februar 2012

Wednesday

Heihei!

Eg beklager for veldig sein blogging idag, men dagen min idag har vert veldig lang og har gått i ett sett. Først no får eg tid til å sette meg ned og ete kvelds. Litt vell, seint? Burde vell egentlig gått til sengs for lengst.. Idag har eg vert på skulen, like always. Så rett på jobb, og så har eg fått tid til å besøke mi kjære farmor, og så trene. Idag slo eg til og med rekorden min som var 47 min og etterlanna på tredemølla, med bare 45 min på 10 km! Det gir motivasjon det!No sitter eg her nydusja, og skal straks hoppe til køys. Det blir godt!
Vi snakkast imårra ♥ God natt

frustrerte fruer

Hei alle!

Eg bare elsker tirsdagskvelder! Dei er desidert ein av dei beste dagane som er i kverdagen. Hos oss pleier vi alltid å sitte i stua, og sjå frustrerte fruer, det vil sei eg, mamma og søstra mi. Ganske kos ♥ Ser dåke frustrerte fruer?

Vi snakkast ♥

"Every teardrop is a waterfall"


Innkjøp

Hei, igår var det noken som lurte på om eg ikkje kunne vise innkjøpa av det eg kjøpte på fredag da eg var å shoppa. Tok ikkje bilde av alt, men her er ivertfall noken av tinga eg kjøpte. 

 
BjørnBorg veske - fra? // shorts - bikbok // genser - h&m // deksel til iphonen - fra? // sminke- h&m

Kjøpte en del meir, men orka ikkje å ta bilder av det! No stikker eg til sengs, natta ♥ 

Handball trening

Heiihei! 

Mandag idag, ny veke og nye muligheter, thats what they say. Hehe. Idag har eg ikkje gjort stort anna enn å tilbringt halve dagen min på skulen og derretter jobb. Var hardt å stå opp klokka 7, i tillegg har eg sykla heim frå jobb. Som førte til at eg vart klissblaut fordi da hølja ned med regn.. Fin dag? Nei. 
No står eg på farten ut for å dra på handballtrening. Frista ikkje så veldig, med tanke på at eg må gå ut og da forsatt HØLJA ned..Vi bloggast ♥ Håper alle har hatt en fin start på ei ny veke! 

Outfit 26.02.12


Genser-h&m// bukse-bikbok

Synst?

Søndag

God morning ♥

Idag er det siste dag før vinterferien er slutt. Trist. Det har gått altfor fort, såå denne dagen her skal nytast til tusen! Skal få til ei god treningsøkt, derretter ut å ta litt bilder muligens, og så ta imot min kjære familie som kjem heim. Må vell sikkert lage noke godt og, til dei kjem heim. Imårra er det tilbake til skulebenken, og for å sei det sånn: det frister IKKJE i det heile tatt! Ser virkelig ikkje fram til å stå opp klokka 7 om morningen..... 

Ellers sitter eg bare her i senga, og chiller! Har allerede vert våken eit par tima. Så får vell hive på meg treningstighsten, slik at eg får gjennomført dagens treningsøkt. Skal bli godt! Vi snakkast seinare ♥

Home sweet home

Hei! Titter bare innom for å fortelle at eg er omsider nettopp er komt heim. Etter en lang tur med litt venting på båten, derretter 2 og en halv time med båt, og så bil. Puh! sliten. Men har hatt det veldig kjekt i Bergen! Kos å vere med Cecilie ♥ Så no er det kofferten som må pakkast ut, noke av det kjedeligaste eg veit... Heiidjåå!

Finfin dag

Heihei ♥ For ein fin dag det har vert idag, har storkosa meg masse! Vi har vert i byn og shoppa. Reiste da Cecilie fekk vinterferie, som var vell rundt i 12 tida. Ganske kjipt å tenke på at min ferie er slutt.. Menmen. Så shoppa vi og spiste på egon. Kos ♥ Kan vell sei at eg har fått brukt lommeboka ganske flittig idag... Men er ikkje så ofte eg shopper, så det gjer vell ingenting, det er jo lov til å belønne seg sjølv av og til med noko nytt! Agree?

No har vi akkuratt komt heim, og fått på oss kosebuksene menst the voice går på tv'en. Hærlig! 
Vi snakkast ♥ Håper alle har hatt en like fin dag! 

 

Stand behind the music

Anjulie - Stand behind the music 

Synst?

Trening

 Da har eg og Cecilie akkuratt komt heim etter så mange som 3 timers trening. Ikkje gale! Eg jogga mine 10 kilometer, menst Cecilie trente på gruppetime. Så etterpå trente vi styrke ilag! Veldig kjekt, men fy så tungt! Noke anna det å trene på treningsenteret, enn å trene heime i kjelleren på tredemølla. Så nå skal vi dusje, så skal vi vell lage smoothie til kvelds ♥ 

Vi snakkast, sweeties

Tacos in the house'

Hei, hatt en fin torsdag? Idag har eg bare chilla heime hos Cecilie, menst ho var på skulen. Deilig å få sove lenge! Frista ganske lite å gå på skule når ein har ferie. Uanseett, så har vi akkuratt ete taco. Naam ♥ Idag skal vi egentlig ikkje så masse. Det regner... Så vi skal vell bare chille litt til, så skal vi snart ta oss ein tur ned på treningssenteret! Wiihu

Vi bloggast ♥

Tempel run gaming

Heiihei! For øyeblikket sitter eg på skulen sammen med Cecilie. Ho har ikkje fått vinterferie endå, så istedenfor å berre sitte heime hos ho, og ikkje gjere noke, blei eg med på skulen. Måtte opp klokka halv 8.. skal sei det var veldig hardt å stå opp!  
DU ER SØT VENNEN ♥  tempeeelrun gaming for fult! 

Vi snakkast seinare, hadebraa ♥

Bergen

Heii! 

Da er eg klar til å dra til Bergen, kofferten er pakka, eg har trent og ete mat. Skal reise om ein liten time, med ekspressen. Skal besøke ei veldig god venninnde av meg ♥ Så kan ikkje love at det blir så veldig masse blogging, men skal prøve så godt eg kan!Vi snakkast♥ Håper alle har hatt en fin dag så langt!

God morning

Good morning alle sammen ♥

Sovd godt? Det har ivertfall eg! No har eg akkuratt ete frukost - knekkebrød med speilegg. Mmm ♥ Ute er det fint ver, sola skinner gjennom skyene, og det er stilt. Så om få strakser skal eg hive på treningstighsten og ta meg en lang løpe tur ute. Seinare idag skal eg til Bergen, men vi snakkast før den tid! 

Hadebra ♥

"tears are words the heart can't say"#mandag #ny veke #slappe av

Heihei, og god morning ♥

Eg beklager veldig for dårlig blogging dei siste dagane. Men har hatt så masse arbeid å gjere på innleveringane, og så har eg hatt besøk av verdens finastee ♥ Så eg tok meg bloggfri igår. Men no er endelig innleveringane levert, og eg kan offisielt ta ferie - hærlig. Idag skal eg bare slappa av, og nyte at det er ferie og så klart ta meg ei lita treningsøkt på tredemølla.        Ka er dine planer for idag? 
Vi snakkast ♥

Saturday sunshines

God daag! 

Titter bare innom for å sei at det er herlig med vinterferie. Har fått jobba masse med innleveringa, så no ser eg endelig lyset i tunnelen. Skal bli godt å bli ferdig!


Dagen min så langt har gått til jobbing med innleveringane, og så har eg fått gjennomført dagens trening. 10 kilometer på tredemølla etterfulgt av styrke, og ute skinner faktisk sola, så eg skal straks ut. Seinare ikveld får eg besøk, noke som blir utrulig koselig ♥ 

Vi snakkast! 

 

ENDELIG FERIE

Heei!

ENDELIG FERIE ♥ loovelooveloove, det blir så sinnsjukt godt med ferie! Trenge det virkelig... er sliten. Men kan egentlig ikkje sei at eg har ferie før søndagskvelden, med tanke på alt eg må skrive ferdig på innleveringa om land temaet. 

Har hatt en veldig bra dag idag, skulle egentlig i bursdag til ei jente seinare ikveld, men det kan eg ikkje. Må heller sitte heime og jobbe med innleveringa. I tillegg blir det treningsfri idag, har vell bare godt av det. Kjekk fredagskveld... He-he!

Så du høyrer ikkje meir fra meg idag, vi snakkast imårra søtinger ♥

16022012

Heiiheii ♥

Ah, torsdag = done! Deilig. Idag har eg ikkje gjort så særlig masse. Eg har bare vert på skulen som vanlig, og så vert på handballtrening. Er ikkje så lenge sida eg kom heim, og skal straks ta meg en varm dusj.

Ellers så er det endelig fredag imårra. Som betyr heelg og vinterferie. Can it be better? ♥ Det skal bliii så godt! Vertfall då søndagen er over, for då sleppe eg å tenke på innleveringane vi har... Har veldig masse igjen å skrive, og alt skal inn på søndag. Kjenner eg berre blir stressa ved tanken... 

Ka har du gjort idag?

- Mette Mjåseth♥

Wishes

Hei! ♥ Tenkte eg bare skulle slenge inn 10 ønsker, som eg håper kommer til å skje. Det er ikkje etter rekkefølge, eg har bare skreve det ned i hulter til bulter. Har selfølgelig lyst til å oppleve meir, men dette er iallefall dei eg kjeme på no. Så enoyj!

1. Dra til London - er det en plass eg har lyst å dra til så er det london, skal dit i slutten av skuleåret. Ser fram til  shopping, london eye, og mykje meeir!

2. Oppleve alt det fine livet har å komme med - Kjæreste ♥, familie, gifte seg, bygge ett stort hus med basseng og kjøpe boblebad, generelt sett bare leve livet!

3.  Løpe maraton - Eg løper jo veldig masse, så hadde vert tøft å testa maraton.

4. Flytte til utlandet - Aah, det virker så utrulig kjekt å bu i utlandet, det må enten vere i Hollywood, Las Vegas, New York,California eller andre sånne byer. aah, love ♥5. Komme meg på topp 100 på topplista til blogg.no - det hadde vert kjekt.

6. Slå rekorden min på 1 mil, som er på tida 47.10 - det burde eg klare :) 

7. Ta piercing i magen - haar kjempe lyst på det, er så utrulig fint! 

8. Dra til en plass langt ut på en øy, med kvite strender, masse sand og ikkje minst blått og krystallklart hav ♥♥

9. Få meg et skikkelig treningsrom - med styrke apperat, og diverse forskjellige andre ting.

10. Å få 6ar på eksamen til våren, og kunne gå ut med 5,0 i snitt. Sjølv om vi veeeit at da aldri kjem til å skje. 

Ha en fin kveeld alle sammen ♥

Tirsdagskos

Heeei! Har alle hatt en fin valentinesday? ♥ Min dag har ivertfall vert ganske fin. No for øyeblikket sitter eg og koser meg med frustrerte fruer på tv'en og ei stoor skål med deilige jordbær. Ah, livet er ganske så hærlig!

 God natt ♥

Valentine's day

Hei alle ♥ 

Idag er det 14 februar, noke som seier at det er valentines day.  Egentlig føler eg at valentines day blir mest brukt rundt om i england, og ellers andre plassar? Føler liksom ikkje at vi i Noreg har så veldig stor "tradisjon" på valentines day, om eg kan kalle det det. Uansett -- så synst eg det er utrulig søtt når folk gir brev, og viser at ein er glad i ein person. For å ikkje snakke om lillesøstra mi som har laga valentines kort til kjæresten sin, aww. søtt ♥

Håper alle får ein forsatt fin valentines day ♥ Hadebra

 

Mandag

Hei ♥ Då var det mandag igjen! Gleder meg til denne veka er ferdig, for då er det vinterferie, og DET blir deilig deet! Med null stressing og ikkje jobbing, hæærlig. 

Så Idag har eg vert på skulen, og så jobb som alltid. Spennande, u think? Forressten så begynner rommet mitt å bli ferdig snart. Endelig kom kommoden og tv benken, som vi bestilte for ein månde sida?  G-A-L-E. Så nå sitter eg å lurer på om eg straks skal hive på meg treningsklea, og gjennomføre 10 kilometer på tredemølla. 

Vi snakkast ♥

 

Morsdag

Heii ♥

Var kjempe kjekt ute igår, maange gode folk, og bra musikk. Kom vel heim rundt i 2 tida natt, så det endte med at eg sov hos ei venninde. Kos. No sitter eg her nydusja etter ein lang treningsøkt, og lurer på om eg snart skal finne meg litt mat. 

Idag er det forressten morsdag, ingen har vell gløymt det? Sidan mammaen min er på jobb, og kjeme heim litt seinare, har eg benytta tida til å lage eit fint morsdagskort, og det vart ganske så vellykka. Så gratulerer med morsdagen, mamma ♥ Håper du har hatt ein fin dag! 
- Mette Mjåseth ♥

Kjiiipt med tap

Heihei ♥ 

Håper alle har hatt ein finfin lørdag. Idag har eg spelt handballkamp. Reiste heilt til Høyanger for å spele ein kamp, og som endte med tap.. 15-12, ganske kjipt! Så dagen min idag har bestått av for det meste berre å sitte i bil, spelt kamp, og bil igjen. Menmen. 

No er det ikkje så lenge sidan eg kom heim, og skal straks ut igjen. Berre at denne gangen skal eg ut med venna. wiihu! Blir kjekt. Kose dåke ikveld, det skal ivertfall eg ♥ 

Hadebra, vi snakkast imårra ♥

Outfit 10.02.12

Hei igjeeen! Slenger bare inn dagens outfit: 


Bukse- bikbok// genser-bikbok// uggs- økonomisko// klokke - cmyk

Ka synst du? 

T.G.I.F

HEEi! ENDELIG HELG! Jaggu på tide, og ikkje minst godt. Det tar på å ha tre prøver på ei veke, inkludert masse lekse.. Så blir ufattelig godt å få sove lenge, vere med venna, og spele handballkamp ♥  Thaaanks god its friday!

Idag har eg berre gjort det vanlige, som skule og derretter jobbing. Seinare ikveld skal eg ta meg ein løpetur ute, og kose meg framfor tven.  Med andre ord slappe av etter ein hærlig treningsøkt. 


Bloggast seinare ikveld. Hadebra ♥

Thursdaay done

God kveld alle sammen ♥ Så deilig å vere ferdig med prøvene! No gjenstår det berre 40 gloser som må puggast på til imårra. Men satser på at det går greit. Imårra er det endelig fredag som er heelg! Det skal bli godt. 

Idag har eg vert på handball trening. Så no har eg akkuratt komt ut fra dusjen, så sitter her nydusja og reein, og ete kvelds. knekkebrød med kvitost og agurk ♥♥ Nammenamm. 

Nattaa! 

Photobooth

Heei! 

Prøva i dag gjekk det faktisk veldig overraskande bra, borsett frå at eg sov berre FEM timer i natt med pugging all night loong! For øyeblikket sitter eg på skulen, og har det litt kjekt med photobooth med Nina og Mats. Ha-haa! Kos ♥  

Ellers skal eg straks heim, og idag er det torsdag, noke som betyr fri fra jobb. Men nå må eg løpe! Vi snakkast seinare ikveld ♥

Prøveee

Heii ♥

Sorry for så dårlig blogging dei siste dagane. Men har vert opptatt med alt ting - trening, jobb, skule, lekse, innleveringa, og så øve til prøve. Igår måtte eg øve til RLE prøve, som vi hadde idag, og heldigvis følte eg at det gjekk litt bra. Men skjønna alikavell ikkje vitsen med å lære om salmane? eller om det som skjedde før i tida? I dont give a shit. 

Men så tilbake til idag, nå har eg akkuratt laga knekkebrød, og er straks klar til hoppe i dusjen etter ein joggetur på tredemølla, 10 kilometer + styrke. Etterpå blir det kvelds, og resten av natta går vell til å øve til prøven som vi skal ha imårra, om organisk kjemi. HARDT LIV... 

Men snakkast imårra ♥ Hadeebraa

"Love is not complicated, people are"

LOVE ♥ - METTE MJÅSETH

Outfit 06.02.12

Heihei! ♥

Her er dagens outfit.


Bukse-bikbook//genser-bikbok// topp- JC//  + uggs-økonomisko.

Snakkast imårra ♥

"Fuck, it's monday tomorrow"

Heii ♥

Bra spelt i dag, jenter ♥ Vi vant 23-14 mot Eid. Hæærlig! Ellers er helga snart slutt.... Synst det går altfor fort! Denne veka som kjem har vi to prøver, stress... Så kvelden min består vell av at eg skal gjere ferdig ei innlevering i engelsk, skrive stikkordsark til prøvene og berre slappe av. 

Håper alle har hatt en fin heelg! Vi snakkast imårra sweeties ♥

 
Ny header

Heisann! Då har eg fått meg ny header, på tide? Var ganske så lei den andre eg hadde, så eg bare lagde en enkel, og vanlig. Av og til er det enkleste det beste,right?Ka du synst? ♥

INSPIRASJON

Hei. Håper alle har en fin lørdagskveld ♥
Eg tenkte at eg bare skulle slenge inn noken inspirasjonsbilder. Hope you like it! Nå må eg legge meg, skal opp tidlig imårra for å spele kamp! Snakkast ♥

God morning

Hei ♥ Idag er det lørdag! Noke som seier at vi kan sove lenge, ete good frukost og bare slappe av. Det er ivertfall det eg skal gjere med ei god treningsøkt. DET ER HÆRLIG. No har eg fått i meg frukosten, og skal straks ned på tredemølla å legge bak meg 10 kilometer med løping.  

Bloggast seinare! 

H-E-L-G

Hei♥

Titter bare innom for å ønske alle sammen en fin helg! Min helg skal ivertfall tilbringast med å vere sammen med familien, og søstra mi som er komt heim, venner og handball kamper. Ka skal du i helga?

Snakkast ♥

Treningsvideo

Heihei!

Her kommer treningsvidoen eg snakka om istad. Det er en veldig god øvelse og fungera fint for dei som vil ha flat mage. Når eg tar denne øvelsen pleier eg å ha 30 sekund på kver side, før eg bytter om til neste side. Enoyj!

Håper du likte videoen! God natt ♥

Let the snow go away

Heeei. Synst det gjekk bra på matteframføringa idag, wiihu :) Idag har eg berre vert på skulen, og trening. Ute er det forressten komt masse snø..... EG VIL HA SOMMER NO! Uansett, no er det ikkje lenge sida eg kom heim frå trening, og eg er veldig klar for å hoppe i dusjen! Så seinere ikveld tenkte eg å legge ut en videoblogg om en treningsøvelse eg bruker veldig ofte, sounds goood?Sikkert mange som bruker den, men den hjelper! Så stay tuned ♥ 

Onsdag

Hallo!

Ah, ferdig med onsdag(nesten), endelig. For då er det ikkje lenge igjen til helg, og det ser eg veeeldig fram til. Er utslitt allerede no.. Haha, så derfor tenkte eg at eg straks skal ned å løpe på tredemølla og hente inn litt meir energi. Trenger det! Imårra er det forresten matte framføring, og satser på at det går bra! Tjohei. No får eg bli ferdig med dagens treningsøkt.

Vi snakkast seinare! ♥