september 2012

Far east movement - fly with U


Far East Movement - fly with U ft. Cassie

Hørt den før?

To blogger


Amanda - HER 


Mathilde - HER

Synst om bloggene?

Fem bloggtips

1. Overskrift - Ha ein overskrift som trekker til seg lesere. Ha ein overskrift som passer til innlegget du har skrivd. Då gir det litt meining, og lesaren veit kva innholdet i innlegget handlar om.

2. Bruk store og klåre bilder - Etter mi meining syns eg det er bilda som gjer ett innlegg bra. Dei må vere store og klåre med god kvalitet. Eg hadde gått lei om eg berre skulle lese innlegg med bilder som er tatt av eit dårligmobilkamera for å sei det sånn. Det er også noken som ikkje har eit einaste bilde i innlegga. Visst du ikkje har bilder denne dagen, så la vere å blogg.

3. Skriv rett - Eg synst det er viktig å skrive rett og ikkje drive med for mange smilefjes xD xD xD xD :)))))) :P :p Det blir rett og slett for dumt. Eg personlig skrive jo nynorsk og bokmål, og grunnen til det er fordi at mammaen min snakkar bokmål, og eg har alltid hatt litt blanding i dialekta mi.

4. Blogg om noke interressant - Som foreksempel om kvardagen, antrekksbilder, musikk, andre sine blogger, bilder, inspirasjonsbilder og så vidare. Om du ikkje har noke å blogge om så ikkje blogg, då er det berre kjedelig for oss lesere å lese om. 

5. Kommenter andre sine blogger - Visst du vil at andre skal oppdage bloggen din og du vil ha kommentara, så må du kommentere andre sine blogga. Det er alltid hyggelig med ein kommentar i kommentarfeltet. 

FLUKT

Endelig helg, wooohoo! Ein veldig etterlengta helg. Skal bli så godt med helg nå, med berre avslappings, null trening, og koskos med kjæresten ♥ Planen for idag er å dra på kino, der vi skal sjå filmen flukt. Satser på at den er bra, og sidan det er dei samme produsentane som har laga fritt vilt, så bør den jo berre vere bra. Håper alle får ein like fin fredagskveld som eg får, så snakkast vi!

Skal du sjå flukt?

Outfit 28.09.12


genser - h&m // bukse - bikbok // sko - h&m

Synst om outfiten?

Linke din blogg?

Er ei god stund sidan eg har hatt linkerunde. Så tenker å ta ei runde på det nå! Velger ut fire blogger eg synst fortjener å bli linka. Så bare legg igjen ein kommentar nede i kommentarfeltet, så skal eg ta ein titt innom bloggen din ♥ Linkerunda avsluttast på søndag, så bare å kommentere frem til da. 

Er du med?

Outfit 26.09.12


Bukse - bikbok // genser - topshop // sko - h&m

Synst?

Gjennomført treningsøkt
Eg har allerede vert oppe eit par tima no. Vekkerklokka mi ringte 05.30, og klar for ei løpeøkt 15 minutter seinare. Vart 10 kilometer på tredemølla, såå deilig å få unnagjort det før man drar på skulen. Sitter igjen med så masse god energi og eit humør som er på topp. Nå står eg på farten for å dra på skulen, har langdag idag, så er ikkje heime før halv fem. Håper alle får ein finfin onsdag ♥

Ka skal du idag?

just mette things

Synst?

to nye deksel

For ei stund sida så bestilte eg meg to nye deksel. Bestilte dei fra frydaze.no, og kom nett heim til meg. På frydaze kan du velge korleis du vil at dekselet ditt skal sjå ut. Eg, sefølgelig tok bilde av med meg og kjæresten♥ Kjøpte to stykk, og kosta berre 399kr tilsammen. Ganske rimelig, og er veldig fornøgd med deksela. Er så drittlei av dei andre deksler eg har frå før av, så var herlig å kunne bytte til noke anna som betyr litt meir. 

Har du bestilt deksel fra frydaze?

Update

Titter bare innom for å oppdatere dåke litt. Eg har akkuratt blitt ferdig med dagens treningsøkt ute, sååå herlig vær. For øyeblikket har eg nett komt ut av dusjen og sitter fornøgd etter dagens økt og nyter favoritt maten min - kyllingsalat ♥ Nå skal eg snart begynne på leksene, har en del og i tillegg har vi prøve imårra, så resten av kvelden kjem til å gå til pugging. Kjedelig much? JA.Hatt ein fin mandag?

Outfit 24.09.12


Bukse - bikbok // genser - bikbok // sko - h&m

Synst?

SøndagstreningGod morgen alle! Dagen min starta utrulig bra, med ein lang løpetur ute i frisk luft. Så herlig. Vart 10 kilometer, etterfulgt av styrke. Har vert ganske dårlig med trening denne veka, ettersom eg var sjuk dei to-tre første dagane i veka. Så denne veka har eg berre lagt tilbake 40 kliomteter alt i alt + styrkeøvelser. Så gleder meg til å komme skikkelig igang igjen denne veka som kjem. 

Kor masse har du trent denne veka?

FØLG MEG

Twitter: mettemjaa. Instagram: mettemjaa. Snapchat: mettemjaaseth. Skype: mette.mjasethBreakfast

Idag er det faktisk sol ute og heilt skyfri. Deilig, veeeldig lenge sidan den har skint! Uansett. Nå har eg og Tommy akkuratt stått opp og ete frukost. Så nå skal vi fikse oss litt, så skal vi dra på båttur på ett sånt marked her eg bur. Blir koslig ♥ Håper alle får ein like fin og solfylt lørdag som eg får. 

Ka skal du idag?

Friday

Fredag og H-E-L-G! Skal bli så utrulig godt med helg nå, har sett fram til det sidan mandagsmorning. Denne helga går til å slappe av, og kos med familien og verdens beste kjæreste ♥ Verdens beste vart med meg heim fra skulen idag, og blir her til mandag. koskoskos. Kvelden idag har gått til å ete taco og sett norske talenter. Ein finfin start på helga!

Ka skal du i helga?

Outfit 21.09.12

genser - h&m // bukse - bikbok // vest - river island // sko - h&m
Synst om antrekket?

Må gjøre videoen

Synst om videoen?

"the best thing about the future is that it only comes one day at a time"Idag har eg vert på skulen. Backintrack! På onsdaga så har vi langdag, så er ikkje så lenge sidan eg kom heim. Føler meg heldigvis bedre, etter tre-fire daga med influensa. Resten av dagen består av jobbing med lekse og øving til matteprøve. Har allerede matteprøve på fredag, hjeeelp. Forressten så kjem "mågjøre" videoen imårra. Har redigert den ferdig, så skal bare laste den opp.

Har du matteprøve?

outfit 19.09.12


Genser - bikbok // bukse - bikbok // sko - converse 

Synst? 

home sick

For øyeblikket ligger eg godt planta i senga, etter ein lang dag heime. Stod opp idag tidleg, og var heilt elendig. Men etter noken paracettar og avslappings, føler eg meg heldigvis litt bedre. Så nå har eg laga meg god kyllingssalat, og nettopp sett greys. Så er det senga om ikkje så altfor lenge.

Har du hatt ein bra tirsdag?

  

Musikk - topp fem


Nevermind ft. Tim James - Twist My Hips

 


Ed Sheeran - Lego House

 


Neon Hitch - Gold ft. Tyga 

 


Dansa pausa - Panetoz 

 


Summer jam - R.i.O

Noken du likte?

Mandagsmorgen

God morgen alle sammen ♥ Vill ikkje sei at eg har hatt en såå god morgen.. Våkna opp idag med enda verre forkjølelse, rennande nase og knall røde auge. Så har blitt heime frå skulen, orka ikkje tanken på å sitte på skulen og føle meg heilt elendig. Så nå har eg laga meg litt frukost -  heimelaga knekkebrød, omelett og proteinshake. Resten av dagen går til å slappe av, kose meg med frustrerte fruer serier og så satser eg på at eg blir frisk så fort så mulig.Har du hatt en fin morgen?

svar på spørsmåla - DEL 2

Ka var det som utløste i at du har eit såkalla "strengt" kosthold?

Det som utløste det var at eg begynte å trene jevnlig og derretter begynte eg å trene meir og meir, og vart meir opptatt av ka eg spiste, og var veldig opptatt av å få i meg masse proteiner. Slik at eg bygde muskla. Og sånn har det bare blitt, lite karbohydrater og masse proteina. Det er tingen

Har du noen gang hatt problemer med sjølvbilde, mat osv?

Kan vell så og sei at eg for 1-2 år sidan hadde litt problema med sjølvbilde og sånt. Spiste ganske lite og var veldig opptatt av å vere veldig tynn. Men det kom seg, og eg har det heilt toppers no. 

Kordan er det å gå på low-karb? Får du kjøpt alle ingrediensene osv til maten du lager på dagligvare butikken?

Eg syns det fungera bra. Fått mykje bedre resultat av treninga, fungeraa bedre osv. Får kjøpt det meste, kylling, egg, ost, cottage cheese, grønnsaker, pålegg osv. Men om eg skal bake, så må eg handle på sunkost eller bestille på nettet etter ingredienser, som sukrin(sukker), fiberhusk, mandelmel osv. 

Ete du aldri noko usunt?

Eg som alle andre prøve ikkje å ete usunt, og det går som regel fint. Ete veldig masse sunt, men om eg laga meg noke usunt, så er det vell lowkarb usunt om du skjønner. Som pizza, vaffler, pannekaker og diverse andre mat på lowkarb. Har også fått heilt dilla på fun light saft - fruktfest. Den er gooood 


Skal du aldri spise godteri og brus og lignende?

Nå som eg er sånn som eg er, så trur eg ikkje at eg spiser det med det første. Men om eg kjem til å gjer det når eg blir eldre, det veit eg ikkje. Kanskje eg blir mindre opptatt av å vere så spesifiksert på ka eg ete om 10-20 år, og muligens om det finst sunt godteri? Har jo funne sunn sjokolade allerede nå, og det spiser eg jo :) 

Er du fornøgd med hvordan du ser ut?

Ja, eg er fornøgd med korleis eg ser ut nå. Etter all treninga i 2-3 år så har eg vell lov til å vere da? Syns uansett alle burde vere fornøgd med seg sjøl.

Tips for å får strammare rumpe og mindre mage?

Det har eg vist på video, så om du går på video eller trening på kategori lista så finner du noken måter å få strammare rumpe og mindre mage på.

Koffor går du på lowkarb?

Eg går på det fordi eg synst det har gått bedre med meg ettersom eg begynte på det. Eg som eeelsker kylling og kjøttdeig og ikkje minst OST, så burde vell det bare vere supert.

Kor går grensa for ka du legge ut på internett/bloggen?

For å sei det sånn så hadde eg ALDRI lagt ut bilde av meg naken. Men om da hadde vert i bikini, så hadde det vert greit. Syns det ikkje er ein så big deaal. Noko anna dåke lure på?

MÅ GJØRE Video

Søndag idag, og helga er allrede snart over. Tiltross for at det har vert ei kjekk helg, har eg klart å bli sjuk. Forkjøla, tett i nasa, vondt i hauet og halsen. Så føler meg rett og slett heilt elendig. Men heldigvis har eg min beste her med meg som passer på meg ♥ Så tenkte vi, om eg føler meg bedre å lage ein "må gjøre video" seinare idag, der dåke kan bestemme akkuratt det dåke vil vi skal gjere på video. Så bare kommenter i vei! 

Ka vil du at vi skal gjere?

"Why is summer mist romantic and autumn mist just sad?"
Synst om bilda?

Yesterdays partyGod morgen! Var egentlig tenkt til å blogge igår, før eg dro ut. Men vart aldri tid til det. Var på bli kjent fest, og det var utrulig kjekt! Storkoste meg masse. For øyeblikket sitter eg hos tommy, og nettopp stått opp og fått i oss litt mat. Nå er planane ein tur ned på butikken, før vi derretter tar turen heim til meg. Finfin lørdag ♥

Ka skal du i dag?

Svar på spørsmåla - DEL 1

Synst om svara?

KJOLENFra nelly // 

Synst?

Pakke i posten

Dåke veit då det var salg på nelly, så bestilte eg meg ein nydelig kjole! Kosta meg berre 105kr, men den var utrulig fin. Så igår kom denne herligheten i posten heim til meg. Har venta lenge på den, men sida dei drive å flytta så tok det litt lenger tid. Uansett, så kjem det bilder av kjolen seinare ikveld. Så stay tuned ♥

Har du handla frå nelly?

Outfit 12.09.12


Bukse - bikbok // tskjorte - bikbok // sko - h&m

Synst?

50 år

Idag fyller verdens beste pappa heile 50 år. Det er jo selfølgelig stort, og må feirast. Er så koslig når noken i familien har bursdag. Satt lenge med frukostbordet før skulen idag. Eg, mamma, pappa og tvillingsøstrene mine menst pappa opna gåvene sine. Så koslig med sånne stunder ♥ Nå har vi dekka på bordet, funne fram masse kaker, og venter bare på at gjestene skal komme. 


Kortid har du bursdag?

inspirasjon
weheartit //

liker du inspirasjonsbilder?

God morgen
Då er eg klar for ein ny dag. Har vert våken sidan klokka halv seks. Sidan eg ville gjennomføre treningsøkta før eg dro på skulen. Så då vart det 10 kilometer, menst serie av frustrerte fruer på macen gjekk gåande. Ein finfin og veldig god start på dagen i dag. Nå har eg akkuratt gjort meg klar, dusja og sminka meg. Så om få strakser drar eg på skulen, håper alle får ein fin dag ♥

Har du hatt ein god morgen?

"Monday is an awful way to spend 1/7 of your life."

Mandag idag, endå ei ny veke med masse muligheter. Dagen idag har gått veldig fort, ettersom vi ikkje har gjort så særlig masse på skulen. Mandaga er den mest avslappandes dagen på linja eg går på, for å sei det sånn! Resten av mandagen min, består av litt lekser, besøke naboen og så venter det ei treningsøkt med kondis og styrkeøvelser seinare ikveld. Ein sprek og sporty start på veka! Minner bare på at om dåke lurer på noke, så er det berre å spørre i spørsmålsrunden HER! 

Liker du mandaga?

Outfit 10.09.12


tights - cubus // skjorte - h&m // vest - river island // sko - h&m

Synst?

This is love


Will.i.am - This is love ft. Eva Simons

Synst om sangen?

Morgentrening

Stod opp litt over ni idag, hadde ikkje samvittighet til å ligge lenger. Etter ei treningsfri dag igår, så måtte eg opp å trene idag. Så då vart det gjennomført 10 kilometer med løping ute i frisk luft, etterfulgt av styrkeøvelser. Så deilig å bli ferdig med dagens treningsøkt før klokka er 12, så dagen kan brukast til alt anna. Nå har eg og kjæresten akkuratt ete ein god frukost og ligge for øyeblikket strak ut på sofaen og ser på tv. Planane for dagen er ikkje store, bare alt det som høyrer til ein søndag. 

Har du trent i dag?

Vaffler og smoothie

Nå har eg og bestegutten laga oss vaffler og smoothie. Yummy ♥ Så nå skal vi kose oss, og sjå film, American Reunion. Enda ein fin og deilig kveld med min aller beste. Håper alle får ein fin lørdagskveld, så snakkast vi imårra ♥

Ka skal du ikveld?

Spørsmålsrunde

Tenkte eg skulle kjøre igang ein spørsmålsrunde. Er så lenge sidan eg har hatt det, og har fått ein god del nye lesara i det siste. Så om du lurer på noke er det berre å spør nede i kommentarfeltet. Svarer muligens på video men får sjå ka eg får tid til. Så bare spørr i vei! 


 

Noke du lurer på?

Fredagskos med bestegutten

FREEDAG! Wihu. Skal bli godt med helg og avslapping. Dagen idag har vert heilt grei, med to tima matte og to tima engelsk. Etter skulen vart godgutten med meg heim og skal vere her til mandag. Det blir kooslig♥ Vi har ete god middag, slappa av og for øyeblikket sitter eg i armkroken til godgutten menst norske talenter går på tv. Ein fin og etterlengta fredagskveld! 

Ser du norske talenter?

Outfit 7.09.12


bukse - bikbok // genser - søstra mi sin // sko - h&m

Synst?

RöhnischNy løpetights fra Röhnisch, og den er supergod!

Har du treningskle fra Röhnisch?

10 fakta

1. Eg har ikkje ete snop eller drukke brus på to-tre år

2. Eg elsker ost, nesten like masse som ei mus gjer

3. Eg hata edderkoppa, ekle dyr

4. Eg har verdens beste kjæreste, og vi skal leve livet vårt sammen heilt til vi blir gamle og dør5. Eg kunne ikkje lese før eg gjekk i 5.klasse

6. Eg klarer ikkje å gå med dongribukse heime

7. Eg løper 60 kilometer på ei veke

8. Når eg løper på tredemølla her heime, løper eg kun i truse og tskjorte på meg, det som er det mest behaglige

9. Eg gidde mamma og pappa nattakyss kver kveld før eg la meg fram til eg begynte i 10.klasse

10. Eg visste ikkje kem hitler var før i slutten av ungdomskulen, snakker vi dom?

Visste du noko av dette?

"Don't let yesterday use up too much of today"

Endelig er langdagen overstått for denne veka! Synst dagen aldri tar slutt. Heldigvis hadde vi jogging i gymmen, så eg fekk unnagjort treningsøkta mi der med omtrent 8,5 - 9,0 kilometer. Ganske godt å bli ferdig med den, er så utslitt når eg kjem heim fra skulen. Hadde også planer om å trene styrke idag, men det får eg bare glømme. Har gangsperr over heile magen etter ein veldig hard øvelse på mage to daga på rad. Så planane for resten av dagen er ikkje mykje, berre litt lekser og avslappings.  

Har du trent idag?

Ny header

Då har eg endelig bestemt meg for ein header. Det var denne eg fekk mest kommentara på at folk ville at eg skulle ha! Så då vart det den. Det eg liker med den er at den er så lys og rolig om man kan sei det sånn. Den er tillegg ganske så enkel og lett, noke eg liker med den. 

Synst om headeren?

August

Har du hatt en fin måned?

Monday

Dagen idag har gått utrulig fort. Mandaga er som regel gode syns eg, ny veke med nye muligheter. I tilegg kan du jo starte den nye veka med ei god og effektiv treningsøkt, det har ivertfall eg og kjæresten min gjort. Er heilt gåen etter dagens trening, men det er vell berre positivt. Nå er det litt kosing som står på planen, med seriesjåing og kveldsmat ♥

Hatt ein bra start på veka?

Favoritter fra nelly

kvit kjole med svart band HER // svart og kvit kjole HER


Gul kjole HER // Kvit kjole med detalj HER 

Som dåke sikkert veit så er det salg på nelly NÅ! Det er 50 til 70% avslag. Alt du trenger å gjere er å skrive inn koden CRAZYSALE. For min del så har eg bare bestilt meg ein kjole, og gleder meg til å vise dåke den då den kjem i postkassa! Hadde gjerne bestilt meg meir om eg hadde hatt penga til det. Det er så utrulig masse fint! 

Har du bestilt deg kjole?

 

Outfit 1.09.12


bukse - bikbok // genser - bikbok // sko - h&m // smykke - cmyk

Synst?

Lørdag
Då er eg klar for å dra til verdens beste kjæreste! Skal vere der noken daga, som vil sei til tirsdag muligens. Er jo mykje bedre å tilbringe tida der med aller beste + at skulen er nærmare, så slepp eg å pendle så uffattelig langt. Håper alle får ein finfin lørdag, og nyter at det er helg, det skal ivertfall eg ♥

breakfastGod morgen alle! For øyeblikket har eg akkuratt stått opp, og laga meg denne gode frukosten her. Omelett og knekkebrød - yummy ♥ Ein god og bra start på dagen er viktig. Idag tenker eg å ha treningsfri, viktig med ein restitusjonsdag, der kroppen får kvile. Planane mine for dagen idag, er å fikse meg og så dra til verdens beste kjæreste. Gleder meg til å få litt kjærestetid sammen igjen ♥

Ka er dine lørdagsplaner?