april 2013

Krølle video

Riktig, det ble en krøllevideo! Her viser jeg bare hvordan jeg pleier å lage krøllene mine. Har bare tatt noen kjappe og lette krøller, synes det er så fint. Krøllstangen jeg har er fra makestyle, og den er dødsgod, elsker den. Når dere krøller håret, så bare rullere dere håret rundt staven sånn som jeg har gjort på videoen, så holder dere i 10sekund før dere tar av håret. Hva synes dere om videoen?

Noen som gjetter?
Har laget enn video til dere, er så lenge siden jeg sist hadde en video. Noen som gjetter hvilken video jeg har laget? Er vell kanskje ikke så vanskelig å finne ut, ut i fra desse bildene. Så videoen kommer senere idag, tar bare sååå utrolig laang tid å laste opp. *nedturmedvideo* Hva tror dere kommer?

Mandags inspo

Mandag betyr ny treningsuke! Elsker alltid å starte mandagen med en bra treningsøkt. Selv om jeg hadde tenkt på fri idag etter den lange løpeturen igår, så klarte jeg ikke å la være. Selv om bena føltes helt stive og tunge, hjalp det faktisk utrolig nok med en treningsøkt. Ble 10 kilometer med løping og styrke etterpå, så imorgen tror jeg at jeg ikke kommer til å klare å gå - har allerede gangsperr nå :O 


Er noe med mandagen at jeg føler jeg bare må trene, er ikke så gale om det hadde vært en tirsdag eller onsdag. Men mandagen, DA må jeg bare trene, for å få i gang uken. Så imorgen og onsdag tar jeg meg to velfortjente fridager fra alt som heter trening. Da er planen å bare kose seg sammen med kjæresten og bare nyte at det er fri fra skolen på en onsdag, lenge leve 1.mai ♥


Dagen idag har gått fort. Jeg fikk faktisk sovet helt til klokken var litt over halv åtte, utrolig deilig. Begynte på utplasseringen klokken ni, og idag var det siste dagen min der på som utplassering for dette skoleåret. Utrolig deilig å være ferdig med utplasseringstiden, og jøye meg så fint det har gått - har lært så utrolig mye ♥  Har dere hatt en fin mandag?

Treningsuke gjennomført


Her er min oversikt over hvordan jeg har trent denne uken. Er faktisk helt sjokket over hvordan jeg har fått tid til alt dette her, har jo gått veldig mye tid til trening denne uken. Men er faktisk litt stolt over meg selv, over hvor mye jeg har gjort denne uken og hvor mye jeg har trent. Har løpt hele 71 kilometer, noe som er veldig langt. Husker ikke sist gang jeg løpte så mye på en uke, så denne uken her, har jeg virkelig slått til. Elsker å se hvordan jeg utvikler meg, både med løpingen og hvor mye jeg orker. Det gir så mye motivasjon ♥Som dere ser har jeg løpt halvmaraton idag. Hadde ikke planer om det i det hele tatt, men det er slik jeg liker det. Når eg løper halvmaraton, som jeg har gjort tre ganger nå på ett skuleår, liker jeg å ta det på sparket. Tenker ikke før at den dagen der skal jeg løpe halvmaraton, det finner jeg ut at jeg skal gjøre under økten. Det er da jeg merker hvor mye jeg vil løpe. Så dagen idag var en slik dag, hvor jeg følte jeg bare kunne forsette å løpe og løpe. Så fantastisk deilig å tenke på at jeg har løpt hele 21 + + kilometer idag!

Tar hvertfall en velfortjent fridag imorgen, kjenner jeg trenger det etter denne aktive uken. Kjenner det både i ben og legger etter den lange økten idag, tror jeg kommer til å være stiv som en stokk imorgen! Men den tid, den sorg, er det ikke det dem sier? Men ingen følelse er bedre enn å kjenne at en faktisk har gjort noe, det er verdens beste følelse i hele verden. Men skal si jeg gleder meg til å ha en restitusjons dag imorgen, det trenger jeg virkelig! Hvordan har dere vært med treningen denne uken?

deilig fruktfat

GOD HELG DERE ♥

Hva driver dere med på en så flott lørdag? Her skinner solen som bare det, har vært helt fantastisk vær idag. Men har ikke akkuratt fått så mye nytte av det, er nemlig min jobbehelg denne helgen. Så da måtte jeg opp halv syv idag tidlig, for å dra til jobb. Fristet noe helt sinnsykt å sove så lenge jeg ville idag, men det kunne jeg da selfølgelig ikke. Fikk heller gjort noe mer nyttig, og ser det positive i det!

Så nå har jeg akkuratt kommet meg hjem, og laget dette her deilige fruktfatet. Naaam, så mye godt - både druer, mango og kiwi ♥ Jeg elsker frukt, som dere kanskje vet? Nå skal jeg nyte dette fatet her oh så ta en powernap, er så ufattelig trøtt! Så er planen å ta meg en treningsøkt, lurer fælt på om jeg skal løpe ute eller inne idag. Men ettersom det er så fint vær idag, tror jeg det blir det førstnemnte!

Hva gjør dere idag?

Top 7 music ala Mette


 Tenkte det var på tide med en oppdatering på musikk fronten, er så lenge siden jeg har lagt ut litt musikk føler jeg. Så dette her er de sangene jeg hører mest på fortiden nå, ganske bra sanger. Men jeg begynner å  bli lei av de allerede for jeg hører på musikk hele tiden, enten jeg skal på skolen, trene eller bare chille. MÅ HA MUSIKK. Så mange av desse sangene går på repeat and repeat hele dagen lang. Så bare kom med tips til andre sanger, de som føler for det ♥ Har du noen sanger som går på repeat hos deg?

Opp å hoppe

God morgen solstråler ♥

Vedder på at det er mange av dere som ligger og sover så lenge dere bare vil. Det høres faktisk bokstavelig talt helt fantastisk ut, i dette øyeblikket, er veldig trøtt nå for å si det sånn. Men den dagen hvor jeg kan sove så lenge jeg bare vil, kommer vell. Denne dagen har vi fri fra skolen, noe som vil for mange si avslappings og null planer. Men til min del benytter jeg denne fridagen til å jobbe, så flink som jeg er. Elsker å ha noe å gjøre, selv om det er til tider helt hærlig å ikke ha noe å gjøre. Hva liker du best?Jeg har også allerede rukket en treningsøkt på morgenkvisten, før jeg måtte hoppe inn i dusjen. Begynner på jobb om en liten halvtime, og jobber helt til kvart over fire idag, så har med andre ord en lang dag framfor meg.  Men det er helt greit, elsker at hverdagen har litt innholdsrike gjøremål, som faktisk er veldig nyttig også. We all love money ♥  Senere idag kommer det sangtips, så hold dere oppdatert!

Jobber du noen plass ?

Hvilken kjole?

Wææ, dere må hjelpe meg her. Jeg har veldig lyst på en ny kjole, så jeg har funnet en veldig fin kjole, men jeg vet ikke helt hvilken farge jeg skal ha. Står mellom desse fargene, så jeg er litt usikker. Men lurer egentlig litt på om jeg skal bestille den rosa eller gule. Syns fargene var skikkelig fine, og tenk hvor fin desse kjolene hadde vært å gått med i sommer. Men for å bare være helt på den sikre siden, tenkte jeg å spør dere om hva dere syntes. Så hvilken kjole synes du jeg burde bestille?

Kvalitetskos med beste

God onsdag dere ♥

Min dag startet presist klokken seks - elsker å trene om morgenen, selv om det idag var forferdelig tungt å stå opp. Visste ikke helt hvordan det skulle gå idag, var så utrolig trøtt. Men heldigvis kom jeg meg opp fra sengen, og hoppet i treningstøyet og ned på tredemøllen. Ble bare 7 kilometer idag tidlig, men fornøyd med innsatsen. Er utrolig digg å vere ferdig med løpeøkten så tidlig. Har også hatt styrkeøkt på skolen idag, der vi skulle teste oss selv og se om vi har forbedret oss siden vinter. Gikk veldig bra for å si det sånn! 

Så slapp vi også langdag idag, på grunn av tentamen imorgen. Utrolig deilig å slippe langdagen for en gang skyld, hater det! Som dere sikkert vet nå, så er det onsdagene jeg pleier å bli med verdensbeste hjem, og det ble jeg idag også. Er så koslig med kvalitetstid midt i uken, hjelper hvertfall å ta avslapping fra alt skolestresset vi har hatt i det siste, er utrolig lei nå! VIL HA SOMMERFERIE NÅ!

Flere som vil at sommerferien skal komme nå?

This is bailey
Synes om bildene?

Tirsdagskos

God kveld dere♥

Andre dagen i uken allerede, jøye meg hvor tiden blir av. Denne tirsdagen her har vært en utrolig fin dag, tiltross for været, det er ikke helt på vår side idag. Det regner som bare det og blåser fælt, nesten som jeg føler det er høst vi er i. Men ingen grunner for å la være å gjøre dette til en fin dag. Min dag startet akuratt klokken seks, da var det opp og ned på tredemøllen for en økt - ble 11 kilometer idag + styrke når jeg kom fra skolen. Alt oppi dette har jeg også fått tid til en gåtur på 4 kilometer, noe som er godt for både sinn og kropp.

Nå ligger jeg godt plantet under dynen i sengen, med macen og tv-skjermen framfor meg. Er velfortjent etter en sånn dag som dette! Elsker å legge meg helt utslitt, for da sover jeg som en stein gjennom hele natten. Å føle man har fått gjort noe nyttig og bra i dagen, er verdens beste følelse. Men før jeg legger meg, skal jeg se paradise hotel først. Håper Kristian Rene og Tina vinner til slutt, søteste paret! 

Hvem heier dere på i paradise hotel?

5 gode lunsjtips

Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine 5 lunsjtips - disse måltidene er faktisk de beste du kan få til lunsj, etter min mening. Dette er da sunne lunsjtips, ettersom jeg elsker å være sunn. Det å føle seg frisk og rask, og tillegg helt fantastisk er bare så utrolig godt. Jeg blir hvertfall veldig glad etter jeg har spist dette her. Ingenting er som å spise sunt og godt, enn bare junkfood og føle seg tung og slapp - slik føler jeg meg etter en god dose med junkfood hvertfall. Sånn er jeg, hva med dere?

Havrepannekaker
Dette her er noe jeg lager ofte, det er bare så utrolig godt. Havrepannekaker er veldig sunt og godt, ikke minst. Oppskrifter finner du som regel overalt, vet om mange andre blogger som har lagt ut sine forskjellige oppskrifter på havrepannekaker. Det er også veldig godt å toppe disse havrepannekakene med noe, og da kan det være som foreksempel cottage cheese og sukkerfritt syltetøy, eller masse digg frukt - bringebær, blåbær og kiwi, det er mine favoritter når det gjelder toppingen.

Havregraut
Dette spiser jeg som regel til frukost, men fungerer også som ett godt lunsj måltid. Havregraut er noe jeg alltid har likt - det er ikke vanskelig å lage og smaker utrolig godt. Når jeg lager havregraut tar jeg bare så mye gryn jeg vil ha, så tilpasser jeg det med vatn og koker det i 2-3minutter, før det er klart. Du kan foreksempel toppe havregrauten med ulike typer frukt eller kanel og sukrin. lovelove 

Fruktskål 
Ah, som dere kanskje vet er jeg veeldig svak for frukt, men det er vel bare bra? Frukt er jo sunt og godt for kroppen. Her er ett måltid jeg spiser veldig ofte, nettopp fordi det er så utrolig godt. Jeg bare kutter opp forskjelig frukt, som eple, kiwi, mango, druer og alt du har lyst på rett og slett. Tilslutt topper du det hele med en god desj vaniljekesam. Smaker himmelsk ♥

Nystekte knekkebrød
Heimelaga knekkebrød er det beste som finnes av knekkebrød og andre typer brødvare. Nystekte knekkebrød og mye godt pålegg, er utrolig godt. Du kan selvfølgelig ta på alt av pålegg du vil ha, noen tips er eggerøre, omelett, ulike oster osv. Dette her er noe som fungerer til skolematpakken også, prøv det en gang og du gleder deg til lunsjen i skoletiden. Det gjør hvertfall jeg ♥

Hva liker du til lunsj?

A new beginning

Hei dere ♥

Alle klar for en ny uke? Det er jeg - bare en uke mindre til sommerferien, noe som jeg gleder meg stort til. Denne uken har jeg ikke så mye på skole agendaen, har bare en norsk tentamen jeg må gjennomføre og så ikke noe mer. Hvor deilig ikke det da, og pluss vi har fri fredagen, blir godt, selv om jeg skal jobbe da! Flinkemeg. Flere som har fri eller bare oss?

Denne mandagen har sålangt vært fin, tiltross for at jeg jobber hele dagen. Har utplassering idag på sein, så til nå har jeg akuratt vært på jobb i barnehagen, gøy å tjene litt penger her og der. Så nå skal jeg straks ta bussen ned, så er jeg ferdig ikveld i ni-tiden. En lang dag med andre ord, men sånn jeg liker det! Kommer hvertfall til å være utslitt når jeg kommer hjem, men da er det jo bare dødsherlig å kunne legge seg med en gang, noe jeg skal gjøre ikveld hvertfall. Håper alle har hatt en finfin mandag, og at den forsatt blir like fin ♥

Har dere tentamen på skolen denne uken?

flower powerHva synes du om bildene?

Healthy sunday

Tjohei, så var det allerede søndag. Helgen går bare så fort, og før vi vet ordet av det er det mandag igjen og ny uke. Denne morgenen har jeg startet med en good treningsøkt ute, løp 10 lange kilometer og styrkeøvelser etterpå. Gjorde virkelig susen, og den følelsen jeg sitter igjen med nå er helt ubeskrivelig god. Så nå er jeg klar for alle søndagens utfordringer, selv om det ikke er så mange da - hehe.Så har jeg også laget en god frukost idag, havrepannekaker og skyr med kiwi. En deilig og forfriskende morgen ♥ Nå skal jeg bare støvsuge og rydde litt i huset, lage middag til søstrene og kjæresten, så skal eg velfortjent slappe av resten av dagen. Liker at søndager er så rolige, det trenger man jo iblant. Håper dere får en fin søndag idag og koser dere den siste dagen før en ny uke starter!

Hva skal dere idag?

Yesterdays oufit
Skinntighst - h&m // genser - bikbok // sko - converse // solbriller - h&m 

Hva synes du om antrekket?

Gårsdagens

God morgen dere ♥

Hadde alle en fin fredag og en bra start på helgen igår? Det hadde hvertfall jeg, for jeg hadde jo bursdag. Jeg storkoste meg i hele går, selv om det faktisk er helt uvirkelig at det bare er ett år til jeg fyller 18. Det er helt sprøtt å tenke på, lillemeg er blitt så voksen, hehe. Men uansett så var det en fin dag igår. Jeg fikk blant annet penger for å kjøpe meg nye løpesko, de trengs virkelig! Så fikk jeg drikkeflaske, og forskjellige pleie produkt til kroppen. Fornøyd med alt jeg fikk, var egentlig ikke så mye jeg ønskte meg, men litt fikk jeg da hvertfall.

Så det var egentlig dagen igår. Men litt senere på kvelden lage jeg og tvillingene nachos, så kom verdens beste kjæreste til meg. Så godt å se han igjen, så skal han være her hele helgen! Hvor godt er ikke det? Fantastisk godt, beskriver jeg det som. Ble ikke så mye mer vi gjor igår. Men var alt i alt en finfin dag, og så må jeg bare takke for alle bursdagshilsninger jeg har fått. Dere er så gode ♥

Har dere hatt en fin start på helgen?

 

Birthdaygiirl

Hei alle dere søte lesere ♥

Som dere kanskje vet, har jeg bursdag idag. Det er alltid gøy å ha bursdag - en dag i livet som bare er din og alt handler om deg, hvor deilig er vell ikke det? Jeg fyller hele 17 år idag, er ikke så veldig stort, venter bare på den dagen jeg fyller 18 jeg. Det kommer til å bli utrolig gøyt, hvertfall det å kunne ta bil lappen (om jeg noen gang tørr å kjøre på veien, som om det skjer, er livredd)


Hvertfall så ble jeg nøyaktig født 19.04.96, klokken 21.05, så er en stund til jeg ble akkuratt født. Hehe, gøy å tenke slik da, at nøyaktig for 17 år siden, da ble skapningen jeg født. Er faktisk helt sykt hvor fort årene har gått, det er nesten så det er litt skremmendes!


Dette har så langt vært en utrolig fin dag, har fått så mye bursdagshilsninger at dere ikke aner ♥ Dere er så ubeskrivelig gode! I skrivendes stund sitter jeg akuratt og slapper av litt, og lager meg litt mat. Her i huset er det bare jeg og lille søstrene mine som er hjemme. Foreldrene mine har vært bortreist i noen dager nå, så de er ikke hjemme for øyeblikket. Men jeg har hatt en fin dag idag, og finere blir den da verdens beste kjæreste kommer hit ikveld  og da er klart for nachos kos. Dagens høydepunkt uten tvil ♥

 Flere som har bursdag idag?

Rainy day

Wææ, så det har regnet her idag, er faktisk helt sinnsykt. Har regnet i hele dag, har ikke sitt ett eneste minutt der det ikke har regnet, så det beskriver vell hvor gale det egentlig er. Glad jeg ikke har vært uten for døren idag (bildene tok jeg igår). Jeg har nemlig holdt meg hjemme idag også, føler meg liksom ikke helt på topp, men satser jeg kommer meg på skolen imorgen. Siste skoledagen før helgen!

Så ute regner det forsatt, og sånn det ser ut nå tror jeg det kommer til å gjøre det resten av dagen. Men da er det jo bare ekstra deilig å sitte inne framfor tvskjermen og se en koslig film eller serie med teppe rundt seg, mens man hører regnet plaske mot vinduet! Det er hvertfall det jeg liker med regn, ellers er jeg ikke noe fan av regn. Så min dag har nettopp kun gått til serie titting og avslapping.

Så imorgen er det fredag og helg folkens. Denne helgen har jeg heldigvis fri og det skal bli så godt å bare slappe av med verdens hærligste kjæreste. Vi har så og si null planer, vi skal bare kose oss inne og slappe helt totalt av. Har også bursdag imorgen, noe som jeg gleder meg til. Håper det blir en finfin dag, for jeg fyller jo hele 17 år - er nesten stor jente nå, bare ett lite år igjen til jeg er 18 ♥


Regner det hos dere idag?

"Let´s hope, love and live"

Unposted bilder. Kommer til å legge ut slike bilder fremover, desse tok jeg sist år rundt høsten tror jeg. Til redigering så bruker jeg bare pixel express, som du finner på internettet eller så bruker jeg photoshoot, alt etter som. Så det var det for de som lurte på hva jeg redigerer bildene mine med! Desse bildene har jeg bare tatt en kjapp redigering over, burde brukt lenger tid og gjort bildene bedre! 

 Hva synes dere om bildene?

Hjemmeværende

Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Hadde veldig smerter i magen da jeg våknet idag tidlig, så jeg orket ikke å dra på skolen. Så da sendte jeg bare min bedre halvdel på skolen, ettersom han sov over hos meg i natt. Det er det som er hverdagslykke, å ha kjæresten på besøk midt i uken ♥ Hverdagene blir så mye bedre da, føler det går så fort at det føles ut som at helgen er her på ett øyeblikk!

 

Hvertfall, nok om det - dagen idag har ikke gått til så mye som du kanskje vet. Har bare nytet tiden med å slappe av, spist en god skål med havregraut til frukost og gått på tur med hunden ettersom jeg følte meg litt bedre. Smertene er heldigvis bedre nå, takk og pris sier bare jeg, er ikke noe godt. Har du vært på skolen idag, eller hjemme?

Springtime

Jeg elsker våår. Det er uten tvil den fineste årstiden jeg vet om, og den beste. Alt begynner å komme tilbake etter en lang, møørk og kald vinter. Det begynner å bli lysere, snøen ser vi bare forsatt på fjellene, men bakkene er snøfri. Det spirer opp blomster og solen varmer når den står på sitt høyeste. Bare det at dagene blir lengre og lysere er jo bare helt fantastisk. Føler jeg rekker og får gjort så mye mer!

Liker dere våren?

En ny uke

God mandag dere!

Alle klare for en ny veke? Det er jeg. Min uke startet så tidlig som klokken syv, da var det frukost tid og rett på jobb etter det! Så jeg tenkte jeg bare skulle innom en tur for å si hei til dere, og si at nå stikker jeg på utplassering. Har jo slik hver mandag, og ettersom jeg ville ha seinvakt på utplasseringen, så tenkte jeg hvorfor ikke jobbe i barnehagen før det, silk at jeg føler jeg får noe nyttig ut av dagen.

Foressten dere så har jeg glemt å fortalt dere at vi har fått en hund i huset. Vi fikk den i sist uke på tirsdage, troor jeg, om jeg ikke tar helt feil. Den skal være hos oss i en uke til, og bare se så søt den er! Den smelter meg helt, har såå lyst på hund. En sånn liten tibetansk spaniel eller en slik som dette. Denne her heiter forressten bailey, passer igrunn veldig bra. Den er bare døødsøt♥Er dere klar for en ny uke?

Weheartit snapshots

Weheartit ♥

Herlig treningsuke

På mandag som var tenkte jeg at denne uken skulle jeg virkelig kjøre meg selv og ha en fantastisk god treningsuke, og det har jeg jammen meg hatt. Dette her har vært en helt fantastisk treningsuke, jeg har ikke hatt en treningsfri dag, nettopp fordi jeg ikke trengte det denne uken. Det føles så fantastisk, er så utrolig gøy å bare gjøre det man vil og ha det så gøy så mulig. Det er nettopp det jeg vil med treningen, jeg vil at det skal være gøy, og det har det så til de grader vært denne uken. Trening er min lidenskap, og jeg elsker det ♥

Noen lurer på hvor jeg faktisk får motivasjonen min ifrå, men det med motivasjonen har egentlig ikke vært noe problem for meg. Har trent regelmessig i snart over 3 år, så dette her er blitt en stor vane for meg. Uten trening i hverdagen vet jeg faktisk ikke hvordan jeg hadde vært både fysisk og psykisk. Trening gir ikke bare etter fysisk, men har også mye med det psykiske å gjøre. På mine mange løpeturer, tenker jeg på alt ifrå himmel til jord, jeg tror det er nettopp derfor jeg er blitt sånn som jeg er idag. Jeg er full av energi dagen lang!

Men tilbake til denne uken, så har jeg løpt så mye som nesten 60 kilometer, noe som vil si så mye som 6 mil. Det er faktisk en god del, ettersom jeg også har syklet og gått en del også. Så jeg er super duper fornøgd med denne treningsuken, både på innsatsen og alt annet. Ser fram til mange slike flotte treningsuker framover, hvertfall da det nærmer seg vår og lengre dager. Har du trent i uken?

Last day of weekend

God dag dere ♥ Tenkte jeg bare skulle innom til dere for å si hei. Idag fikk jeg sovet så lenge jeg bare orket, men til den del våknet jeg faktisk av meg selv klokken var halv ti, da hadde jeg fått all den søvnen jeg trengte. Så deilig å være opplagt for en gangs skyld, det er noe av det beste som finnes. Her idag regner det som bare det, er helt forferdelig ute, nesten så det ikke frister å gå ut i det hele tatt. 

Men det må jeg nok, ettersom jeg begynner på jobb om ikke så altfor lenge. Men har ikke så lang vakt idag heldigvis, slutter klokken ni, så får litt tid hjemmekos før jeg må hoppe tidlig til køys. Håper at dere har hatt en fin helg, og at dere er klar for en ny kickstart imorgen!  

Har dere hatt en fin helg?

Saturday

For en fin lørdag dette her har vært. Timene jeg var på jobb bare føyk forbi, så var så gøy å komme tilbake på jobb igjen. Har hatt en veldig fin dag idag, er nok alt innholdet i dagen som har gjort den så fin. Da jeg var ferdig på jobb og en halvtime etter at jeg hadde kommet hjem, bestemte jeg meg for en spontan treningsøkt. Hadde tenkt på treningsfri idag, men jeg følte at jeg bare måtte ut å bevege meg litt. Så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Jeg angrer hvertfall ikke på at jeg ikke hadde treningsfri idag, for jeg fullførte en løpeøkt på så mye som 13 kilometer idag + styrkeøvelser etterpå. Var så utrolig deilig å bare løpe og løpe, vet ikke hvorfor jeg hadde så mye energi idag, men deilig var det hvertfall. Elsker virkelig ikke-planlagte økter, det er som regel de som blir de beste! Nå har jeg akkuratt laget taco til mine kjære søstre, så vi skal kose oss med det og se en god film. Noen som har noen bra filmer på lur? Vet hvertfall om en jente som kommer til å sove utrolig godt i natt, jeg er jo allerede trøtt nå, så spørst om jeg ikke sovner av i filmen. Hehe, neida, skal nok greie å holde meg våken. Så imorgen kan jeg sove leenge, så lenge jeg bare gidder helt til klokken 2, da venter det en ny dag på jobb. Har dere hatt en fin lørdag?

Tidlig morgen

Hei å hopp, nå er jeg klar for en helt ny dag. Idag er det jo lørdag, og min lørdag startet nøyaktig for en liten halvtime siden, noe som vil si at jeg stod opp 06.30. Er litt sykt på en lørdag, men må det ettersom jeg skal på jobb og begynner om en halvtime. Så skal jeg jobbe til 2, så er ikke så gale. Missunner dere som sover så lenge dere bare kan idag, men det får jeg heller gjøre imorgen. Da er det min tur - hehe. Etter jobb skal jeg hjem, trene og bare slappe av. Skal ha en avslappandes kveld med mine søstre, skal passe dem i kveld og vi har avtalt taco kveld og film kos. Looking forward ♥ Ønsker dere en utrolig fin dag, og at dere nyter den uansett hva dere gjør. Jeg skal hvertfall nyte dagen til det fulle! Har dere sovet godt?

God fredag

God fredag dere! Har dere det fint? Det har hvertfall jeg, siden det er fredag og helg. Ganske deilig at jeg ikke skal på skolen før på tirsdag igjen, så blir gooodt, er så utrolig lei av alt skulestresset. Men nok om det! Dagen min har ikke vært så spesiell spennende idag, gjør jo det samme hver dag som går. Skolen, trene, spise, slappe av og om igjen, akuratt slik går det hver dag i hverdagen. Men det er faktisk slik jeg liker det, selv om det er godt med litt variasjon også da. Men variasjon får jeg jo i helgene, så går som oftest alltid bra.   

Som jeg sa igår så følte jeg meg ikke så bra, var slapp og hadde hodepine så det stod etter. Var ikke noe bedre idag tidlig, men jeg klarte å komme meg på skolen ettersom jeg hadde en prøve som jeg måtte ta. Hadde det ikke vært for prøven, hadde jeg holdt meg hjemme. Men jeg kom meg heldigvis utover dagen da, så jeg føler meg ikke så gale nå, er bare helt tett i pappen her jeg sitter. Ekke' no gøy


Så nå ringer helgen for min del inn, og jeg sitter framfor tv-skjermen i godstolen og ser på idol sammen med mine to søte små søstre. Har også laget deilig fruktsalat -  en koslig fredagskveld, og kvalitetstid med familien ♥ Denne helgen skal jeg ikke noe særlig spesielt, skal jobbe både lørdag og søndag, så helgen går vell bare til det! Men er greit å tjene seg litt penger da! Hva er deres planer i helgen?

Dagens antrekk


Bukse - bikbok // Genser - only // sko - converse 

Synest om antrekket?

Torsdager er stress

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har oppdatert dere før idag, men tiden har virkelig ikke strekt til. Torsdager for min del er alltid så travle, fordi jeg ikke rekker å trene på morgenen, så da betyr jo det at jeg må gjøre det når jeg kommer hjem fra skolen. Vell, så har dagen min gått til skole, vaksinasjon og trening. Vi tok sprøyte for hjernehinnebetennelse idag på skolen, er jo veldig viktig når vi nærmer oss russetiden. Under ser dere min delicious mat, orket ikke noe annet til middag idag, så det ble eggerøre og knekkebrød - yummy ♥

Så har jeg faktisk ikke følt meg så veldig bra idag, vet ikke hva det er, om det er influensa eller bare bivirkninger av vaksinen. Det merkelige var at jeg følte meg elendig idag tidilg, så tror ikke det var det hvertfall. Men nå føler jeg meg litt bedre, så jeg tok meg en rolig joggetur da jeg kom hjem fra skolen på åtte kilometer, ble bare det. Nå skal jeg straks bort til farmor for litt vasking, så må jeg øve på prøve resten av kvelden, en veldig travel dag med andre ord. Så ser dere vell at jeg har skiftet header, haha. Synes det andre var så lite!

 Hvordan har dere det idag?

Onsdagslykke

Onsdag er lykkedagen, for da pleier jeg å reise hjem med verdens godaste gutt etter skolen. Har jo langdag hver onsdag, noe som ikke er onsdaglykke da... Puttputt, jeg synes onsdagen er den beste dagen i hverdagen uansett. Trenger så mye tid med gutten min jeg kan få, er totalt like (om ikke mer) forelsket som jeg var for den gang vi ble sammen. Tror aldri det kommer til å bli slutt på den dagen hvor jeg ikke elsker deg. Hehe, mye klissklasj nå, men slik føler jeg det hvertfall. Bare se på bildene nedenfor hvor lykkelig du gjør meg ♥

Så tilbake til onsdagen, den har bare gått til trening på morgenkvisten med en skjønn liten tass. Så har jeg vært på skolen og blitt ferdig med norskprøven! Utrolig godt å få en prøve ut av hodet, så jeg slipper å tenke på den mer. Nå er det ikke så lenge siden vi kom hjem hit, så nå er planen å spise middag, slappe av og bare slappe helt av resten av dagen. Høyres ikke det deilig ut? Er velfortjent, synes jeg! 

Nytt designDa har jeg endelig fått meg nytt design. Følte jeg virkelig trengte nytt, merket det både på motivasjonen for bloggen og så videre. Så tror det var lurt at jeg byttet litt, det gir liksom litt mer variasjon. Var uansett lei av det gamle jeg hadde, så var på tide. Vet ikke helt hva jeg mener om dette designet, men syns det var litt annerledes og samtidig veldig fint. Tror jeg bruker det en stund nå!

 Så hva synes du om designet, burde jeg endre til det gamle igjen eller bare ha det sånn?

Spring instagram
Hva synes du om bildene?

Workout done

Wæ, jeg er gal! Det er virkelig lenge siden jeg har stått opp så tidlig for å løpe 10 kilometer, har som regel stått opp i sekstiden og bare løpt 7 kilometer om morningen. Men idag tenkte jeg at det var på tide med en lang økt om morningen så da ble det det! For dere som vil vite det, stod jeg faktisk opp kvart over fem, og var klar på tredemøllen halv seks. Føler meg helt komplett nå, men samtidig veldig gal!

Men skal si at den følelsen etter en morgenøkt, for så å ha hele dagen fri fra trening, føles nesten ut som jeg har hatt treningsfri da, men samtidig som jeg egentlig ikke har hatt det. Haha, dårlig til å forklare, noen som skjønte? Hvertfall, den følelsen etter en økt er ubeskrivelig god, og med en morgenøkt dobles den følelsen, noe som er helt fantastisk. Jeg kunne personlig ikke levd uten den følelsen her, den gir meg så ufattelig mye motivasjon til hver økt. Så fra imorgen av - kjør på med morgenøkt eller en vanlig økt utoverdagen!Nå sitter jeg her med frukostbordet og har akkuratt laget meg litt frukost. Kokte meg egg idag, og lagde en god salat. Hadde så god tid, så hvorfor ikke gjøre morgenen helt komplett? Haha, vetikkehvormangegangerjegharbrukt ordet komplett nå. Så nå er det ikke så lenge til jeg blir hentet, for å dra på skolen. Helt sikker på at det kommer til å bli en flott dag idag, ettersom jeg har hatt en så strålendes morgen ♥

Ha en fin dag da dere søtinger! 

Mitt lille fravær

Tittet, her er jeeg! Unnskyld for at jeg ikke blogget igår, men slik er det da tiden bare renner ifra meg, og jeg har tusenvis av andre ting å gjøre. Jeg har rett og slett bare prioritert trening og jobbing desse to siste dagene, så de er ikke så svært innholdsrike. Satser på at det går bra med dere, og at dere ikke har forlatt bloggen min helt, hehe. Så lover å blogge bedre denne uken her, so just stay strong ♥ Men jeg kan jo starte med å fortelle litt om dagene på lørdag og søndag. Lørdagen var jo vi ute på fest, og det var opp til all forventningane, så utrolig gøy. Må ikke være lenge til en slik fest igjen, er alltid så gøy. Så vi kom vel hjem i tre, halv fire tiden? Så søndagen gikk bare til avslapping, å spise seg mett på en stor takeaway pizza. Så jeg har skeiet ut noe forferdelig denne helgen, men det er vell lov av og til. Så reiste jeg hjem fra allerbeste, fordi jeg skulle på jobb. Det var ikke noe mer spennende enn det! 

Dagen idag også gått til jobbing, fordi klassen min har utplassering hver mandag nå. Skal ha det åtte mandager, og har hatt 6 mandager til nå, noe som vil si at vi bare har to mandager til. Wiii ♥ Ellers så har jeg hatt en knall start på uken allerede, jeg løp 7 kilometer i soloppgang idag tidlig, var helt fantastisk. Finnes ikke bedre start enn det! Så når jeg kom hjem løpte jeg 4 kilometer, tok meg en sykkel økt ute i solen og fullførte styrke med egenvekt. Så har hatt to treningsøkter idag, noe som føles helt fantastisk! Blir så glad og sprudlende av dette været her jeg, det er jo bare helt nydelig.  Har dere det bra, liker dere dette været?

Party

God daag søtnoser ♥ Som sagt så vet dere jo at jeg skal på fest ikveld. Det er russen som arrangerer, såå blir utrolig gøyt! Skal dra inn i syv tiden, så er ikke så lenge til. Selve festen begynner om ett par timer, tror det var rundt ti tiden. Så nå er planen å reise inn og starte festen litt tidlegere hos en jente, skal visst komme endel folk der. Såå gleder meg utrolig mye, helgens høydepunkt uten tvil! 
Når det kommer til hva jeg skulle gå med ikveld, så var jeg utrolig usikker. De fleste stemte på antrekk nr 1, som var shortsen og en kvit genser. Tror kanskje det blir det, eller den kvite genseren og mageskjørtet. Synes det er så fint å gå med mageskjørt. Så blir ikke kjole i kveld, det er vell bare like greit, det er jo faktisk komt mye snø ute, nedtur til tusen! Bare så dere vet det så tok jeg desse bildene på onsdag, så ble at jeg bare tok bilde med kjolen, men er ikke det jeg går med tonight, just sayin. Hva gjør dere på ikveld? Skal dere ut?

green means summer


Har sikkert lagt ut noen av desse bildene før, men det er så lenge siden tror jeg, at jeg bare poster dem igjen. Har jo fått endel flere lesere, så tenkte jeg skulle vise dem. Desse bildene tok jeg sist sommer, som er for ett år siden. Har mange bilder fra den tid, som jeg ikke har postet, så hvis du vil jeg skal legge dem ut, er det bare å si ifra!

Hva synes dere om bildene?♥ 

Endelig helg

Hei dere ♥

Jeg har nettopp kommet hjem til tommy nå, etter å ha vært en lang dag på skolen. Den føltes ekstra lang ut idag, ettersom jeg faktisk var oppe halv seks idag for løping i 45 minutter. Haha, skal si det var helt jævlig å stå opp så tidlig, med tanke på at jeg bare hadde fått fem timer søvn. Jeg klarte å dra meg ned på tredemøllen da, men det er nesten så jeg tror i ettertid at jeg var helt neddopet av søvn når jeg løpte, men ble svett så tror det var en effektiv økt. Haha. Om ikke så lenge skal Tommy på jobb i tre timer, mens jeg skal trene styrke tror jeg da. Spørst om jeg ikke heller legger meg ned å sover litt istedenfor, men får se hva jeg gjør, det sistnemnte frister mest!

Føler jeg har "endelig helg" til overskrift hver fredag jeg, men er vell ikke så rart siden jeg er nesten i lykkerus hver gaang det er fredag og HELG. Så ja, det er endelig helg, og hvem er vell ikke glad for det? Denne helgen skal jeg tilbringe sammen med aller beste kjærestee ♥ Vi skal bare slappe av, trene, og som sagt imorgen skal vi på fest. Noe jeg gleder meg til, det blir gøøy. Looking forwaard to it!

Hva er deres plan i helgen? Skal dere gjøre noe gøyt?

Min april bakgrunn

Slik ser da min bakgrunn for April ut. Prøvde å gjøre den litt ulik fra den andre jeg hadde for mars, og tror jeg greide det. Så har jeg også selfølgelig markert av 19 april, for da har jeg jo bursdag, så april er uten tvil den beste måneden for min del, heehehe.

Noen andre som pleier å lage bakgrunn?

i'm all yours


Jay Sean - i'm all yours ft. Pitbull

Tideeenes sang, sier bare jeg! Dere må høre den, blir i topphumør når jeg høre denne jeg. Er ikke så lenge siden jeg "oppdaget" den, eller hva jeg skal si. Hehe, så det vil si at sangen går på repeat all day loong på iphonen min. Hva synes du om sangen?

Påskefest, hvilket antrekk?

På lørdag som kommer, er det påskefest her jeg bor. Det gleder jeg meg veldig til, tror det blir utrolig gøøy! Men eneste problemet mitt er at jeg er litt usikker på hva jeg skal gå med, temaet er black n' white, noe som vil si at jeg må gå med noe som er svart eller hvitt. Så jeg har valgt ut tre antrekk jeg lurer på om jeg skal bruke, så da må dere si hvilket antrekk dere likte aller best!

1.

2.

3.


Så hvilket antrekk synes du jeg skal bruke?

#justdoit

Hei søtinger ♥

Har alle det bra? Det har hvertfall jeg, bortsett fra at jeg har det litt travelt for tiden. Føler det er så mye jeg skal og MÅ gjøre, jeg får liksom ikke tid til alt, blir så knapp tid føler jeg. Men slik er det vell alltid starten etter en ferie, kan ikke ligge på latsiden enda vet dere. Tiden er inne for å gi en siste innspurt nå, og gjøre deres beste. Så tilbake til dagen idag, har jeg vært på skolen og vi hadde langdag, noe som ikke er noe gøy i det hele tatt. Mister jo hele ettermiddagen på grunn av skole, med tanke på at jeg må reise så langt hjem. 

Hvertfall, opp i denne travle dagen så er det alltid godt med en treningsøkt, det gjør alt mye lettere, føler meg så frisk og mye mere opplagt etterpå. Får på en måte en helt annen energi etter treningsøkten, er rett og slett helt fantastisk. Så jeg tenker å ta treningsøkten ute idag, er alltid en deilig forfriskelse, har lyst på en litt lang løpetur idag, så får se hvor mange kilometer det blir. Alltid gøy å ikke planlegge hvor mange kilometer jeg skal løpe, liker litt ikkjeplanlagte økter, det er de øktene som alltid blir de beste, etter min mening da.Senere idag skal jeg gjøre litt lekser, puh har altfor mye på skolen for tiden.. Alt er bare ett stress, lærerene må jo skjønne at de ikke kan slite oss helt ut heller da. He-hee. Så skal jeg bort til min kjære farmor å vaske der, er jo alltid torsdager jeg pleier å vaske, men siden jeg skal på skolen og rett på jobb etter det, så får jeg ikke tid til det imorgen. Har dere trent idag da?

Mars måned
Her har jeg satt sammen noen bilder som jeg har tatt i mars. Så her er det en liten oppsumering av bilder om hva jeg har gjort i mars. Mars har vært en veldig fin måned, litt synd den er over. Men såklart er det jo alltids godt med en ny måned, og det betyr at det er kortere tid til sommeren og ikkje minst ferie fra skolen en god stund. Hvertfall, har dere hatt en fin mars?

Back2school

God daag ♥

Så var det tilbake til skolen igjen, etter en veldig fin påskeferie. Såklart er det jo alltids godt med mer ferie og mindre skole, jeg liker hvertfall utrolig godt ferie og tror ikke jeg er den eneste. Men er nødvendig med skole da, hvis man skal lære noe og kunne bli noe her i verden. Hvertfall så startet vi på skolen idag, og skal si det var utrolig tungt. Helt forferdelig å stå opp klokken syv idag, og med tanke på at vi har stilt klokken en time frem, så var jo klokken egentlig bare seks. Hadde uten tvil store problemer med å gå fra sengen hvertfall!  

Jeg sier ganske mange ganger fuck ting å sånt, vet ikke helt, er bare min måte å få ut frustrasjon på. Hahaha, tror hvertfall det er derfor. Så dere vet sikkert hva min dag har gått til idag, nemlig skole-skolee-skoleeee og skole. Heldigvis tirsdag idag da, og bare tre dager til helgen. Bare for å lette litt på frustrasjonen, så er det sommerferie om bare 11 uker, helt sinnsykt spør du meg.

Har dere vært på skolen idag?

Dagens antrekk

Jakke - Bikbok // skjorte - h&m // tighst - h&m // converse - egypt 

Hva synes du?

fin staart på uken

Vel det er mandag idag, men jeg føler ikke helt at det er mandag idag, har en sånn søndagsfølelse på en måte. Sikkert noe med at vi har fri fra skolen idag også, men hvor godt er vel ikke det? helt fantastisk, spør du meg. Idag har jeg faktisk sovet ganske lenge, helt til klokken 11, kom som ett skjokk egentlig, ettersom jeg har våknet rundt åtte/ni tiden hver morning i hele ferien av meg selv. Så da stod jeg opp, og siden solen stod på himmelen og null skyer, tok jeg meg en sykkeløkt ute, så det får være dagens økt for idag. Så har jeg spist en god lunsj nå, yoplait dobbel 0% yogurt med havegryn og druer + ett knekkebrød. Viktig med litt påfyll av energi midt på dagen. Senere idag reiser jeg til kjæresten, så skal bli godt å få sett han igjen. Føles ut som at det er en evighet siden sist jeg såg han, men det er jo egentlig bare litt over en uke siden sist gang. Hehe, totalt avhengig av hverandre, der har du oss ja ♥ 

Hva er dine planer for idag?