juli 2013

hei og hade

Hei folkens. Jeg har bestemt meg for å ikke blogge lenger på heltid om jeg kan si det slik. Jeg har funnet ut at det blir litt for mye, for det eneste jeg tenker på og gjør meg stresset er bloggen. For når jeg har publisert ett innlegg om det og det, så må jeg tenke på neste innlegg allerede med en gang. Må liksom alltid ha en baktanke, og det er noe jeg ikke orker å ha lenger. Det blir rett og slett litt for mye for meg.

Ettersom dagene går vekk til å drive med mye trening, jobbing og være med familien og kjæresten, så har jeg ikke tid til å drive med bloggen. For når jeg først blogger, så vil jeg jo at bloggen min skal være bra og at dere synes den er bra! Og såklart, det er jo kjempe gøy å blogge, jeg elsker jo å skrive og ta bilder, men når det er noe mer jeg heller brenner for, sånn som med trening - vil jeg heller satse mer på det og gjøre det best mulig der. Foressten bildene har ingenting med innlegget å gjøre, jeg bare tok noen bilder jeg knipset før ferien.

Jeg kommer ikke til å legge ned bloggen min, ettersom jeg har planer om at visst jeg har noe å blogge om og jeg har tid, så kommer det nok ett innlegg. Som foreksempel med videoen fra Rhodos, den kommer jeg til å legge ut når jeg har redigert den ferdig og er ferdig opplastet. Håper dere forstår valget mitt, men jeg tror det blir best å gjøre det sånn. Vi snakkes ♥

It does not do to dwell on dreams and forget to live
Her anbefaler jeg dere alle å reise til om dere er i Rhodos. Fysøren dette her må være verdens fineste plass, uten tvil. Det er bare så utrolig fint her, og denne søte lille plassen her heter så mye som Lindos. Fra rhodos by så tar det ca en time med kjøring om du tar taxi. Hele reisen er verdt dette her, var bare rett og slett helt magisk og komme opp på toppen av borgen å se utover havet og fjellene. Dette er så gresk som det bare kan bli, med trange gater og hvite små murhus, resturanger etter hverandre og der du kan sitte på taket og spise.

Hva synes dere om denne plassen?

work next

God tirsdag til dere ♥

Jeg titter bare innom for å oppdatere dere litt på hva dagen min har gått til. Jeg våknet forhandsvis ganske tidlig idag, og skal si jeg var helt stiv i kroppen etter å ha løpt så langt som jeg gjorde igår + styrkeøvelser + effektiv sykkeløkt på kvelden. Helt stiv idag, og beina kjennes ufattelig tunge ut. Men likevel klarte jeg 10 km med løping på tredemøllen idag tidlig, noe som gjor utrolig godt for både kropp og sjel. Håper alle har hatt en like aktiv og sprudlende dag som det jeg har hatt idag - bare kom dere ut å løpe! Gjør susen på det meste.


Nå om få strakser skal jeg dra på min første jobbvakt for denne sommeren. Skal bare spise opp en deilig blåbær skyr og mye annet digge frukter som jeg har laget til. Jeg elsker frukt, det må være noe av det beste som fins! Hvertfall i min verden, er jo bare så godt :D Det er jo også supersunt, så umulig å få dårlig samvittighet av å spise dette her. Yummy in my tummy♥ Hva gjør dere idag?

blogger fra norsk jord igjen

heiheihei, gode lesere ♥

Nå er jeg på norsk jord igjen, og hvordan det føles? Det eneste jeg har å si er at det er kaldt! Vil tilbake til sol & varme og gode rhodos, miss it so much. Hadde virkelig ikke skadet med noen flere uker i varmere strøk, det hadde vært helt toppers det. Vel, hjemreisen igår gikk ikke som helt planlagt. Vi kom oss til bergen, hentet koffertene og satte oss i bilen på parkeringsplassen. Da vi skulle ut av parkeringsplassen, kom vi oss ikke ut, så stod der minst i 45 minutter før vi klarte å komme oss ut av bommen. Var etterlannet feil med kortet som ikke funket. Men ikke nok med det, da vi hadde kjørt to timer og hadde litt mindre en to timer igjen før vi var hjemme, ble bilen vår ødelagt. Snakk om uflaks, såå utrolig kjipt. Så klokken halv ett om natten kom bergingsbilen og hadde med en ny bil til oss. Så skal si jeg var helt overlykkelig da jeg såg sengen min, klokken halv tre på natten. For en utrolig lang dag, sier bare jeg..Så det resulterte til at jeg sov helt til klokken 11 idag, noe som bare skulle mangle. Da var det opp og hoppe for en ny dag og en helt ny uke. Jeg har savnet å løpe langt, har jo ikke blitt så lange distanser med løping når jeg har vært i Rhodos. Var jo bare så utrolig varmt, så orket ikke. Så var spent på om jeg fant kondisen min igjen til å løpe hele 12 kilometer, og jaggu var den med meg :D Har foressten en del bilder fra rhodos, som jeg vil vise dere visst dere vil se. Tenkte også å lage en video om rhodos, men vet ikke når den kommer. 

Vil dere se bilder?

Hjemreise

God søndagsmorgen til alle! Som dere sikkert vet nå, er sydenturen over for våres del, og 14 dager er over for denne gang. Har vært en helt fantastisk ferietur, og jeg kunne bare drømt om flere slike dager, er så utrolig deilig å være her. Rhodos er hvertfall en plass jeg garanterer at jeg skal tilbake til, er bare så utrolig fint her - både omgivelsene og folkene, alle er så hyggelige. 

Skal si det blir tungt å reise hjem idag, vil absolutt ikke reise herfra. Har hatt det så utrolig bra, kommer til å savne alt som har med rhodos å gjøre. Men blir vell også litt godt å komme hjem også - borte bra, men hjemme best? Er det ikke det de sier? Den følelsen når du vet du skal jobbe resten av sommerferien er kjip, men blir godt å komme tilbake til vanlige rutiner med mat og trening. Så dette innlegget her er forhandskrivet, så når dette blir publisert sitter jeg på bussen på vei til flyplassen, og bare om noen få timer i flyet som skal bringe med meg til forhåpentligvis varme Norge. Hvordan er været hjemme?

Gårsdagens antrekk


Her er det jeg gikk med igår. Converse skoene er fra rhodos faktisk, kjøpte dem for ikke så lenge siden, ettersom de jeg hadde var helt utslitte. Shortsen er fra england, ikke vitsen å spør hvor, for jeg husker ikke. Og peplum toppen er fra bikbok.

Hva synes dere om antrekket?♥

Last day in rhodos

God morgen til dere ♥

Idag er det siste dag i rhodos, for nemlig imorgen tidlig drar vi hjemover. Reiser imorgen tidlig på dag, så blir ikke noe soling men kun hjemreise. Blir ganske tungt å dra, ettersom jeg har hatt det så utrolig fint her på Rhodos, og ikke minst fantastisk. Vil ikke hjem, spesielt da det regner som bare det hjemme.. Så kommer til å savne Rhodos, men en ting er sikkert og det er at jeg skal tilbake til Rhodos en gang! Er bare så utrolig fint her og vennlig, alle menneskene er bare så snille. 

Så idag skal dagen virkelig nytes til det fulle. Skal ligge på solsengen til solen går ned, hehe. Har virkelig gjort godt med 2 uker i syden, kunne ikke bedt om noen bedre dager her. Hver bidige dag har vært fantastisk, med mye sol og bading, slush drikking og is spising ♥ Så idag tror jeg at jeg skal ta meg enda en is til, og bare nyte den siste dagen vi har igjen og få siste rest av brunfarge før vi drar.


Bildene overfor er tatt første uken vi var her, så hadde ikke fått så mye farge da som dere ser. Men nå vil jeg hoppe i bikinen og komme meg ut i den fantastiske solen og nyte den siste dagen. Kommer foressten et antrekks innlegg senere idag, så bare å følge med!

Ha en fabelaktig dag videre, søtemennesker♥

i'm alive

Tjohei dere! Jeg lever, jeg lever.. Unnskyld for svært lite og dårlig blogging desse siste dagene, men som dere vet så er jeg i syden og jeg orker ikke å sitte på macen i to timer hver dag for å blogge. Men jeg tenkte at jeg måtte bare innom for å si hei nå, til grunn for mitt fravær siden mandag. Såpass skylder jeg dere! Så hva har dere gjort?

Her nede i Rhodos går det i det samme hver dag, løpeturer på morgenkvistene, solings og ut på kveldene. Har vært så utrolig heldig med været her nede, ikke en sky på himmelen har det vært. Men tror været er ganske stabilt her, så det er bra! En dag var det opp til 37 grader, og solen steker som bare det! Så har fått en brukbar farge på kroppen, hvertfall :D

Så nå er klokken passert godt over 12, og nærmer seg snart halv ett. Ligger jo en time forann dere i Norge, så er ikke så sent for dere enda. Så jeg får klappe igjen macen no, siden resten av familien sover, så får jeg også sove noen timer, før det er opp og hoppe for en ny dag i morgen. Natta dere ♥