august 2012

This make me smile

"A rose must remain with the sun and the rain or its lovely promise won't come true. "
Synst om bilda?

Regnvær

Nå er eg så lei av alt som heiter regn. Det er virkelig bare pissvær. Men det er vell på tide å innsjå at sommeren har gått forbi for lengst, og høsten har virkelig slått inn for fult - regn, vind og kulde. Men nok klaging frå meg. Dagen idag har vert fin, ein heilt vanlig skuledag og trening. Imårra er det fotografering og kartleggingsprøve i matte som står for tur, før det venter helg. Ah - blir så godt!

Regner det der?

Outfit 29.08.12


bukse - bikbok // genser - topshop // sko- h&m

Synst?

langdag

Halveis til helg, wooopwoop! Denne veka kjem til å gå super ultra mega fort, ettersom vi var på fjelltur igår. På onsdaga så har vi langdaga, og er ikkje heime før litt over halv fem. Sliten pike. Så resten av dagen går til powernap, avslapping, serie sjåing og kose meg inne. Har også unnagjort meg ferdig med dagens treningsøkt, og det før klokka var passert halv åtte. Då løpte eg 10 kilometer  + at vi hadde to tima gym på skulen. Sporty, sporty! Thats what we like.

 

Har du langdag?

 

My time - Fabolous ft. Jeremih


My time - Fabolous ft. Jeremih

Synst om sangen?

CHOCOLATE

Nå er eg endelig komt ned igjen, etter ein ganske så kjekk ut. Heile går var det strålandes fint vær, men ganske så kjipt å våkne til pissvær i dag.. Heilt forferdelig å gå ned igjen - vått og kaldt. Vart heilt klissblaut og gjennomvåt frå topp til tå. Så nå har eg akkuratt tatt meg ein lang dusj og endelig fått varmen tilbake. Som belønning sitter eg og koser meg med ein veldig god og sunn sjokolade. Litt kverdagsluksus må ein ha!

Fjelltur


Idag og imårra er det fjelltur som står på planen min. Skal til ein plass som heite nipebu med klassen min og to andre klassa. Der skal vi overnatte til imårra, og satser på at det blir kjekt. Håper at været holder seg til vi er komt ned igjen imårra. Er meldt regn, men nå skinner sola, så er eit lite håp. Så blir ikkje meir blogging fra meg idag, men vi snakkast imårra då eg er komt ned igjen. 

Pleier dåke å gå tur med klassen?

Søndagskveld

Då er helga over, og eg har virkelig utnytta den til det fulle. Har kosa meg masse med verdens hærligaste kjæreste, og slappa av. Deilig med sånne dager der ein berre gjer ingenting, og tar det slik det kjem. Har hatt sikkelig søndagsmodus i heile dag. Benytta morgenen til ei treningsøkt, derretter mange timer forann tv med film og kosing med beste. Har også laga deilig pizza og smoothie som eg koser meg med akkuratt nå. 

Har du hatt ein fin søndag?

Kass header?


NR 1. 


NR 2.


NR 3.


NR 4.


Kass av desse synst du eg bør ha til header?

"Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards."

 

Tiltross for at det bare har regna og regna i heile dag, har eg og min spreke kjæreste vert ute på løpetur. Løpte 10 lange kilometer i høljande regn. Det gjorde ivertfall utrulig godt med ein varm dusj då vi kom inn igjen! Planane for resten av dagen er ikkje store. Skal sjå film, bake bolla, og ete taco med familien. Ein koslig og finfin lørdagskveld med andre ord ♥

Ka skal du ikveld?

Nachos

Då var det endelig helg! Det blir uffattelig godt. Lurer på korleis dette skuleåret kjem til å bli, er jo allrede heilt utslitt på grunn av all pendlinga! Menmen, idag blei verdens beste med meg heim etter skulen, og skal vere her til søndag. Så diska vi opp med nachos til familien min då dei kom heim. Flinke? Ohye. Resten av dagen idag har berre gått til slacking og kosing ♥

Liker du nachos?

Outfit 24.08.12


bukse - bikbok // genser - england // sko - converse 

Synst?

ThursdayDå er torsdagen forsåvidt over, og eg har vert utrulig effektiv om eg kan sei det slik. Har fått kjørt meg sikkelig med trening idag. Har løpt intervaller på tilsammen 10 kilometer, pluss styrke over heile kroppen og derretter ein times sykkeltur ute. Nå er eg så og sei heilt ferdig, og veldig klar for å hoppe i sengs - nydusja og rein. 

Har du trent idag?

 

A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life
Synst om bildene? 

hos besteNå for øyeblikket sitter eg hos verdens beste. Vart med han heim etter skulen, så har vi eller rettare sagt han trena, og er ikkje så veldig lenge sidan vi kom heim. Skal bli her til imårra, så drar vi på skulen imårra. Slepp heldigvis å stå så ufattelig tidlig opp. Så nå skal vi bare kose oss ♥ 

 

NYTT DESIGN

Då har eg fått meg nytt design. Synst det var ganske så fint! Begynte å bli rimelig lei av det gamle eg hadde. Grunnen til at eg har fått meg nytt design, var vell på grunn av at Ann Kristin (link til bloggen HER) hadde ein konkurranse som å vinne eit gratis design, og heldige meg vant. Så tusen hjertelig takk♥

Ka synst du?

KyllingsalatTirsdag idag, og har allerede gått to dager på skulen. Så langt går det kjempe bra, bortsett frå all pendlinga til og frå skulen. Ganske så lang vei.. Så det er ikkje så lenge sidan eg kom inn døra. Eg har også akkuratt ete denne gode kyllingsalaten her. Sunn og god. Resten av dagen går til ein liten powernap og styrketrening ettersom eg stod opp HALV SEKS idag tidlig for ein løpetur. Var vertfall utrulig deilig!

Liker du kyllingsalat?

Outfit 20.08.12


genser - topshop // bukse - bikbok // sko - h&m

Synst?

Skulestart

Då var første året som vidaregåande elev begynt. Så langt virker det kjempe greit, mange nye folk og lærere. Eg går helse og sosial og i klassen er vi berre ti stykk, så forsåvidt er vi ein ganske liten gjeng. Desse dagane no framover blir det ikkje særlig masse stress, skal bare komme inn i det nye skulemiljøet og bli betre kjendt med kverandre. 


Korleis har din første skuledag vert?

sommerferien er slutt

Imårra så er det tilbake på skulen. Ganske greit egentlig, men veeldig surt at sommerferien allerede er over. Tida har gått så altfor fort! Blir veldig hardt å måtte stå opp halv sju kver fuckings dag.. Men uansett, så ser eg fram til å begynne på ein ny skule, med nytt miljø, sjå vennane mine igjen og få nye venna. Men mest av alt å komme tilbake til kverdagslige rutiner igjen. Nå turer eg snart i senga for å få litt søvn før ein ny dag. 
Begynner du på skulen imårra?

3 favoritt øvelser

Tenkte det er på tide med litt treningstips på bloggen her. Så då tenkte eg å vise mine 3 favoritt øvelser, og som fungerer heilt supert! Desse kan du gjere heime og treng ikkje apparat for å utføre dei. Øvelsane gir deg også flatare mage, og meir magemuskla.

På den første øvelsen tar eg så mange situps som eg bare orker, som vil sei rundt 350 - 400 stykk uten pause.

På den andre øvelsen gjer eg som på bildet, tar foten og motsatt hand sammen,  menst du strekker den andre foten ut. Sånn bare forsetter du og bytter fot og motsatt hand. Denne øvelsen bruker eg å kjøre hardt, så 4x60.

Den tredje øvelsen eg gjer er "planken". Står slik så lenge eg orker, heilt strak. Pleier også å ta planken på sida og, det er nett det samme som denne berre at du står på sida (ikkje med bilde).

Har du noken favoritt øvelse? 

Halvt år

Sorry for så dårlig oppdateringer i det siste. Men er som sagt hos kjæresten min, og har ikkje gjort så spesielt masse. Har heller ikkje med kameraet, så då blir det mobilbilder og det orker eg ikkje. Hehe. Vertfall, så igår var vi ein tur ute, var sånn avskjedsfest for alle som skal flytte. Det var koslig! Men tilbake til overskrifta, idag har eg og verdens beste gutt vert sammen i eit halvt år ♥ Mitt beste halvår noken gang! Så idag skal vi berre kose oss gløgg i hel (liker ordtrykket). 
♥ Elsker deg 

Nicki Minaj - Masquerade


Nicki Minaj - Masquerade 

Synst?

American ApparelGensar - Beige // American Apparel 

Synst?

SOL
Typisk at sommerværet kjeme no, då skulen snart begynner! Idag så har det vert strålande sool i heile dag og ikkje minst varmt. Så fantastisk deilig, håper på noken sånne solrike dager framover nå! Dagen idag har gått til å vere med venna, bada i sjøen, kjøyring av båt og ring, sola oss og bare kosa oss i hel. Planane for resten av kvelden er å berre slappe av. Med andre ord ein finfin dag ♥

Er det fint vær hos deg? 

Outfit 14.08.12


genser - new // short - fra england // sko - h&m 

Synst?

TirsdagsplanerTirsdag idag, ikkje så lenge til skulestart nå. Er egentlig ganske trist å tenke på at sommerferien er straks over, menmen. Eg forøvrig har unnagjort dagens treningsøkt, mens verdens beste har sove. Lat? Neineinei... Nå har vi akkuratt fiksa oss, og er straks klar til å dra bort til han. Blir der til søndag, så skal nyte dei siste feriedagane vi har igjen. Seinare idag skal vi muligens kjøre tube, blir kjekt! 

Ka skal du idag?

TacokosFor ein herlig dag dette har vert! Har sola oss masse, bada i sjøen og kosa oss masse! Har vert strålande veir i heile dag og gjett om det var på tide med litt sol. Nå har eg, Tommy og mine kjære tvilingsøstre akkuratt ete god taco ute på verandaen. Så koslig ♥ Nå skal vi straks ut å sjå på solnedgangen, snakk om ein perfekt dag! Håper alle har hatt ein like fin dag som meg. 

Ka har du gjort idag?

 

In three word I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Synst om bilda? 

Trening
God morning. Hadde håpa på sol idag, men neida.. Tåke langt ned i fjella. Eg har fått gjennomført mi siste treningsøkt denne veka, 10 kilometer og styrkeøvelser etterpå. Det gjorde godt etter to treningsfrie dager. Tilsammen denne veka har eg løpt 50 kilometer, sykla 79 kilometer + styrke. Med andre ord ei veldig effektiv og bra veke.

Har du trent i veka?

To blogger

God morning

Så er det endelig helg, og ei lita ferieveke før skulestart. Deilig. Eg og min bedre halvdel har sove leenge idag, stått opp og laga oss good frukost. Smoothie, toast og knekkebrød, nam ♥ Ute skinner sola, så vi skal snart legge oss på ut på verandaen og sole oss. Blir muligens ein liten dukkert i sjøen og, ettersom Tommy har forferdelig lyst! Har jo ikkje bada i sjøen enda, gale... Resten av dagen har vi ingen plana, skal vell bare vere heime og kose oss med taco med familien.  

Plana for idag?

Gaven til kjæresten

Sidan det var noken som lurte på om eg kunne vise bursdagsgaven som eg gidde til kjæresten min, så skal dåke få vete det. Han hadde jo bursdag for ikkje så lenge sidan, og eg ville kjøpe noke fint. Så eg kjøpte eit par sko og ei jakke. Dette kjøpte eg menst eg var i england på klasseturen. Han likte det ivertfall kjempe godt. 


Synst om gaven?

Outfit 09.08.12


Shorts - england // genser - bikbok // sko - h&m 

Synst?

Thursday

Idag har eg fri, og imårra er det siste dag på jobb. Sov til rundt 10 idag, så tok eg meg ei god løpeøkt på tredemølla. Hadde planer om fri fra treninga idag, men det får eg heller spare til helga. Uansett, så har verdens beste kjæreste komt til meg. Sidan han ikkje kunne komme igår som planlagt, så kom han heller idag. Har vert her eit par tima nå, og gjett om det var utrulig godt å sjå han igjen ♥ Planane for resten av dagen er berre å slappe av, og kose oss. Foressten er dagens outfit å finne på bloggen seinare idag. 

Du skal idag?

R.I.O feat. Nicco - Party Shaker


R.I.O feat. Nicco - Party Shaker

Synst om sangen? 

jobb next

Så greit å stå opp tidlig, for så å hive på seg treningsklea og ta seg ein deilig løpetur. Har vert oppe allerede to timer, og har fått unnagjort både ditten og datten. Idag er det allerede onsdag, og dagene går bare forbi. Planane mine for idag er ikkje spesielt masse, veit vertfall om en godgutt som muligens kjem til meg seinare idag ♥♥  Men først skal eg på jobb, frå åtte til fire, siste dag før en fridag. Wihu!

Dine planer for idag?

Linke din blogg?

Sidan det er ei god stund sidan eg har hatt linking av blogger, så tenkte at eg skulle kjøre igang ei runde med det igjen. Velger også ut to blogger denne gangen, det blir to blogger som eg syns var dei aller beste. Kommer til å velge dei ut i helga, så bare å slenge igjen ein kommentar på at du er med. Så skal eg ta ein titt innpå bloggen din, og legge igjen ein kommentar ♥Er du med?

kosekveldNå har eg inntatt senga for godt. Har planer om sjå litt serie før eg stuper til sengs, eller rettere sagt - frustrerte fruer. Ah, det er jo bare verdens beste serie! Så er det bare tre dager med jobb igjen, før ei veke med fri før skulestart venter. Wihu! Er heller ikkje lenge til eg ser verdens beste kjæreste igjen, og gjett om det skal bli godt ♥ Håper alle har hatt ein super start på ei ny veke. 

Kass serie ser du? 

Juni - juli antrekk

Tenkte det var på tide med ein liten oppsumerings på antrekka iløpet av sommermånadane juni og juli. Men sidan det ville blitt litt masse om eg skulle tatt med alle, så velger eg heller ut fire antrekk som eg synst var dei beste. Men har lyst å høyre dåkas meining.

- Så kass antrekk av desse fire likte du best?


Ny header

Nå har eg endelig fått meg ny header! Var så lei av den gamle, så syns det var på tide med ein ny. Ka du synst?

Søndagsfrukost

God morgen alle sammen ♥ Eg har allerede vert oppe ein stund, og fått gjennomført dagens treningsøkt. 10 korte kilometer langs veien, etterfulgt av styrke og ein varm dusj. For øyeblikket sitter eg å ete ein veldig sein, men god frukost. Lagde meg nemlig ein sunn pizza igår kveld, og gjett om den smakte godt. Planane for resten av dagen er ikkje store, nå snart får vi besøk av søskenbarnet mitt og kjæresten, så skal vi grille og kose oss seinare idag. 

Dine planer for søndagen?

never stop making wishes


Synst om bildene?

Monki


Mageskjørt frå monki// sein bursdagsgave fra Cecilie ♥

Synst? 

Endelig fredag

Fredag, eendeeeelig! Har vert hardt å måtte stå opp tidlig igjen, og å begynne på jobb igjen. Men det går heilt greit! Har bare neste veke igjen, så trur eg at eg ikkje skal jobbe meir, ettersom ho eg jobba for kjem tilbake. Så då har eg ei veke igjen med fri før skulestart. Anyways, denne helga skal brukast til å slappe av, og kos med familien. Har så og sei ingenting på agendaen, og godt er det! Ka skal du i helga?

July


Har din juli vert fin?

Rolig dag

Idag har eg fri fra jobb. Eg har også planer om å ha treningsfri dag idag, ettersom eg ikkje har hatt det på 9 dager. Så dette kjem til å bli ein rolig dag med andre ord. Den har allerede starta bra, med ei deilig skål med havregraut og kanel. Eg har også fått sove lenge, noke som tyder på at eg fremdeles sitter i kosebuksa. Livet er hærlig ♥ 

Har du planer for idag?

Blogger eg leser

WednesdayOnsdagen idag har gått til jobbing. Har akkuratt komt heim, etter ein lang dag i barnehagen. Eg har også fått gjennomført dagens treningsøkt! Stod opp noken tima før eg skulle på begynne på jobb, og løpte ein times tid. Så utrulig godt for både kropp og sjel. Nå venter det litt middag, etterfulgt av ein liten powernap. 

Ka har du gjort idag?