januar 2013

city sharmHåper alle har hatt en bra torsdag så langt? Det har hvertfall jeg. Skal egentlig ikke klage på noe som helst akuratt nå, selv om været ikke viser seg fra sin aller beste side. Denne torsdagen har bare gått til å ligge på stranden, slappet av, lest bok og spist en god lunch. Nå skal vi, om ikke så altfor lenge dra ut for å spise. Vet ikke helt hvor vi skal spise, men tipper det blir enten hard rock cafe eller firday´s, siden maten der er helt amazing. Hva gjør dere fine folk på ikveld?

Antrekk 29.01.13


topp - bikbok // shorts - england // sko - converse // smykke - cmyk 

Synes om antrekket?

friday´s


Dagen igår var en god dag. Heldigvis tittet solen fram gjennom skyene, og jeg kunne endelig få mitt obligatoriske sydenskille. Har virkelig savnet solen nå, hater skyer. Så etter noen timer på stranden og ved bassenget, dusjet vi og gikk ut for kvelden. Kveldens resturang falt på friday´s, og den ligger rett vedsiden av hardrock cafe. Har aldri vært på friday´s før, men vart overrasket over hvor bra det var der.

Så er glad vi gikk på friday´s, for maten der smakte utrolig godt. Vi bestilte en god middagsrett og derretter en deilig dessert. Lov til å unne seg litt ekstra når man først er på ferie.  Mmm, yummy in my tummy♥ Har dere vært på friday´s før?

Massasje


Noe av det beste jeg kan få, er massasje. En halvtimes tid gikk til massasje igår, og noe må man da kunne unne seg. Her så er det slik at man kan få alt av spa behandling, massasje og hele pakken. Men ettersom det var litt for dyrt, ble det best om vi bare tok massasje. 

Jeg er hvertfall veldig glad for at jeg tok massasje, jeg trengte det virkelig. Var bare helt dødshærlig å ligge der, slappe helt av og bare nyte hele massasjen. Så om dere skal til syden, anbefaler jeg dere virkelig til å ta massasje. Har dere tatt massasje før?

 

antrekk 27.01.13


Topp - bikbok // shorts - from englaand // shoes - barføttt

Synst om antrekket?

Hard rock cafe

Siden det ikke vart noe sol idag som jeg hadde håpet på, har vi bare slappet av. Spist en god is, tatt massasje, spilt kort og nå skal vi ut å spise. Igår kveld spiste vi på hard rock cafe, en koslig kveld med mine søstre. Så vi benyttet anledningen til å spise god mat der igår kveld. Selve cafen ligger ikke så langt fra hotellet, så kommer nok til å spise der flere ganger. Siden jeg aldri har smakt fajitas før, så bestilte jeg meg det, og det smakte utrolig godt. Mmm, himmelsk ♥ Så gikk vi litt rundt i gatene og tittet litt rundt i butikkene.

 Har du vært på hard rock cafe før?

breakfast ala sharm el sheikh

Så deilig det er å være her nede, helt hærlig rett og slett. Eneste negative er at det egentlig bare har vært overskyet, men været må blir bedre *krysser fingrene*. Mandag er alltid en ny start på uken, så vi har starta den nye uken med en god styrkeøkt og en liten løpetur på stranden før frukost. Må bare fortelle at frukosten er her dødsgod, mye å velge mellom, både sunt og usunt. Her har det gått som regel i omelett, skinke, eggrøre og mye annet godt.  Liker dere god feriefrukost?

outfit 26.01.13


topp - bikbok // tighst - cubus // sko - converse // smykke - søstrami

Hva synes dere?

fremme
Da er vi fremme. Har ikke fått blogget før nå, på grunn av internett. Men det er heldigvis fikset nå, så nå har jeg internett. Vi kom frem igår, rundt sånn i fire tiden. Er litt skuffet over været hittil, har vært overskyet, men er heldigvis varmt, ligger på 28-29 grader. Så det er hærlig. Dagen idag har bare gått til å spise god frukost, ligge på stranden og bare kost oss. Nå har vi fikset oss, så skal vi ut å spise og vandre litt i gatene. Hva gjør dere på hjemme?

egypt next

Vedder på at dere er lei pratet mitt om Egypt? Hehehe, vertfall. Nå reiser vi til flyplassen, og så heldig som vi er, kjører kjæresten til storesøstra vår oss dit. Nå er klokken bare seks, så er ganske så trøtt. Så nå står det seks timer med fly, før jeg er fremme i Egypt. Gleder meg til å komme vekk fra denne kulden og ned i varmen. ah, livet er ganske hærlig akkuratt nå♥ Har med meg macen, så jeg kan blogge. Så jeg bare håper det for gudskyld er internett på rommet, men er ikke helt sikker, så vi får se. Men kos dere hjemme♥

fredagskveld

Nå har jeg komt fram til Bergen. Var fremme i 12 tiden,  så har jeg bare gått å tusla litt rundt i butikker og sett etter fine klær. Kjøpte tre topper på salg, en bukse og to gensere. Kan vise dere når jeg kommer hjem igjen, om dere vil det. For øyeblikket sitter jeg i leiligheten til søstrene mine, vi har laget taco og sett på idol. En koslig kveld, før det blir avreise til Egypt imorgen. Ser dere idol ikveld?Off to bergen
Nå er jeg klar for å sette føtene mine på express båten, for å dra til Bergen. Skulle egentlig dra på kvelden idag, men drar heller tidlig, slik at jeg kan få shoppe og se litt rundt om i butikker. Reiser til Egypt imorgen tidlig, så må opp rundt klokken halv seks. Satser på at det kommer ett innlegg senere ikveld, men nå må jeg løpe. Ønsker alle en fin fredag, så snakkes vi mest sannsyneligvis senere idag ♥

Hva er dine planer for idag?

reiseklar
Da er jeg reiseklar. Er bare to dager til jeg drar til Egypt, men reiser til bergen imorgen tidlig. Så kvelden min idag har gått til pakking, synst det alltid er så vanskelig å finne ut hvor mye man skal ha med seg og hva man skal ha med seg. Men får håpe jeg har pakket noe bra og nyttig, hvertfall. Nå er jeg så stup trøtt, at jeg om få strakser skal legge meg. Hva har din torsdagskveld gått til?

The way you treated me

Synes om bildene?

jeg hater prøverTitter bare innom for å fortelle at jeg har en stygg engelskprøve imorgen. Veldig mye å kunne, så må lese mye. Har kunn ett ord som beskriver dette: kjedelig. For å si det mildt så hater jeg å øve til prøve, pleier som regel bare å sovne.. Hehehe. Men nok om det, jeg har akkuratt hatt en god styrkeøkt sammen med verdensbeste ♥ Jeg skal ligge over her i natt, og det passer bra ettersom vi begge har samme prøve imorgen. Hater dere også prøver?

søteste hunden

Dette er hunden til kjæresten min sin familie, og den er bare helt skjønn ♥ Viss jeg noen gang skal ha hund, så må det bli en så søøt liten tass. Liker ikke store hunder, så en søt liten tass hadde vært perfekt. Har du hund?

Musikkliste - topp fem


Dette er mine topp fem sanger, de jeg hører mest på. Er lenge siden jeg har laget ett innlegg over hva jeg hører på fortiden, men nå har jeg endelig laget ett innlegg om det til dere. Anbefaler dere til å høre desse sangene, mye bra og "glad" musikk etter min mening.

Hvertfall, har du noen jeg burde adde til min musikkliste?

hello mondayHei, mandags elskere. Denne mandagen har vært bra, jeg har fått gjort mye ut av dagen. Startet dagen med en god frukost, før jeg dro på skolen. Har hatt en veldig god treningsøkt idag også, finnes nemlig ikke noe bedre enn å gjøre en knallstart på treningsfronten på en helt ny uke. Jeg løp tilsammen 16 kilometer og derretter en time styrke. Så nå er jeg totalt utslitt, men den følelsen er bare helt fantastisk. 

Har du hatt en knallstart på den nye uken?

Min bakgrunn - Januar 
Må nesten le litt av meg selv, lagde dette innlegget for to - tre veker siden, og har glemt å poste det. Så her kommer det, veldig forsinket, men bedre enn ingenting. Vertfall, så tenker jeg å lage ny bakgrunn og skifte ikon på doc'ene kver måned. Noen som foressten vet hvordan man får vekk den stygge mascintosh'en som ligger til høyre? Går ikke an å slette den, eller flytte den.

Så hva synst du?

Aktiv søndag

Dagen idag har vært utrolig flott! Det har vært sol og helt skyfritt, en virkelig fantastisk søndag. Eg og verdensbeste starta dagen med ein lang sykkeltur ute i finværet. Gjorde virkelig susen. Vi har også vært på skøyte isen, noe som var veldig koslig ♥ En aktiv søndag med andre ord. Nå har vi akkuratt laga oss gode skillingsboller og skal se the last song, den er så fin. Andre som har hatt en aktiv søndag?Gårsdagens outfit
Topp - h&m // shorts - london // sko - converse (For de som lurer, hadde jeg på meg hudfarget strømpebukse) 

Synst om antrekket? 

Verdens beste mor er 50 årIdag feirer min kjære mor bursdag. Hun blir 50 år gammel, men skulle rett og slett ikke tro det. Hun er verdens sprekeste, snillaste, og mest omtenksomme personen jeg vet om. Hun er også verdens beste mor for både meg og alle mine søstrer. Så dagen idag går til feiring og besøk av mange slektninger og venner. Håper alle har en fin lørdag, her skal det feires!  ♥ Gratulerer med dagen, verdens beste mor ♥

time to relax
FREEDAG!! Endelig, sier bare jeg. Egentlig så har denne uka gått veldig fort, sikkert fordi jeg har hatt så mye å gjøre i det siste. Er jo ikke lenge til jeg reiser til syden heller, aah så jeg gleder meg. Nå er jeg sikkelig klar for en avslappandes og fin helg, sammen med beste kjæresten og familien. Jeg og tommy har foressten komt hjem etter å ha vært på treningsenteret og trent styrke. Så deilig med en god treningsøkt! Så nå har helgen slått inn for fult, og alle på se på idol på TV2 klokken 20.00 idag, flinkeste Hanne skal synge.  

Ønsker alle en fin helg ♥

Outfit 17.01.13


Bukse - bikbok // genser - bikbok // sko, converse - skoringen // jakke - sportbutikk

Virkelig lenge siden jeg har postet ett outfit innlegg nå.. Men det har vært så mørkt i det siste, så jeg rekker ikke å ta bilde før det blir mørkt når jeg har vært på skolen. Men nå som det er fint vær og vi går mot lysere tider blir det bedre oppdatering med outfits. Her er vertfall det jeg gikk med igår, ikke noe interessant egentlig, er så sykt kaldt, så må prøve å kle meg sånn at jeg ikke fryser i hel.

Synst om outfiten?

trøtt.com

Denne torsdagen har vært grådig lang føler jeg.. Jeg har vertfall fått unnagjort en god del, som vil si at jeg har vasket hos farmor, hatt en god treningsøkt på 16 kilometer igjen, gjort lekser og støvsuget rommet mitt. Jeg er helt gåen rett og slett, kjenner at jeg gleder meg til helg i morgen, det blir deilig ♥ Så nå har jeg tent stearinlys og slapper helt av, og har planer om å gå til sengs så tidlig så mulig.
Har du hatt en fin torsdag?

treningsmotivasjon

Som mange flest ønsker, er det å få en fin bikini kropp til sommeren. Men det er ikke alltid like enkelt, vertfall visst du ikke har motivasjon. Så her er ett innlegg om ulike tips som skal hjelpe deg til å finne treningsmotivasjonen. 

♥Sett deg et realistisk mål for treningen
Når du begynner å trene, så sett opp mål for hva det er du vil oppnå med treningen. Det er også viktig at du setter opp et realistisk mål, et mål som du vet du klarer. Det gjør det lettere for deg og det blir gøyere å trene. 

♥Kjøp nye treningsklær
Mange liker å få nye klær, og hvorfor ikke invistere i nye treningsklær når du først handler? Med nye og fargerike treningsklær med sterke farger, blir treningen automatisk mye gøyere.

♥Finn ny trenigsmusikk
Å laste ned ny treningsmusikk gjør alltid susen på en treningsøkt. Det funker veldig bra hos meg vertfall, hver gang jeg har ny treningsmusikk på iphonen, gleder jeg meg til økten. Last ned musikk med litt fart og futt i, da blir du automatisk mer gira. 

♥Variasjon
Dette er noe av det viktigeste med treningen. Å ha varierte økter gjør at det blir mye gøyere å trene, da blir det ikke så kjedelig. Det er bra for både sjel og kropp å ha variasjon i treningen. 

♥Finn din treningsform
Vi mennesker er veldig ulike, og har mange interesser. Derfor er det viktig at du finner din egen treningsform, slik at du trives med treningen. Det kan f.eks være løping på tredemølle, fotballtrening, volleyball, styrketrening and so on. 

♥Ha en treningspartner
Å ha en treningspartner er lurt. Det gjør det lettere for deg å fullføre treningen. Da kan hun eller han du trener med, dra deg med på trening en dag der du har null motivasjon, og ikke lyst til å trene. Men du blir med, ettersom du ikke vil skuffe vennen din. 

♥Sunt kosthold
I tillegg med treningen, er et sunt kosthold veldig viktig. Kostholdet utgjør en veldig stor del av det resultatet du vil ha av treningen. Derfor er det viktig å spise sunt, friskt med mye grønnsaker og kutte ut stivelse og andre farlige karbohydrater.  

♥Nok søvn
Det er viktig å få nok søvn også. Det er ikke noe gøy å føle seg sliten og trøtt hele dagen. Så legg deg derfor tidlig dagen før, så du føler deg opplagt til neste dag og du kan gjøre ditt beste.

♥Bare gjør det. "Just do it" 
Det er mange som sier at tiden ikke strekker til å ta seg en treningsøkt. Dette er bare tull, du har 24 timer i løpet av et døgn og det er massevis av tid. Såklart kan det ikke passe alltid, men det bør ikke være en unnskyld for ikke å trene. En treningsøkt på 20-30 minutter er alt du trenger iløpet av en dag, og det er du som avgjør når du har tid til å gjennomføre den. 

♥Følelsen du får etter endt treningsøkt
Følelsen etter man har trent, er helt fantastisk god. Hvis du er i tvil om du skal trene, burde du tenke på følelsen du får etter. Den følelsen kan få deg til å gjennomføre treningsøkten, for det finnes nemlig ikke noe bedre enn den gode samvittigheten du får etter endt økt.

Har du treningsmotivasjon?

Tirsdag

Ahaha, veldig kreativ overskrift må jeg si. Anyways, så har jeg blitt ferdig med dagens værste skoledag, liker ikke tirsdager i det hele tatt. Var veldig vanskelig å stå opp idag, men kom meg vertfall ut av sengen idag tidlig da klokken ringte 06.00. Så har jeg trent, vært på skolen og nå sitter jeg her å nyter en deilig skål med mye sunt og digg, nemlig cottage cheese & bær ♥ nomnom, finnes ikke noe bedre. 

Har dere hatt en fin dag?January inspirationbilder // weheartit

Flere som elsker weheartit bilder?

mondayfeeling
Da har jeg vært ute på løpetur. Det finnes nemlig ikke noe bedre enn å starte den nye uken slik. Treningsøkten min idag, bestod av 16 lange kilometer med løping ute langs veien, etterfulgt av litt styrke. Så deilig, etter en helg med nesten ingen trening. Så ser virkelig fram til å kunne ta meg helt ut denne uken, tenker vertfall 6 eller 7 treningsøkter. Flere som har startet mandagen slik?

just mette things

Synes om bildene?

SøndagAh, denne helgen har rett og slett vært helt hærlig. Har egentlig ikkje gjort stort, og det er det som er så deilig. Dagen idag har gått til avslappings, en treningsøkt og bading på ett senter etterpå. For øyeblikket ligger vi stapp mette i sengen etter kveldens måltid, og skal se noen episoder av gossipgirl før vi slokner. En helt hærlig slutt på helgen. Har dere hatt en fin helg?

6 gode tøye metoder


Pleier du å tøye ut?

Ny jakke


Fra sporten // twentyfour

Synst om jakken?

Nyttårsaften - raketterSånn, da kommer den videoen jeg snakket om rundt nyttår. Har filmet fra nyttårsaften, da det var raketter. Så har endelig fått tid til å redigere den, og laste den opp, tar jo evigheter. Men håper dere liker videoen♥

it´s friday
Jeg har bestemt meg for å starte å blogge på bokmål, vertfall for en stund, så får vi se hvordan det går. Så nå er det endelig fredag, og det betyr kun en ting: helg ♥ En veldig etterlengtet helg, men det er det vel hver gang? Denne helgen skal jeg ikke stort mye, skal vere sammen med verdensbeste gutt. Vi har ingen spesielle planer, så skal bli godt å kun få slappe av og nyte helgen.

Hva skal dere i helgen?

Bokmål eller nynorsk?

Eg har lenge tenkt på om eg skal skrive på bokmål her på bloggen. Grunnen til det er fordi eg skrive blanda mellom nynorsk og bokmål, men ettersom eg er blitt litt lei, vil eg prøve å kun skrive på bokmål. Sjølv om eg opprinnelig skrive nynorsk, som eg gjer på skulen og rundt om andre plassa, har eg mest lyst til å skrive på bokmål her på bloggen. Det høyrast både bedre og enklare ut, etter mi meining. Ka liker du best av bokmål eller nynorsk?

Styrkeøkt

Eit av nyttårsforsetta mine, er å trene generelt meir styrke. Det vil eg fordi styrketrening er ein veldig god trening, både for å bygge opp kroppen sin og få den til å sjå ut korleis ein vil. Så dagen min idag har gått til styrketrening, og 20 min med løping. Gjorde godt for både kropp og sjel. Veit vertfall om ei som kjem til å prioritere mykje styrke framøve, det er jo så kjekt å trene med vekter og føle seg totalt utslitt etterpå. Fleire som har trent styrke idag?


Wednesday

Endelig er eg blitt frisk. Har vert sjuk ein del daga nå, så er mildt sagt dritlei.. Vertfall, så har eg sminka og fiksa meg igjen, så hærlig etter fem lange dager med kun daffeklær og null sminke. Så nå står eg på begge beina for å dra på skulen igjen, og satser på at det går fint!

 Ka skal onsdagen din gå til?

summerpicturekass bilde likte du best? 

sick

Gjett kem som har klart å bli sjuk? Jo, eg.. Visste vell egentlig at eg og kom til å få det, ettersom halve familien låg sjuk sist veke. Føler meg ikkje særlig bra, har spysjuka, feber og verker i heile kroppen. Orker rett og slett ingenting, er heilt utslitt, så det er grunnen til mitt lille fravær frå bloggen. Så nå har eg laga meg ein god kopp med varm saft, og litt frukt ettersom eg har ingen matlyst for tida. Så er planane å sjå x antall episoder av gossip girl og berre slappe heilt av, i håp om å bli bedre. Er du sjuk?

Pitbull ft. The Wanted - Have Some Fun


Pitbull ft. The Wanted - Have Some Fun

Synst om sangen?

morgenfrukostNå har vi nett ete ein god frukost på ein lørdagsmorgen, vi har sove lenge og gjett om det gjorde godt. Lørdagen idag går til avslappings, kos og trening. For sjølv om det er helg, fins det ikkje noke bedre å ta seg ei skikkelig treningsøkt. Så om få strakser skal eg hive på meg treningsklea og legge bak meg ein god del kilometer for dagen. Elsker den følelsen man får etter ei god treningsøkt! Hadde egentlig planer om å få med meg godguten også, men ettersom han ikkje føler seg heilt bra, tar vi det heller ein anna gang. Ønsker alle ein fin lørdag ♥

Skal du trene idag?

FREDAGSå er det fredag igjen. Skjønna egentlig ikkje vitsen for koffor vi skulle begynne på skulen ein torsdag? Hadde heller vert bedre å starta på mandag. Anyways, så er det endelig helg, og eg har verdensbeste på besøk. Det er så koslig, ligger å ser på tv og har tent mange stearinlys. Vi har kun kosa oss i heile kveld, og har planer om å gjere det resten av kvelden også. Ka gjer dåke på ein fredagskveld?

Nyttårsforsett 2013


Egentlig så pleier eg ikkje å ha noken nyttårsforsett. Men ettersom eg synst dette kanskje kunne vere litt motiverande og gøy, sette eg berre opp noken punkt. Som du ser er det flest nyttårsforsett innanfor trening og kosthold, men det er fordi eg rett og slett elska å drive med trening og halde meg i form. Har du nokon nyttårsforsett for 2013?

Min kveldsmat


Dette består kveldsmaten min av, kyllingbita og salat. Yummy ♥ Har fått gjennomført ei god treningsøkt idag, og føler eg har komt meg godt tilbake i rutinene. Sprang intervalla, 4x4 etterfulgt av lett styrke. Så nå skal eg belønne meg med noken episoda av gossip girl og mat, lenge leve netflix! Skal vertfall legge meg tidlig, ettersom eg er heilt utslitt etter dagen.. Ka gjer du ikveld?

December

Hatt en fin desember månad?

Treningsøkt

Ah, skal bli så utrulig godt å komme tilbake til kverdagen igjen - vanlige rutiner og kostholdsplan.  Merker at eg er ganske så rastlaus etter så mange dager med null trening og der kun avslappings har stått på planen. Vertfall, så har eg og min bedre halvdel fullført ei god treningsøkt med styrke. Styrke med vekter er jo så gøy, så tenker eg skal begynne å satse litt meir på det framover. For målet mitt er å få ein litt stramare kropp og få markerte muskler, og det får man ved hjelp av styrketrening! Liker du å trene styrke?

Bloggene eg leser


ERICA - ANDREA - MATHILDE - THERESE - AURORA - HANNE - CAROLINE - BETINA - KRISTINE

Ka blogger leser du?

nyttårsfeiringa

Nyttårsafta igår var utrulig koslig. Eg feira sammen med kjæresten min og hans sin familie. Vi kosa oss med god julemiddag, dessert og såg på raketter. Har foressten filma litt frå gårsdagen, som eg skal redigere ferdig og legge innpå her. Høyrast det bra ut? Håper vertfall alle hadde ein like bra kveld som det eg hadde. Nå er det ikkje lenge til skulestart, så nyt det til det fulle. Hadde du ei fin feiring igår?

Antrekk - nyttårsaften


Kjole - nelly //  tycks?