mai 2013

time to stop for a while

Dette her er noe jeg har lurt på lenge nå, og det er å slutte å blogge, hvertfall for en liten stund. Føler det rett og slett er litt tungt å drive med bloggen nå, så klart er det jo gøy når jeg har noe å blogge om. Jeg elsker jo å blogge! Men når jeg ikke har noe spesielt å blogge om, så blir det kjedelig i lengden, etter min mening. Kanskje dere liker det? Men jeg trenger hvertfall en pause fra bloggingen nå kjenner jeg. 

Kommer ikke til å legge ned bloggen eller noe sånt, men jeg har bare tenkt å ta meg en liten pause. Det er noe jeg trenger, og jeg lover at jeg skal komme sterkere tilbake. Vet ikke helt hvor lang pausen kommer til å bli, men jeg får se det litt an. Jeg kan jo også bare komme med innlegg når jeg har noe å blogge om og så videre. Så kan jeg heller blogge som normalt igjen når jeg får sommerferie, og da har jeg forhåpentligvis tatt mye bra bilder som jeg kan vise dere. Håper dere vil følge meg når jeg kommer sterkere tilbake, vi snakkes ♥

Victoria's Secret love
Victoria's Secret har så mange fine bikinier, har lyst til å bestille alle hjem og ha dem her hjemme så jeg kan bruke dem i sommer. Men eneste som er så negativt er at det er så dyrt, på grunn av frakt og toll og så videre. Så jeg har funne de tre bikinene jeg likte aller best, som ble disse over. Merkelig nok var alle bikinene hvite, har sikkert noe med at jeg synes hvit er så fint til solbrun hud. Har så lyst på alle tre, men det er dyrt så får se hva jeg gjør, men jeg trenger jo virkelig nye bikiner, så lurer på om jeg ikke bare skal bestille alle sammen.

Men om du skulle velge to stykk av desse, hvilken måtte det bli?

Tirsdag er effektiv dagen

Hei dere! Herregud for en lang dag dette her har vært, føltest ut som at timene på skolen aldri skulle ta slutt. Synes generelt tirsdager er så kjedelige, ettersom det er da vi har de kjedligste fagene. Gleder meg til jeg er ferdig med første året og til jeg får sommerferie, er ikke mange ukene igjen nå. Countdown'en viser at det bare er 26 dager til jeg reiser til Rhodos med familien ♥ Livet om 26 dager ♥

Denne tirsdagen har vært ganske så meningsfull, jeg har fått gjort mye og vært ganske så effektiv. Har faktisk ikke rekket å slappe av før klokken var halv ti ikveld, men sånn er det da det er mye å gjøre. Jeg har vært på farten så og si hele tiden. Først skole og så vasking hos min kjære søte farmor. Hyggelig å kunne hjelpe til iblant, hvertfall da man får så mye igjen for det :D 

Jeg har også hatt en god treningsøkt idag for dere som liker at jeg skriver om treningen min. Det ble så mye som 10 kilometer med løping ute i varmen, var så og si helt gjennomvåt av svette når jeg kom hjem igjen. Deilig, sier bare jeg. Har enda litt vondt i kneet/leggen, har fremdeles ikke gitt seg. Så for å løsne og gjøre beina litt mykere, må jeg ta meg en sykkeltur rett etterpå - noe som ble så mye som 13 kilometer + styrke med egenvekt når jeg kom hjem. Så idag har jeg virkelig fått kjørt meg! Skal jammen bli godt å legge seg nå, sover som en stein hele natten når jeg har vært så mye ute og i aktivitet som jeg har vært idag. G´night mine venner ♥

Gårsdagens antrekk

Bukse - Carlings // genser - cubus // sko - converse 

Hva synes dere?

The weekend

Hei skjønninger ♥ Først må jeg bare beklage for mitt fravær denne helgen. Men jeg har rett og slett bare tatt meg litt fri fra bloggen denne helgen, noe jeg følte jeg trengte. Var litt godt også, man trenger jo litt fri iblant. Så nå er jeg klar for en god bloggperiode satser vi på! Jeg har hvertfall tatt en del bilder, så jeg har mye å blogge om og det er så gøy :D 


Denne helgen har jeg storkost meg mye! Har vært ett deilig vær hele helgen, så har vært så koslig å være ute. Jeg var jo som sagt hos verdensbeste denne helgen, og vi har vært med venner, kjørt moped og båt, grillet med en fin gjeng og slappet av. Er så godt når det er så fint vær, alt blir på en måte såå mye bedre. Elsker også at det er så lenge lyst, sommerfølelsen er på topp. Så er den helgen tilbakelagt som et minne, og vi har allerede komt godt inn i den nye uken. Gleder meg til alle utfordringer og gjøremål denne uken har for seg, er alltid så godt når kvelden kommer og du vet du har fått gjort noe nyttig. Denne helgen har det ikke blitt så mye trening, har hatt 2 treningsfrie dager og satser på at kneet har blitt bedre for jeg gleder meg til å svette som gud når jeg kommer hjem fra skolen. Da blir det løping, og har planer om 13 kilometer, om kneet er bra igjen. LET'S HOPE and pray!

Gleder dere til hva alle gjørmål denne uken har?

it's friday baby

FREDAG JAAA!! Er alltid såå godt med fredag, fordi fredagsfølelse er digg. Men skal si det var rimelig tungt å stå opp idag, selv om jeg la meg til normal tid igår. Vet ikke hvorfor jeg er så umenneskelig trøtt hele tiden, og da mener jeg HELE tiden med store bokstaver. Føler meg ganske så opplagt etter en treningsøkt, men så etter noen timer er jeg helt slaktet. Så lei av at jeg skal være så trøtt hele tiden!

Men nok om det, jeg kom meg opp idag også, og fullførte en løpeøkt på 7 kilometer. Blir nok ikke mer idag, ettersom jeg har en liten strekk som gjør så vond bak kneet og ved leggen.. Så imorgen blir det fri fra alt som heter trening, og det med god samvittighet for jeg har hatt 5 økter på rad. Så da tar jeg en velfortjent fridag imorgen og det med et smil om munnen. Blir såå godt med helg nå!

Denne helgen har jeg heldigvis fri fra alt som heter jobb, så det blir utrolig godt. Har sett fram til en frihelg lenge nå, så denne helgen her skal nytes til det fulle. Jeg skal være sammen med verdensbeste gutt hele helgen, og helt til mandag. Så skal nok greie å få nok tid til å slappe av og bare ta det helt rolig. Det eneste jeg skal gjøre denne helgen er å kose med min aller beste, hygge oss med venner, og muligens ta meg en løpetur på søndag om kneet og leggen tillater det, satser på det. Hva skal dere gjøre i helgen da?

sporty with nike


Bestilte dem for en stund siden på junkyard. Ble en nike shorts, ettersom jeg trenger flere shortser som jeg kan løpe i, og syns denne var en finfin farge på og veldig behagelig. Kjøpte også den grå genseren, fordi den såååg veldig god ut. Hva synes dere om nike klærene?

They look alike♥ twins - sister - smile - summer - shorts - top - outside - green - look alike - sweet ♥
Synes dere de ser like ut?

Onsdag + kjærestekos

Onsdag er kjærestekos, og kjærestekos er noe av det beste jeg vet. Hehe. Ser frem til hver onsdag jeg, untatt om langdagen da, er såå kjedelig på skolen fortiden. Føler vi rett og slett ikke gjør noe, vi ser bare film, har litt timer og slapper helt av. Men godt med sånne dager også, skal ikke klage. Gleder meg bare noe sinnsykt til sommeren jeg, det blir hæærlii´g ♥ Kan virkelig ikke vente til den tid!

Sålangt har dagen bare gått til morgentrening og skole. Kom meg egentlig aldri opp av sengen, var helt ufattelig vanskelig å stå opp idag. Så rakk bare 5 små kilometer før jeg måtte hoppe inn i dusjen og gjøre meg klar for skolen. Men det var egentlig nok med de 5 små kilometerene, ettersom vi hadde gym på skolen idag, hvor vi løpte ganske mye. Hvordan har dere hatt det på skolen idag?For øyeblikket sitter jeg hjemme hos min aller beste. Som sagt er jo onsdag kjærestekos, noe som jeg elsker. Når jeg er med kjæresten, klarer jeg å slappe helt av og da mener jeg helt av. Å slappe av er egentlig noe jeg er ganske dårlig til, så ender alltid med at jeg blir så utslitt at jeg mister motivasjon og føler meg sliten generelt. Men det går som regel bra, når jeg klarer å slappe helt av når jeg skal det. 

 Hva gjør dere på en onsdag?

Time to relax

God kveld skjønninger ♥ 

Har alle dratt på skolen idag etter en lang og ikke minst fin langhelg? Min langhelg har hvertfall vært det, og håper deres også har vært det. Selv om jeg har jobbet hele helgen og er utrolig sliten, så har dette så absolutt vært en fin langhelg. Godt med litt lengre fri!
 
Var utrolig tungt å stå opp idag, har vell noe å gjøre med langhelgen. Kunne gjerne fått sommerferie nå, det hadde ikke gjort meg noen verdens ting for å si det sånn. Men jeg kom meg opp idag, og da klokken passerte 06.00 stod jeg klar nede på tredemøllen for å fullføre en økt. Er så lenge siden jeg har hatt morgentrening nå, så synes det var på tide. Ble 10 kilometer før jeg måtte gi meg, er så fornøgd med dagens morgenøkt. Det herligste med morgenøktene er at du kan gjøre nettopp hva det måtte være når ettermiddagen kommer.
Så ettermiddagen min har gått nettopp til det, å gjøre det jeg vil. Når jeg kom hjem fra skolen tok jeg meg en velfortjent powernap, laget meg litt mat og slappet helt av. Powernapen trengte jeg virkelig, etter en så travel helg med lite soving. Etter powernapen startet jeg på treningsøkt nummer 2, som ble 13 kilometer med sykling ute - ikke så langt, men en deilig oppfriskning midt på dagen. 
Så dette har alt i alt vært en effektiv og sporty dag! Elsker at jeg får tid til så mye mer når jeg starter dagen så tidlig som det jeg gjor idag. Nå skal jeg sette meg ned og ta det helt rolig resten av kvelden. Jeg skal kose meg inne og se paradise hotel. Så har jeg planer om å legge meg tidlig, sånn at jeg er utkvilt til enda en morgenøkt før skolen imorgen. Håper dere har hatt en fabolous tirsdag ♥

Top 5 favoriteHer er noen av de sangene jeg hører på for tiden. Liker hele tiden å finne ny musikk, ettersom jeg hører på musikk når jeg trener, på skolen og når jeg er hjemme. Så hører på musikk så og si hele døgnet, elsker å høre på musikk i uansett humør. Så om du har noen sanger å dele med meg, så bare å kommentere under! Hva synes du om sangene?

Sommerfølelsen på topp

For et HERLIG vær det har vært de siste dagene, har vært sånn siden fredag/lørdag og det er såå godt. Har hatt en helt syk sommerfølelse hele helgen, har gått med shorts og topp. Har vært så utrolig varmt at det faktisk virker som om sommeren er her. Men er meldt nedbør imorgen, overskyet og litt kaldere. Jeg kunne gjerne fått sommeren nå ass, det hadde ikke skadet for å si det sånn!

Hvordan har været vært der?

good morning from bed

God morgen dere! 

Har alle sovet godt? Det har hvertfall jeg, har ikkje sovet ordentlig på 2 døgn nå, noe som virkelig tar på. Har bare vært så hektisk med jobb, festing og jobb all over. Men denne helgen har hvertfall vært innholdsrik, ikke noe å si på det! Men sånn jeg liker det.

Så her i sengen har jeg ligget helt frem til nå - noe som er helt ufattelig deilig. Min første "fridag" hvor jeg kan sove så lenge jeg vil på morgenen og slipper å ha på alarmklokken. Noe av det verste jeg vet er å våkne av at alarmen ringer, er dere ikke enig? Nå har jeg ligget her og blogget til dere, og har faktisk min fantastiske kjæreste rett vedsiden av meg. Planen var at han ikke skulle komme denne helgen, men slik ble det heldigvis ikke likevel. En helt perfekt og deilig søndagsmorgen, med andre ord ♥

Som dere kanskje vet, har jeg hatt jobbhelg denne helgen. Så helgen har gått mye til det, greit å tjene seg litt penger her og der. Er glad når denne helgen er ferdig, nå gjenstår det bare seinvakt ikveld og tidligvakt i morgen - so i'm done! Men alt i alt har dette vært en lang, innholdsrik og ikke minst fin helg. Er forsatt nesten to fulle dager igjen til skole, hvor deilig er ikke det?!

Hvordan har dere hatt det i det siste?

17.mai antrekk


Skinntighst // bikbok // genser - bikbok // sko - converse 

Sånn gikk jeg igår, hadde egentlig mest lyst til å gå med bunad, ettersom det er bare en dag ++ konfirmasjon i året du får bruk for den. Så må jo bruke den mens man kan, synes jeg! Men denne gangen her, var det ikke noe vits at jeg tok den på meg. Siden jeg jobbet igår, og måtte reise fra 17.mai feiringen rundt klokken to, så hadde det bare blitt stress å ta den på og så av igjen. Så da gikk jeg heller sånn!

Hva synes dere om antrekket?

GOD 17.MAI FEIRING

Nå er dagen endelig her og det er ett år siden sist! En dag hvor Norge blir feiret med flagg, god mat, tog og nasjonalsangen. Jeg skulle egentlig feire sammen med kjæresten minl, vår første 17.mai sammen. Men slik ble det ikke, for ettersom jeg skal på seinvakt idag og jobbe resten av helgen er det ikke så mye vits i at han kommer. Så vi får heller vente til neste år, med å feire vår første 17.mai sammen. 

Jeg som hadde så lyst til å gå med bunad i år, synes det er så fint. Man må jo bruke bunaden når man kan, er jo ikke så ofte man får brukt den for å si det slik. Bildet over her er fra ifjor, og jeg savner faktisk å ha på meg bunad. Selv om det til tider er helt tungt og forferdelig å gå med, men igjen - det er sååå fint. Tror dette her må være favorittkjolen min - heheehe, just kidding.

Så nå skal jeg snart dra til feiringen, hvor det hele foregår. Der er det god mat, tog, nasjonalsang, ulike underholdninger, is og mye annet som venter på oss. Uheldigvis for meg får jeg ikke med meg alt, men slik er det når man heller prioriterer jobbing. Tjener helt crasy mye idag, så er en stor fordel å jobbe idag! Men nå må jeg kjappe meg hvis jeg i det hele tatt skal få med meg noe av denne dagen.

ØNSKER DERE EN FIN 17.MAI FEIRING ♥

Frisk smoothie & dagen idag

Hei dere. Da er det helg igjen, og denne gangen er det langhelg ettersom det er 17.mai imorgen. Hjelpes meg hvor fort tiden, det er helt sykt at vi om få dager er i juni. Gjett om jeg gleder meg til å bli ferdig med første videregående, er så utrolig lei av alt som har med skole å gjøre. Gleder meg sinnsykt til å få sommerferie, dra på sydentur og ikke minst kjenne varme & solen steke på kroppen. Sommerlivet ♥

Ellers, så er jeg forsatt syk. Trodde jeg skulle bli bedre, ettersom jeg har gått på antibiotika i fire dager nå. Men jeg har forsatt helt sinnsyk hodepine, slapp og orker nesten ikke å gjøre den minste ting. Føler meg helt utlsitt. Merker at jeg begynner å bli rimelig lei av å ikke kunne trene, ettersom det er noe som faktisk gir meg energi. Men jeg får bare ta den tid det trenger til å få kroppen helt frisk igjen. 

Var hjemme i går, orket ikke å gjøre noe som helst. Men derrimot idag, har jeg prøvd å gått på skolen. Ikke noe godt, siden det føles ut som at hodet mitt skulle sprenges når som helst. Men jeg har overlevd og det eneste jeg hadde lyst på når jeg kom hjem, var en goood og frisk smoothie. Så da laget jeg det og nå ligger jeg godt plassert under dynen. Det blir vell her jeg kommer til å tilbringe mine neste timer.

Hva har dere gjort idag da?

Hvilken header?

Vell, da er det på tide med en ny header. Er rimelig lei av den jeg har nåååå, så skal bli godt med noe nytt. Vurderer også å skifte på designet engang jeg får litt mer tid! Viktig å variere både med header og designet, mye gøyere å ha noe nytt. So back to the big question, hvilken header skal jeg bruke?

new from head to toeDette her er noe av det jeg kjøpte mens jeg var i Bergen. Må bare si at jeg ELSKER løpetighsten, det er den beste jeg noen sinne har prøvd. Den er utrolig god, så anbefales virkelig for de som liker å trene. Den er kjøpt på sport1 på Xhibition senter og kostet 1200 kroner, litt dyr - men totally verdt alle pengene! Kjøpte meg også nye løpesko på samme sted, ettersom det er noe jeg virkelig trenger, de gamle løpeskoene er helt utslitte. Så for å bare få motivasjonen til å gå litt mer i pluss, kjøpte jeg meg også en ny tskjorte. Inloveeed♥

Hva synes dere om innkjøpene?

good morning beauty

God morgen ♥ 

Har alle sovet godt og klare for å ta fatt på en ny dag? Det er forsåvidt jeg, ikke at jeg gleder meg så spesielt mye til denne dagen da. Har mattetentamen idag, og som vi alle vet er ikke det akuratt favoritt faget mitt.. Så har ikke sovet så godt i natt for å si det slik, men satser på at det går fint. Er bare glad om jeg greier en 3'er jeg og at jeg overlever desse grusomme fire timene - heheehe.

Tiltross for at jeg ikke føler meg helt på topp, skulle jeg gjerne holdt sengen idag - men til den fordel drar jeg heller på skolen for å sleppe å ta mattetentamen på kontedagen, en dag der jeg heller kan ha fri, som er så mye deiligere. Så får bare sette i gang og komme meg på skolen, og bare få det gjennomført. Senere idag drar jeg til verdensbeste kjæreste, ingenting er bedre enn litt kjærestekos når man er syk!

Så nå sitter jeg rundt frukostbordet og spiser en god frukost. Kjøpte denne tyrkiske yogurt'en da jeg var i Bergen på Deli de luca, og for de som lurer så er det bjørnebær i bunnen og musli-blanding på toppen, så har jeg tatt noen jordbær til. Smaker himmelsk rett og slett, og smoothien på Deli de luca er helt fantastisk. Gjett om jeg skal dit flere ganger når jeg er i Bergen, ah ♥ Har bare ti knappe minutter før jeg må dra avsted, er standar meg at jeg stresser i siste liten - tiden om morningen er alltid noe jeg har stresset med, haha. Yep,thats me. 

Ønsker dere en riktig fin dag! 

bad monday

Hei søtinger ♥ Hvordan har dere det? En ny uke og en helt ny mandag er på plass, på tide å gjøre denne uken til det beste. Det hadde jeg planer om, helt til jeg måtte til legen for å få antibiotika. Har nemlig klart å dratt på meg bihulebetennelse, så er utrolig kjipt. Har jo vært dårlig i nesten to uker nå, så NÅ er virkelig lei - håper på at antibiotikaen gjør sine underverker, så går det nok over. 

Jeg som hadde planer om en pangstart idag med treningen, men det tror jeg at jeg bare kan glemme hvertfall med denne tilstanden her. Er helt utslitt her jeg ligger, med hodeverk så dundrer etter, og fryser som det står etter. Så da gjelder det bare å holde sengen resten av denne mandagen her og forhåpentligvis vente på at jeg skal bli bedre. Er så utrolig kjedelig å være syk! Please, give me strength.

 

Hadde håpet på at jeg ble litt bedre denne uken her, siden uken som gikk hadde jeg bare tre treningsøkter, så håpet på enda flere denne uken. Men ser ikke slik ut for øyeblikket, tror jeg må minst vente til helgen kommer før jeg kan begynne å trene igjen. Er jo viktig å lytte til kroppen også, vil jo bli frisk! Slenger med noen motivasjonsbilder til dere, og håper dere har hatt en bedre start på uken enn det jeg har. 

Hvordan har deres mandag vært?

Some new makeup


For ikke så lenge siden, klikket jeg meg noen godsaker hjem fra overbrands sin nettside. Trengte litt ny sminke, ettersom jeg nesten er tom for den andre sminken. Kjøpte en helt matt  pudder som man legger på for at kvisene ikke skal vise så mye. Så en litt brunere type, til å bruke på kinna osv, og to rush'er som jeg kan ha på kinnbeina. Er helt forelsket i den fra thebalm, utrolig god - anbefales virkelig!

Hvilken sminke bruker du fortiden?

i´m back

Hei dere ♥

Må bare beklage for mitt fravær desse to dagene som har gått. Men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å oppdatere dere så sorry for det guys. Håper dere tilgir meg og jeg kommer til å blogge som normalt fremover nå! Men nok om det, tilbake til hva jeg egentlig har gjort:

Som de fleste av dere kanskje vet, så hadde vi langhelg fra torsdag av. Elsker at mai har så mye fri, det må være det beste med måneden! Så på fredag dro jeg og min bedre halvdel til Bergen, noe som var utrolig koslig. Vi shoppet en god del og spiste på fridays, så overnattet vi hos søsteren min og dro hjemover igår. En veldig fin og koslig helg med kjæresten ♥ Smakte også på yogurt ice, måtte bare ha det ettersom jeg aldri har smakt det før, og skal si det smakte til all forventning. Yummy in my tummy delux ♥

Litt trist at det alt er søndag og skole imorgen. Men slik er det, ikke noe å gjøre med det. Jeg har hvertfall fått sovet ut idag, noe som resulterte helt til klokken ble 11, da ventet det 11 kilometer med løping ute og styrke etterpå. Så deilig å bevege på skrotten igjen, har ikke blitt så mye trening desse dagene for å si det sånn. Nå skal jeg bare fikse meg, sminke meg litt og så ta noen bilder til dere. Alt for bloggen er det ikke det man sier? Og er det noen som vil se innkjøpene fra bergen?

ut i skogenHva synes dere om bildene?

New dress

Fra nelly // Her

 

Hva synes du?

Smoothie og paradise

God kveld alle sammen ♥

Har dere hatt en fin dag idag? Tenkte jeg bare skulle svippe innom en tur her, for å fortelle dere litt om hva jeg har gjort desse siste dagene. Vel hele helgen gikk til jobbing, soving og kjæresetid og klarte midt opp i det å bli litt syk. Har generelt følt meg helt slapp og dårlig, har hatt hodepine til tusen og var helt tett oppover fra nesen og til pannen føltest det ut som. Slettest ikke noe godt!

Så jeg var hjemme fra skolen igår og det gjorde virkelig godt. Følte meg litt bedre etterhvert på kvelden. Skulle kanskje vært hjemme idag også, etter som jeg har gått rundt med hodepine i hele dag. Lurer på hva det er, er jo ikke noe godt å føle at man ikke er sånn man pleier å være. Men nok om det, håper det ordner seg hvertfall og at det gir seg etterhvert, lei av at det skal være sånn hele tiden! 

Så for å prøve å ikke tenke på hodepinen og gjøre litt andre ting, har jeg tatt meg en god treningsøkt idag - så mye jeg orket. Har ikke fått ut energien min nok disse siste dagene, føler jeg. Så var utrolig godt å få bevege litt på kroppen idag, det ble så mye 10 kilometer med løping innendørs, lett styrketrening etterpå også til sist en god sykkeltur ute i naturen. Så nå sitter jeg godt plantet under dynen, og nyter ett godt smoothie glass og skal sove om få strakser. SISTE SKOLEDAG IMORGEN FOR UKEN!

Hva har dere gjort på idag?

Healthy recipesHavregrøt med kiwi // deilig fruktfat med mye forskjellige typer frukter // nystekte knekkebrød med godt pålegg + ett glass ferskpresset juice // Deilige havrepannekaker toppet cottage cheese // Skyr, og gode havrepannekaker med deilig frukt //  bringebær og blåbær toppet med cottage cheese // Sunne pannekaker med sukrin // alt av frukt kuttet opp, og toppet med en desj vaniljekesam 

Vil dere ha mer mat-tips?

Søndagsmodus - nei

God søndag dere ♥

Søndag idag, men har jeg søndagsfølelse? Nei, det har jeg ikke. Men hvertfall, så har jeg gjort disse søndagstingene jeg pleier. Det jeg pleier å gjøre søndager er å sove så lenge jeg vil, og ta meg en treningsøkt rett etter jeg har våknet og fått sovet så lenge jeg vil. Det har jeg gjort idag, sov så lenge jeg bare ville, noe som vil si helt til 11. Var helt utrolig godt å få sove lenge idag, føler meg helt utkvilt ♥

Så etter det dro jeg meg ned på tredemøllen for en liten økt, ble bare 5 små kilometer, ettersom jeg ikke føler meg så bra.. Har helt nett nese, vondt i hodet og føler meg utrolig slapp. Tror kanskje det er bihulebetennelse, så om det ikke gir seg, må jeg gå til legen. Utrolig kjedelig, så da gjelder det bare å slappe helt av.. Håper jeg ikke trenger å gå til legen, og at det går vekk av seg selv! 

Så dere sikkert vet har jeg jobbet denne helgen, så har ikke fått gjort så mye spesielt. Heldigvis kom min bedre halvdel igår kveld til meg, og skal være her til imorgen tidlig. Så om en liten time, skal jeg på seinvakt, passer ikke helt så bra da, ettersom jeg føler meg veldig slapp. Så når klokken er passert halv ti ikveld, så har jeg lagt bak meg denne helgen med mye jobbing og det blir såå godt! Elsker tanken på at jeg har frihelg neste helg - aahh, da er det mye gøy som skal skje ♥ Hva gjør dere på en sånn søndag?

April måned


Her ser dere hvordan min måned har vært. April har vært en utrolig fin måned, har fått kjent litt på våren og alt som hører til. Jeg har jo også hatt bursdag, så denne måneden her er den beste, synes jeg ♥ Helt sykt at vi allerede er i mai måned nå, og bare to små måneder til sommerferien er her. Går helt sinnsykt fort, nesten litt for fort til tider. Så her er det ingen tvil om at sommeren er rett rundt hjørnet! 

Hvordan har deres måned vært?

velkommeen helg

GOD HELG, PEEPS♥

Puh, endelig denne skoleuken unnagjort, og det er endelig helg. Selv om vi faktisk har gått en mindre dag på skolen denne uken, på grunn av 1.mai, tar det faktisk på. Jeg er helt utslitt etter hele denne uken, var ute natt til første, noe som virkelig tok på. Men gøy var det hvertfall, og det er det som teller ♥  Men utrolig deilig med en fridag midt i uken - uken har jo bare fykt avsted, uten at vi har merket det! 

Tiltross for at jeg forgje helg hadde jobbehelg, ble det ikke mye avslappings og kvalitetstid. Derfor hadde jeg egentlig sett for meg at denne helgen skulle jeg ta det helt med ro, men nei, slik blir det da ikke. Skal nemlig jobbe hele helgen, for å jobbe opp en helg når jeg reiser til syden i sommer. Så nå rett etter skolen, drar jeg direkte til jobb og jobber til halv ti kveld. En lang dag med andre ord! Ser frem til neste helg, da skal jeg ikke jobbe og kun kose meg sammen med kjæresten. Vi har jo også to dager fri neste uke, så det blir godt! 


Håper dere får en fin helg, jeg skal nok få en fin helg jeg også. Er så utrolig koslig å være på jobb, så det skader ikke. Skal nok prøve å oppdatere minst en gang i løpet av en dag, spørs litt hvor mye jeg orker. Det tar jo faktisk ganske mye tid å planlegge, lage inlegget, redigere bilder og finne på hva jeg skal skrive. Men heldigvis har jeg forhandskrivet noen innlegg, så det ordner seg nok!

Hva skal dere i helgen da?

Mai bakgrunn


Her er min mai bakgrunn. Vet ikke helt hva jeg synes om den, men måtte bare lage noe ettersom vi er komt i mai måned. Prøvde mest mulig å lage den så norsk som mulig,  ved at jeg brukte fargene blå og rød. Himmel og hav, det er jo 17.mai om ikke lenge! 

Hva synes dere?

Hello may
Tenk at vi allerede er i mai måned, er helt sinnsykt spør du meg. Føler det ikke var lenge siden det var nyttårsaften og ett helt nytt år, og nå er vi allerede i den femte måned av dette året. Elsker tanken på at det snart er sommerferie, selv om det akkuratt nå, snør ute.. Hvor blir det av fin været og varmen? Utrolig lei av dette været nå, GI MEG SOMMER OG SOL NÅ. Vil dere ha sommer nå?

Naturfagprøve

Hei dere ♥

Så deilig å få sove lenge idag, også på en onsdag til og med. Elsker at vi har fri 1.mai, selv om alt er stengt. Men det er det som er deilig, da slepper du å gjøre noe som helst med god samvittighet, nett som på søndager. Denne dagen kommer til å være en daffedag, noe som faktisk gjør veldig godt, det trenger jeg. Skal være sammen med verdens beste kjæreste hele dagen, hvor godt er ikke det? ♥

Selv om dette kommer til å bli en daffedag, har jeg utrolig nok en prøve som må øves til. Nemlig naturfag, og naturfag kan bare dø, JEG HATER DET. Men må se det positive i det, har bare to naturfagprøver til dette året, såå slepper jeg naturfag for resten av livet. Halehalelujaa! Men har heldigvis ikke prøven før på fredag, så idag skal jeg bare løse litt oppgåver og forberede meg litt.

Hvilket fag på skolen liker du best?