november 2011

Wednesday

Hei ♥

Idag har det vert ein ganske så bra dag, sjølv om det har vert drittvær. Då vi kom på skulen hadde vi tre timar med førebuing til engelsk tentamen som vi skal ha imårra.... Engelsk er ikkje mitt favoritt fag for å sei det sånn! Meen trur det skal gå greit. Anyways, nå har vi nettopp baka kakemenn! Imårra er det jo første desember! Loveit.

 Men nå trur eg at eg får finne meg litt mat og øve litt til tentamen!

Bloggast ♥

Førstemann til mølla!

Då er eg klar for ein løpetur, og gjett om det skal gjere godt! Snakkast♥

 

BloggRape

Hei! 

Mette er nett blitt bloggrapea! Av to søte som ser på Greys Anatomy! :) Jaujau vi måtte rape deg!

Nina y Ane

Morning!

Hey!

Nå har eg fiksa meg og klar til skulen! Frista ikkje litt, pøsregna ute... Skulle ønske eg berre kunne vere heime! Menmen, frukosten har eg akkuratt fått i meg og må straks løpe til bussen. Like always!Håper dåke får ein fin dag!

Hade♥

Ny header!Då er ein ny header på vei! Ka dåke synst? 

Tjohei!

Hei ♥

Dagen min idag, har så langt gått til skule, jobb og lekser. Akkuratt no har eg nettopp ete litt mat, og må straks hive på meg treningsshortsen! Men først er det litt meir leksejobbing, og så er det rett på handballtrening.

Snakkast♥

 

Min ønskeliste

Hei!

Her er min ønskeliste:

 

Har ikkje så masse på ønskelista mi i år. Har egentlig alt eg trenge, bortsett ifrå ny mobil. Men den eg har no, fekk eg sist jul, så veit ikkje om mamma og pappa er enig..

 

Nå stuuper eg i seng, natta! 

 

  

Søndag

Hallooo!

Då er helga snart over, og det betyr tilbake til skulen imårra....  Idag er det første søndag i advent, og ikkje lenge igjen til jul! Eg gleder meg! Venter berre på snøen no, så får eg julestemning.  Nå sitter eg og gutten eg passa på og ser på jul i blåfjell, kos! Eg har akkuratt pakka inn noken julegava til venninene mine, og lurer på om eg snart må begynne å rydde litt i huset før mamma og dei kjem heim, kanskje ein idee?... 

Seinare idag skal eg ta meg ein joggetur, og så trur eg Ole kjem på besøk♥ 

Snakkast seinare ♥

Kos

Heisann :)

Idag har det regna i ett sett! Da dritt veret ute, men har heldigvis roa seg no. Så vart til at eg jogga på tredemølla, frista ikkje i det heile tatt å jogge ute då det hølja ned...  Veit det blir ganske seine blogginnlegg.. Menmen, etter at eg hadde trent og fiksa meg reiste eg inn til eit bryllup der eg skulle passe ein liten gutt som skal ligge over hos meg til imårra. Kos. 

Då vi kom heim igjen, måtte eg begynne å bake muffins. Fordi eg er så snill og laga dei for mamma, som skal ta dei med på julegrantenning imårra! Er jo faktisk første søndag i advent imårra.. Ikkje lenge igjen til jul no!Men eg må legge meg, vist eg i det heile tatt skal greie å komme meg opp imårra tidleg når han står opp!

Så natta ♥

 

Frukost

God morning ♥

Sorry, for null blogging igår, men var opptatt heile dagen. Først skule, så var det rett til førde med bestejentene. Var veldig koslig, kjøpte litt kle og julegava! Kom vel ikkje heim før halv 1? Så då var eg så trøtt og sliten at eg sovna med ein gong.

Hehe, anyways. Idag er det lørdag! Yey. No sitte eg og ete frukost, og lurer på ka eg skal gjere idag. Skal ivertfall jogge meg ein tur om ein times tid. Men veit ikkje om det blir på tredemølla eller ute, vi får sjå :)

Tired

God kveld!

Siste dagen før helg, Jippi! Føler at kverdagen går raskare og raskare for kver dag som går, er jo ikkje lenge sidan sist det var helg, men godt er det! Nå er eg akkuratt ferdig nydusja og har inntatt kveldsen, og gleder meg til å stupe til sengs. Det blir godt.  Ute er det storm, eller blese i allefall veldig mykje! Av og til lurer eg på om det er så trygt og vere på rommet mitt, har jo rom heilt oppe, så det høyres jo ut som om at heile huset skal til å dette vekk! Menmen.. Imårra så skal eg foressten til Førde på nattope med bestejentene mine! Det blir kjekt, veit iallefall kem som får ei tom lommebok etter vi har shoppa! Fleire som kjenner seg igjen?..
Namm!

Vi bloggast ♥ Nattaa

Trening

Hei!

Naturfagprøven gjekk faktisk ganske så overaskande bra! Hadde aldri trudd det, men var faktisk ganske så lett :) Akkuratt no sit eg å gomla i meg litt mat, før eg skal på handball trening !:) Blir berre eit lite innlegg, har som regel dårleg tid. Bussen går om 15 min! Så trur eg får ete opp maten min og stikke! Vi snakkast seinare!♥

Naturfagprøve!

Heihei! 

Nå har eg akkuratt sett meg ned i senga, etter ein lang og god treningsøkt! Idag har eg vert på skulen og på jobb i barnehagen. Synst egentlig at onsdaga er ganske så kjedelige, men det er jo ein dag det og :) Imårra har vi naturfagprøve og eg er klar for å øve. Leste berre igjennom kapittelet ein gong igår kveld, og då var eg ferdig halv 12 og hoppa rett til køys. Kan so og seie at eg var stuuup trøtt i dag tidlig, satsa på å legge meg litt tidlegare i dag! Synst det er ganske kjipt å bruke kvelden til øving, menmen...


Har ikkje tid til å skrive meir nå, så vi snakkast imårra! ♥

 

Good morning

Hei!

No er eg klar for ein ny dag. Idag er det onsdag, og det betyr halveis til helg, og godt er det! Fleire som gleda seg til helg? Iallefall, eg har akkuratt ete frukost, og er klar for å dra på skulen. Frista ikkje litt eingong, det er det dritt veret ute... Menmen!

Håper alle får ein fin dag! Nå må eg løpe til bussen.

Vi snakkast ♥

 

 

Bedtime, I hope!

Hei ♥

Vart 10 km på mølla idag på 46 min, etterfulgt av masse styrke! Deilig. Akkuratt no, sitter eg i senga og har egentlig berre lyst til å sove! Men istadenfor må eg lese til ei naturfagprøve som vi har på torsdag... ikkje kjekt!

Så eg får berre legge vekk dataen, og begynne å lese før eg stupa heilt av her!

Vi snakkast ♥

Hei igjen!

Hei.

Då har eg skaffa meg ein blogg igjen. Den forrgje bloggen eg hadde, hadde eg ikkje blogga sidan 2009? Sjukt lenge sidan, men har ikkje sletta den før no. Haha, ganske merkelig egentlig. Eg kjem til å blogge om det som interresserer meg, og om kvardagen min, så får vi sjå kor lenge eg holde på.


 

No skal eg straks ta på meg treningtighsten og gjere meg klar for ei lang og god løpeøkt på mølla! 

Vi snakkast!

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)