juni 2012

"Believe in your dreams"

Synst om bildene?

løpetur i regnet

Hei! 

Nå er eg komt heim igjen, kom heim for ein liten time sidan. Så nå har eg pakka ut, og sitter å gomler i meg litt mat. Viktig med litt mat før ein lang løpe tur ute i ett rettere sagt drittvær. Her regner det og blese som om det skulle vert høst. Av og til så lurer eg på kor sommeren blir av?! Hater sånt vær som dette. Men grunnen for at eg må løpe ute, er fordi eg har klart å miste den dingsen man fester til seg da man skal bruke tredemølla, og uten den fungerer ikkje tredemølla i det heile tatt. Har forressten også kjøpt meg nye fine og gode løpesko, men viser dei ein anna dag!  Har du trent idag?

New in
Kurt Geiger // 

Synst?

Familiekos

Har ein ganske så stor følelse på at det er lørdag idag, men så er berre fredag. Dagen idag har gått til så mykje som shopping på nye ikea med familien, har kjøpt ein god del nye møbler og ting til rommet mitt. Har også vert på andre butikker og kjøpt litt småting, som blant anna kosebukse, treningstopp og andre nødvendigheter. Nå har vi akkuratt kosa oss med god taco i leiligheita til søstra mi, og seinare ikveld skal vi på besøk hos noken slektninger. Finfin dag med andre ord ♥

Ka har du gjort idag? 

Outfit 28.06.2012


Shorts - topshop // Genser - topshop // sko, converse - skoringen // klokke - CMYK //

Synst? 

Bergen next

God morgen ♥Nå drar eg og familien min til Bergen ein liten tur. Søstra mi og kjæresten skal nemlig til syden, så vi skal kjøyre dei til flesland - missunnlig til tusen! Så skal vi vere i Bergen til lørdag, og innimellom det skal vi besøke litt slekt her og der, og venner. Så ser fram til tre fine dager i Bergen, og treningsfrie for ikkje å snakke om. Har virkelig fått kjørt meg denne veka med trening, løpt så masse som 67 kilometer og sykla 157 kilometer, noke som vil sei 224 kilometer frå berre sidan torsdag. Har lov til å sei at eg litt sprek, eller? Uansett, nå må eg løpe. Hadebra ♥

Calvin Harris ft. Ne-Yo - Let's Go


Calvin Harris ft. Ne-Yo - Let's Go 

Synst om sangen? Sleng gjerne bra sangtips til meg!

Work

God morning ♥

Nøyaktig klokka 05.47 idag tidlig, ringte vekkerklokka mi. Opp for ein ny dag, og den starta eg med å løpe 10 kilometer ute. Elsker å trene om morningen, må vere noke av det beste som finns. Uansett, ute så skinner sola, så det ser ut som det blir ein veldig fin dag ♥ Nå skal eg straks dra på jobb for nokre timer, og derretter slenge meg ut på verandaen for å slikke litt sol! Håper alle får ein fin dag! Ka skal du idag?

Herlig med sommerferie

Synst det er så herlig med sommerferie nå. Det var virkelig på tide. Elsker å kunne ligge lenge i senga og dra seg leeenge, uten å tenke at ein egentlig skal noke som helst. Min dag idag har gått til å stå opp, så ein liten times tid løpetur ute, og deretter på jobb noken timer. Været er ikkje absolutt det aller beste, kunne gjerne vert varmere og sol heile tida. Men får håpe sommeren kjeme for fullt snart! Nå begynner snart Greys Anatomy, andre som ser på det? 

Bloggast imårra ♥

Video: piercing

Ettersom det var noken som hadde lyst til å sjå videoen av då eg tok piercingen, så legger eg den ut no. Men berre så dåke veit det, ser det ganske vondt ut, og du høyrer det sikkert at eg syns det var vondt. Men det var ikkje så vondt, hadde trudd det var verre.

Har du piercing? 

Piercing

Då eg var i England, gjor eg ein ting som eg ikkje har fortalt dåke om endå. Eg har nemlig hatt veldig lyst til å ta piercing lenge, synst det er så utrulig fint. Så då eg var i England bestemte eg meg for å ta piercing. Grudde meg egentlig litt, fordi eg trudde det kom til å gjere vondt. Men nei - det var ikkje så vondt som eg hadde trudd. Det gjekk veldig fort og eg betalte berre 350 kroner. Her i Norge så er det jo dobbelt så dyrt, så var ganske fornøgd. Vennindene mine som var med meg filma då eg tok den, men trur ikkje eg legger den ut sidan det ser ganske så vondt ut. Med mindre det er ønsker om å sjå få videoen? 

Var også veldig glad over at eg fekk stang som piercing med en gang, på dei fleste steder er det vel vanlig å få ring? Men det synst eg ikkje er noke fint, så nå skal eg berre vente i fire- seks veker så kan eg bytte piercing. Synst om piercingen?


Dag 4

Fjerde dag - Heimreise. Det første vi gjor denne dagen var å pakke ned alle klena vi hadde med oss og skjekke ut av rommet til klokka var elleve. Så etter det, dro vi for å shoppe. Masse fine butikker med masse masse fine kle. Shoppa utrulig masse, en heil haug med kle. Trur ikkje akkuratt lommeboka er så veldig fornøgd etter denne turen, men det får bare så vere. Er ivertfall fornøgd med alle innkjøpa! Tok ikkje så veldig masse bilder denne dagen, men har laga ein liten videosnutt til dåke som eg filma då eg var i England. Håper dåke liker den ♥

 

Dag 3Tredje dag - Londontur. Vi reiste ca ein time med tog til London, og var der heile dagen. Sidan vi var så mange måtte vi dele oss opp i grupper. Den eine gruppa reiste på vitenskaplig senter, den andre på ett skummelt museum, og den siste gruppa reiste til Madame Tussauds. Eg var med på den sist nemnte, og det var veldig kjekt. Såg masse forskjellig, og såg ein kort film på 10-12 minutter i 4D. Utrulig kjekt. Så etter det, reiste gruppa vår til Oxford Street og shoppa. Deretter var det tid for å møte heile klassen igjen, for så å ta en runde med London Eye. En veldig kjekk dag, med masse opplevelser.

Har du vert i London før?

Outfit 18.06.2012


shorts - bikbok // genser - primark // sko, converse - skoringen

Synst? 

Dag 2Andre dagen - Vi storkosa oss. Det første vi gjorde den dagen var å dra for å kjøre gokart. Det hadde eg aldri gjort før, så var veldig spent på korleis det var. Har berre ett ord som beskriver det helie: K-J-E-K-T.  Hadde aldri trudd det skulle vere så kjekt, men fysøren så bra det var. Så etter nokre timer, var det på tide å reise tilbake til hotellet. Så gjekk vi ut for å shoppe litt, ete på restaurant, og kose oss. Resten av kvelden gjekk til tivoli nede på brygga av brighton, der var det masse forskjellige karuseller og andre ting. Tok også ein karusell som heitte booster, heilt sjuk karusell!

Syns om bilda? 

Outfit 17.06.2012


Shorts - primark // genser - topshop // smykke - cmyk // sko, converse - skoringen

Synst? 

Dag 1Første dag - då vi reiste. Vi reiste natt til Søndag klokka 2 om natta til flesland, der vi tok fly til London, og reiste vidare med tog til ein plass som heitte Brighton. Var egentlig ein ganske så kjapp og kort reise med andre ord. Brighton er ein veldig fin plass, med masse butikkar, tivoli og så vidare. Hotellet var heilt grei,  og utsikta vi hadde fra hotellet var utrulig fin, såg rett ut i havet. Så då vi hadde funne oss til rette og funne romma våre, var det rett ut å shoppe, og seinare på kvelden gjekk vi ut for å ete på restaurant. 

Syns om bildene?


Innkjøpa fra EnglandHer kommer litt av innkjøpa fra England, tenkte å vise dåke litt kva eg har kjøpt. Kjøpte deksel til iphonen, veske, treningskle - jakke og sportsbh, solbriller og parfyme. Dette her er berre litt, har også kjøpt masse, masse kle. Det var så masse fint i butikkane, så det var umulig å gå ifra det når man har først funne noke fint! Så eg er så og sei fattig no.. Tenkte eg skulle oppdatere den kategorien med "new in" med masse av innkjøpa eg har kjøpt fra England, så dåke skal få sjå kva eg har kjøpt etterkvert.

Snakkast imårra ♥

Home

Hei ♥

Nå er eg tilbake, etter ein fantastisk, opplevelsesrik og kjempe fin tur med klassen. Det var utrulig kjekt, og eg kosa meg utrulig masse. Kom heim i natt i 5 tida, så nå er det ikkje så lenge sida eg nettopp stod opp etter å ha sovd noken timer. Har hatt en uffattelig morsom og kjekk tur,  hadde ikkje gjort meg noke om vi hadde reist ein gang til for å sei det sånn! Har handla utrulig masse, så kofferten min var stapp full. Nå ligger alle klena strødd på golvet, og rommet mitt ser ikkje ut. Så next - rydde og pakke ut av kofferten. Nå er det vell mange som har lyst til å sjå bilder fra turen, så eg tenkte eg skulle blogge ett eget innlegg om dag 1, dag 2, dag 3 og dag 4.Hatt det fint menst eg har vert borte?

Avreise

Hei ♥ 

Nå er det snart avreise til Bergen, for så å dra til England på klassetur. Reiser i natt klokka 2, så går flyet imårra tidleg rundt 6 tida. Gleder meg noke heilt sjukt, og det kjem til å bli så bra. Vi skal kjøre gokart, shoppe, shoppe, shoppe, madame tussauds, london eye + masse meir. Så eg ville egentlig bare sei at eg ikkje kjem til å ha med macen, så da blir det heller ikkje noke blogging. Det er egentlig litt greit, så kan sei at bloggen har tatt ferie til torsdag. Håper det er greit for dåke, og at dåke ikkje slutter å lese bloggen min, og så lover eg også at når eg kjem heim så kjem det masse bilder!
Snakkast om 5 dager ♥

Avslutningsfesten


Her er litt bilder ifra torsdagskvelden då vi hadde avslutningsfest. Det var utrulig koslig og kjekt, kosa meg masse. Tenk at tre år er gått forbi, og til høsten skal eg begynne på videregåande. Egentlig så er det heilt sprøtt å tenke på at eg skal begynne på videregåande, og er ferdig med ungdomskulen allerede. På avslutninga så var det god mat - koldtbord + masse kaker. Det var også taler til både elevane og lærarane, og hadde litt underhaldninga med film fra dei tre åra. Utrulig koslig ♥ Må også bare få sagt at eg har hatt tre fantastiske år sammen med denne klassen her, opplevd masse kjekt! 

Har dåke hatt avslutningsfest?

Outfit 15.06.2012
Bukse - bikbok // Genser - h&m // Sko, converse - skoringen // bjørn borg bag - morris 

Synst?

Drar til verdens beste

Titter berre innom for å fortelle at nå drar eg til verdens beste ♥ Har ikkje vert med han på to veker, så det skal bli godt å sjå han igjen! Har savna han utrulig masse. Kommer heim igjen imårra, sidan vi reiser på klassetur natt til søndag. Tenkte eg skulle legge ut bilder fra avslutningsfesten, men gjer ikkje det før imårra. Nå må eg nesten løpe om eg skal rekke ferja. Håper alle får en fin helg! Ka skal du i helga? 

Avslutningsfest

Hei ♥

Idag så er det avslutningsfest for alle som går i klasse min. Vi er jo avgangselever, og er nå ferdig på ungdomskulen! Blir litt trist å ikkje gå lenger i klasse med denne fine gjengen etter tre år. Men samtidig blir det litt godt å begynne på ein ny skule, begynne på videregåande og få nye venna. Festen begynner om ikkje så alt for lenge, så mellom den tid må eg sminke meg, fikse meg og ta på finstasen - nemlig bunaden. Det er nemlig slik at det er "tradisjon" for avgangselevane og gå i bunad eller dress, viss ein har då. Satser på at vi får ein koslig og fin kveld ♥Planer for ikveld?

B.o.B - So Good


B.o.B - So Good 

Synst om sangen?

FERIE

FERIE. For en hærlig følelse det er å kunne sei at eg har ferie og er ferdig med 10.klasse, en stor lettelse og fantastisk hærlig å tenke på. Eit år gjennomført 10.klasse, og bestått eksamen. Seie berre: Denfølelsen! Så då eg kom heim idag, fekk eg verdens finaste rose fra Mamma og Pappa ♥ Nå gjenstår det berre dagen imårra der vi skal levere inn bøkene og litt sånt, og seinare på kvelden blir det avslutningsfest for heile 10.klasse. Så natt til søndag reiser vi på klassetur til England. Can't wait ♥


Har du hatt eksamen idag?

ETT ORD: LEIMin dag har vert svært lite spennande, det første eg starta dagen med, var ein times løpetur ute i den herlige sola. Har vert fantastisk fint idag, men synd at eg må lese til eksamen. Ikkje akkuratt noke eg har mest lyst til for å sei det slik. Har jobba i ett sett i heile dag, så er ganske sliten og lei. Har låge sånn på verandaen i heile dag, lest, slikka sol og lest. Så det einaste som gjenstår no er å øve vidare resten av kvelden, så er eg klar for mårra dagen. Satser på at det går greit og at sensoren er snill. Ha-ha. Ønsk meg lykke til!
Ps: kommenterer tilbake imårra, har ikkje tid idag! 

Vi pratast ♥

Outfit 11.06.2012
Shorts - bikbok // topp - h&m // solbriller - h&m // sko, converse - skoringen

Synst?

SamfunnsfagHei! Nå har vi starta med den virkelige muntlige eksamen. Vi fekk vite ka vi kom opp i dag tidlig, og eg var veldig redd for ka eg kom opp i. Om eg hadde komt opp i matte eller norsk, veit eg ikkje ka eg hadde gjort. Men heldigvis kom eg opp i samfunnsfag, en stor lettelse og noke som var veldig bra!! Oppgåva var heller ikkje så veldig vanskelig, thumbs up for that! Har vert på skulen idag og jobba masse med oppgåva, har også heile dagen imårra og på onsdag er det framføring - deadline. Satser på at det går greit! Nå må eg nesten komme i gang med oppgåva igjen, så vi snakkast søtinger ♥

Har du hatt muntlig eller skal du ha? 

 

To blogger

http://mathildegh.blogg.no/ // er ei jente på 14 år og som heiter Mathilde. Eg valgte ut denne bloggen fordi eg synst den er utrulig bra, ho tar veldig mange fine bilder og eg lika klesstilen hennast veldig godt. På bloggen hennast finner du innlegg om kverdagen hennast, outfiten, sminke og bilder som ho tar. Ho er i tillegg utrulig pen og har en veldig bra blogg! Så om du ikkje har lese bloggen hennast før, klikk HER for å komme inn på bloggen hennast. 

http://kajasagenes.blogg.no/ // er ei jente på 16 og heiter Kaja. Eg valgte denne bloggen fordi eg synst  ho er ein veldig bra blogger, og fordi ho har variasjon i innlegga hennast. Ho er også veldig flink til å ta bilder, og på bloggen hennast kan du lese om kverdagen, mote, foto og andre ting. Ho er også veldig pen, så om du ikkje har besøkt denne bloggen før, kan du klikke HER for å komme til bloggen. Ka synst du om bloggene?

Sundaymorning

God morning alle sammen!

Alle sove godt? For en gangs skyld idag, så sov eg lenge idag. Det var godt, våkna ikkje før litt over elleve. Gårsdagens bursdagsfeiring var utrulig koslig, vi såg film, kosa oss med god taco og snakka. Håper du hadde en fin bursdagsfeiring, laura ♥ Uansett, idag er det jo søndag, og mine plana for idag er rett og slett ingenting, berre slappe av, før ei veke med stress og muntlig eksamen begynner. Kjenner eg gruer meg til å få vite ka eg kjeme opp i. Nå har eg akkuratt fått i meg denne gode frukosten ute i sola, og tenkte snart at eg skulle hive på meg bikinen for å ligge ute å sole meg. 

Planer for idag? 

Linke din blogg?Tenkte eg skulle kjøre i gang med "linke din blogg" ein gang til. Gjere det samme som forrgje gang, linker to blogger og skriver litt om ka eg synst om dei. Såå berre å legge igjen ein kommentar om at du er med, så skal eg titte innom bloggen din. Lykke til, og bloggene trekker eg ut imårrakveld. Vi pratast ♥

Effektiv morning

God morning alle! Min morning har vert svært effektiv. Eg har hatt den siste treningsøkta for denne veka, allerede då klokka var ni  heiv eg på meg treningsklea og tok meg ein aldri så liten løpetur! 12 kilometer vart det idag også, og det gjorde godt. Veit ivertfall kem som skal ha treningsfri dag imårra, etter 5 daga med 12kilometer løping kver dag + styrketrening og nokre mil på sykkelen. Har hatt en fin og effektiv treningsveke med andre ord! Alt blir så lettare då det er fint vær, enig? 

Håper alle får ein fin dag! 

F-R-E-D-A-G

Hei. Gjett kass dag det er idag? Det er fredag, noke som betyr helg. Ah, det skal bli goodt!♥  Eg har akkuratt komt heim frå å ha vert på skulen og på jobb, langa daga når eg jobber rett etterpå. Uansett, så er det helg nå, og ute skinner sola og det er herlig temperatur. Håper det forsetter slik lenge! Denne helga har eg egentlig ikkje noken planer, unntatt at imårrakveld skal eg i eit bursdagselskap til ei venninne i parallellklassen. Det blir koslig ♥ Resten av helga, går vell berre til trening, avslappings og soling om været fremdeles er slik. 

Dine planer for helga?

Outfit 7.06.2012


Bukse - bikbok // t-skjorte - h&m // sko, tøysko - h&m 

Synst?

Min dagDagen idag har vert ganske så grei. Dagen min starta for å vere nøyaktig klokka 05.50, da ringte vekkerklokka mi. Då var det å få på seg treningsklea,  for så å ta seg en sykkeløkt ute i knallblå himmel og sol. Det gjorde godt det! Morgentrening må jo bare vere det beste som finst, for nå har eg hele kvelden til å bare slappe av. Idag har eg ellers bare vert på skulen, der vi som vanlig ikkje gjor noke. Skjønner egentlig ikkje koffor vi berre ikkje blir ferdig med muntlig eksamen og så få ferie. Dumme lærere

Når får du ferie?

Smoothie oppskrift

Då tenkte eg å dele mi oppskrift på korleis eg lager smoothien min. Det er veldig enkelt og lett å lage smoothie. Det einaste du trenger er en mikser, creme fraice og bær. Dei fleste bruker yughurt, men det er ikkje særlig sunt. Derfor bruker eg creme fraice, noko som fører til en litt annerledes smak, men en veldig god smak etter min meining.

1. Det første du gjer er å finne fram mikseren, creme fraice og bringebæra
2. Så tar du ca 2 spiseskjeer med creme fraice
3. Ta en hand full av bringebær og heller det sammen med creme fraice
4. Skru på mikseren og miks det sammen, du kan også ta meir bringebær og cremefraice i etterkvert som det blir hakka (det gjorde eg)
5. Så er det ferdig å bare til å ta det oppi ett glas
 Håper det smaker ♥

Wednesday

Hei. Onsdag idag - midt i veka, noke som betyr halvveis til helg. Eg har gjennomført min tredje treningsøkt denne veka, og det vart 12 kliometer løping ute etterfulgt av styrkeøvelser. Sporty? Nå har eg forressten laga meg ein god smoothie, en litt sunnere versjon av den vanlige smoothie oppskrifta. Så nå sitter eg og koser meg med den! Oppskrifta av smoothien legger eg ut i løpet av dagen. Ha en fin dag enn så lenge, så snakkast vi ♥

Mai antrekk

Kass antrekk likte du best?

Outfit 4.06.12


Genser-h&m // bukse - bikbok // smykke- cmyk // Sko, converse - skoringen // 

Synst? 

New week

Heihei ♥

Nå har eg akkuratt fått i meg litt mat etter en lang dag på skulen, og det einaste som skjedde idag var at vi fekk karakterane på muntlig prøve eksamen. Vi fekk også resten av karakterutskriftene i dei forskjellige faga. Har bare ett ord som beskriver følelsen inni meg akkuratt nå: GLAD ♥ Uansett, så skal eg om få strakser hive på meg treningsklea, og gjennomføre en effektiv løpeøkt på tredemølla, lurer litt på om eg skal prøve meg på intervaller idag? Seinare idag kommer dagens outfit, så stay tuned.Hatt en fin mandag? 
 

Mai 2012

- Vert på sykkeltur
- tatt outfit bilder
- Fått ny header, laga av Sunniva
- Vert på shoppingstur
- Blitt ferdig med skriftlig eksamen og prøve muntlig eksamen, happy ♥
- Vert på fjelltur med klassen
- Hatt photoshoot med meg sjøl og leika ballerina
- Feira nasjonaldagen med familien 
- Slappa av framfor macen
- Grilla med familien
- Kosa meg med smoothie sammen med kjæresten

Hatt en fin mai måned?

Søndagsmodus


Søndag idag, den siste dagen i veka. Synst søndaga generelt er ganske så gode, da kan man bare slappe av og ta alt så rolig. Idag har eg og kjæresten sove lenge, ete god frukost og eg har fått lagt bak meg 10 kilometer på tredemølla. Hærlig! Nå sitter vi bare å slappa av framfor pcen, eg sminkefri og begge i joggekle. Slaskete søndag med andre ord, men den beste tida må jo berre vere då du tilbringe tida med den beste i heile verda ♥ Dine planer for idag?

"It is not the technique that makes the dancer incredible, it is their passion"Synst om bildene?

God morgen

God morgen alle sammen ♥ Sovet godt? Det har ivertfall eg, inntil armkroken til verdens beste kjæreste. Han kom igår kveld, og skal vere her til imårra, så det blir kos. Nå har vi akkuratt stått opp, og holder på ete frukost. Idag er det jo lørdag, og vi har vell egentlig ikkje tenkt å gjere noke særlig masse. Vi skal bare slappe av og kose oss. Håper alle sammen får en fin lørdag, så snakkast vi ♥

Ferdig med prøvemuntlig eksamen

Hei ♥

Endelig helg, etter ein stressande veke og masse jobbing med prøve muntlig eksamen. Vi hadde to prøvemuntlig, noke som betyr at vi fekk vete ka vi kom opp i en dag, og hadde framføringa neste dag. Eg kom jo som sagt opp i engelsk, og trur det gjekk ganske så bra! Den siste som vi hadde idag, kom eg opp i naturfag. Noke som eg var strålandes fornøgd med! Trur også det gjekk veldig bra idag. Desse karakterane som vi får på prøve muntlig eksamen teller veldig masse på standpunktkarakteren for ka vi får i faget, så håper på det beste! Nå venter det bare den ekte muntlig eksamen igjen, så er det SOMMERFERIE ♥♥ HappyhappyhappyGleder du deg til sommerferien?