My new babies

God morgen dere, eller blir vell mer god ettermiddag! Først må jeg bare si at det er så utrolig deilig å ha fri fra skolen, får tid til så mye annet! Alt fra trening, sove når jeg vil, lærekøyring, rydding og blogging. Har liksom en liten før følelse på sommeren, selv om vi egentlig kan si oss ferdig med første året på VGS på fredag og juble at det er sommerferie. Som dere sikkert vet så kom jeg heldigvis ikke opp i muntlig eksamen, og hurra for det. Så da har vi hatt fri hele uken og skal bare ha en avslutning sammen med skolen på fredag. 


Så dagen idag har gått til å sove helt til vi våknet av oss selv. Egentlig bare like greit, har jo ikke noe spesielt å gjøre heller, så hvorfor ikke tilbringe litt ekstra tid i sengen når man har mulighet? Hvertfall, så fullførte jeg også en morgenøkt. Ble 10 kilometer løping utendørs, er så herlig temperatur ute, så da liker jeg best å løpe utendørs. Så noe jeg har glemt å fortelle dere er at igår kveld så kom Tommy til meg, med moped. Haha, trodde det ikke med mine egne øyne, men såå glad for at han er her ♥

Foressten dere husker innlegget om victoriasecret bikinene som jeg hadde så lyst på? Var jo ganske usikker på hvem av de tre jeg skulle kjøpe, så det hele endte med at jeg kjøpte alle tre. Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte de, såå utrolig fine. In love ♥ Var veldig redd for at de ikke skulle komme frem før jeg dro til syden, ettersom jeg bestilte dem ganske så seint! Men heldigvis kom de, og skal si jeg jublet da posten kom imorges! Noen som har lyst å se dem på?

6 kommentarer


Malene - Kommenterer alltid tilbake!
-19.06.2013 kl:16:56


kjempe fine!
Anonym
-19.06.2013 kl:19:00


Hvor mye betalte du for dem? Liksom totalt med frakt og toll og sånn! :-)
mettemjaaseth
-19.06.2013 kl:19:40


Anonym: Betalte akkurat 920 kr :) Tror det var litt over 500 kr for alle bikinene, så resten kom på frakt og toll om jeg betalte det! hahaa, null peiling :p
Anonym
-19.06.2013 kl:20:58


Åå da var du heldig! :-) fikk fine bikinier for pengene! Jeg bestilte to i fjor sommer, akkurat når d var streik! Da betalte jeg 1900,- holdt på å få hjerteinnfarkt når jeg såg prisen! :O foresten så var alle kjempe fine! :-)
mettemjaaseth
-19.06.2013 kl:22:49


Anonym: ååå! Oi, så dyrt :O hihi, tusentakk, ganske så fornøgd med de :D
oneblogoneworld by Ida
-20.06.2013 kl:12:27


Åå, så utrolig fine de var!

Skriv en ny kommentar