Inspirasjon

bad monday

Hei søtinger ♥ Hvordan har dere det? En ny uke og en helt ny mandag er på plass, på tide å gjøre denne uken til det beste. Det hadde jeg planer om, helt til jeg måtte til legen for å få antibiotika. Har nemlig klart å dratt på meg bihulebetennelse, så er utrolig kjipt. Har jo vært dårlig i nesten to uker nå, så NÅ er virkelig lei - håper på at antibiotikaen gjør sine underverker, så går det nok over. 

Jeg som hadde planer om en pangstart idag med treningen, men det tror jeg at jeg bare kan glemme hvertfall med denne tilstanden her. Er helt utslitt her jeg ligger, med hodeverk så dundrer etter, og fryser som det står etter. Så da gjelder det bare å holde sengen resten av denne mandagen her og forhåpentligvis vente på at jeg skal bli bedre. Er så utrolig kjedelig å være syk! Please, give me strength.

 

Hadde håpet på at jeg ble litt bedre denne uken her, siden uken som gikk hadde jeg bare tre treningsøkter, så håpet på enda flere denne uken. Men ser ikke slik ut for øyeblikket, tror jeg må minst vente til helgen kommer før jeg kan begynne å trene igjen. Er jo viktig å lytte til kroppen også, vil jo bli frisk! Slenger med noen motivasjonsbilder til dere, og håper dere har hatt en bedre start på uken enn det jeg har. 

Hvordan har deres mandag vært?

Weheartit snapshots

Weheartit ♥

Mine topp fire reisemål

Er det noe jeg virkelig har lyst til, så er det å reise rundt om i verden og oppleve så mye som mulig. Det har alltid vært en stor drøm å reise rundt om i verden, for jeg elsker å reise og jeg elsker å oppleve nye spennende ting. Det er det livet er for ♥ 

USA - Store kjente byer
Jeg har kjempe lyst til USA. Det virker så utrolig gøy å dra til en slik plass, der man får oppleve nye spennende ting. Jeg har spesielt lyst til New york, Los Angeles og San Diego. Ah, å komme dit engang virker jo bare helt fantastisk. Selvom det er mange mennesker der, og kan virke veldig kaotisk, er det noe jeg drømmer om. Shopping, shopping, shopping, shopping, shopping, shopping ♥♥

California
Okei, dere, her kan jeg seriøst bo når jeg blir større. Jeg har så lyst å dra til California en gang, det virker bare helt ubeskrivelig gøy. Jeg kunne som sagt gjerne bodd der, varme og deilige california. Dette er vertfall en plass jeg SKAL reise til en gang, uten tvil. Missunner alle dere som har vært eller skal til California på språkreise, heldigee dere!

Maldivene
Dette er den fineste plassen jeg vet om. Maldivene virker helt hærlig og jeg har lovd meg selv at jeg skal hit engang på ferie uten tvil. Kanskje brullypsreisen går hit i to lange veker, når jeg er litt eldre og gifter meg? Hvem vet. Bare se på øya, den ser helt ubeskrivelig vakker ut og det virker dødsdeilig å bare gå der på øya og tilbringe mange fine dager der. 

Australia
Dette er også en plass jeg alltid har hatt lyst til å dra til. Selvom det er på andre siden av verden og tar dødslang tid med fly osv, kunne jeg faktisk tenkt meg å reist hit. Har alltid hatt lyst til å se hvordan Australia er egentlig, og ikke gjennom bilder bare. Så i løpet av livet, skal jeg også til Australia, det har jeg bestemt meg for. Da skal jeg se på kengeruer, koalabjørn og mye, mye annet.
Hvor er det dere vil reise rundt i verden?

Mandags inspo


Tenkte å bare slenge inn litt inspirasjon fra weheartit, det liker vi alle. Når jeg hører ordet mandag, er det to ting so betyr noe - en bra treningsøkt og sunn mat. Det er hvertfall det jeg liker med mandagen, at man kan kicke til på treningen, da vet man jo bare at denne uken kan ikke bli annet en tipp topp. Hva liker dere med mandag?

Treningsmotivasjon

Er ikke dette her treningsmotivasjon til tusen, så vet ikke jeg. Bare disse bildene her, får meg lyst til å trene hele tiden. Å ha en slik kropp må virkelig jobbes for, dette her er jo bare drømmekroppen. Synes det er fint at jenter har litt markerte muskler jeg, slik at det vises at også jenter kan trene hardt slik som gutter. Motivasjonen er hvertfall på topp hos meg, og drømmekroppen 2013 her kommer jeg.

Får du motivasjon av slike bilder?

Valentine´s day

Idag er det valentines day. Som jeg føler er det ikke så veldig stort å feire valentines day i Norge, føler det er mye mere tradisjonelt i utlandet, om jeg kan si det slik. Fant noen fine bilder på weheartit, jeg elsker sånne type bilder. Gir meg så mye inspirasjon. På en valentinesday, er det fint å vise hvor mye man betyr for hverandre og vise at man setter pris på hverandre. Dette er hvertfall en perfekt dag på å vise hvor mye man er glad i en person eller hvor mye man elsker en person. En hel dag med kjærlighet ♥

Min dag idag går for det meste til jobb, så jeg feirer ikke valentinesday med verdens beste kjæreste. Men neste uke, da skal vi være sammen, og da skal vi ha en skikkelig kosestund, bare jeg og han ♥ Får bare sommerfugler i magen av å tenke på det, jeg! Neste uke har vi jo også ett år sammen, er helt sprøtt å tenke på egentlig. Tenk hvor fort tiden går, og vi legger nesten ikke merke til det engang. 

Ønsker alle en riktig fin valentinesday, og gjør noe spesielt for dem du er glad i ♥

 

January inspirationbilder // weheartit

Flere som elsker weheartit bilder?

autumn inspirationweheartit // synst?

inspirasjon
weheartit //

liker du inspirasjonsbilder?

Favoritter fra nelly

kvit kjole med svart band HER // svart og kvit kjole HER


Gul kjole HER // Kvit kjole med detalj HER 

Som dåke sikkert veit så er det salg på nelly NÅ! Det er 50 til 70% avslag. Alt du trenger å gjere er å skrive inn koden CRAZYSALE. For min del så har eg bare bestilt meg ein kjole, og gleder meg til å vise dåke den då den kjem i postkassa! Hadde gjerne bestilt meg meir om eg hadde hatt penga til det. Det er så utrulig masse fint! 

Har du bestilt deg kjole?

 

InspirasjonSynst?

Before I die

Go to California. Eg har veldig lyst til å dra til California. Det er ein stor by som eg alltid har hatt lyst til å dra til. Har lyst til å oppleve alt som er der, korleis det er der, og varmen. 

Live in my dream house. Då eg blir stor skal eg ha eit stort drømmehus. Alle har vell lyst til å ha eit drømmehus? Vertfall, i mitt drømmehus skal det vere boblebad, basseng ute, stort fint kjøkken, og stue med den største flatskjermen som finst. 

Wear a beautiful wedding dress. Då eg blir større skal eg gifte meg med den eg elsker mest over alt på jord, og den eg vil dele livet mitt med. Så skal eg ha eit stort bryllup og ha på meg ein nydelig kvit bryllupskjole.

Live in a big beautiful city. Eg har alltid hatt lyst til å reise rundt om i verda, og har veldig lyst til å flytte til eit heilt anna land. Enten London, New york, California,  Las Angeles og sånne byer. 

Spend a holiday somewhere exotic. Dra til en nydelig plass som maldivene der det bare er meg og han ♥

Have a walk in closet.  Skal også ha eit walk in closet, det skal vere stort med masse fine kle og sko. 

 

Ka er dine "Before I die" ting?

Inspirasjon


weheartit //

INSPIRASJON

Hei. Håper alle har en fin lørdagskveld ♥
Eg tenkte at eg bare skulle slenge inn noken inspirasjonsbilder. Hope you like it! Nå må eg legge meg, skal opp tidlig imårra for å spele kamp! Snakkast ♥