Weekend

Sunday in my heart ♥

Da var det helg gitt, som nå er ferdig. Det jeg liker best med helgen er selve fredagen, ettersom da har du en hel helg framfor deg med rolige dager å se fram til og den ultimate fredagskosen slår aldri feil. Så det gjor jeg og min bedre halvdel på fredag, vi koste oss framfor tv skjermen og såg på favoritt serien vår, nemlig prison break. Helt sykt spennende serie! Anbefaler alle som ikke har sett det, å begynne å se på det, er så sinnsykt bra. Angrer ikke ett sekund på at jeg begynte å se på det, for å si det sånn.

 Denne helgen har vært ganske så bra, solen har faktisk skint desse tre siste dagene - så det slår  jo aldri feil, er såå godt med sol ♥ Jeg og tommy drro til byen på lørdagen og handlet litt stuff til syden som jeg trenger. Så senere på kvelden dro vi ut til en venninde og koste oss der. Er helt utlsitt, med tanke på at vi faktisk kom hjem klokken FEM i natt. Men var en kjempe koslig kveld, må gjentas oftere ♥ 

Så ettersom dagen og natten igår ble som den ble, trodde jeg at dagen idag kom til å bli den lateste dagen jeg har hatt på lenge. Men der tok jeg feil, og sitter med et smil om munnen her jeg sitter. Har gjort mye ut av dagen idag etter ett par timer søvn i natt. Jeg og min bedre halvdel laget den tidnes frukosten og satte oss rett ut på terassen for å nyte solen. Der satt vi i et par timer, før vi bestemte oss spontant å ta en fjelltur. Spontane ideer & valg in my heart ♥  Har dere hatt en fin helg?

3 kommentarer


Camilla
-17.06.2013 kl:07:43


Høres ut som du har hatt en super helg, du fortjener det! :)

Har Tommy lappen? Jeg trodde han var like gammel som deg, heheh
camillasliife
-17.06.2013 kl:15:04


fine bilder! :)
mettemjaaseth
-17.06.2013 kl:17:10


Camilla: Han er like gammel som meg ja! Han bare øvelseskjørte :D

Skriv en ny kommentar