juli 2012

BursdagsguttIdag har verdens beste gutt bursdag. Han blir seksten år, så gratulerer så masse med dagen til han ♥ Han er for øyeblikket reist på ferie, så får ikkje feira dagen med han. Savner han utrulig masse, men ser han om ei lita veke. Har også liggande to pakker her heime, som venter på han til han kjeme heim. Gleder meg til å sjå om han liker det! 

 

One more night - Maroon 5


One more night - Maroon 5 

Synst om sangen?

SoolEndelig kom sola hit! Idag har det vert veldig fint vær, knall sol og nesten skyfritt. Deilig! Idag har eg også begynt på jobb, og skal jobbe vertfall to-tre veke til. Money-money. Nå har eg nettopp komt heim og hoppa rett i bikinien. Sola steiker fremdeles, så har planer om å ligge her ein stund til. Seinare ikveld blir det ein løpetur ute i dette hærlige været.

Har du sola deg idag?

KyllingsalatDagens kvelds består av kyllingsalat. Namnam, det er jo så utrulig godt ♥ Idag har eg ikkje gjort stort masse. Det er jo søndag, noke som betyr slææcking på høgt nivå. Men eg har som vanlig fått gjennomført ei god løpeøkt og styrkeøvelser etterpå.

Ka har du gjort på idag?

Mac pudderMac mineralize pudder

Har du mac pudder?

Outfit 28.07.12T-skjorte - bikbok // shorts - anerikkje fra England 

Synst?

Lørdag


Ingenting er bedre enn å starte ein lørdagsmorning med ein lang og deilig løpetur. Vart 10 kilometer i dag også, med full spurting dei siste 2 kilometer. Planane for idag ellers er ikkje særlig masse. For øyeblikket sitter eg, med mine tvilingsøstre å ser på video frå då vi var yngre. Koslig ♥ Seinare idag kjem dagens outfit, så staytuned. 

Planer for lørdagen?

Vafler


Namnam. 

Liker du vafler? 

This friday


Fredag idag. Føler berre dagane forsvinne forbi, er litt trist å tenke på at det bare er 3 veker til skulestart. Syns det ikkje har vert sommer i det heile tatt, har ikkje bada, har nesten ikkje ete grillmat, og har så vidt fått sol på kroppen. Sucks. Men nok klaging fra meg! Idag har eg ikkje gjort stort, slappa av og fått til ei god treningsøkt. Nå står eg på farten ned på kjøkkenet for å smekke i hope ei vaffelrøre. Nam.

Du har gjort idag?

Breakfast

Nå har vi akkuratt ete frukost, knekkebrød med masse godt pålegg på. Namnam ♥ Eg har også blitt ferdig med dagens treningsøkt, 10 kilometer etterfulgt av litt lett styrke. Seinare idag skal vi lage oss smoothie, sidan det er så utrulig godt! Så skal vi berre slappe av og kose oss, og så ikveld turer eg heim.

Dine torsdagsplaner?

 

InspirasjonSynst?

Almanakk


 
Då har eg endelig fått denne praktiske tingen her heim til meg. Bestilte den HER, der du kan lage din eigen almanakk og velge korleis akkuratt DU vil at den skal sjå ut. Veldig praktisk å ha sånn bok, der eg skrive planane mine for dagen, kortid eg skal på jobb og diverse andre ting. Det einaste er at dei er ganske treige på leveringstid, det tar opptil to veker frå du bestiller den før den havner i postkassa di. Du kan velge mellom liten, middels og stor almanakk. Dette her er den på middels, og kosta berre 240 kr inkludert frakt. 

Har du almanakk?

18 kilometerFor ein effektiv start på dagen! Eg har slått min rekord på distance løping, og som sikkert alle veit har eg berre til vanlig løpt 12 kilometer. Men idag løpte eg så masse som 18 kilometer! Ganske deilig å tenke på at eg faktisk klarte det. Etter så mange trenigsfrie og late dager, var det på tide med ei sikkelig treningsøkt! 

Ka er det lengste du har løpt?

Smoothie


Dagen idag har ikkje gått til noke stort. Er fremdeles hos verdens beste, og skal vere her nokre dager til. Idag har vi har sove lenge igjen, og slappa av. Ha-ha! Slik blir det når det er ferie, blir så lat. Uansett, så har vi ivertfall laga oss smoothie og sett på film. Kosedag med andre ord ♥  Håper det går greit at eg legge ut litt iphonebilder, ettersom eg ikkje har gidda å tatt med meg kameraet. Er jo dårlig kvalitet, men rekna med at dåke heller vil ha bilder enn ingen bilder? 

Ka har du gjort idag?

American ApparelJakke - grå // American Apparel 

Synst?

At Tommy´s placeGårsdagens festligheiter var super. Vi hadde det kjekt, og kosa oss masse. Masse, masse koslige folk ♥  Kom heim hit litt over 2 i natt, så var det rett i sengs. Nå har eg og verdens beste akkuratt ete frukost - hehehehe.. Har så og sei ikkje fått ut så veldig masse av dagen. Men om ein liten time skal vi bort på treningsenteret og trene, ettersom det hølja ned med regn. Så etter det skal vi bade, det blir kooos ♥

Regner det der?

Travelt

God kveld alle ♥Nå har eg akkuratt komt inn dørene, men skal straks ut igjen. Så då vart det berre å pakke ut av kofferten og inn i gjen nye kle. Skal nemlig ut ein tur idag, og derretter skal eg bli med kjæresten min heim og vere der nokre dager. Så har egentlig ikkje så god tid til å blogge, blir henta om ein liten halv time. Og innen den tid må eg pakke ferdig, kle på meg det eg skal ha og ta på meg sminke. Håper på ein finfin kveld ♥

Dine planer for ikveld? 

Vinni konsert


Om noken få timer drar eg og Cecilie på vinni konsert! Sjølve konserten begynner klokka ni, og varer vell nokre timer. Det blir kjekt, med massevis av folk. Imårra er det avreise heimover klokka 6 om morningen, for å rekke ein buss som går klokka 8.. E-A-R-L-Y! Så nå skal vi bare rydde leiligheita, pakke til imårra og komme oss ut dørene. Slenger bare med to bilder av meg og Cecilie fra dagen igår, har ikkje fått tid til å tatt noken andre idag.

Ha ein forsatt fin dag ♥

 

Shorts


Shorts // Topshop 

Synst?

Outfit 19.07.12


Shorts - england // genser - bikbok// sko, converse - skoringen 

Synst?

Gårsdagen

Igår reiste eg som sagt til Bergen, vi var å såg på VG-lista og shoppa litt nytt. Kom inn med båten rundt klokka 12, så møtte eg Cecilie og vennane hennar, så gjekk vi å spiste på Egon. Vart ein veldig laaang dag, så var heilt utslitt då vi kom heim igår kveld. Uansett, så var det utrulig kjekt og ikkje minst koslig ♥ Dagen idag har ikkje gått til så masse. Vi sov til laaaangt ut på dag, så gjekk vi oss ein lang tur i skog og mark, så nå sitter begge nydusja og klare for å gå på butikken og handle inn til kveldens mat - taco. 

Ka har du gjort idag?

Outfit 18.07.2012


Bukse - bikbok // Genser - new // sko, converse - skoringen

Synst?

Bergen


Nå turer eg til Bergen, skal besøke ei vennine og vere der til lørdag. Deet blir koslig♥ Vi skal på VG-lista, shoppe, shoppe, vere med venna og så på fredag skal vi på Vinnie konsert. Båten som eg skal ta går om ein liten times tid, så innen den tid skal pakke ferdig, ete frukost, pusse tenna og komme meg på bussen til båten! Er i Bergen rundt klokka halv 12, så skal vi vell ete litt lunsj og så sjå i butikker før vglista begynner. Håper alle får ein finfin dag ♥

Skal du på VG-lista?

Sjokoladefondant

Sidan det ikkje vart til at eg baka igår, fordi dagen berre raste forbi, så gjor eg det heller idag. Baka ei oppskrift som eg fant i boka til fotballfrue, og har berre to ord som beskriver det heile: FANTASTISK GOD! Det er sånn sjokoladefondant med deilig flytande sjokolade inni. Yummy, yummy ♥ På oppskrifta var det også med ein kokoskrem, men sidan eg ikkje er noke særlig glad i kokos, droppa eg det. I tillegg er det sunt, vertfall for meg sidan eg ikkje ete karbohydrater, og så smaker det jo berre heilt himmelsk.

Baker du?

Topp 5 - musikk


Simple Plan - Summer Paradise ft. Sean Paul

 


Havana Brown - We Run The Night ft. Pitbull

 


Pitbull - Back in time 

 


Sirkus Eliassen - Før du går 

 


Alina Devecerski - Flytta På Dej

 

Noken favoritt? 

Mitt kamera

Kameraet mitt er eit Nikon d3100. Eg personlig syns det er eit veldig godt kamera, og tar mange fine bilder. Det har mange forskjellige innstillingar som gjer at bildet får ein anna fokus, som sikkert dei fleste veit. Eg har hatt kamerat mitt i litt over 2 år, og betalte omtrent berre litt over 5000 kr for kameraet + ei ekstra linse, veske og minnekort.

Så i seinare tid har eg kjøpt meg fotostativ som fungerer heilt greit, og sjølvutløyser kontroll som gjer det MYKJE lettare for meg å ta bilde, uten den er eg så og sei heilt hjelpesløs. Denne sjølvutløysaren kan du kjøpe HER, og fungerer heilt greit. Men har hatt litt problem med den, og den på bildet er den andre kontrollen eg har kjøpt berre etter februar. Men den er heilt grei, og fungerer så lenge du behandler den fint, og så spørs det om kor mykje du bruker den selvfølgelig. Og om du bestiller sjølvutløysaren, så tar det som regel opp til tre-fire veke før den havna ned i postkassa di. Kass kamera har du?

Deilig start på veka

For ein effektiv start på veka! Har unnagjort mi treningsøkt med løping på så mange som 12 kilometer, etterfulgt av styrkeøvelser. Alt i alt ein svært effektiv treningsøkt, som var unnagjort klokka 1. Deilig! Nå på planen står det ikkje så veldig masse, har dusja og tatt på meg koseboksa, ettersom eg bare skal kose meg inne resten av dagen. Lurer også på om eg skal prøve meg litt på bakefronten, og bake noke som eg kan ete og som er godt. Har akkuratt kjøpt fotball frues dagbok, og har lyst til å prøve ut noke av hennas oppskrifter! Boka kan du kjøpe HER, eller på dei fleste bokhandels butikkane. 

Har du trent idag?

Helly hansen


Helly hansen jakke - rød // sportsbutikk i Sverige

Synst?

Heime

God morgen alle ♥ Så deilig det var å komme heim igjen, og få sove i si eigen seng. Var heime i firetida igår etter ein lang biltur, som gjekk til soving, musikkhøyring og kosing med verdens beste kjæreste rett vedsida av meg ♥ Idag er det søndag, og eg har allerede lagt bak meg 10 kilometer med løping idag tidleg. Nå har vi akkuratt fått i oss frukost, og skal straks sjå ferdig ein film som vi begynte på igår. Seinare skal kjæresten min heim, så blir det vell bare avslappings resten av dagen.

Ka er dine søndagsplaner?

New in
Genser - svart // Zara 

Synst?

Fredagskos

Idag er det siste dag her på østlandet. Har vert supert, men været kunne vert mykje bedre. Har bare regna, regna og REGNA, så lei. Vertfall, så er det heimover til vestlandet imårra tidlig, så er vi heime rundt fire-fem tida imårra ettermiddag. Nå har mi kjære mamma laga heimelaga pizza, som vi skal kose oss med når den er ferdig steikt i omnen. Vi snakkast då eg kommer heim igjen - hadebra så lenge♥

Liker du pizza?

New in
Genser - min favoritt // topshop

Synst?

TorsdagsfuunNå har vi akkuratt komt heim igjen, etter ein finfin dag med shopping og kino. Istid 4 var utrulig bra, anbefaler alle å sjå den! Vi gjekk også litt rundt i butikkane, der Tommy kjøpte seg genser, og eg ein hettegenser, sånn heilt enkel og ein film som vi skal kose oss med ikveld. Har hatt ein kjempe fin dag med min aller beste ♥

Har du sett istid 4?

Jessheim next


God morgen. Nå drar eg og verdens beste ein tur til Jessheim, for litt shopping. Så skal snart hive på oss sko, og reise med bussen. Seinare idag skal vi også på kino, og sjå istid 4. Nokon som har sett den, er den bra? Vertfall, det blir bare oss to, så det blir koslig♥ Tar ikkje med meg kameraet, er så stress å drasse rundt på det. Håper alle får ein fin dag!

Koslig gåtur

Idag har vi ikkje gjort så masse. Vi har bare kosa oss og slappa av. Det vart så fint vær ikveld, at eg og verdensbeste gjekk ut for å gå oss ein tur. Såå koslig. Berre vi to♥ Storkoser oss her på ferie, alt er så herlig. Reiser heim igjen på lørdagsmorning, så har noken daga til. Nå på planen står det film sammen med verdens beste inntil armkorken hans ♥

Ka har du gjort idag?

Before I die

Go to California. Eg har veldig lyst til å dra til California. Det er ein stor by som eg alltid har hatt lyst til å dra til. Har lyst til å oppleve alt som er der, korleis det er der, og varmen. 

Live in my dream house. Då eg blir stor skal eg ha eit stort drømmehus. Alle har vell lyst til å ha eit drømmehus? Vertfall, i mitt drømmehus skal det vere boblebad, basseng ute, stort fint kjøkken, og stue med den største flatskjermen som finst. 

Wear a beautiful wedding dress. Då eg blir større skal eg gifte meg med den eg elsker mest over alt på jord, og den eg vil dele livet mitt med. Så skal eg ha eit stort bryllup og ha på meg ein nydelig kvit bryllupskjole.

Live in a big beautiful city. Eg har alltid hatt lyst til å reise rundt om i verda, og har veldig lyst til å flytte til eit heilt anna land. Enten London, New york, California,  Las Angeles og sånne byer. 

Spend a holiday somewhere exotic. Dra til en nydelig plass som maldivene der det bare er meg og han ♥

Have a walk in closet.  Skal også ha eit walk in closet, det skal vere stort med masse fine kle og sko. 

 

Ka er dine "Before I die" ting?

Nytt hår
Idag har eg vert å klipt håret mitt! Sjølv om eg ikkje akkuratt hadde så veldig lyst.. Har så lyst å ha laaaangt hår, syns det er så fint! Men sidan det var så slitt, og ikkje har klipt meg på over ett år og over det, så måtte eg gå til frisøren. Men synst det ikkje vart så gale egentlig, vart mykje meir friskare og lettare om du skjønner. Det er jo forsatt langt, men ikkje så langt som det var. He-he. Det vokser vell fort tilbake, uansett. Vart det fint?

Nagleshorts


Nagleshorts // anerikkje frå England

Synst?

Charlottenberg

Nå har vi akkuratt komt heim etter ein sverigetur, ganske koslig tur kjekt ♥ Kjøpte masse snop eller dei andre ivertfall, tyggis, kle, fotostativ sidan søstra mi drar med sitt. Så kjøpte eg også meg jakke, helly hansen. Ett ord: BILLIG. Viser den da eg kjem heim om noken daga. Så etter litt handling og sjåing på butikkane, gjekk vi på mcdonalds for litt mat. Ein kjempe fin dag med andre ord!

Har du vert på charlottenbergs plass før?

Sverigetur

God morgen. Nå drar eg og familien min ein liten tur til Sverige. Der skal vi handle masse mat og snop. Har egentlig ikkje så god tid til å blogge, men må oppdatere dåke litt. Skal ta masse bilder, så dåke skal få sjå når eg kjem heim seinare idag. Ha ein finfin dag ♥

Dine planer for idag?


 

American Apparel
Genser - blå // American Apparel

Synst?

RaindropsJuni måned


- Vert på mange løpeturer og sykkelturer
- Gjort siste innsats i 10.klasse og blitt ferdig med muntlig eksamen
- Fått rose av verdens beste foreldre for ferdig gjennomført 10.klasse
- Hatt nokre gode og solfylte sommerdager
- Tatt outfit bilder
- Solt meg, prøvd å fått litt farge på kroppen
- Vert med verdens beste gutt ♥
- Hatt avslutningsfest med verdens beste klasse, trist
- Vert på klassetur i England
- Tatt piercing
- Shoppa ein god del 
- Kjørt gokart, K-J-E-K-T!
- Reist til Bergen på familietur

Korleis har din juni vert? (litt seint, men har glømt å poste det før nå)

Sommerkos

Når man har jorbær så er det virkelig sommer! Sjølv om ikkje været her heilt er på topp, så får man ivertfall sommerfølelse. Nå har vi akkurat ete oss gode og mette på jorbær og skillingsboller, kjempe godt. Så nå om litt skal eg få med meg verdens beste kjæreste ut på ein aldri så liten løpetur. Spreke, ja?


Får du sommerfølelse av å ete jorbær?

Nicki Minaj - Marilyn Monroe

 


Nicki Minaj - Marilyn Monroe

Synst?

Fredagsplaner

God morning. Nå har eg og kjæresten min akkuratt ete ein god frukost, og skal snart ein liten tur ned til sentrum. Alt er heilt supert, og vi koser oss som bare det! Planane for idag ellers er vell berre å slappe av, og så seinare ikveld skal vi ta oss ein løpetur i skogen, hærlig! Håper alle sammen får ein finfin dag, så snakkast vi seinare ♥


Ka skal du gjere idag?

Shorts
Dongrishorts // anerikkje - kjøpt i England

Synst?

 

Framme

Nå er vi endelig framme. Etter ein lang biltur på så mange som 7 timer. Ganske så kjedelig, men med musikk på øyra og min aller aller beste kjæreste ved sida av meg så går det heilt greit. Nå har vi akkuratt fått i oss ein god middag, og dessert. Får alltid sånn sommerminner frå då eg var her då eg var mindre, vi pleier kver sommer å dra ned hit. Det er såå koslig ♥ Alt er heilt supert, vi skal handle, slappe av, kose oss, dra som sagt ein tur til Sverige sidan det berre er to timer unna, og så berre nyte sommerferien! Håper berre også at været blir supert, temperaturen er ivertfall ikkje noke å klage på!

 


Ka skal du i sommerferien?

Ny headerFor å vere heilt ærlig, så likte eg personlig ingen av dei headerene eg la ut for to dager sida. Veit ikkje heilt koffor, men synst det ikkje heilt passa, om du skjønner. Så eg gjekk ut dagen etter og tok litt bilder, så nå har eg valgt å ha denne headeren. Må sei tusen takk til Sigrunn igjen, som satt sammen bildene. (har mildt sagt ikkje peiling på korleis man gjer det sjølv, hehe)

Synst du denne headeren var bedre?

Hente verdens beste

Hei ♥ Nå turer eg snart ut for å hente min aller beste kjæreste som kjem med ferja. Det vart nemlig slik at eg ikkje reiste til han igår, sidan han skulle male. Så nå kommer han hit idag, så reiser vi på ferie sammen imårra. Vi skal ein tur sammen med min familie ned til Eidsvoll, som er ein time frå Oslo. Der skal vi besøke bestemor, så skal vi ein liten tur til sverige og litt sånt. Det blir kos ♥ Vi blir der litt over ei veke, men kommer til å blogge som normalt(forhåpentligvis). Dine planer for idag?

Nike free run


XXL - 1199 kr // Nike free 

Synst?

Litt nytt


Vi var som sagt i Bergen sist veke, og då reiste vi innom den nye ikea for å handle litt. Eg fekk ein del nytt til rommet mitt, blant anna klesstativ som eg har hatt lyst på veeeldig lenge. Har så masse kle, at det berre tyter ut av kommoden med kle. Andre som har samme problem? Kjøpte ivertfall det, så kjøpte eg eit nytt skrivebord, lampe, nattbord og ein sånn "skjerm" som du ser på dei to øverste bilda. Ganske så fornøgd! Så igår og idag har dagane gått til å fikse og rydde på rommet. 

Har du vert på ikea før?

Velg header

Tenkte det var på tide med ein ny header. Er så lei av den gamle, hehe. Så eg har tre forskjellige header, som eg vil at dåke skal velge kem av dei som var finast, så bare sleng igjen ein kommentar lenger nede. Så må eg også sei tusen takk Sigrunn som satt i sammen bildene. Trykk for å komme til bloggen hennar HER

NR 1

NR 2

NR 3


Kem av dei likte du best?

Uglesmykke
Uglesmykke - accessories // 

Liker du uglesmykker?

Søndagsmodus

God morning alle sammen♥ Min søndagsmorning har vert svært effektiv. Våkna rundt litt over 10 og allerede halv 11 var eg ute i regnværet for ein 12 kilometers løpetur. Det gjorde godt, bortsett fra at eg var heilt gjennomvåt når eg kom heim. Mine planer for dagen ellers var å dra til verdens beste sidan han kom heim fra syden i dag tidlig, men reiser heller bort til han imårra. Savner han så utrulig masse ♥♥ Så min søndag består nå av berre å slappe av, rydde rommet, få på plass nye møbler, kose meg inne med film i sminkefri og kosebukse.  

Ka søndagen din består av?