juni 2013

Run baby, run

God mandag solstråler!

Rekner med at dere er oppe og hopper så tidlig på dag, selv om det er mandag? Ingen grunn til å sove lenge, gå heller ut å gjør noe mer av deg selv og få en fantastisk start på den nye uken vi har i vente. Det har nemlig jeg gjort. Det er en sånn utrolig fin løperunde her på hotellet, denne kunne jeg faktisk tenkt meg å løpe i hele tiden. Runden er på 1,6 kilometer,  med både nedbakker og oppoverbakker.

Så jeg var oppe da klokken passerte halv åtte i morges, og solen slo meg rett i trynet da jeg kom ut. Så deilig. Ble så mye som 4 runder, som vil si at jeg løpte en distanse på 6,4 kilometer. Er ganske så fornøgd og akkuratt passe langt, var helt kokt da jeg var ferdig skal jeg si det. Svetten rann som bare det, men det er det som er så godt med trening! 


Som dere vet så har er vi komt halvveis i sydenturen nå, og har en hel uke til sol. Uken som gikk fikk jeg til fem treningsøkter og alle på 6,4 kilometer hver gang + styrke på altanen etterpå. Hjelper ikke å ligge på latsiden i syden vet dere. Viktig å finne balansen mellom ferie og trening, og det tror jeg jammen jeg har gjort denne uken som var, får se om denne uken blir like bra! Så alle syvsovere - opp å hoppe og kom dere ut på løpetur, det gjør så godt for både kropp og sjel. Ha en god mandag dere ♥

Old townHer  er noen snapchots fra da vi var i gamle byen igår! Hele gamle byen er inni en sånn stor borg eller murvegg om jeg skal kalle det det, den er altså 4 kilometer lang, så er veldig lang! Det er også ett stort slott der, som er veldig flott å se på. Helt utrolig at de faktisk har bygd det der uten noen hjelpemiddel, og kun med hendene og kraften fra kroppene deres. Så er det også mange gater inni der, hvor det er mye butikker og da mener jeg veldig mange butikker. Har tatt disse bildene med iphonen, så ble ikke all verdens med bra kvalitet. Men jeg har også filmet en del derrifra, som jeg skal bruke i videoen jeg skal lage fra rhodos ♥ Har dere noen gang vært her?

Outfit 24.06.13Heisaann, tenkte bare å oppdatere dere med ett antrekk jeg gikk med på mandagskveld. Vi spiser jo ute, og da er det litt gøyt å ta på litt fine klær, selv om dette ikke va so mye spesielt da. Bare helt enkelt og greit, ettersom det var sinnsykt hett. Shortsen er ifra en butikk fra England om noen skulle lure, vet ikke hva den heter, ellers er alt det andre fra h&m. Hva synes dere?

Rhodos gamle by

Heioghoppsan dere! Har dere det fint?

Jeg har det utrolig fint, alt er bare så fantastisk. Elsker å være i sydenland, gjør virkelig godt for en hver! Gårsdagen gikk til morgentrening klokken halv åtte, god frukost spising og soling på solsengene ved bassenget. Så utrolig hærlig, tror jeg duppet av flere ganger ved solsengen igår - haha, solen tar virkelig på, hvertfall hos meg. Så da kvelden kom, reiste vi inn til Rhodos gamle by, en utrolig fin by med mye gamle bygninger, slott, kirke og trange gater med masse butikker. Kjøpte ingenting da, men kommer jo flere dager! 

Tok heller ingen bilder ettersom jeg ikke hadde med kameraet, men jeg tok noen før vi skulle reise til byen som dere ser over her. Så dum som jeg er tok jeg med meg den lange linsen, som vil si at alt jeg tar bilde av blir så utrolig nærme, og viss jeg skal få ett bra bilde så må jeg jo gå sånn ti meters avstand. Litt kjipt, ettersom jeg hadde gledet meg til å ta masse bilder.. Men har tatt noen bilder fra idag med iphonen, som dere kan få se en annen dag om dere vil det! Men nå kaller solsengen på meg, kan ikke sitte her inne mer - heejdååå ♥

fremme i Rhodos

Da er vi vel fremme i Rhodos. Flyturen gikk strålendes, bortsett fra den lange reisingen. Skal si man blir rastløs av å bare sitte i ro på et fly i litt over hele fire timer, men det gikk bra siden jeg både hadde macen med meg så jeg kunne se serie, lese bok og var så utrolig trøtt, så sov ganske mye. Reiste jo hjemmefra klokken var litt over ti, og var i bergen litt før 3, og ikke tale om at jeg fikk sove i bilen, og når innskjekkingen var klokken 4 og flyet gikk litt over seks, så var det ikke noe soving den natten før klokken halv syv om morgenen. 

Men så utrolig deilig å komme frem til Rhodos, og ikke minst varmen! Er helt sykt varmt her, det har vært opptil 36 grader her idag og knall sol. Så deilig, har rett og slett bare ligget på solsengen i hele dag, noe som har resultert til at jeg har fått brunfarge og tommeltotten opp for det! Wii, love the sun ♥ Kunne ikke blitt ett bedre tidspunkt på å reise på sier bare jeg! Ganske fornøgd med hotellet sånn sett, bortsett fra at vi fikk ett litt lite rom til å være fem stykk.. Men det gjør ikke stort, siden det eneste vi gjør er å ligge på stranden og ved bassenget. Ser virkelig frem til late dager ved solsengen, med en god bok og bading hele dagen. Må også bare si at jeg er så glad over at det er internett her, så jeg kan oppdatere dere. Men blir ikke oppdatering hver dag, håper dere forstår, er jo tross alt på ferie. Hvordan er været i Norge?

Rhodos here we come

Her har jeg bare satt sammen noen bilder fra Rhodos og bare se så fint det er der! Jeg gleder meg utrolig mye til å komme frem. Dette innlegget er forhandskrevet og for de som lurer på hva jeg gjør nå, så sitter jeg på flyet og lander i selveste rhodos om bare en liten halvtime. Livet er såå fint ♥ Ønsker dere en fin sommer! 

VS bikinene
Her ser dere bikinene jeg bestilte for ikke så lenge siden! Er så fornøgd med alle sammen, elsker dem rett og slett. Gleder meg sikkelig mye til å bli soolbrun og bare sprade rundt med desse bikiniene i syden! Om noen lurer, så bestilte jeg bikinene mine HER, altså på victoria secret. Har så utrolig mange fine bikiner ♥ Hva synes dere om bikinene?

Reiseklar

God morgen dere ♥

Jeg har nettopp fullført min siste treningsøkt her i Norge på lenge, eller hvertfall for to uker. Det ble åtte små kilometer med løping og styrke etterpå. Klarte ikke mer, siden jeg gleder meg sånn til jeg reiser. Kjenner det på hele kroppen, er helt i hundre :D Blir så godt å få varme og sol på denne kroppen her. Jeg har planer om å trene en del i syden også, kjenner dere meg, så vet dere at jeg ikke greier å la være å trene. Hehe, sånn er jeg og jeg liker det! Jogging langs stranden og svømme time etter time (liker å overdrive) i bassenget, wii ♥

Angående bloggen så vet jeg ikke helt hvordan det blir.. Jeg har bare laget ett klart innlegg til dere, som kommer imorgen tidlig når jeg sitter på flyet. Så ellers får jeg bare se hvordan det blir, tar hvertfall med meg mac'en, men det hjelper ikke særlig mye om det ikke er internett der. Så får krysse fingrene, og håpe at det er tilgjengelig internett der! Om ikke, så kommer jeg til å bombandere dere med bilder når jeg er tilbake, bare så dere vet det! Lurer også på om jeg skal lage en video om turen, hva mener dere, skal jeg eller ikke?

Nå gjenstår det bare å gjøre pakkingen ferdig, har ikke blitt ferdig enda. Haha, jeg pleier alltid å pakke i siste liten, er så slitsomt å finne alt man må ha med seg og så videre. Men er halvveis nå, så det ordner seg nok alltid. Reiser jo ikke før klokken 22 eller 23 ikveld, og da drar vi til Bergen, siden innskjekkingen starter halv fire midt på natten.. Blir en lang natt, men så verdt det! Så er vi fremme rundt klokken halv 12 i Rhodos i morgen. Ah, litt for glad i livet just nuh ♥ Noen andre som skal dra til syden idag/morgen?

summer it is

waaahoo! Tenk at det faktisk er sommerferie nå. Kan egentlig ikke tro det, er helt sykt at det er sommerferie. wiiii ♥ Er så deilig å være ferdig med første året på videregående skole, og har bare 2 år igjen på VGS om jeg går påbygg. Er hvertfall det jeg har tenkt å gjøre. Denne sommerferien tror jeg kommer til å bli helt toppers, selv om jeg skal jobbe en god del i hele sommer. Sånn som jeg har sett på turnusen så har jeg hvertfall 3-4 vakter hver uke etter jeg kommer hjem fra syden til skolestart. Så blir nok ikke så mye fritid i sommer..Men gjett om jeg skal nyte det to første ukene som kommer nå! Aaah, sol, bading, is, varme og fine dager. Gleder meg sånn til å få litt farge på denne kroppen her, trenger det! Så ser virkelig frem til å reise imorgen! Det blir herlig, kan virkelig ikke vente med å komme frem!Som dere vet har vi jo hatt fri hele uken, bortsett fra idag da vi skulle grille med skolen og ha en fin avslutning for året sammen. Har hatt en ganske så fin dag idag, men trist at jeg ikke får se min kjære før litt over to uker. Han skulle jo egentlig være med til syden, men kunne ikke siden han skulle jobbe istedefor. Flere som sluttet på skolen idag eller sluttet dere igår?

Klar for det nye skoleåret

Haha, er det bare meg eller har dere begynt så smått å tenke på det nye skoleåret som venter oss om to månder? Jeg har hvertfall så smått begynt på det, selv om jeg gleder meg noe sykt til sommerferien som venter oss om kun en dag! Jeg har jo alltid vært fan av å ha ting i orden, og holde alt på plass. Så jeg bestilte for ikke så lenge siden en ny almanakk til meg selv, som jeg har dekorert selv om jeg kan si det slik. Jeg har jo hatt en almanakk for det skoleåret som gikk, så når juni er omme er, den ferdig skriven. Så derfor trengte jeg en ny for å holde orden i sakene! Hva synes dere om almanakken?

 

My new babies

God morgen dere, eller blir vell mer god ettermiddag! Først må jeg bare si at det er så utrolig deilig å ha fri fra skolen, får tid til så mye annet! Alt fra trening, sove når jeg vil, lærekøyring, rydding og blogging. Har liksom en liten før følelse på sommeren, selv om vi egentlig kan si oss ferdig med første året på VGS på fredag og juble at det er sommerferie. Som dere sikkert vet så kom jeg heldigvis ikke opp i muntlig eksamen, og hurra for det. Så da har vi hatt fri hele uken og skal bare ha en avslutning sammen med skolen på fredag. 


Så dagen idag har gått til å sove helt til vi våknet av oss selv. Egentlig bare like greit, har jo ikke noe spesielt å gjøre heller, så hvorfor ikke tilbringe litt ekstra tid i sengen når man har mulighet? Hvertfall, så fullførte jeg også en morgenøkt. Ble 10 kilometer løping utendørs, er så herlig temperatur ute, så da liker jeg best å løpe utendørs. Så noe jeg har glemt å fortelle dere er at igår kveld så kom Tommy til meg, med moped. Haha, trodde det ikke med mine egne øyne, men såå glad for at han er her ♥

Foressten dere husker innlegget om victoriasecret bikinene som jeg hadde så lyst på? Var jo ganske usikker på hvem av de tre jeg skulle kjøpe, så det hele endte med at jeg kjøpte alle tre. Angrer ikke ett sekund på at jeg kjøpte de, såå utrolig fine. In love ♥ Var veldig redd for at de ikke skulle komme frem før jeg dro til syden, ettersom jeg bestilte dem ganske så seint! Men heldigvis kom de, og skal si jeg jublet da posten kom imorges! Noen som har lyst å se dem på?

news from my wardrobegenser og shorts // Bikbok


genser // cubusshorts//h&m

Dette er det nyeste jeg har kjøpt og som har fått plass i klesskapet. Trengte virkelig å kjøpe shorts og litt lette klær til sommeren, så det ble to shortser og lette gensere + topper som jeg ikke har tatt med. Så nå er jeg så og si klar for å ta syden med storm. Gjett om jeg gleder meg da, er ikke lenge dagene igjen nå. Hva synes dere om klærene?

Go hard.. or go home

Da er det mandag igjen og en helt ny uke. Forskjellen med denne uken iforhold til alle dei andre ukene som nå er bak oss, er at denne uken er den uken vi får sommerferie. Ah, som jeg gleder meg. Hehe, men nå må jeg gi meg med å snakke om det, dere er vell så lei av å høre sommerferie, sommerferie hele tiden eller kanskje ikke? Siden alle gleder seg sånn? :D iiik ♥


Nest siste uke før skoleslutt er lagt bak oss, og jeg kan med handen på hjertet si at det var en helt fantastisk treningsuke. Alt gikk så bra, motivasjonen var på topp hver dag og jeg har kun gjennomført morgenøkter, samt fått tid til treningsøkt nummer 2 for dagen. Så for å si det sånn så har jeg hatt 10 treningsøkter på 7 dager, noe som ikke er gale! Alt blir så mye lettere når det er lyst, og jeg kan løpe klokken 6 menst morgensolen står opp på himmelen. Finnes jo ikke bedre økter enn de, gleder meg til mange sånne økter i hele sommer! 

Som dere ser på treningsplanen min over, har jeg trent utrolig mye uken som gikk, men det er rett og slett fordi jeg har hatt så mye energi på lager og jeg har bare følt at jeg har måtte få det ut. Så både lørdag og søndag unte jeg meg to treningsfrie dager, for å lade opp til neste ukens utfordringer. En virkelig digg og good uke med mye trening, satser på at desse siste dagene igjen nå før syden blir like aktive som de som har vært. GO HARD OR GO HOME, just do it wtf. Trener dere eller ikke?

Weekend

Sunday in my heart ♥

Da var det helg gitt, som nå er ferdig. Det jeg liker best med helgen er selve fredagen, ettersom da har du en hel helg framfor deg med rolige dager å se fram til og den ultimate fredagskosen slår aldri feil. Så det gjor jeg og min bedre halvdel på fredag, vi koste oss framfor tv skjermen og såg på favoritt serien vår, nemlig prison break. Helt sykt spennende serie! Anbefaler alle som ikke har sett det, å begynne å se på det, er så sinnsykt bra. Angrer ikke ett sekund på at jeg begynte å se på det, for å si det sånn.

 Denne helgen har vært ganske så bra, solen har faktisk skint desse tre siste dagene - så det slår  jo aldri feil, er såå godt med sol ♥ Jeg og tommy drro til byen på lørdagen og handlet litt stuff til syden som jeg trenger. Så senere på kvelden dro vi ut til en venninde og koste oss der. Er helt utlsitt, med tanke på at vi faktisk kom hjem klokken FEM i natt. Men var en kjempe koslig kveld, må gjentas oftere ♥ 

Så ettersom dagen og natten igår ble som den ble, trodde jeg at dagen idag kom til å bli den lateste dagen jeg har hatt på lenge. Men der tok jeg feil, og sitter med et smil om munnen her jeg sitter. Har gjort mye ut av dagen idag etter ett par timer søvn i natt. Jeg og min bedre halvdel laget den tidnes frukosten og satte oss rett ut på terassen for å nyte solen. Der satt vi i et par timer, før vi bestemte oss spontant å ta en fjelltur. Spontane ideer & valg in my heart ♥  Har dere hatt en fin helg?

Rhodos om bare en uke
Tenk da, bare en uke til jeg reiser til Rhodos. Føler nedtellingen har gått sykt fort, er liksom ikke lenge siden det var på 60-70 dager. Huff, tiden går så altfor fort, så man er nødt til å nyte tiden hele tiden! Vi skal være der i hele to uker, men det kommer nok til å gå nokså fort. Reiser til Bergen lørdagskveld, så reiser vi tidlig tidlig på søndagsmorgen, tror vi må være på flesland klokken fire for innskjekkingen. Blir en laang natt, men så verdt det når man kommer frem. Kan si jeg gleder meg som en liten unge her jeg sitter å blogger for dere. 

Så skal nyte 14 forhåpentligvis lange og SOLRIKE dager med familien i Rhodos, aahh som jeg gleder meg. Passer meg midt i blinken å dra vekk nå, noe som virkelig trengst kjenner jeg. Så må virkelig nyte desse to ukene med fri, og lade opp til jobbing resten av sommerferien. Blir ikke bare litt jobbing heller, men nesten hver dag for å si det sånn. Kjenner jeg kommer til å savne de sommerene jeg var for liten for å ha sommerjobb, og kunne bare bruke dagene som jeg ville. Hehe.. Den gang ei. Skal dere til syden?

When everything feels wrong

Her er noen bilder som jeg har tatt for en stund siden. Elsker den blå kjolen, syns den markerer seg sånn gjennom all denne grønne naturen rett og slett. Hva synes dere om bildene? Vil dere ha mer av sånne bilder? Opp til dere å bestemme... 

Torsdagsfri er happiness

God kveld skjønninger. Hvordan har dere det? Tenkte jeg bare skulle innom for å oppdatere dere litt på hvordan min dag har vært idag. Vel, den har både vært innholdsrik og avslappende på samme tid. Jeg har fått gjort så mye idag, og klokken er bare så vidt passert seks. Å være ferdig med alt man skal gjøre før man egentlig pleier er jo helt himmelsk, da har man jo hele kvelden til fri disposisjon. Noe som jeg har resten av hele kvelden idag, og hvor deilig høres ikke det ut som ♥

Idag fikk vi fri fra skolen, siden vi ikke er komt opp i noe muntlig eksamen. Er nervøs for at jeg kommer opp, men krysser alt som går an å krysses for at jeg ikke kommer opp, det hadde vært fantastisk. Så vi gjør ikke stort mye på skolen, er ganske deilig det, men samtidig veldig unødvendig å dra så langt til skolen for ingenting, da kunne det heller gitt oss tidligere sommerferie. Men kun 1 uke igjen NÅ!
Som sagt har denne dagen vært innholdsrik, men avslappende også. På første gang på lenge sov jeg til jeg våknet av meg selv, noe som virkelig trengtes og som gjorde susen på meg. For etter en god natt søvn, sprang jeg ned på tredemøllen og gjennomførte en fabulous økt på 10 kilometer + styrke etterpå. Jeg har også laget en good frukost, ryddet klesskapet og tatt fatt på treningsøkten nummer 2 for dagen, som nettopp ble 45 minutt med sykling. Hallelujah for en finfin dag♥ Og bare for å toppe det hele, laget jeg meg en frisk og diggx4 smoothie, som dere sikkert vet ELSKER jeg smoothie, det er noe av det beste jeg kan få. Hva er det beste dere kan få?

I´m back on track

Hei på dere skjønninger!

Nå er jeg tilbake etter nesten to uker, skal si det var godt å ta litt pause fra bloggingen en stund. Hjelpte veldig mye på motivasjonen for bloggingen, så nå har jeg fått mye inspirasjon og tatt mange bilder som dere skal få se på bloggen.  Det har vært helt herlig å slippe å tenke på bloggingen, og om hva jeg skal blogge om nå og videre. Men for å være helt ærlig med dere, så har jeg faktisk savnet det å kunne dele noe med dere, bare det å skrive har jeg savnet! Så nå er jeg endelig tilbake, og godt er det eller hva? 

Skal prøve å blogge hver dag, så lenge jeg har noe å blogge om. Hvis jeg ikke har noe å blogge om, så blogger jeg ikke, da blir det bare kjedelige innlegg som ingen gidder å lese, dere skjønner hva jeg mener? Hvertfall, jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan, har jo lyst å oppnå noe med bloggingen min vet dere! Håper dere fremdels vil følge meg her, da blir humøret mitt 100 ganger bedre ♥

Er dere søte lesere her fremdeles?