Bakgrunn

Mai bakgrunn


Her er min mai bakgrunn. Vet ikke helt hva jeg synes om den, men måtte bare lage noe ettersom vi er komt i mai måned. Prøvde mest mulig å lage den så norsk som mulig,  ved at jeg brukte fargene blå og rød. Himmel og hav, det er jo 17.mai om ikke lenge! 

Hva synes dere?

Min april bakgrunn

Slik ser da min bakgrunn for April ut. Prøvde å gjøre den litt ulik fra den andre jeg hadde for mars, og tror jeg greide det. Så har jeg også selfølgelig markert av 19 april, for da har jeg jo bursdag, så april er uten tvil den beste måneden for min del, heehehe.

Noen andre som pleier å lage bakgrunn?

Mars bakgrunn


Som dere vet er det jo allerede andre mars idag, er helt sykt spør du meg. Så jeg har jo som en vane å lage ny bakgrunn for hver måned, slik at jeg ikke går så fort lei. Denne bakgrunnen her synes jeg er helt ok, ikke for mye, men heller ikke for lite. Det er praktisk for meg å ha hvit bakgrunnsfarge, ettersom jeg bruker å ha mye ting og tang på skrivebordet. Hva synes dere om mars bakgrunnen?

februar bakgrunn

Tenk dere, vi er allerede i februar måned. Januar har egentlig gått helt sykt fort, nesten så det er skremmendes. Men uansett, her er min bakgrunn for februar. Jeg synst den ble ganske så fin, en litt annen type bakgrunn enn hva jeg har hatt før. Har ikke endret noe på docken denne gangen, blir litt mye hvis jeg skal skifte hele tiden. Så tenker jeg bytter dock neste måned, så hva synes dere? 

Min bakgrunn - Januar 
Må nesten le litt av meg selv, lagde dette innlegget for to - tre veker siden, og har glemt å poste det. Så her kommer det, veldig forsinket, men bedre enn ingenting. Vertfall, så tenker jeg å lage ny bakgrunn og skifte ikon på doc'ene kver måned. Noen som foressten vet hvordan man får vekk den stygge mascintosh'en som ligger til høyre? Går ikke an å slette den, eller flytte den.

Så hva synst du?

Min bakgrunn - DesemberEttersom vi er i desember og det nærma seg juletider, tenkte eg å gjere det kosligare på skjermen min. Det er ganske enkelt å lage ein sånn bakgrunn og skifte ikon. Bakgrunnen kan du enkelt lage i photoshop, picmonkey eller andre gode redigeringsprogram. For å skifte ikon må du først laste ned eit program som heite candybar og som du kan finne HER. Det ligge mange videoer om korleis du skiftar ikon på youtube og blogga som blant anna betinabf, om det skulle vere nødvendig.

Pleier du å skifte bakgrunn/ ikon?