Rhodos om bare en uke
Tenk da, bare en uke til jeg reiser til Rhodos. Føler nedtellingen har gått sykt fort, er liksom ikke lenge siden det var på 60-70 dager. Huff, tiden går så altfor fort, så man er nødt til å nyte tiden hele tiden! Vi skal være der i hele to uker, men det kommer nok til å gå nokså fort. Reiser til Bergen lørdagskveld, så reiser vi tidlig tidlig på søndagsmorgen, tror vi må være på flesland klokken fire for innskjekkingen. Blir en laang natt, men så verdt det når man kommer frem. Kan si jeg gleder meg som en liten unge her jeg sitter å blogger for dere. 

Så skal nyte 14 forhåpentligvis lange og SOLRIKE dager med familien i Rhodos, aahh som jeg gleder meg. Passer meg midt i blinken å dra vekk nå, noe som virkelig trengst kjenner jeg. Så må virkelig nyte desse to ukene med fri, og lade opp til jobbing resten av sommerferien. Blir ikke bare litt jobbing heller, men nesten hver dag for å si det sånn. Kjenner jeg kommer til å savne de sommerene jeg var for liten for å ha sommerjobb, og kunne bare bruke dagene som jeg ville. Hehe.. Den gang ei. Skal dere til syden?

6 kommentarer


Kristina Espedal
-16.06.2013 kl:13:47


So herlig!! DU får kose deg masse vertfall! :*

Nej, eg ska ikkje til syden.. det var kanskje snakk om ein tur i slutten av juli, men trur det blei satt på hylla..x)
Hanne Mjåseth
-16.06.2013 kl:15:32


SÅÅ fint! :)
camillasliife
-16.06.2013 kl:20:31


heldig! det såg utrolig fint ut :-)
Therese V. Eikeland
-16.06.2013 kl:23:40


Åååh, så gøy! Kos dere masse! :-D Ta med masse sol hjem til Norge!:D

Nei, jeg har fått sommerjobb i Dale, så kommer til å jobbe nesten hver dag, men håper på å få vært med på skjærgårdstreffet i Askvoll og kanskje krabbefestivalen på Atløyna, men vi får se. :))
mettemjaaseth
-16.06.2013 kl:23:46


Kristina Espedal: Jaa, det blir dødsgodt! Hihi, ja det skal eg du :*
Åjaa, haha! Men blir sikkert en bra sommer uansett dåå :D <3
mettemjaaseth
-16.06.2013 kl:23:50


Therese V. Eikeland: Jaa, det skal vi :D Haha, ja satser på at den kommer til Norge også snaart! :D Åja, ja skal jobbe en del eg også! Menmen :)

Skriv en ny kommentar