fremme i Rhodos

Da er vi vel fremme i Rhodos. Flyturen gikk strålendes, bortsett fra den lange reisingen. Skal si man blir rastløs av å bare sitte i ro på et fly i litt over hele fire timer, men det gikk bra siden jeg både hadde macen med meg så jeg kunne se serie, lese bok og var så utrolig trøtt, så sov ganske mye. Reiste jo hjemmefra klokken var litt over ti, og var i bergen litt før 3, og ikke tale om at jeg fikk sove i bilen, og når innskjekkingen var klokken 4 og flyet gikk litt over seks, så var det ikke noe soving den natten før klokken halv syv om morgenen. 

Men så utrolig deilig å komme frem til Rhodos, og ikke minst varmen! Er helt sykt varmt her, det har vært opptil 36 grader her idag og knall sol. Så deilig, har rett og slett bare ligget på solsengen i hele dag, noe som har resultert til at jeg har fått brunfarge og tommeltotten opp for det! Wii, love the sun ♥ Kunne ikke blitt ett bedre tidspunkt på å reise på sier bare jeg! Ganske fornøgd med hotellet sånn sett, bortsett fra at vi fikk ett litt lite rom til å være fem stykk.. Men det gjør ikke stort, siden det eneste vi gjør er å ligge på stranden og ved bassenget. Ser virkelig frem til late dager ved solsengen, med en god bok og bading hele dagen. Må også bare si at jeg er så glad over at det er internett her, så jeg kan oppdatere dere. Men blir ikke oppdatering hver dag, håper dere forstår, er jo tross alt på ferie. Hvordan er været i Norge?

4 kommentarer


Line
-25.06.2013 kl:08:21


Drømmer meg bort. Er så utrulig misunnelig på dåke. Her regner det som bare det og eg begynte på jobb 07:15. Love my life <3 hahaha
dinaenorheim
-25.06.2013 kl:12:41


åh så fint det var der! heldig du er :)
mettemjaaseth
-26.06.2013 kl:22:06


Line: hihi, du skulle vert med <3 hhahaa, håper det går bra på jobb då :)
mettemjaaseth
-26.06.2013 kl:22:06


dinaenorheim:jaa, kjempefint :D

Skriv en ny kommentar