Last day in rhodos

God morgen til dere ♥

Idag er det siste dag i rhodos, for nemlig imorgen tidlig drar vi hjemover. Reiser imorgen tidlig på dag, så blir ikke noe soling men kun hjemreise. Blir ganske tungt å dra, ettersom jeg har hatt det så utrolig fint her på Rhodos, og ikke minst fantastisk. Vil ikke hjem, spesielt da det regner som bare det hjemme.. Så kommer til å savne Rhodos, men en ting er sikkert og det er at jeg skal tilbake til Rhodos en gang! Er bare så utrolig fint her og vennlig, alle menneskene er bare så snille. 

Så idag skal dagen virkelig nytes til det fulle. Skal ligge på solsengen til solen går ned, hehe. Har virkelig gjort godt med 2 uker i syden, kunne ikke bedt om noen bedre dager her. Hver bidige dag har vært fantastisk, med mye sol og bading, slush drikking og is spising ♥ Så idag tror jeg at jeg skal ta meg enda en is til, og bare nyte den siste dagen vi har igjen og få siste rest av brunfarge før vi drar.


Bildene overfor er tatt første uken vi var her, så hadde ikke fått så mye farge da som dere ser. Men nå vil jeg hoppe i bikinen og komme meg ut i den fantastiske solen og nyte den siste dagen. Kommer foressten et antrekks innlegg senere idag, så bare å følge med!

Ha en fabelaktig dag videre, søtemennesker♥

4 kommentarer


camilla
-06.07.2013 kl:12:46


kos deg mye! :D nyt den siste dagen!
mettemjaaseth
-06.07.2013 kl:17:53


camilla: Det skal eg! :D
Hanne Mjåseth
-06.07.2013 kl:19:28


Så fine bilder :) Gleder meg til dåke kjem heim <3
laura:*
-06.07.2013 kl:19:45


det regna ikkje :o e døøødsfint vær <3

Skriv en ny kommentar