Reiseklar

God morgen dere ♥

Jeg har nettopp fullført min siste treningsøkt her i Norge på lenge, eller hvertfall for to uker. Det ble åtte små kilometer med løping og styrke etterpå. Klarte ikke mer, siden jeg gleder meg sånn til jeg reiser. Kjenner det på hele kroppen, er helt i hundre :D Blir så godt å få varme og sol på denne kroppen her. Jeg har planer om å trene en del i syden også, kjenner dere meg, så vet dere at jeg ikke greier å la være å trene. Hehe, sånn er jeg og jeg liker det! Jogging langs stranden og svømme time etter time (liker å overdrive) i bassenget, wii ♥

Angående bloggen så vet jeg ikke helt hvordan det blir.. Jeg har bare laget ett klart innlegg til dere, som kommer imorgen tidlig når jeg sitter på flyet. Så ellers får jeg bare se hvordan det blir, tar hvertfall med meg mac'en, men det hjelper ikke særlig mye om det ikke er internett der. Så får krysse fingrene, og håpe at det er tilgjengelig internett der! Om ikke, så kommer jeg til å bombandere dere med bilder når jeg er tilbake, bare så dere vet det! Lurer også på om jeg skal lage en video om turen, hva mener dere, skal jeg eller ikke?

Nå gjenstår det bare å gjøre pakkingen ferdig, har ikke blitt ferdig enda. Haha, jeg pleier alltid å pakke i siste liten, er så slitsomt å finne alt man må ha med seg og så videre. Men er halvveis nå, så det ordner seg nok alltid. Reiser jo ikke før klokken 22 eller 23 ikveld, og da drar vi til Bergen, siden innskjekkingen starter halv fire midt på natten.. Blir en lang natt, men så verdt det! Så er vi fremme rundt klokken halv 12 i Rhodos i morgen. Ah, litt for glad i livet just nuh ♥ Noen andre som skal dra til syden idag/morgen?

6 kommentarer


Hanne Mjåseth
-22.06.2013 kl:15:33


Ja, lag film :D Har så lyst til å sjå :))
mettemjaaseth
-22.06.2013 kl:16:29


hannemjas: ja :D Får sjå ka eg gjere! :D
Ane Magnussen
-22.06.2013 kl:16:45


Nei, men jeg skal dra til Skottland om noen dager :)
Marita
-22.06.2013 kl:16:51


nei, skal ikke det. ja, lag film! :-D kos deg masse i rhodos!
Cesilie
-22.06.2013 kl:16:51


så herlig! Du må kose deg :D
mettemjaaseth
-22.06.2013 kl:18:49


Cesilie: Det skal jeg :D

Skriv en ny kommentar