mars 2013

Home sweet home!!

Først må jeg bare si at det er utrolig godt å ha internett tilgjengelig hele tiden nå! Merker utrolig godt når jeg ikke har så mye tilgang til internett og når jeg har det, er utrolig merkelig hvor avhengig vi egentlig er blitt av internetten. Men nok om det, vi kom hjem idag og det er helt fantastisk å være hjemme igjen. Selv om det var veldig koslig og jeg har hatt en fin påskeferie, er det jo alltids godt å komme hjem igjen også. Merker det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner igjen, og ikke minst trene og spise mer sunt.


Vi kom hjem rundt fem tiden idag, etter åtte døøøøødslange timer i bilen, å sitte i bil må jo bare være det kjedeligeste i hele verden. Så etter jeg hadde pakket ut og slappet litt av, måtte jeg bare ut for en løpeøkt på 10 kilometer, hadde egentlig planer om treningsfri idag, men siden jeg hadde så mye energi og bare måtte bevege meg, så tok jeg meg en økt. Ble faktisk en ganske så bra økt, så glad jeg valgte å trene idag, så kan jeg heller ta en treningsfri dag en annen dag med kun god samvittighet.  Hva har deres søndag gått til?

 

Happy easter

Hei dere! Idag er det vel og merke påskeaften, noe som for meg ikke er noe stort. Pleier egentlig bare å få påskeegg, men da jeg var mindre såg jeg også på påskemorgen og koste meg alltid med påskegodt hver dag. Hehe, den gang da. Men jeg har hvertfall fått påskeegg idag av påskeharen, som mamma liker å tru, hehehe. Hun er snill som lager påskeegg til alle oss fem jentene da, uansett hvor store vi er blitt, søteste mammaen min♥ Ellers pleier vi bare å kose oss, og nyter dei siste dagene som er igjen av påskeferien.


Ønsker alle dere en fin påskeaften idag, og at dere har hatt noen fine dager sålangt i påskeferien. Nyt de siste dagene som er igjen av ferien, og kos dere som bare det. Har du noen tradisjoner med påskeaften?

mitt påskeegg

Her ser dere mitt påskeegg, og jeg sa til mamma som leker påskeharen, at jeg ville ha godteri i påskegget mitt denne gangen. Husker nemlig ikke sist der jeg hadde godteri i påskeegget, er vell to-tre år siden sist, så er på tide å unne seg litt i påsketiden.

 
Så må jeg bare si at jeg er virkelig svak for sånne sjokolade påskegg med fyll inni. Å herregud, tror jeg ikke har smakt noe bedre, det smaker jo bare helt himmelsk. Får bare vann i munnen av å tenke på det jeg, er så utrolig godt ♥ Så gleder meg til å spise opp alt dette, helt til jeg får vondt i magen. Love it ♥ Senere idag kommer det også en liten update om påskeaften, så bare staytuned.

 Pleier du å få påskeegg idag?

Aktiv påskedager

Hei dere ♥

Skal si dette  har vært en svært aktiv påske sålangt. Har gått så mye på ski at dere ikke aner, men ski er ganske så gøy og ikke minst bra trening! De siste dagene har vi vært på hytten til tante og onkel i Trysil, og der er det jammen fint. Hadde ikke vært feil med en hytte der når jeg blir større, nei hehe! Så vi har hatt det kjempe koslig desse dagene, med mye sol, skigåing på langrenn og en dag i slalombakken.

Billdene under er vi på en plass som heter bittermarken, der var vi i hele går, og bare se så flott vær det var. Nesten helt skyfritt og knall sol, så kan virkelig ikke klage på været hvertfall. Vi gikk en lang tur på fjellet på ski, hele familien, Koslig med så mye kvalitetstid sammen med familien, er ikke så ofte hele familien er samlet, så når vi først er sammen koser vi oss ekstra mye og finner på mye koslige ting.

Nå er vi i Eidsvoll igjen hos bestemor, etter tre fine dager i Trysil. Kom hjem igår kveld, så da var jeg så trøtt at jeg bare hoppet til sengs med en gang. Så idag er det langfredag, og jeg har gjort ferdig dagens treningsøkt, tok meg en liten løpeøkt på 7 kilometer etterfulgt av lett styrke idag, og det kjennes så bra. For øyeblikket ligger jeg som slakt på sofaen og gjør litt blogg ting, føler jeg ikke har vært så flink med bloggen i det siste, men det har vell sine grunner, håper dere forstår! Hva har dere gjort desse siste dagene da?

Kjæreste tips

Siden det var noen som lurte på om hva man kan finne på når man er sammen kjæresten sin, så har jeg kommet med noen ulike tips til hva man kan gjøre sammen. Dette er hvertfall noe av det jeg og tommy pleier å gjøre. Håper dere liker tipsene ♥

♥Sjå favorittserien deres 
Dette er noe jeg og tommy ofte pleier å gjøre. Det som går an er at visst dere har en netflix konto eller noe sånt, så kan dere finne en bra serie som dere vil se sammen. Ikkje en serie som bare eigner seg for jenter eller gutter for den del, men en serie som passer for begge og som begge har lyst å se. Tips til serie som dere kan se er prisonbreak, thewalkingdead, Bluemountainstate osv. 

♥Lage noe godt sammen
Det er alltid gøy å lage mat sammen, spesielt når du faktisk lager mat med den du elsker mest. Du kan foreksempel lage skillingsboller, vanlige boller, taco, pizza og alt annet dere liker. Jeg liker hvertfall å lage noe sammen med min kjæreste, ettersom vi bare tuller, ler og koser oss mens vi lager maten. 

♥Massere hverandre
Dette er noe jeg elsker at min kjæreste gjør på meg. Å bli massert på ryggen er noe av det beste jeg vet, så hvorfor ikke massere hverandre. Da gjør dere noe avslappende og samtidig noe godt for den andre ♥♥Se film og kjøp godteri 
Hva er vell ikke bedre på en lørdagskveld å sette seg inntil armkroken til gutten sin og sette på en god film. Dra også på butikken litt tidligere på dagen og kjøp inn alt godt dere trenger til kvelden, som foreksempel smågodt, chips eller grønnsaker og favoritt dippen deres. 

♥Sykkeltur med beste
Viss dere føler for å være sporty og bruke litt energi en dag, kan dere ta dere en lang og rolig sykkeltur ute. Tillegg viss det er fint vær og stille, passer dette jo helt perfekt. Jeg liker hvertfall veldig godt å ta meg en sykkeltur sammen med min kjære. Da får man jo være sammen med kjæresten og man får trent, noe som er plusspluss i boken.

♥Dra på shopping 
Hvorfor ikke sette av en dag til å dra på shopping med din kjære? Selv om kanskje ikke gutten din liker så godt å shoppe, kan dere jo alltids gå på en cafê etter dere har shoppet litt og kjøpe noe godt som dere kan kose dere med. Kanskje du også kan spandere lunsj på din kjære, ettersom han var så snill å bli med. Jeg synes det bare er gøy å kunne gi noe tilbake♥

Hva pleier du å gjøre med kjæresten din?

Høst instagram

Hva synes du om bildene?

favoritt gensere

Hva synes du om videoen? Skal jeg lage slik med kjoler også?

in the middle of the road
♥Some old pic from last photoshoot, what do you think? ♥
(følte bare for å skrive engelsk, teitavmeg) 

 

inspiration on a monday

Da er det en ny uke, og nå som det er påskeferie er det lett å glemme treningen eller la være å trene. Men det er viktig å forsette med treningen i feriene, hvis ikke blir det så vanskelig å komme igang igjen etter mange dager fri. Såklart du kan ta noen dager fri fra treningen, hvis du skal bort, men det beste er å trene som vanlig, det synes hvertfall jeg. Jeg føler at hvis jeg ikke trener, så får jeg ikke den energien jeg føler jeg skal ha for å føle meg på topp. Det er trening som gir meg energi, rett og slett. Om jeg ikke trener så får jeg bare den dårlige energien, som gjør meg slapp og trøtt konstant. Trening betyr veldig mye for meg, jeg vet ikke hva eg skulle gjort uten.

Denne uken har jeg faktisk akkuratt fullført ukens første økt, og klokken er bare 1. Så har hele dagen framfor meg til å gjøre hva som helst, det er deilig det. Når jeg er her nede hos bestemor, har jeg som regel tre forskjellige steder jeg kan løpe, da blir det enten i skogen, lillerunden eller storerunden. Idag tok jeg storerunden, som er på omtrent 11 kilometer eller noe? Er ikke helt sikker, men tror det hvertfall. Så har jeg fått trent litt styrke på rumpe og mage. Det føles så utrolig godt! Work hard and stay strong♥


Tok bare å la med noen motivasjonsbilder til dere, så dere får litt motivasjon i ferien. Får aldri nok av slike motivasjonsbilder, gir meg bare mer og mer motivasjon. Lovelovelove ♥ Alle desse bildene finner du på weheartit, min favorittside når jeg kjeder meg. 

Har dere trent idag eller skal du?

påskekos

Idag har det vært en strålende dag. Har hatt en utrolig flott dag så langt, med knall sol og ingen skyer, hvor hærlig er vell ikke det da?! Vi startet dagen med en god påsketur ute på ski, med både oppover og nedover bakker og opp til en plass som heter bokkedalen. Så idag har jeg byttet ut løping med ski, men det er slik det skal være i påsken, eller hva? Jeg liker hvertfall utrolig godt å stå på ski, er så morsomt, hvertfall da søstrene mine tryner - hehe.

Imorgen blir det vell en like flott dag, tenker jeg. Skal gå på ski da også, må jo bare nyte dette været til det fulle. Imorgen kommer også de to eldste søstrene mine også, så da blir det koslig. Hele familien på påsketur ♥ Har dere vært på påsketur idag?

Follow me

♥Facebook fanpage
Dersom dere vil så kan dere like facebook siden min, er ikke så lenge siden jeg lagde den. Men har noe følger, men ønsker selvsagt flere. Der legger jeg ut linker når jeg har postet ett innlegg på bloggen, slik at det blir lettere å følge med for dere. Så hvis du vil like siden min kan du klikke HER.

♥Instagram
Tipper det er mange av dere som har instagram. Jeg liker veldig godt instagram, så man kan se hva folk gjør og se alle dei fine bildene. Jeg lastet instagram da jeg omtrent fikk iphonen min, som vil si rundt januar i fjor. Så jeg har hatt det ganske lenge, og hvis du vil følge meg der så heter jeg: mettemjaaseth. HER kan du se bildene jeg har lagt ut, og følge meg hvis du vil. ♥Snapchat  
Snapchat har jeg også. Det jeg liker med snapchat er at bildet kan bare vare opptil 10 sekunder, og det at bildet ikke blir lagret, med mindre du screenshotta bildet da selfølgelig. Jeg liker å få snap av andre, så hvis du vil sende meg snap, så bare legg til mettemjaaseth på listen din. 

♥Twitter
Noe jeg ikke bruker så ofte er twitter, jeg skriver skjeldent tweet, så det må jeg bli flinkere til. Jeg bruker egentlig bare twitter til å lese og skjekke morsomme tweet, er faktisk veldig mange bra tweets på twitter. Så om du ikke har twitter, burde du få deg det nå. Så hvis du vil følge meg der også, så heter jeg mettemjaa eller du kan se HER.

Er du aktiv på noe av dette her?

syv timer med bil

God morgen dere ♥ 

Da er jeg omsider klar for å dra til østlandet på ferie, og det er hele syv timer ned dit med bil. Så gjett hvem som kommer til å bli helt rastløs av å sitte helt i ro i syv timer.. Kommer rett og slett til å bli jævlig, men med god musikk på ørene og en deilig pute med meg, så går det nok fint. Har lastet ned mye bra musikk og gossipgirl episoder, så det hjelper alltid litt. Vi er vel fremme sånn i tre-fire tiden tenker jeg, spørs om det er mamma eller pappsen som kjører, hehee, neidaa, jooda. Blir hvertfall hærlig å komme frem!! 

Angående bloggen så kommer jeg til å ta dere med, har med macen og alt det der. Men er ikke internett hos bestemor, dessverre. Men skal prøve å oppdatere dere når jeg kan, har hverfall laget en del forhandskrivne innlegg til dere, sånn at dere får litt å kose dere med de kommende dagene. Men der har dere grunnen til kanskje hvorfor jeg ikke har fått blogget den ene dagen. Men skal gjøre mitt beste ♥ Liker du å sitte i bil?

påskeferie folkens

WTF! TENK DERE! DET ER PÅSKEFERIE NÅ ♥ Hvor glad er jeg ikke nå, hæ? For å si det sånn skal det bli utrolig godt med ferie. Passer meg midt i blinken å få ferie nå, eller den kan jo alltids komme litt før da, skader jo ikke det.. Skal si jeg var helt i lykkerus etter skolen var ferdig, men tipper jeg var nok mange av de. Det blir så utrolig godt å slappe helt av, og bare gjøre det jeg vil. Lenge leve livet! 

Denne ferien skal jeg som sagt bort. Blir godt å komme litt vekk også, få oppleve litt andre ting enn det vanlige, ett avbrekk fra den normale hverdagen. Det gleder jeg meg utrolig mye til. Vi reiser ned til bestemor som bor på østlandet, og blir der litt over en uke. Reiser imorgen tidlig, så er en ganske lang reise for å si det sånn, tar hele 7-8 timer i bil. Jeg som bli bilsyk også, hvordan skal dette gå? Hehehe.. Vi skal også en tur til trysil på hytten til tante og onkel, der skal vi stå på ski og bare kose oss. Blir ganske så koslig ♥

Nå gjenstår det bare å pakke, har som vanlig ikke begynt før jeg må. Så blir det litt hjemmekos ikveld med idol sammen med familien. Håper dere har hatt en fin fredag så langt, og ønsker dere en good ferie. Må dere nyte det til det fulle, det har hvertfall jeg planer om ♥

Hva skal dere i påskeferien?

Musikk tips


Chris Rene - Trouble 


Rita Ora - Radioactive 


Of Monsters and Men - Little Talks
On top of the world - imagine Dragons


John de Sohn ft. Andreas Moe - Long time 


Audiencia feat. Michael S - leaving you 

 Hva synes du, har du noen sang tips?

treningsfylt torsdag

Da er endelig torsdagens skoletimer ferdig, og jeg har akkuratt fått komt meg hjem. Har vært en ganske grei dag, bare at jeg har vært utrolig trøtt, vet ikke hvorfor jeg er så trøtt for tiden, jeg legger meg jo til rimelig tid. Jeg har hvertfall laget meg litt mat, lavkarboskiver med favorittpåleggene kvitost&brunost og en deilig smoothie. Får aldri nok av smoothie, uansett årstid, er jo bare så utrolig godt. Så nå skal jeg bare spise opp dette her, før jeg legger ut på en lang løpetur. Tenker jeg tar 13 kilometer med løping utendørs idag, er bare så nydelig vær for tiden, så må jo nyte det til det det er verdt. Satser på at jeg blir litt kvikkere etter den løpeturen her. Håper dere har hatt en fin dag sålangt! Dere hører nok ikke fra meg mer i dag, i og med at jeg faktisk har en engelskprøve som jeg må øve på til imorgen. Motivasjonen er at det er siste prøven før påskeferien, så satser på at det går greit. Gleder du deg til påskeferien?

kvalitetstid

Heisann dere! Tenk det er onsdag allerede, og helg før vi vet ordet av det. Dagen idag har vært en fin dag, hadde vekkerklokken på 05.45 idag også, men skal si det faktisk var enda tyngre å stå opp idag enn igår. Men fikk likevell rukket en liten økt på 7 kilometer før jeg måtte hoppe fort i dusjen. Så har jeg bare vært på skolen, hatt påskelunsj og vært med min søteste kjæreste hjem ♥ loveyoou


Hadde planer om en styrkeøkt i dag også, men tenkte at siden jeg ikke får sett min bedre halvdel i påsken ettersom jeg skal vekk, så ville jeg heller ha litt kvalitetstid og kosetid med han før jeg reiser bort. Reiser nemlig nedover til østlandet en tur for å besøke bestemor og blir der hele påsken, så viktig at jeg får min dose med kosing før jeg drar. Hehehe. Blir litt godt å komme vekk også, og få litt avbrekk fra den normale hverdagen. Så gleder meg til å komme ned dit og kun være sammen med familien, stå på ski sammen, slalom og bare kose oss.Senere idag er planen å se paradise hotel og slappe av. Har ingen lekser som må tas hånd om, eller noe annet, så jeg gjør akkuratt det jeg vil gjøre. Utrolig hærlig må jeg bare si! Uansett så håper jeg deres onsdag har vært like fin som min, har hatt en superduper bra dag.

Har din onsdag vært fin?

litt vårfølelse

Tenkte jeg bare skulle redigere disse bildene litt, og har faktisk ikke prøvd å redigert bildene slike. Men syns det ble veldig fint, ga en helt annen stemning i bildet. Hvis du lurer så redigerer jeg bildene i pixlr eller photoshoot, kommer helt an på hvilket bilde jeg skal redigere. 

Hva synes dere om bildene, likte dere redigeringen?

Paradise hotel

Heipådere! Dette har vært en veldig travel dag, men det er noe jeg liker, så det går helt fint. Startet dagen med at vekkerklokken ringte 05.45, rett opp fra sengen(noe som vil si 15minutt senere), men kom meg hvertfall opp da, og fikk gjennomført en løpeøkt på 10 kilometer før jeg dro på skolen. Etter jeg kom hjem igjen, tok jeg fram sykkelen og fullførte en sykleøkt ute, dagens andre treningsøkt. Har bare vært så utrolig fint vær idag, så må jo nyte det til det, det er verdt ♥ Slike dager gir mye mening med, jeg hvertfall elsker slike dager.


Så nå har jeg omsider fått tid til å sette meg ned å ta vare på dere. Har rett og slett ikke fått tid før idag, det er som om dagen bare har flygd av sted, uten at jeg har merket det. Dette har alt i alt vært en veldig effektiv dag og jeg har fått unnagjort mye som kan krysses ut av listen. #denfølelsen sier bare jeg. Bare 1-2-3 dager igjen til påskeferie nå, gleder meg noe sinnsykt til å få ferie, blir så godt.

Resten av kvelden går til avslapping, litt blogg og paradise hotel. Min favoritt er Amir, noen som ser på det, hvertfall hvem er deres favoritt? Så må jeg bare vise dere desse søte sokkene/tøflene på bildene over, vet ikke helt hva jeg skal kalle de, men jeg fikk de av mamma da hun var i byen. Bare se så søte de er, jeg er totally in loved♥ Hva har dere gjort idag da?

Summer insta
Hva synes du om bildene?

Mine topp fire reisemål

Er det noe jeg virkelig har lyst til, så er det å reise rundt om i verden og oppleve så mye som mulig. Det har alltid vært en stor drøm å reise rundt om i verden, for jeg elsker å reise og jeg elsker å oppleve nye spennende ting. Det er det livet er for ♥ 

USA - Store kjente byer
Jeg har kjempe lyst til USA. Det virker så utrolig gøy å dra til en slik plass, der man får oppleve nye spennende ting. Jeg har spesielt lyst til New york, Los Angeles og San Diego. Ah, å komme dit engang virker jo bare helt fantastisk. Selvom det er mange mennesker der, og kan virke veldig kaotisk, er det noe jeg drømmer om. Shopping, shopping, shopping, shopping, shopping, shopping ♥♥

California
Okei, dere, her kan jeg seriøst bo når jeg blir større. Jeg har så lyst å dra til California en gang, det virker bare helt ubeskrivelig gøy. Jeg kunne som sagt gjerne bodd der, varme og deilige california. Dette er vertfall en plass jeg SKAL reise til en gang, uten tvil. Missunner alle dere som har vært eller skal til California på språkreise, heldigee dere!

Maldivene
Dette er den fineste plassen jeg vet om. Maldivene virker helt hærlig og jeg har lovd meg selv at jeg skal hit engang på ferie uten tvil. Kanskje brullypsreisen går hit i to lange veker, når jeg er litt eldre og gifter meg? Hvem vet. Bare se på øya, den ser helt ubeskrivelig vakker ut og det virker dødsdeilig å bare gå der på øya og tilbringe mange fine dager der. 

Australia
Dette er også en plass jeg alltid har hatt lyst til å dra til. Selvom det er på andre siden av verden og tar dødslang tid med fly osv, kunne jeg faktisk tenkt meg å reist hit. Har alltid hatt lyst til å se hvordan Australia er egentlig, og ikke gjennom bilder bare. Så i løpet av livet, skal jeg også til Australia, det har jeg bestemt meg for. Da skal jeg se på kengeruer, koalabjørn og mye, mye annet.
Hvor er det dere vil reise rundt i verden?

Lazy sunday

Ah, for en deilig søndag dette har vært. Jeg har kun gjort det jeg har hatt lyst til, ikke noe annet. Jeg og beste startet dagen med at vi faktisk våknet ganske tidlig av oss selv, så typisk på en søndag. Tok meg en lang løpeøkt og styrkeøkt, så jeg fikk hvertfall gjort noe fornuftig på desse morgentimene. Så har jeg ikke vært så særlig fornuftig resten av dagen, har bare daffet i sofaen og sett x-antall episoder av favorittserien gossip girl. Så dette har vært en ordentlig latedag, men det er vell lov på en søndag, eller hva?


Så imorgen er det tilbake til hverdag igjen, skal bli godt å komme igang med denne siste uken før påskeferien. Denne uken kommer nok til å gå fort, så før vi vet ordet av det er det plutselig ferie. Wihu ♥ Imorgen har vi utplassering via skolen, så skal ikke på skolen da, så det vil si at jeg bare har fire dager igjen på skolen før ferien. Kan det bli bedre? Jeg gleder meg hvertfall mye til påskeferien.

Gleder du deg til påskeferien?

Saturday snapshots

Så utrolig godt det var å sove lenge idag, noe jeg føler jeg ikke har gjort på evigheter. Jeg og min bedre halvdel mekket oss en god og deilig frukost idag, med lavkarbo brød og smoothie. Jeg elsker smoothies, så bedre start på dagen får man ikke. Dagen har også gått til å gjøre litt norsk lekser, lage vafler til mine kjære søstre, sett på istid og vert på butikken. En veldig fin lørdag alt i alt ♥
Siden det er lørdag idag, og snopedag har jeg og tommy kjøpt oss en stoor godtepose med godteri som vi skal dele på ikveld, mens vi skal se film. Følte bare for å unne meg noe godt ikveld, såå da ble det smågodt. At the moment har vi spist taco, slappet av og bare kosa oss. Håper dere har en fin lørdagskveld ♥ Hva har dere gjort idag?

two of them, one of me


♥ Mine aller søteste tvillingsøstre ♥

Happy friday

Lykke - lykke - lykke. ENDELIG FREDAG FOLKENS! Bare en uke igjen på skolen nå, før det blir en lang etterlengtet påskeferie. Ah, som jeg gleder meg. Men nok prat om det, tilbake til dagen idag. Jeg har rett og slett ikke gjort noe spesielt idag, bare vært på skolen og hatt kommunikasjonsprøve, noe som faktisk gikk overraskende bra. Så har jeg bare slappet av her hjemme med min beste ♥

Elsker slike rolige helger, hvor man bare kan gjøre ditt og datt, og slepper å tenke på så mye som burde gjøres. Denne helgen skal nytes til det fulle, med kun avslapping med kjærestetid og familietid. Jeg har også planer om å ta en del fri fra trening denne helgen, ettersom jeg faktisk har gjort en veldig bra innsats denne uken med treningen, så skal bli godt å ikke ha noe å gjøre. Baaare nyte livet ♥

 
Hva gjør dere idag, skal dere noe spesielt i helgen?

Kjedelig torsdagskveld

Wee, da var den treningsøkten gjennomført. Jeg løpte så mye som 13 kilometer, og fysøren så sliten jeg er nå. Men var verdt det da, sitter alltid med en god følelse etter en god treningsøkt. Dagen har ellers bare gått til skole, hjem og vasking hos farmoren min. Har en dag i uken hvor jeg vasker for hun, så jeg prøver å gjøre det hver torsdag. Er bare hyggelig å kunne hjelpe hun med noe ♥Så til belønning unner jeg meg en frisk og deilig smoothie, laget av bringebær og vaniljekesam. SÅ godt! Imorgen har jeg prøve i kommunikasjon, så nå er det full konsentrasjon resten av kvelden for pugging og pugging. Jeg liker ikke prøver, er ikke noe gøy, bare slitsomt å pugge til prøver. Håper dere gjør noe mer spennende enn meg, som dere kan fortelle meg. Hva gjør dere ikveld?

Best audition

 Audition her må dere bare se! Han er helt utrolig flink og sangen er helt fantastisk. Så dere som ikke har sett den før, se den nå!! 
Hva synes dere?♥

Kosthold og trening

Her om dagen fekk jeg noen spørsmål angående kostholdet mitt hvordan jeg spiser, om jeg spiser godteri og så videre. Så istedenfor å svare i kommentarfeltet, tenkte jeg at det heller ville vært bedre om jeg svarte på desse spørsmåla på et eget innlegg. So here you go:

Hvordan forholder du deg til godteri?
Skal jeg si det mildt, så har jeg ikke spist ett eneste godteri på to år. Jeg har bare ikke hatt lyst på det før, har liksom ikke hatt behov for det. Men nå som jeg er sammen med en type som bokstavelig talt spiser godteri hele tiden, er det litt umulig å unngå å spise noe på en lørdagskveld. Så om jeg har vært flink med treningen den uken, pleier jeg å unne meg litt godteri den kvelden. Da spiser jeg som regel bare litt smågodt, ikke noe mer. Man må jo kunne unne seg noe av og til, det er det som er sunt for helsen.

Hvor ofte pleier du å spise godteri?
Jeg spiser det som regel bare i helgene, men hender at det er helger jeg ikke spiser noe som helst godteri. Det er fordi da er det så mye annet sunt som heller frister mer. Er jo heller ikke bra med for mye snop og godterier. Jeg føler meg bare som dritt og får dårlig samvittighet når jeg stapper i meg alt shit. Men som sagt hvis jeg føler jeg har hatt en bra treningsuke, kan jeg unne meg litt i ny og ne.

Hvordan pleier mengdene å vere?
Det er ikke slik at jeg bare spiser 1-2 godteri, så stopper jeg. Jeg stopper når jeg føler for det, og jeg ikke har lyst på mer. Er jo ikke hver helg jeg spiser godteri heller, så når jeg først unner meg det, kan jeg jo spise litt. 

Kunne du spist en hel skål med godterier 1 eller 2 ganger i uken?
Nei, og hvertfall ikke i uken. Jeg hadde aldri klart å spist smågodt i uken - i uken er det sunn og næringsrik mat som gjelder. Men hvis du mener i helgen, så hadde jeg kanskje klart å spist en liten skål med godteri ja, spørs hvor mye jeg vil skeie ut og om jeg i det hele tatt har lyst på godteri. Jeg propper ikke i meg godteri hvis jeg ikke føler for det, da føler jeg meg bare dårlig.

Når begynte du å trene, og er det for å komme i form eller for å få drømmekroppen?
Jeg begynte å trene så smått for tre-fire år siden, men det er desse to siste årene jeg har trent så mye. Jeg har alltid løpt en god del, først små distanser og etterhvert har jeg auket med lengre og lengre distanser. Grunnen til at jeg trener så mye, er fordi at jeg liker å vere i form. Men skal ikke legge skjul på at jeg har lyst på drømmekroppen, så jeg prøver jo å trene så godt jeg kan.

onsdagsmorgen

Tenkte jeg bare skulle smette inn med ett morgen innlegg nå, før jeg drar på skolen. Jeg har allerede vært våken en god stund nå, jeg hadde vekkerklokken på så tidlig som 05.45. Da var det rett opp, og ned på tredemøllen for å fullføre en liten løpeøkt på 7 kilometer, ettersom jeg løpte så mye som 13 kilometer igår. Så nå skal jeg bare spise opp denne gode frukosten her, så er jeg klar for skolen. 


Etter skolen har jeg en styrkedate med verdensbeste gutt, så det blir gøy. Dagens treningsøkt nummer 2, det er slettest ikke gale. Ettersom jeg også har langdag idag, og slutter ikke før halv fire, skal jeg ligge over hos tommy. Godt med litt kvalitetstid midt i uken ♥

Hva skal dere gjøre idag da?

Video - Hårtips

Håper dere liker videoen, er foressten noe gale med lyden, så er ikke noe musikk  ♥ Tips til andre ting jeg kan vise dere?

Ny header

Da har jeg laget meg en ny header. Denne headeren er ganske så enkel, sånn som den andre jeg hadde. Har kanskje noe med fordi at jeg liker å ha det ganske enkelt, synes det blir best sånn. Designet mitt har jeg ikke endret på, synes det er så enkelt og greit.

Hva synes dere om headeren?

Min treningsplan


Slik ser min treningsplan ut for denne uken. Blir mye kondisjonstrening og styrke med egen kroppsvekt, men gjør ikke meg noe, ettersom det er det jeg liker best. Tror denne uken kommer til å bli like bra som forrgje uke, med tanke på trening. Merker jeg bare gleder meg til å fullføre alle desse øktene, og så tar jeg en velfortjent fridag på lørdag. Siden jeg skal vere hos tommy hele helgen, er jeg litt usikker på hvordan det blir på søndag, men noe skal jeg hvertfall få gjennomføre. Hvor mange treningsøkter har du planer om denne uken?

bake søndag

For en hærlig søndag dette har vært! Idag har jeg og min bedre halvdel laget noen gooode skillingsboller. Det beste tommy vet er nemlig skillingsboller, så da var jeg så snill og lagde bollene♥  Så har dagen gått til avslappings, serie titting og jeg har fått tatt ukens siste treningsøkt. 60 kilometer med løping på en uke er ikke så gale, skal være fornøgd med det! En sprek og aktiv uke med andre ord.


Nå sitter vi godt plantet foran tvskjermen, og har straks planer om å lage noe god mat til foreldrene mine kommer hjem igjen. Har vært alene hjemme hele helgen, så gleder meg til å se dem igjen. Imorgen er det mandag og en ny uke, noe som alltid gjør godt. Selvom jeg ikke er så glad i mandager, får man bare gjøre det beste ut av det. Hva har dere søtinger gjort i helgen?

Min februar måned 

Hvordan har din februar måned vært?

God morgen, solstråler

Så heldig vi er, solen skinner idag også. Jeg hadde jo planlagt å ta fri fra trening denne lørdagen her, men nei, slik ble det altså da ikke. Jeg klarer ikke å ligge lenge å dra meg i sengen når solen ute skinner som bare det. Da får jeg bare dårlig samvittighet, for å ikke vært ute. Så da ble det opp og hoppe, og fullføre en 10 kilometers løpetur ute etterfulgt av styrketrening. En helt perfekt start på dagen ♥
  

Jeg og min bedre halvdel har akkuratt spist litt mat, lagde meg en nydelig god fruktsalat idag, har fått så dilla på masse god frukt og vaniljekesam på toppen. Ah, er så godt ♥ Har egentlig ikke noen spesielle planer for dagen, skal vell bare ut å ta litt bilder og kanskje ta oss en liten sykkeltur. Må jo nyte det fine været mens man kan. Er det fint vær der du er? 

My new shoes
Skoene er fra nelly. 

Hva synes dere?

Welcome friday

Så er endelig fredag, og gjett om det blir deilig. Har vært et hærlig vær idag også, noe som merkes stort på humøret, blir så mye gladere ♥ Jeg hadde en plan om å fullføre en liten økt på morgenen før jeg dro på skolen, men siden jeg har hatt gangsperr i begge beina, har jeg bare måtte ta meg fri fra treningen. Satser på at jeg heller tar en litt lengre økt på søndag, så jeg får fullført det likevell.Dagen idag har bare gått til skole og avslapping, deilig å gjøre ingenting iblant. Nå sitter jeg og min aller beste kjæreste hjemme hos meg og bare slapper av. Vi skal snart mekke oss noe godt å spise, før vi slenger oss foran tvskjermen og ser på idol, så kommer vi vel bare til å ligge her resten av kvelden. Deilig. Slike fredagskvelder er de beste, etter min mening hvertfall ♥ Ønsker dere en fin helg!Hva gjør dere på en fredagskveld?

En dag til helg

For et deilig vær det har vært idag, nesten så jeg tror at våren er rett rundt hjørnet. Etter en lang skuledag med bare teori og sittestillende arbeid, blir jeg ganske så fort rastløs. Så skal jammen si det var godt å få komme hjem, og ta på seg treningstøy og fullføre en treningsøkt. Vart 13 kilometer med løping ute i frisk luft, og litt styrke på rumpe. Så deilig å løpe ute igjen, savnet har vært stort♥ 
Etter den harde økten jeg hadde på styrkerommet igår, er jeg faktisk helt gåen i beina. Trente knebøy igår, og gjett om jeg fikk kjenne det idag. Når jeg var ute å løpte, føltest det som om jeg vegde 1 tonn mer, tror faktisk aldri beina mine har vært så stiv og støle som dei er nå. Gangsperr x1000 imorgen... Men den beste følelsen får du når du virkelig kjenner at du har trent og da hører jo gangsperr med.

Vel, så imorgen er det helg, og det blir sååå godt. Denne helgen har jeg satt av til kos og kvalitetstid med verdens hærligeste kjæreste, så gleder meg mye ♥ Har ikke hatt treningsfri denne uken heller, så tenkte jeg ha fri fra alt som heter trening på lørdag. Synes det er greit å spare den treningsfrie dagen til en dag hvor du bare er hjemme og ikke skal noe, så du virkelig merker at du har hatt treningsfri.

Har dere trent idag?

Jeg vil ha sommer nååFlere som ønsker sommer?

2coool4school

Nå sitter jeg på skolen, jeg må bare få sakt hvor utrolig lei jeg er av skolen, er faktisk ingenting som motiverer meg lenger når det kommer til skole. Er så sliten av alt som har med prøver, innleveringer og lekser, at jeg tror jeg sprenger hodet snart, neida så gale er det ikke, barenesten. Men hjelper veldig lite på at vi har langdag hver onsdag, men er heldigvis bare 30 minutter til skolen er ferdig. Wiihu ♥

Stod opp tidlig idag, og fullførte en intervalløkt på 40 min, gjorde virkelig susen. Så er planen etter skolen å trene styrke sammen med bestekjæresten, så min onsdag blir en ganske så effektiv og aktiv dag, noe jeg kun liker. Senere blir jeg med kjæresten hjem, og ligger over der. Gleder meg til å få litt kvalitetstid igjen, det gjør dagen tusen ganger bedre ♥  Hva gjør dere idag da søte lesere ?

litt hverdagskos må til

Fin dag. Startet med at jeg faktisk klarte å forsove meg, men ikke at det gjor noe, våknet 10 minutter før jeg måtte dra på skolen. Har ett ord som beskriver min morgen: travelt. Så når jeg kom hjem, skulle jeg ut å ta litt bilder, men gjett hvilken ting som måtte ha nytt batteri, nemlig selvutløseren som jeg har til kameraet og selfølgelig hadde vi ikke den type batteri. Så hadde jeg planer om å ha morgenøkt idag, men den forsvant jo, så det måtte bli ettermiddagstrening. Men funker det også, fikk hvertfall løpt 13 kilometer + lett styrke etterpå. Jeg laget meg også en digg, stor, sunn og good fruktskål med vaniljekesam til kvelds, og det smaker himmelsk. Så nå skal jeg bare spise opp denne godskålen her, og så hoppe til sengs om ikke lenge. Er så forferdelig trøtt fortiden, men ikke hjelper det når jeg har tusenvis av ting jeg må få unnagjort, pluss mye lekser og prøver som jeg må pugge til. Bare tre uker til påskeferie nå, stay strong.


Hvordan har deres tirsdag vært?

Dongribukse med hull

Her er en bukse jeg har klippet hull i selv. Jeg satt meg ned engang, og plutselig rivnet det et hull ved kneet. Synes det faktisk er ganske kult med slike hull i buksen, enn bare en helt vanlig bukse. Så selv om det er litt for kaldt å gå med denne på vinteren, så får jeg heller bruke den når det nærmerer seg vår og sommer. Hva synes dere om denne buksen? 

Mandags inspo


Tenkte å bare slenge inn litt inspirasjon fra weheartit, det liker vi alle. Når jeg hører ordet mandag, er det to ting so betyr noe - en bra treningsøkt og sunn mat. Det er hvertfall det jeg liker med mandagen, at man kan kicke til på treningen, da vet man jo bare at denne uken kan ikke bli annet en tipp topp. Hva liker dere med mandag?

sundayevening

Håper alle har hatt en god søndag? Det har hvertfall jeg, dette har vært en roleg men også en effektiv søndag. Jeg har fått unnagjort en god del idag, noe som er bra for den kommende travle uken. Jeg har hatt to treningsøkter idag - 10 kilometer med løping etterfulgt av styrkeøvelser + en sykkeltur ute på 16km. Vart så trøtt etter middag, så da måtte jeg bare ut å gjøre noe, så hvorfor ikke trene litt til. 

Nå sitter jeg i godsengen min, og slapper helt av. Jeg nyter også en stor deilig kopp kakao med krem, etter en nokså aktiv dag. Har planer om å hoppe til sengs straks, selv om klokken bare er litt over halv ti. Hehe, skal si man blir trøtt når man er så mye ute. Men luft trenger man, og er bare deilig med den friske luften man får ute. Løpet av dette innlegget her, har jeg faktisk gjespet fire ganger. *Måsoveno*

Imorgen er det mandag og en ny uke. Vi har utplassering imorgen via skolen, skal ha det noen mandager fremover, så denne uken kommer til å gå fort den også. Har planer om å trene imorgen tidlig, ettersom jeg skal på jobb før jeg tar utplasseringen senere på dagen. Ettersom det blir en lang dag imorgen, og jeg ikke får tid til å oppdatere dere, så har jeg forhåndsskrevet ett innlegg til dere imorgen. 

Har dere hatt en fin helg?

Just mette things
Hva synes dere om disse bildene?

Surprise birthdaypartyy

Kvelden igår var veldig gøy, hadde det utrolig koslig med alle sammen. Var ikke en filmkveld, som jeg nemnte på bloggen igår, men jeg kunne ikke skrive noe om at det var en bursdagsfest, ettersom det skulle være hemmelig for hun som hadde bursdag. Hun ble hvertfall litt overrasket, tror jeg. Så fint å kunne gjøre noe sånt for hverandre♥ Hadde ikke med kamera, så det forklarer den dårlige kvaliteten.

 
Var hvertfall en bra bursdagsfest, for vi sovnet ikke før veldig sent i natt, tror jeg havnet på puten rundt i fem-seks tiden. Har sovet utrolig lite da, måtte opp igjen klokken ni, så er så og si helt utslitt her jeg ligger. Håper alle hadde en like fin fredagskveld som det jeg hadde, og ønsker dere en fin lørdagskveld. Vi skal slappe av med familien, spise god lasagne og se film, bedre lørdagskveld finner man ikke.

Hva skal dere gjøre på en lørdagskveld?

Mars bakgrunn


Som dere vet er det jo allerede andre mars idag, er helt sykt spør du meg. Så jeg har jo som en vane å lage ny bakgrunn for hver måned, slik at jeg ikke går så fort lei. Denne bakgrunnen her synes jeg er helt ok, ikke for mye, men heller ikke for lite. Det er praktisk for meg å ha hvit bakgrunnsfarge, ettersom jeg bruker å ha mye ting og tang på skrivebordet. Hva synes dere om mars bakgrunnen?

T.G.I.F

Føler egentlig at ukene bare forsvinner forbi, ikke at det gjør meg noe, er jo bare mindre dager igjen til sommerferien da. Hvertfall, denne helgen skal jeg ikke gjøre så stort mye, ikveld skal jeg bare være med venner og det blir koslig. Jeg og vennegjengen skal se film, er lenge siden vi har hatt en slik kveld, så det blir gøy ♥ Skal ligge over der også, så vet ikke helt hvortid jeg kommer hjem imorgen.

 
Resten av helgen går vell bare til å slappe av og ha kvalitetstid med familien. Viktig å lade opp til enda en ny uke med mye skolearbeid og jobbing, så jeg ikke sliter meg helt ut.. Ønsker alle en fin start på helgen, og at dere nyter den godt. Hva er deres planer for helgen?

Hello mars
mars - måned - vår - fugl - kvitring - sol - blomster - lukt - ute - farger - trær - varme

Hva mener dere hører til med vår?