oktober 2012

R.J feat Flo Rida & Qwote


R.J feat. Flo Rida & Qwote - Baby it's the last time

Synst om sangen?

Kos midt i vekaNå sitter eg godt på plass hos verdens beste kjæreste. Sidan eg ikkje får vert sammen med han i helga, tilbringe vi heller tida sammen nå, til fredag. Må ha kosetid med verdens beste, er veldig viktig ♥ Så nå har vi akkuratt komt heim fra skulen etter å hatt langdag - hater å ha langdag, føle den er så uendelig lang. Planane for resten av kvelden går vell til kosing, og muligens filmdate med to andre sjarmøra. Håper alle har hatt ein finfin onsdag så langt. Har du planer for ikveld?

Sminken min


Vippetang, eyebrowser, mascara og dipliner - h&m //  Concealer - cubus // Sminkekoster, true match foundation, IsaDora bronzing powder - h&m //
MAC mineralize og oriflame blush - h&m 

Ka sminke bruker du? 

You don't have a soul. You are a soul. You have a soulSynst om bildene?

Outfit 29.10.12

Bukse - bikbok // genser - bikbok // sko - h&m
Synst?

MANDAG

Nå er det mandag igjen, ny veke. Alltid godt med ei ny veke. Denne veka kjem til å gå fort, ettersom vi har hospitanta fra 10.klasse på dei forskjellige linjene på skulen. Så blir for det meste ei veldig avslappandes og roleg veke. For øyeblikket har eg lagt meg under dyna og tenkte å ta ein liten powernap. Er ikkje heilt i form, har hatt så vondt i haue i heile dag, så skal bli godt å få sove litt. Orker heller ikkje å trene idag, så tenker å ha treningsfri, må bare gjere det ettersom eg er dårlig. Har dåke hospitanta?

boller og brusSøndaga er gullverdt! Herlig med ein full avslappings dag, og bare kos med kjæresten. Eg og kjæresten har laga skillingsboller idag, nomnom. Nå har vi akkuratt lagt oss tilrette i senga med mat og film. Ein totalt avslappings dag, før mandag og ei ny skuleveke tar til. Liker du skillingsboller?

To kjoler

Tenkte eg skulle bestille ein av desse kjolane her, fra nelly. Har lyst på ein kjole eg kan bruke rundt juletidene, og desse to var jo heilt nydelige. Har egentlig tenkt mest på å kjøpe den roserød kjolen, ettersom den minner meg litt meir om jula, men har lyst å høyre dåkas meining. Så kass av desse kjolane synst du eg burde bestille? 

Outfit 27.10.12

Genser - American Apparel // bukse - bikbok // sko - converse 
Synst?

Saturdays fun
Dagen idag har gått til shopping. Eg og verdens beste tok turen inn i dag tidleg, og kom heim nå for ikkje så lenge sidan. Vi har kosa oss, shoppa og hatt date på kina resturangen, maten der er kjempe god! Har shoppa ein del nye gensarar, ettersom eg er så utrulig lei av gensarane eg har, så var påtide med litt nytt. Ein koslig dag med andre ord. Har du vert på shopping idag?

FredagskosSom sikkert alle veit, så har eg hatt lang helg sidan onsdag. Så for meg å ta helg? Det har eg gjort for lenge sidan. Dagen min dag har gått til å sove leeeenge, løpt meg ein tur og baka med beste farmora. Ein finfin dag, og enda bedre blir den då min bedre halvdel kjem. Så skal vi ha tvkos med norske talenter, og bare kose oss resten av kvelden. Ka har du gjort idag? 

din blogg?

Tenkte at eg sidan ikkje har så veldig masse å gjere på for øyeblikket. Hadde det vert fint med litt nye blogger eg kan lese. Så bare legg igjen din blogg addresse i kommentarfeltet under, så skal eg ta en titt innom og legge igjen ein kommentar! Såå ka er din blogg?"You don't love someone because they're perfect, you love them in spite of the fact that they're not"


Synst om bildene?

Dagens treningsøkt

Så deilig det var å endelig få sove lenge, stod ikkje opp før klokka nærma seg halv 12. Anyways, dagen min idag har gått til trening og vasking. Treningsøkta mi bestod av 12 kilometer med løping, og derretter var det litt styrke som stod på planen. Så godt for både kropp og sjel. Har du trent idag?

Wednesday

Då har eg akkuratt komt meg heim etter å ha vert på utplassering. Er endelig ferdig med mine lange daga! Har hatt det utrulig kjekt og syns det var veldig lærerikt. Men skal innrømme at det skal bli godt å kunne få sove lenge, og stå opp når eg vil. Har vertfall fått trent desse dagane, men har ikkje fått trent idag. Men lurer på om eg skal ta meg ein liten spasertur, berre for å få litt mosjon. Det gjer alltid godt. Håper alle har hatt ein fin onsdag ♥

i miss.....

THE SUMMER ♥
Savna du sommeren?

Tirsdagskveld

Tjohei. Dagen min idag har gått i ett sett, så har ikkje hatt tid å blogge før nå. Må rett og slett prioritere litt andre ting. Uansett, så har eg vert på utplassering i dag, og ferdig med 2/3 dager. Noke som vil sei at eg skal berre jobbe imårra, så tar eg langhelg! Det skal bli ufattelig godt, har ikkje ord. Kvelden min har gått til å trene styrke, ettersom eg la bak meg nokre kilometer på tredemølla før eg reiste idag tidlig. Akkuratt no har eg laga meg ein litt god kvelds, og slakka framfor macen. Hatt ein fin tirsdag?

Treningsplan veke 43


Her er treningsplanen min for dinna veka. Dei tre første dagane kjem til å bli travle, ettersom eg skal ha utplassering og jobbe i ti timar. Men har alikavell bestemt meg for at eg skal gjennomføre treningsøktene uansett, det er så uffattelig deilig etterpå. Satser på å gjennomføre litt fleire kilometer denne gongen, enn forrgje veke.
Skal du trene nokon av desse dagane?

Rihanna - diamonds


Rihanna - diamonds // elsker den sangen♥

Synst? 

The weekend
Då var søndag snart over også, noke som vil sei at helga er over. Har hatt ein koslig helg sammen verdens beste pus. Vi har for det meste vert med venna, kjørt scooter og moped. Kjempe kjekt. Planane for kvelden idag er å dra på kino med ein gjeng, og sjå paranormal activity 4. Er den bra? Hadde jo norges premiere på fredag, og traileren såg vertfall utrulig bra ut. Hatt en fin helg? 

autumn inspirationweheartit // synst?

Ett bilde, to redigeringer


Ka redigering likte du best?

T.G.I.FENDELIG FREDAG. Thanks good its friday ♥ Dagen idag har berre gått til morgentrening, og skule. For øyeblikket sitter eg akkuratt hos verdens beste kjæreste og har planer om å tilbringe helga sammen med han. Det blir koskoskos. Igår hadde vi forressten 8 månder, wi! Så idag skal vi vell berre slappe av, noke heile helga kjem til å brukast til, og deilig er det. Dine planer for helga?

Outfit 19.10.12


bukse - bikbok// genser - frå england // sko - h&m

Synst om outfiten?

Just mette things


Synst om bildene?

Min torsdagskveldTjohei! En dag til helg, og det blir godt. Det gjenstår berre ein kveld med full konsentrasjon og øving til kommunikasjons prøven som er imårra + ein heil skuledag. Blir godt då denna helga er over, då har eg gjennomført to prøver, godt å bli ferdig. Dagen idag har gått til skule og trening, la bak meg 10 kilometer med løping og er godt på vei til å nå målet, 48-50 kilometer for denna veka. Håper alle har hatt ein fin dag! 

Ka har du gjort idag?

Sminkevideo

Synst om videoen?

Outfit 16.10.12


Jakke - American apparel // topp - bikbok // bukse - bikbok // sko - h&m

Synst?

kjedelig tirsdag

Kjedelig tirsdag. Kjedelig fag. Kjedelig skuledag. Kjedelig naturfag. Kjedelig prøve. Har naturfagprøve imårra, hadde vert fint å skippa over den. Hater naturfag, er så vanskelig og forstår ikkje den dritt om det vi har. Men sidan naturfag er ett av avgangsfaga mine, så må eg få bra standpunktkarakter på vitnemålet. Så då må eg jo rett og slett berre forstå og lære det. Så resten av dagen min går til pugging og pugging, sjøl om eg veit at det er umulig å skjønne. Har du en bra tirsdag?

It´s the imperfections that makes things beautiful
Synst om bildene?

Treningsplan veke 42


Slik ser min treningsplan ut for denne veka. Satser på å gjennomføre 48-50 kilometer med løping, og ein god del styrke + litt sykling. Så har eg planer om å ha fri både lørdag og søndag, sidan eg skal til kjæresten min denne helga. Har også tre morgentreninga, ettersom det er herlig å kunne unnagjøre treninga før man drar på skulen, og fordi eg må bruke ettermiddagen til å pugge til prøve. Pleier du å lage ein oversikt over treninga?

Siste dag av ferien
Idag er siste dag av høstferien snart slutt. Føler egentlig det ikkje har vert så veldig masse ferie, ettersom eg berre har jobba og jobba. Men har ivertfall vert godt å sleppe å tenke på lekser og diverse andre ting. Dagen idag har blitt brukt til kosing med aller beste, avslappings på sofaen med koseklea og ein liten treningsøkt. Håper alle har hatt ein finfin ferie, og er klare for skulestart imårra. Har du hatt ein fin ferie?

Spotlight - kindewater


Spotlight - kinderwater

Synst?

PlommeslangPlommer - plommeslang - fint vêr - høst - kos - lørdag - oktober - bilder - ute - natur -
bestegutten min - mat  - smaker godt - frukt er sunt og digg - korg -
nikon - kamera - d3100 - sigma 

Har du ete plommer?

Saturday

God morgen! HERREGUD, så godt det var å sove lenge idag, uten at ei jævla vekkerklokke ringte. Eg og verdens beste har akkuratt ete frukost, og ute skinner sola. Men uheldigvis må eg sitte inne og skrive notat til prøvene for veka som kjem. Kjedelig lørdag med andre ord. Har vertfall planer om treningsfri dag idag, ettersom eg har trent kver dag denne veka. Flink? Håper alle får ein finfin lørdag, og nyter den siste helga før skulestart.

Du skal idag?

solnedgang
Synst om bildene?

Ny headerDå valgte eg meg ny header. Det vart flest stemmer på den med kjole, den tredje. Men eg tenkte at sidan den gamle headeren var også med kjole, ville eg ha noke litt meir kverdagslig, om du skjønner. Så det blei litt anarledes. Synst om headeren?

Torsdagshøgdepunkt
Heioghopp! Idag skulle eg egentlig ha fri, men ettersom ein ansatt hadde lyst på fri, tok eg heller å jobba for ho. Har jobba alle dager denne veka + imårra. Er så og sei heilt utslitt og trøtt.. Har også pressa inn litt tid til trening idag, stod opp klokka 6 for å gjennomføre ei økt med intervaller. Deilig var det. Men tilbake til overskrifta såå kjem verdens hærligaste kjæreste hit om ein liten time. Gleder meg til å vere med han, få litt kosetid, just me and him  ♥ 

Ka har du gjort idag?

Outfit 10.10.12


Bukse - only // genser - h&m // sko - h&m

Synst?

Jobb neste

Tenkte eg bare skulle titte innom ein kjapp tur før eg dro på jobb. Skal jobbe fram til halv fire. Så vi skrivast igjen då! Men nå må eg løpe, ha en fin dag alle sammen ♥

Ka skal du idag?

Proteinsmoothie1. Ta bær og jordbær i ein miksar.
2. Ta tre egg, og fjern eggeplomma, slik at det berre er eggekvite igjen og hell det oppi miksaren.
3. Ta melk oppi miksaren.
4. Bland alt sammen. 
5. Tilslutt har du fått ein good og sunn proteinsmoothie.

Pleier du å lage proteinsmoothie?

Sprek mandagGod mandag alle! Min mandag har vert heilt grei. Har vert på jobb fra halv ni til fire, og det skal eg resten av veka unntatt torsdag - då har eg fri. Looking forward. Har også gjennomført min daglige treningsøkt. La bak meg 11 kilometer med løping, etterfulgt av styrke. Ein sprek,sprek mandag med andre ord. For øyeblikket sitter eg framfor tven og har laga meg gode protein pannekaker. Så resten av kvelden består av å slappe av og chille. 

Har du hatt en sprek mandag?

3 header


nr.1


nr. 2


nr. 3

Kass header skal eg bruke?

Skillingsboller

Lenge leve søndaga! Idag starta eg dagen med ein deilig joggetur, ute i høstvêiret. Gjorde så godt! Så har dagen gått til å berre slappe av og bake skillingsboller, ettersom vi skal feire familieselskap til mine kjære små tvillingsøstrer som snart feirer 11 år. Så store dei er blitt. Ser det godt ut?♥"Take every change. Drop every fear"

Synst om bildene?

Good morning

God morgen! Idag er det lørdag, og så deilig det var å få sove så lenge uten at vekkerklokka ringte. Eg har akkuratt vert våken i ein time nå, men ligger fremdeles under dyna. Har laga meg good proteinsmoothie. Planane mine for dagen idag, er å berre slappe av, ta litt bilder, og kose meg med søstrene mine. Har treningsfri dag idag, etter tilbakelagt tilsammen ca. 50 kilometer med løping denne veka, så denne dagen skal nytast til det fulle!  Ka er dine lørdagsplaner?

HøstferieENDELIG HØSTFERIE! Det blir rett og slett heilt hærlig. Null skule og null lekser - wwiiii! Men blir ikkje særlig masse fri, har blitt satt opp til å jobbe ut heile vekedagane i neste veke. Men tjener peng, så det går så fint så! Ellers starta eg ferien med ein god kyllingsalat og et humør som var på topp ettersom engelskprøva vi hadde idag gjekk utrulig bra! Tipp, tipp, topp, topp

Har du ferie?

Outfit 04.09.12


bukse - bikbok // gensar - primark // sko - h&m
 

Synst?

Pancakes♥ pancakes - food - mat - yummy - kvelds - vatn - stapp - mett ♥

Liker du pannekaker?

Thumbs upCoopersen idag gjekk bra, men føler eg kunne gitt litt meir. Fekk -6, og var 100 meter fra 6'ar. Den e kjip! Anyways, så hadde vi langdag idag, kjedelig som vanlig. Vart med verdens beste heim idag, ettersom vi ikkje får vert sammen denne helga. Har akkuratt vert å trent styrke, så planane for resten av dagen er berre å slappe av. Håper alle har hatt ein fin dag♥

September

Hatt ein fin måned?

Outfit 02.10.12


bukse - bikbok // hettegenser - bikbok // sko - h&m   

Synst?

Coopers imårra

Starta dagen idag med ein times løpetur på tredemølla før skulen. Gjorde uffattelig godt! Dagen idag har ellers vert heilt grei. Har fått vite at vi har engelsk prøve på fredag, så skyt meg. Trudde det berre var slappe dager igjen før høstferien, men nei, der tok eg feil. Så har vi i tillegg coopers test imårra. Har ett ord: GLEDER MEG, satser på at eg greie ein seksar. Hehe. Har også hatt på meg verdens gooodaste hettegenser, frister ikkje å gå med noko anna i drittvêr. 

Hatt en fin tirsdag?

"Sometimes the heart sees what is invisible to the eye."Synst om bildene?

Mandag

Mandag igjen! Tida går så utrulig fort, bare 4 dager igjen på skulen, så er det HØØØØSTFERIE ♥ Can't wait. Veit det er ein del som har høstferie allerede denne veka, så nyt det. Dagen idag har gått fort, har vert på skulen, reist heim og derretter gjennomført ei treningsøkt. La bak meg 10 kilometer i frisk luft, etterfulgt av styrke. Var godt, har alltid så masse energi etter treningsfri!

Har du trent idag?