vært innholdsrik og avslappende på samme tid. Jeg har fått gjort så mye idag, og klokken er bare så vidt passert seks. Å være ferdig med alt man skal gjøre før man egentlig pleier er jo helt himmelsk, da har man jo hele kvelden til fri disposisjon. Noe som jeg har resten av hele kvelden idag, og hvor deilig høres ikke det ut som ♥

Idag fikk vi fri fra skolen, siden vi ikke er komt opp i noe muntlig eksamen. Er nervøs for at jeg kommer opp, men krysser alt som går an å krysses for at jeg ikke kommer opp, det hadde vært fantastisk. Så vi gjør ikke stort mye på skolen, er ganske deilig det, men samtidig veldig unødvendig å dra så langt til skolen for ingenting, da kunne det heller gitt oss tidligere sommerferie. Men kun 1 uke igjen NÅ!
Som sagt har denne dagen vært innholdsrik, men avslappende også. På første gang på lenge sov jeg til jeg våknet av meg selv, noe som virkelig trengtes og som gjorde susen på meg. For etter en god natt søvn, sprang jeg ned på tredemøllen og gjennomførte en fabulous økt på 10 kilometer + styrke etterpå. Jeg har også laget en good frukost, ryddet klesskapet og tatt fatt på treningsøkten nummer 2 for dagen, som nettopp ble 45 minutt med sykling. Hallelujah for en finfin dag♥ Og bare for å toppe det hele, laget jeg meg en frisk og diggx4 smoothie, som dere sikkert vet ELSKER jeg smoothie, det er noe av det beste jeg kan få. Hva er det beste dere kan få?

3 kommentarer


Amalie Ness
-13.06.2013 kl:18:31


ELSKAR smoothie sjøl:-D herlig og enkelt!
mettemjaaseth
-13.06.2013 kl:18:49


Amalie Ness: JAA, det er så godt :D Hihi :D
Silje<3 kommenterer alltid tilbake
-14.06.2013 kl:11:45


Fin blogg :-) kommenter gjerne tilbake

Skriv en ny kommentar