hei og hade

Hei folkens. Jeg har bestemt meg for å ikke blogge lenger på heltid om jeg kan si det slik. Jeg har funnet ut at det blir litt for mye, for det eneste jeg tenker på og gjør meg stresset er bloggen. For når jeg har publisert ett innlegg om det og det, så må jeg tenke på neste innlegg allerede med en gang. Må liksom alltid ha en baktanke, og det er noe jeg ikke orker å ha lenger. Det blir rett og slett litt for mye for meg.

Ettersom dagene går vekk til å drive med mye trening, jobbing og være med familien og kjæresten, så har jeg ikke tid til å drive med bloggen. For når jeg først blogger, så vil jeg jo at bloggen min skal være bra og at dere synes den er bra! Og såklart, det er jo kjempe gøy å blogge, jeg elsker jo å skrive og ta bilder, men når det er noe mer jeg heller brenner for, sånn som med trening - vil jeg heller satse mer på det og gjøre det best mulig der. Foressten bildene har ingenting med innlegget å gjøre, jeg bare tok noen bilder jeg knipset før ferien.

Jeg kommer ikke til å legge ned bloggen min, ettersom jeg har planer om at visst jeg har noe å blogge om og jeg har tid, så kommer det nok ett innlegg. Som foreksempel med videoen fra Rhodos, den kommer jeg til å legge ut når jeg har redigert den ferdig og er ferdig opplastet. Håper dere forstår valget mitt, men jeg tror det blir best å gjøre det sånn. Vi snakkes ♥

4 kommentarer


Kamilla
-11.07.2013 kl:22:53


Håper du kommer med innlegg inn i mellom :)
camilla
-11.07.2013 kl:23:08


Håper du kommer med noen innlegg inn i mellom! :D for jeg elsker bloggen din og synst den er kjempe bra! du er en flink blogger :) men jeg skjønner valget ditt så klart! Håper du får en kjempefin sommer da!
Line
-12.07.2013 kl:15:22


Så trist at du ikkje skal blogge meir, men skjønner at det tar tid og det er viktigere å prioritere andre ting som betyr mykje meir:) <3
Michelle Myrseth
-31.07.2013 kl:15:51


Håper du blogger videre!

Du kunne jo blitt ukens blogg hos meg :)

Skriv en ny kommentar