februar 2013

Rhodos resort

Har helt glemt å fortelle dere at jeg reiser til syden med familien min i sommer. To sydenturerer på ett år - jeg er virkelig heldig ass. For en uke siden bestilte pappsen sydentur på alle oss fem, vi er jo syv i familien, men dei andre søstrene mine skal på sin egen tur. Helt greit det da, og jeg gleder meg hvertfall som bare det. Kommer til å bli så koslig, og hærlig ♥ Er bare litt over 100 dager igjen nå... heheh

Ettersom vi aldri har vært i Rhodos før, skal vi dit denne gangen. Har vært i Hellas før, men ikke Rhodos, så blir spennende å se hvordan det er der. Bare se så fint hotellet er, ligger rett ved stranden og er helt perfekt. Vi reiser i begynnelsen av sommerferien, som vil si den 23.juni, og vi skal være der i 14 hele dager. Så deilig å ha noe å se fram til - mye soling, bading og alt annet som hører til. Liiiivet ♥

Har du vært i Rhodos før?

Nelly pakke

Æææ, unnskyld for dårlig blogging idag, har ikke trukket å blogge før nå. Har bare hatt det så travelt de siste dagene, jeg har vært alle steder - hit og dit. Men nå er jeg omsider hjemme, og har fått unnagjort dagens treningsøkt, som bestod av 1 mil intervaller på tredemøllen, etterfulgt av styrkeøvelser. Deilig. Den følelsen etter en treningsøkt er bare helt utrolig deilig og ikke minst god.

Forressten gjett hva som kom i posten idag? Noe fra nelly, og jeg bokstaveligtalt elsker dem! Så ufattelig fine, viss dere vil kan jeg vise dere når jeg har fått tatt bilder av de. Håper alle har hatt en fin onsdag, og at nå er det ikke lenge igjen til helg.

Har dere hatt en fin onsdag?

 

The moon tonight
Hva synest dere om bildene?

Favoritt blogger

Var mange blogger som meldte seg på linkerunden min for noen dager siden, så mange fine blogger. Så vanskelig å bare velge ut to, men jeg har hvertfall klart det og her er de to bloggene jeg synes fortjener mer oppmerksomhet og som er verdt å ta en titt innom ♥


www.aklausen.blogg.no - en fantastisk blogg med en helt nydelig jente. Elsker stilen hennes, og ikke minst bildene hennes. Bildene hennes er dødskule, og gir mye inspirasjon. Hele hun er faktisk en stor inspirasjon rett og slett ♥ Verdt å ta en titt innom! 


www.matildeg.blogg.no - en utrolig fin blogg. Denne jenta her er helt nydelig, og stilen hennes er utrolig stilig - misunner henne. Hun blogger ikke så ofte, men når hun blogger er det verdt å ta en titt innom bloggen hennes ♥


Har dere noen favoritt blogger?

Min treningsuke

Slik ser min treningsplan ut for denne uken. Håper jeg får tid til å gjøre alt jeg har listet opp, for jeg tror det kommer til å bli en travel uke. Men skal ikke legge skyld på tiden, alt handler vell bare om prioriteringer, eller hva? Deilig å kunne krysse check på mandag hvertfall! Så på onsdag har jeg satt et spørsmålstegn bak, fordi jeg ikke helt vet hva den dagen bringer. En supereffektiv uke med mye trening ♥


Pleier dere å lage dere en plan for treningen?

Gla´mandag

Da er vi allerede i gang med en ny uke gitt. Jeg elsker å gjøre enn bra start på uken, uansett hvor tidlig jeg må stå opp. Så jeg har akkuratt lagt bak meg 10 kilometer på tredemøllen, så deilig å bare løpe, spesielt da gossip girl er på skjermen forann deg. Min nye favoritt serie etter pretty little liars ♥ Uansett, nå må jeg fyke avgårde på jobb eller lettere sagt utplassering via skolen.

Håper alle får en fin og sprek mandag♥

Søndagstur

For en deilig søndag dette her har vært. Selv om jeg benyttet anledningen til å sove lenge inntil armkroken til min kjære, har jeg faktisk vært ganske så effektiv idag. Ettersom det faktisk har vært helt craazy fint vær her idag, har jeg og min kjære vært på søndagstur, eller nærmere sagt fjelltur. En koslig fjelltur, bare vi to og solen ♥  Hærlig når det er så fint vær, og man kan være ute hele dagen. 

Dro med meg kameraet opp på toppen, og angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å ta det med, da jeg såg hvor fin utsikten var. Jeg har også laget ostekake alá fotballfrue sin idag, så håper den ble vellykket. Her er noen bilder fra dagen idag: 


Har dere hatt en fin søndag?

Linke blogger, er du med?Ettersom det er lenge siden jeg har linket noen blogger, synes jeg det er på tide å linke noen nå. Så kjører bare igang en liten linkerunde, så visst du har lyst til å bli linket, er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg trekker ut to stykk imorgen. Er du med?

Good morning, saturday

God morgen, dere! Nå er vi kommet godt i gang med lørdagen. Jeg og kjæresten har dratt oss lenge i sengen idag, så stod ikke opp før halv 12, men noen ganger er det godt med slike dager også. Jeg har også laget en god frukost til guttenmin, han hadde så lyst på vaffler til frukost, så jeg laget det. Bare gøy å kunne skjemme han bort av og til ♥ Ute skinner solen, og det er såå deilig med endelig litt fint vær.

Vi har akkuratt kom inn etter å vært ute å tatt noen bilder. Tenkte jeg skulle prøve å lage ny header, så måtte ha noen bilder. Senere idag skal vi bare slappe av, og så skal vi sitte barnevakt litt senere på kvelden. Håper alle får en finfin lørdag, og kose dere masse ♥

Party music

 


Filip Electro - Landbuca 2013 

 


K-391 - Dollardåsene 2013

 


Buena Vista 2013 - ID16 ft. Vilde Lie

Jeg tenkte at ettersom det er helg, og paartyy all over the housee, passet det bra med disse sangene her. Desse tre sangane er veldig bra, synes jeg hvertfall. Gir meg mye energi til å bevege meg og daanse på bordene - hahaha. Passer også godt som treningsmusikk.

Hva synes dere?

it´s weekend

Så er det fredag, og denne dagen har jeg sett fram til siden mandag. Har jo jobbet hele uken, så jeg er utslitt for å si det mildt. Men jeg har hvertfall vært flink med treningen, jeg har kun hatt morgentreninger og løpt alt i alt 50 kilometer + en god del styrke. Synes det bare er så hærlig å få unnagjort dagens treningsøkt tidlig, slik at man har hele dagen til å gjøre hva man vil. Hvertfall da kjæresten er på besøk♥Nå har jeg og verdensbeste inntatt fredagskosen på det høyeste. Jeg har laget pizza på lavkarbovis, som er klar til å nytes mens vi ser på idol. Senere skal vi bare kose oss, slappe av og nyte at det er endelig er helg. En hærlig fredagskveld med min aller beste.

Hva gjør dere på en fredagskveld? 

Mening med trening

Gjennom desse siste årene, har jeg betraktelig blitt interressert i trening. Fra jeg var 13-14 år begynte jeg så smått å trene, jeg begynte å løpe ute, fra 3 til 4 kilometer tredje hver dag. Det føltest vertfall utrolig langt ut, og jeg var faktisk helt kjørt når jeg kom hjem fra løpeturen. Når jeg hadde trent en del, begynte jeg etterhvert å løpe lengre distanser. Etterhvert som jeg trente, begynte jeg å bli interressert i hva jeg spiste. Det var en periode der det faktisk gikk litt for langt når det gjaldt kostholdet, spiste ganske lite - ville ikke ha mat. Men heldigvis ordnet det seg, og jeg begynte heller å tenke på kostholdet som noe helt annet, nemlig mye protein og lite karbohydrater. 


Jeg er forsatt ganske opptatt av hva jeg spiser den dag idag, men jeg unner meg noe inniblandt, skeie ut heter det visst. Å spise sunt handler om så mye, også det å skeie ut noen ganger. Jeg løper forsatt 10 kilometer, om ikke mer noen ganger  og jeg trener som bare det. Jeg har innsett at trening utgjør en stor del av meg, det er noe jeg virkelig brenner for. Jeg elsker rett og slett å spise sunt og trene. 
Nå som jeg er blitt større, har jeg lyst til å ha en mening med treningen, så klart er jo meningen å ha sunn helse osv. Men jeg har tenkt litt, og har alltid hatt lyst til å ha en sånn kropp som alle som konkurrerer i fitness konkurranser. Vet det krever mye trening og enda mer nøyaktig mat. Men jeg har så lyst, og synes jeg bør følge det jeg vil. Man klarer det man vil klare. Såklart er jeg jo litt liten enda, men når jeg flytter til Bergen om to-tre år og har treningssenter rett utenfor leiligheten, så vet jeg at det kommer til å jobbes hardt med kroppen.

Har du noen mening med treningen?

Wednesday

Så var det onsdag allerede, dere. Bare to dager til helg, og det skal bli utrolig godt. Jeg har hvertfall gledet meg til denne dagen lenge, har ikke fått sett verdensbeste på lenge, så var utrolig godt da han kom idag. Da han kom gjennom døren, med tre roser i handen, ble jeg helt rørt. Noe så utrolig søtt! Han er bare verdensbeste gutt, kunne ikke tenkt meg noen andre ♥  Det toppet hvertfall hele onsdagen min.

For øyeblikket sitter vi framfor tv'en, og ser på idol. Så mange flinke, hadde jeg bare hatt en slik stemme, hehehe.. Senere skal vi bare slappe av, kose oss og så blir det vell en tidlig kveld på meg, ettersom jeg må tidlig opp i morgen for å dra på jobb.

Hva gjør dere på en onsdagskveld?

Treningsmotivasjon

Er ikke dette her treningsmotivasjon til tusen, så vet ikke jeg. Bare disse bildene her, får meg lyst til å trene hele tiden. Å ha en slik kropp må virkelig jobbes for, dette her er jo bare drømmekroppen. Synes det er fint at jenter har litt markerte muskler jeg, slik at det vises at også jenter kan trene hardt slik som gutter. Motivasjonen er hvertfall på topp hos meg, og drømmekroppen 2013 her kommer jeg.

Får du motivasjon av slike bilder?

Nye converse
Da jeg var i Egypt, kjøpte jeg meg nye converse. Såklart er jo disse fake, ettersom alt der nede er fake. Men jeg trengte meg noen nye, og ettersom de andre converse skoene var helt forferdelig, helt utslitte og stygge, måtte jeg ha noen nye. Disse kostet bare 150 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Vi prutet jo en del ned såklart, og disse varer jo hvertfall for en liten stund. Har du converse?

Good morning, sunshines


God morgen solstråler ♥ Titter bare kjapt innom for å ønske dere en god dag. Jeg har akkuratt blir ferdig med dagen treningsøkt, stod på tredemøllen litt over seks idag, og gjennomførte 10 kilometer løping. Så deilig, og så mye energi resten av dagen. Nå sitter jeg å spiser en god frukost, full av proteiner, og om få strakser skal jeg dra på jobb. Ønsker alle en fin tirsdag ♥ Hva skal dere idag?

1 år med verdens beste

♥ Da er dagen hvor jeg og min bedre halvdel har vært sammen i ett helt år. Er faktisk helt sprøtt å tenke på hvor fort tiden har gått, og er helt utrolig at vi allerede har vært sammen i ett helt år. Tiden går utrolig fort, nesten litt for fort, derfor er det utrolig viktig å sette pris på det man har der og da. Jeg er faktisk lykkeligere enn jeg noen gang har vært, og dette året har vært mitt beste hittil, og det uten tvil ♥

♥ Jeg må bare få fram hvor mye tommy betyr for meg. Han er her for meg, han får meg til å smile, le og får frem det beste ved meg. Dette blir vell litt mye klisjê for noen, men jeg må faktisk bare vise dere hvor mye han betyr for meg. Jeg kunne ikke drømt om en annen person i livet mitt, han gjør meg så lykkelig, og jeg elsker han så mye at han ikke selv kan forstå det engang ♥ myboyforever ♥

Denne dagen må vi tilbringe hver for oss, så får prøve å gjøre det beste ut av det. For jeg jobber i hele dag og verdensbeste har besøk av slekten, så det passet ikke så bra. Var jo ikke med han på valentinesday heller, så når han kommer hit på onsdag, skal jeg og han ha skikkelig kvalitetstid sammen og kose oss med alt som går an å kose seg med. Kjenner jeg gleder meg til å se han igjen, blir så godt♥

Hvordan er deres mandag idag?

søndag er den beste dagen

Gjett hvem som bare måtte lage seg en deilig smoothie til frukost idag også, hehehe. Jeg elsker smoothie, spesielt med kesam og bringebær ♥ Søndagen min har bare gått til trening, rydding av rommet og avslapping. Har ikke gjort så mye, men det er slik en søndag skal være, synes jeg. Nå har jeg planer om å lage meg en god varm kopp kakao med krem, og ha gossip girl maraton resten av kvelden.


 Ser du på gossip girl? 

Min hverdagsminke

Dette er hva jeg bruker når jeg sminker meg. Etter at jeg fikk produktene mine fra bareminerals, har huden min reagert helt annerledes, på en positiv måte selfølgelig. Mindre kviser og urenheter, noe jeg var plaget med lenge. Sminken sitter også utrolig godt på, og gir et veldig bra resultat. Jeg kommer hvertfall aldri å gå tilbake til den dårlige og billige sminken igjen. Hvilken sminke har du?  

Breakfast time

God morgen dere ♥ Skal si det var helt himmelsk å våkne opp av seg selv idag, bare ligge i sengen og dra ut tiden. Våknet omtrent for en time siden, og jeg har akkuratt laget meg en veldig god lørdagsfrukost, den består av gode knekkebrød med ost og sukkerfritt syltetøy, og såklart den populære smoothien. Smoothie er et must på en slik morgenfrukost, hvertfall hos meg.


Idag skal jeg ikke mye, jeg skal bare slappe av, se serier og ha en liten fotoshoot med søstrene mine. Vi holder foressten på å bestille sydentur til sommeren, vet ikke helt hvor vi skal endå, men gleder meg gjør jeg i hvertfall. Hva er deres plan for idag?

Vinterferie

Wooah, da var denne uken gjennomført, med utplassering og jobbing. Er helt uslitt om jeg kan si det slik, men skal ikke klage, er jo bare gøy å tjene litt kroner her og der. Nå har de fleste her fått vinterferie, men for min del kommer jeg nok til å merke lite av ferietiden. Jeg skal jobbe hver dag neste uke, er vell like greit å bare jobbe istedenfor å bare sitte hjemme, uten å gjøre noe. Så nyt ferien deres ♥


Nå er det vertfall helg, og godt er det. Jeg har fått unnagjort dagens treningøkt, og ukens femteøkt. Tiltross for at jeg har hatt en veldig travel uke, har jeg fått gjennomført alle øktene jeg planla. Så imorgen er det treningsfri, skal si jeg gleder meg litt til å ikke gjøre noe og kan bare slappe av hele dagen. Ikveld er det kosefredag, jeg har laget en god middag til familien og så skal vi se på idol senere ikveld.

Ønsker alle en fin vinterferie ♥ 

Video fra sharm el sheik

Da jeg var i Egypt, fant jeg ut at jeg skulle mekke sammen en video fra ferieturen vår. Er litt morsomt å se tilbake, hvordan det var å sånt. Så jeg har satt sammen noen klipp og redigert, så håper dere liker videoen. Er mye tull også, men det er det som er så gøy! 

♥Hva synes dere om videoen?

Valentine´s day

Idag er det valentines day. Som jeg føler er det ikke så veldig stort å feire valentines day i Norge, føler det er mye mere tradisjonelt i utlandet, om jeg kan si det slik. Fant noen fine bilder på weheartit, jeg elsker sånne type bilder. Gir meg så mye inspirasjon. På en valentinesday, er det fint å vise hvor mye man betyr for hverandre og vise at man setter pris på hverandre. Dette er hvertfall en perfekt dag på å vise hvor mye man er glad i en person eller hvor mye man elsker en person. En hel dag med kjærlighet ♥

Min dag idag går for det meste til jobb, så jeg feirer ikke valentinesday med verdens beste kjæreste. Men neste uke, da skal vi være sammen, og da skal vi ha en skikkelig kosestund, bare jeg og han ♥ Får bare sommerfugler i magen av å tenke på det, jeg! Neste uke har vi jo også ett år sammen, er helt sprøtt å tenke på egentlig. Tenk hvor fort tiden går, og vi legger nesten ikke merke til det engang. 

Ønsker alle en riktig fin valentinesday, og gjør noe spesielt for dem du er glad i ♥

 

Onsdagskos

Nå er jeg endelig ferdig meg utplasseringen for denne uken, så deilig å sleppe å tenke mer på det. Jeg som hadde gledet meg til fri imorgen, men jeg må opp klokken syv for å dra på jobb. Jeg kommer til å bli helt kjørt når uken er over, men det er da man kjenner det er godt å ta en velfortjent helg. For min del kunne helgen komt akkuratt NÅ! Men er heldigvis ikke så lenge til helg. 


For øyeblikket har jeg akkuratt mekket smoothie, sunn og god smoothie og full av antioksidanter♥ Jeg, tvillingene og mamma har akkuratt sett på idol, så mange flinke. Ville bare si at søstra mi, Hanne var jo med på idol, men kom bare til blant 75 beste, om jeg ikke tar helt feil. Er utrolig stolt, lillesøster vertfall ♥ Viss dere vil, så kan dere se hennes opptreden sammen med to andre jenter HER. 

Ser dere på idol?

Siste innkjøp
Her er mine siste innkjøp. Jeg har kjøpt noe fra før av, og så var jeg på shopping når jeg var i Bergen rett før jeg dro til Egypt. Er ikke så mye jeg kjøpte, kjøpte bare det jeg trengte egentlig. Som topp og litt lette klær, som jeg kunne bruke i syden. Likte veldig godt toppene, så fine. Kjøpte også skinntighst og to andre helt vanlige topper som jeg ikke har tatt med. Har dere kjøpt noe fint i det siste?

trøtt much?

TIRSDAG DONE. Jeg er dødsliten nå, har jobbet en lang vakt i dag også. Så imorgen er det bare en kort vakt, såå fri resten av uken. Hurrahurra. Hehe, jeg har vertfall fått gjennomført en god treningsøkt idag. Jeg hadde på alarmen klokken halv seks idag, men ikke på tale om jeg kom meg opp fra den varme sengen, fristet ikke litt. Så det ble kveldstrening på meg idag, men er egentlig bare like greit.

Nå har jeg akkuratt fått i meg litt kveldsmat, og skal om få minutter poste dette innlegget og legge meg til å sove. Viktig å vere opplagt til en ny dag imorgen. Håper alle har hatt en fin tirsdag, og at dere får en god natts søvn ♥ Hva har tirsdagen deres blitt brukt til?

Monday lovers

God mandag dere, og en god ny uke! Min uke startet helt perfekt igrunn. Jeg kom meg overraskende lett opp fra sengen idag, med øynene halv opne og startet dagen med intervaller på tredemøllen. Fikk virkelig svettet godt ifra meg hvertfall, ble åtte små kilometer før jeg måtte hoppe i dusjen og fyke av sted. Ferdig trent halv syv på en mandag, er rett og slett ikke gale. Tommel opp for morgentrening ♥ 

Nå er det ikke så fryktelig lenge siden jeg kom hjem. Har vært på utplassering i hele dag. Skal jobbe hele uken, men jeg jobber meg opp, slik at jeg får to fridager. Synes det er mye bedre å gjøre det slik. Nå ligger jeg godt plantet i sengen, med en skål med epler og varm fun light saft. Kjenner jeg begynner å få litt vondt i halsen, så håper det ikke er noe influensa, prøver å gjøre alt jeg kan for å unngå det. 


Hvordan har starten på din nye uke vært?

Skinny love - Birdy

Hva synes dere om sangen?

My weekend

Håper alle har hatt en fin helg? Det har jeg, selvom den har gått altfor fort. Denne helgen tilbringte jeg som sakt med min bedre halvdel, så har hatt en kjempe koslig helg ♥ Ingenting er bedre enn å vere med guttensin! Her er noen bilder jeg tok med iphonen, om hva vi har gjort denne helgen. En rolig og avslappandes helg med både tid til kjærestekos, tv-titting og en god treningsøkt.

Nå har jeg vært hjemme ett par timer, og skal snart stupe rett til sengs. Skal si jeg gleder meg til å sove, jeg er helt utslitt etter dagens harde treningsøkt. Den kommende uken, skal jeg faktisk ikke på skolen. Vi har utplassering i en hel uke, så skal jobbe på sykehjemmet. 

Hatt en fin helg?

jeg savner solen og egypt


jeg savner å drikke iste i solen, uten sukker
 


vi smiler, ler, hopper, koser oss rettere sagt
elsker å gå langs stranden og høre bølgene
noe jeg ikke elsker er sand i skoene
jeg drakk en fresh orange juice 
 jeg møtte på en søt liten fulg
jeg hadde en liten fotoshoot
mye spesielt å se i sjappene
sanden du får på føttene etter du har badet
verdens kosligste gate 

Hva synes dere om bildene?

februar bakgrunn

Tenk dere, vi er allerede i februar måned. Januar har egentlig gått helt sykt fort, nesten så det er skremmendes. Men uansett, her er min bakgrunn for februar. Jeg synst den ble ganske så fin, en litt annen type bakgrunn enn hva jeg har hatt før. Har ikke endret noe på docken denne gangen, blir litt mye hvis jeg skal skifte hele tiden. Så tenker jeg bytter dock neste måned, så hva synes dere? 

Friday it is

Vil bare si at jeg tok meg bloggfri igår, er en stund siden jeg har hatt det og siden hele dagen igår gikk i ett sett passet det bra. Torsdager pleier som regel å være rolige, men igår var ett unntak. Skole, styrketrening hele ettermiddagen og vasking var det som stod på agendaen for igår. En travel, men effektiv dag. Her er det jeg spiste til frukost idag, naaam. Det er utrolig godt, elsker cottage cheese med kanel ♥

Nå er det fredag igjen, og denne helgen skal jeg være med min bedre halvdel. Gleder meg til kosetid og avslapping. Før helgen endelig kan komme, skal jeg ta meg en god styrkeøkt mens jeg venter på at Tommy skal bli ferdig på jobb. Håper alle får en fin helg♥

 Hva skal dere i helgen?

Super effektiv onsdag

Denne onsdagen har gått i ett. Har som vanlig langdag på onsdager, og som dere vet er det døds kjedelig.. Hvertfall når man ikke kommer hjem før klokken er kvart på fem, og halve dagen er over. Jeg har hvertfall fått gjennomført en superduper effektiv treningsøkt. Løp intervaller til så mye som 11 km, så ble en svært effektiv treningsøkt, noe som jeg elsker. Er vertfall utkjørt her jeg ligger, etter to dager med tung styrke og en hard intervalløkt idag. En hærlig og effektiv onsdag, og nå er det ikke lenge til helg folkens. Lurer også på om dere vil vite hva som er mine mål for treningen, og hva jeg vil med treningen når jeg blir større? Tenker jeg kan lage ett innlegg, der jeg skriver litt om hva jeg vil med treningen, viss det er interesse for det. Skal jeg lage ett slikt innlegg?

Stay - Rihanna

♥ Har ett ord til denne sangen: fantastisk

Hva synes dere?

hvordan lage lavkarbo is

Her kommer det steg for steg, for hvordan du kan lage sunn is. Denne er faktisk mye bedre enn vanlig is, etter min mening. Den smaker himmelsk, og passer meget godt for alle, både for de som har lavkarbo kosthold eller ikke. 


1. Det du trenger er 2 ss steviosa/ 3-4 ss sukrin, 3 dl fløte og 3 eggeplommer. 

2. Så tar du sukrin/steviosaen og eggeplommene opp i en bolle.
3. Så visper du til en tykk masse. Så må du også vispe fløten i en annen bolle. 
4. Når fløten er stivpisket og blitt til krem, heller du den tykke massen i kremen, bland godt sammen.
5. Så tar du isen oppi to bokser, enten det er en isboks eller lignende. Fryses så i 3 timer. SÅ NYT. Smaker veldig godt med varme bringebær/bjørnebær til. Hiv innpå, og spis med god samvittighet. Har du laget hjemmelaget is før?

January

Hvordan har din januar vært?

a new week

Så var det mandag igjen, en ny uke og som dere vet er det tid for nye muligheter. Mandag er en fin start å kicke til på treningen igjen etter helgens utskeielser og forrige uke. For min del har denne mandagsmorgen vært fabulous, jeg har fått gjennomført åtte kilometer på tredemøllen før klokken nærmet seg syv. Skal si det var godt å endelig få svette litt igjen, etter nesten en hel uke med lite trening. 


Nå sitter jeg på skolen, og har undervisning. Senere idag reiser jeg hjem til verdens beste kjæreste og ligger over der til imorgen. Så er planen å ta oss en god styrkeøkt rett etter skolen, og så ha kvalitetstid resten av kvelden ♥ Ønsker alle en fin start på den nye uken.

Hva er deres plan for mandagen idag?

Ny header

Da har jeg endelig fått tatt noen nye bilder i syden og laget en helt enkel og grei header. Var rimelig lei av den andre, så godt med noe annerledes. Viktig med litt variasjon, så man ikke går lei. Som du ser har jeg ikke endret designet, synes designet egentlig er helt greit. Men hvis det er noen som er flink på design og har lyst å lage et design til meg, så hadde jeg blitt glad. Så hva synes dere?

Sundaymorning

God morgen, alle ♥ Har dere sovet godt? Desse to siste dagene har vært hektiske. Jeg har forflyttet meg fra varme Egypt, til kalde Bergen. Brr.. Er virkelig kaldt her, skulle ønske jeg kunne være lenger i varme egypt. Men det går ikke, nå dei neste ukene venter det skole og praksistid. Anbefaler dere alle å dra til Sharm el sheik, en fantastisk plass og et utmerket sted å reise for alle sydenmennesker. 

For øyeblikket befinner jeg meg i leiligheten til søstrene mine, og vi har akuratt spist en sen frukost, med gode rundstykke, knekkebrød og egg. Jeg ligger fremdeles framfor tven, og har sett på repriser fra ukens idol. Senere idag reiser jeg hjem, skal bli godt å få pakket ut av kofferten og komme tilbake til vanlige rutiner igjen. Hva gjør dere på en søndagsmorgen?

 

antrekk 1.02.13


genser - only // shorts - h&m // sko - converse

Synest om antrekket?

hjemreise

Nå er det tid for hjemreise. Egentlig så synes jeg at denne uken her, har gått altfor fort. Men slik mener vi vel alle? Jeg er hvertfall blitt mange opplevelser rikere, og har hatt det utrolig koslig med mine to søstrer. Angrer ikke en minste ting på at jeg bestilte denne turen, den har vert nyttig. Deilig med en ferie inni alt stresset, så man bare kan koble helt av og nyte dagene. En helt perfekt tur på vinter'n.

Flyet vårt går klokken fire idag, så vi reiser vel fra hotellet rundt i 1 tiden. Så er vi fremme rundt klokken ti ved flesland, skal si jeg gruer meg til å møte den forferdelige kulden igjen.. Hva gjør dere på idag, noe spennende?

a sunny day

Heldigvis kom endelig solen fram. Haha, dere er sikkert lei alt maset mitt om været nå, men været spiller faktisk en utrolig stor rolle når jeg er på ferie. Jeg elsker å kunne ligge timesvis ute i solen på stranden og bare slappe helt av. Det har dagen blitt brukt til idag, kun avslappings og en siste innsats på brunfargen før vi drar hjemover i morgen. Føler jeg ikke har blitt så særlig brun, men har hvertfall fått litt mere farge enn hva jeg hadde på kroppen da jeg kom hit. Jeg dro med meg kameraet ned på stranden idag, så her er noen bilder:

Liker dere å være på stranden og sole seg?

Outfit 31.01.13


topp - hanne´s garderobe // shorts - england // sko - converse

Tycks?