november 2012

Do all you can to make your dreams come trueSynst om bildene?

Sære ting om meg

Har laga ein video og det var på tide! Denne videoen er om mine sære ting, og veit det er dårlig kvalitet, dårlig lyd osv, osv.. Men det får berre vere, merka det ikkje før eg hadde laga videoen, redigert den og alt anna.. Orka seriøst ikkje å lage ny, så håper det går greit og at dåke lika den uansett ♥

bareMinerals
Bruker du bareMinerals?

Mandag - no - Thuesday


På'an igjen med ny veke og nye muligheter. Tenk at dette er den siste veka som er igjen av november, er skremmande å sjå kor fort tida egentlig går og vips så er det eit nytt år. Vertfall, så starta mi veke egentlig idag. Har egentlig gått rundt i heile dag og tenkt at det er mandag idag, ettersom eg var på utplassering og jobb i heile går. For øyeblikket har eg akkuratt blitt ferdig med dagens treningsøkt, og gjett om det gjorde godt både for kropp og sjel - ute i kulde, stjerneklart og måneskin. Nå på planen er det pugging til naturfagsprøve som står, er dødslei av prøver and shit like that. Ser veldig fram til juleferie om fire små veker. Looking forward ♥ ♥

Hatt ein fin tirsdag?

Outfit 27.11.12


Jakke - bikbok // tskjorte - h&m // bukse - only // sko, converse - skoringen

Synst?

Bilde med øyenskyggen
Sidan det var noken som lurte på om eg ikkje kunne legge ut noken bilder der dåke kunne få sjå korleis øyenskyggen satt på, så skal dåke få korleis den er når eg har den på. Kjøpte jo meg ein ny øyenskygge for ikkje så lenge sidan/too faced fra coverbrands. Eg personlig synst den er veldig god, den sitte veldig godt på og har fine farga. Har egentlig ikkje vert så veldig fan av øyenskygge når eg var mindre, men har etterkvert begynt å eksprimentere litt, veldig kjekt med litt forandringer av og til.

Bruker du øyenskygge?

Pakke i postenFor ikkje så lenge sidan fekk eg dinna herlige pakken her i posten. Har lenge hatt lyst til å bestille meg ny sminke, er så drittlei av alle andre dårlige produkt som ikkje er særlig bra for huda. Så klikka heim ett sminkesett og litt andre sminkeprodukt. Lyst å sjå ka pakken inneholder?

treningsplan gjennomførtDenne veka har eg vert veldig effektiv på treningsfronten. Likeit! Har løpt ein god del som du kanskje ser + ein god del styrke. Synst det er veldig greit, foreksempel å løpe litt ekstra masse på den eine dagen, slik at eg kan ta fri på ein dag der eg har det veldig travelt. Uansett, denne veka har eg løpt så masse som 57 kilometer, ganske fornøgd med innsatsen! Håper morradagen og den veka blir like effektiv. Har du trent denne veka?

Ny kjole

Kjole / nelly

Synst?

saturdayswork
God kveld alle! Så deilig med ein full avslappings dag, trengte det, var virkelig på tide. Det einaste eg har gjort idag er å sove lenge, eller rettare sagt sove til halv 2. Så er vertfall veldig utkvilt for resten av kvelden, noko eg treng å vere. Skal nemlig vere servitør på eit julebord i heile kveld, for så mange som 80 gjester. Gjett om det kjem til å bli stressande, men berre kjekt å kunne hjelpe til. Men nå må eg løpe, håper alle får ein finfin kveld og koser seg masse på lørdagskvelden.

Dine planer for ikveld?

Thumbs up for friday

Endelig helg, og den skal nytast til det fulle som vanlig. Har hatt masse på agendaen denne veka, og er totalt utslitt om eg kan sei det sånn. For det første skal det bli godt å få sove lenge, og for det andre å ikkje tenke på noke anna enn kosetid med allerbeste og familiekos, det er det beste som finns ♥. Hadde egentlig planer om å dra på cup ikveld, men vi fant ut at vi heller ville vere heime, og kose oss med norske talenter + taco. Ønsker alle ein fin start på helga, enn så lenge den varer.

Hatt ein slitsom veke?

Ett bilde - to redigeringer


Kas redigering likte du best?

Bad thursday...

Ah, hater prøve. Det verste som finst er å pugge til prøve, nesten vertfall. Synst det er nok med at vi faktisk bruker halve dagen på skulen, og derretter må rett heim for å pugge til prøve. Orker ikkje, vil ikkje, gidder ikkje - noken må gje meg motivasjon og styrke snaart.... Har kommunikasjons prøve imårra, men tenker det skal gå fint om eg berre pugger litt. Vertfall, så skal det bli godt med helg når eg har blitt ferdig med denne prøva. Er vertfall veldig klar for å ta helg! Er du klar for helg? 

Outfit 22.11.12


 tighst - h&m // genser - bikbok // vest - river island // sko, converse - skoringen 

Synst?

HØSTEN


Eg elsker høsten, høsten er så fin. Det er nåke spesielt med høsten. Alt som har med høsten å gjere liker eg, det blir ein heilt anna tid på året. Både når det gjeld temperatur, fargar på blad, blada visnar og det blir ein heilt anna stemning. Det blir sakte men sikkert kaldare, noke eg heilt klart lika med høsten. Sjølv om eg aller best lika sommaren og varme, så har høsten ein heilt spesiel ting med seg sjølv. Eg likar veldig godt å trene ute når det er fint høstvær, det er heilt fantastisk om eg kan sei det slik. Kjenne kulden mot deg og berre løpe og løpe, til du ikkje orker meir. Det er det eg lika med høsten.

Liker du høsten?

No reason to smile

Merker at eg er lei og sliten, ufokusert og alt er bare tungt. Eg er lei av alt som har noke med skule å gjere som lekser, prøver, innleveringa. Det at det er mørkt omtrent heile tida gjer det ti ganga verre. Eg føler meg meir sliten, ingenting som liksom frister like masse som før, ingenting som er kjekt. Verken det å gjere det bra på skulen eller bare det å stå opp. Einaste eg har lyst når det blir denne tida på året er å sove, slik er det kvert år - sove vekk mørketida og stå opp når det nærma seg slutten på desember. Hata denne tida på året, alt blir så mørkt og slitsomt, nesten som om alt bare er eit ork tilslutt. Drar heimefra til skulen då det er mørkt ute, og kjem heim då det er mørkt ute.. Ei deprimerande tid på året syns eg rett og slett, hater det. Føler at alt blir så tungt når det blir sånn, nesten som om at eg skulle ønske eg berre kunne hoppe over denne tida og komme tilbake når det er over. Er bare så lei av alt, ser rett og slett ikkje lenger motivasjonen i nåke som helst, alt er bare så deprimerende og tungt.. Skulle ønske alt kunne bli bedre, og bare skru fram til dei lysare tidene. 

Føler du det også sånn? 

SkinnjakkeSkinnjakke // only 

Synst?

MANDAG
Mandag idag, ei ny og innhaldsrik veke med masse på agendaen. Kjenner virkelig at det er mandag idag. Har klart å prestere i å løpe 18 kilometer idag, etterfølgt av styrketrening. Ein veldig god og effektiv treningsøkt. Elsker sånne daga der eg føler eg virkelig kan gje alt, og berre løpe, løpe og løpe. Er så fantastisk! Så nå har eg akkuratt fått i meg litt mat - mamma´s kyllingsalat ♥ Resten av kvelden går til å slappe av, og har planer om å legge meg tidlig. Finns ikkje noke bedre enn det!

Har du hatt ein effektiv treningsøkt idag?

Too FacedØyenskygge // coverbrands

ka øyenskygge brukar du?

9 månaderIdag har eg og kjæresten 9 månader. Mine 9 beste månader så langt ♥ Tenk at tida går så fort, og vi har snart vert sammen i ett heilt år. Søndagen idag har gått sin veg, sove lenge, ete og kun avslappings har stått på agendaen. Kvelden idag går til å feire litt, lage oss god heimelaga pizza, sjå julefilm og berre kose oss til dei grader. Ein fin avslutning på ein bra helg. Har du hatt ei bra helg?

Outfit 17.06.12


Shorts - cubus // strømpe - bikbok // genser - bikbok // sko,converse - skoringen 

Synst?

SaturdaymorningSå deilig å få sove lenge idag. Lørdagen har forsåvidt gått altfor fort! Skulle egentlig poste ditta innlegget tidelegare idag, men har vert veldig lat idag. Var oppe å laga oss frukost klokka 1 og pluselig var klokka halv fem. Så nå har vi fiksa oss og snart klar for å dra ut og vere litt sosiale. Blir ein koslig kveld med andre ord. Håper alle får ein like fin kveld som eg og kjæresten min får ♥  Skal du ut idag?

 

Outfit 16.11.12


Genser - mysister // bukse - bikbok // sko, converse - skoringen

Synst?

it´s friday

SÅ ER DET ENDELIG HELG! Kunne ikkje vert meir happy no. Denne veka har vert heilt forferdelig - bokstavelig talt... Har hatt prøver, innleveringa and you name it. Så denne helga skal nytast til det fulle. Eg og kjæresten har akkuratt komt heim etter skuledagen, og denne helga skal vi tilbringe heime hos min familie. Koslig. Kveldensplaner er kanskje ut ein liten tur, ellers så skal vi berre nyte fredagskvelden her heime med norske talenter og full avslappings. Ka skal du idag?

Tips til videoTenkte å ha lage ein video, viss dåke har lyst til at eg skal lage det. Er så lenge sidan sist eg har hatt ein videoblogg, så tenkte det var på tide. Men einaste problemet er at eg ikkje veit heilt ka eg skal videoblogge om. Så viss du har noken tips om ka eg kan videoblogge om, så legg gjerne igjen ein kommentar i kommentarfeltet. 

Ka skal eg videoblogge om?

Just mette things
Synst om bilda?

Outfit 13.11.12


Bukse - Cubus // genser - bikbok // jakke - bikbok // sko, converse - skoringen 

Synst om antrekket?

Jakke - BikbokNytt innkjøp // fra bikbok

Synst om jakka?

God morgenGod morgen alle! Hadde egentlig planer om å blogge før eg dro på skulen, men rakk det aldri - fekk det så travelt tilslutt. Vertfall, så har eg vert oppe sidan klokka var seks idag, deilig å stå opp litt tidlig og få tid til å løpe meg ein tur før skulen. Seinare idag, så skal eg øve på prøve og prøve å få gjort mest mulig lekser. Greit med ein dag der ein kan sette av til kun lekser, innleveringer og diverse. Håper alle får ein fin tirsdag! Ka skal du idag?

Walk with me
Synst om bildene? 

Treningsplan for veke 46


Slik ser min treningsplan ut for denne veka. Har veldig masse på agendaen for denne veka, men det får berre gå. Har vertfall planer om å fullføre 50 kilometer med løping og styrke. Sidan kverdagen min stort sett går av til å trene, så har eg sett av helga med to daga, til full kosing med aller aller beste kjæreste. Så det betyr null trening, og kun avslappings med beste, ettersom eg ikkje har vert med han på lenge. Har du planer om å trene denne veka?

Topp fem treningsmusikk

 


ID16 ft. Maggie - No Biggie

 


Conor Maynard - Turn Around ft. Ne-Yo

 


Nicki Minaj - Va Va Voom

 


Kesha - Die Young

 


One Direction - Live While We´re Young

 

Tips til andre treningsmusikk?

SøndagsfrukostSå deilig å få sove lenge, heilt til ein er utkvilt. Har i tilegg klart å prestere i å bli sjuk, med forkjølelse og haueverk. Passer ikkje i det heile tatt, ettersom eg har ein veldig lang dag forann meg imårra, med jobb og utplassering. Men tilbake til overskrifta, så har søstrene mine laga god frukost til oss - heimelaga brød med egg og kvitost + te. Seinare i dag blir det heimreise, har hatt noken veldig kjekke daga med mine søstre, kosa oss masse ♥ Ka skal du idag?

BERGEN BY

Har hatt ein utrulig fin lørdag så langt. Eg og mine kjære søstre har vert i byen i heile dag. Starta dagen først med shopping, der eg shoppa ein god del. Lyst å sjå? Så etter det, gjekk vi på peppes pizza og spiste ein god lunsj. Vi har også vert på kino, der såg vi reisen til julestjernen. Nå har vi nesten akuratt komt heim igjen til leiligheita, godt å innta lørdagskvelden med kosebukse og avslappings på sofaen resten av kvelden. Har hatt ein veldig koslig og kjekk dag med beste søstrene.

Har du vert å shoppa idag?

outfit 9.11.12


Bukse - bikbok // genser - american apparel // dongrivest - river island // sko - converse, skoringen

Synst?

Bergen next

Hoppihopp! Just nu har eg akkuratt komt heim frå å ha vert på jobb og nå er eg så og sei klar for å dra ein liten tur til Bergen. Der skal eg besøke mine kjære storesøstre med tvillingsøstrene mine, det blir koslig! Vi skal på kino, shopping, og berre kose oss. Har med kameraet, så skal prøve å ta litt bilder. Har også med dataen, så blir selfølgelig litt updates iblant. Håper alle får ein like fin helg, som det eg kjem til å få.

 

Har du planer for helga?

Halvmaraton


Som du kanskje ser på overskrifta, har eg gjennomført mitt første halvmaraton idag. Løpte 21 kilometer på litt under 2 tima, hadde ikkje trudd det. Hadde egentlig berre planer om å løpe dei vanlige 10 kilometera, men hadde overasskande masse energi idag, så deilig å få prøvd det å løpe halvmaraton. Kunne egentlig berre forsatt å løpe og løpe - kaldt, mørkt, hodelykt og stjerneklart. Kan det bli bedre? Veit vertfall ei som kjem til å få gangsperr i begge beina imårra!

Har du løpt halvmaraton før?

New inny genser // bikbok 

Synst?

Min kveld
For ein lang dag dette har vert! På onsdaga har vi jo langdag, noke som resulterer i at eg er heime igjen halv fem. Er jo heime då det er begynt å bli mørkt igjen. Ah, hater denne tida på året, blir så tidlig mørkt og alt blir sååå tungt. Hjelper vertfall ikkje på når vi har mange prøver som eg må pugge til. Har vertfall lagt bak meg ein norsk prøve for denne veka, så nå gjenstår det berre ei prøve imårra. Må alltid ha litt kos når eg skal pugge, så laga meg smoothie, yummy in my tummy ♥

Har du mange prøver?

November wishes

♥ Nytt objektiv - ta bedre bilde - lage pepperkake - nye sko - nye kle - ballkjole - få bedre treningsresultat - kjøpe nye uggs ♥

Har du noke november wishes?

Outfit 6.11.12


Bukse - bikbok // blazer - h&m? // topp - vermoda // sko, converse - skoringen 

Synst om antrekket?

Tuesday


Her er eg, back on track. Var meininga at eg skulle blogge igår kveld, men har ikkje hatt internett på macen dei siste dagane. Men nå er det fiksa, heldigvis. Idag er det tirsdag og berre to skuledager til før det så og sei er helg, har OD på fredag, men det teller som fri. Dagen idag har gått til å tilbringe tida på skulen, gjort lekse og fått ein haug med prøver og framføringa. Happy? Nei. Så kvelden min idag går til å lese til norsk prøve som vi har imårra, satser på at det går fint.           

Hatt en fin tirsdag?♥

 

treningsplanSlik ser min treningsplan ut for denne veka. Ganske effektiv trening på ei veldig kommande travel veke. Ettersom eg har trent seks dager forgje veke, belønner eg meg med ein ekstra dag fri denne veka. Sidan dagen idag er fullpakka med jobb og utplassering, må eg ha den treningsfrie dagen idag. Gjer ikkje meg noke for å sei det sånn! Uansett, så blir det berre 40 kliometer med løping denne veka, har rett og slett ikkje tid til meir. For i helga som kjem, reiser eg og søstrene mine ein tur til Bergen til søstrene sine. Looking forward! Pleier du å lage oversikt på ka du skal trene?

Søtaste auditions

Malaki Paul Uncut // må sjå den på youtube

Lil'T Tanner Edwards // spol fram til 1.30 

Synst om videoane?

BreakfastLørdagsmorningen har allerde sust forbi. Eg har sove lenge, noke som var utrulig godt. Så har eg laga meg ein god, men litt annerledes frukost enn ka eg pleier. Hanne, søstra mi hadde ein veldig god oppskrift på god og sunn frukost. Så då vart det pannekaker med cottage cheese og bringbær. SÅ utrulig godt. Veit at denne kjem type frukost kjem til å bli ein god erstattar når eg går lei av alt det andre. Nå har eg planer om å løpe en times tid, så blir det lørdagskos resten av dagen! Ha en fin lørdag, alle sammen ♥ Dine planer for idag?

October


- Fin måned -

Synst om bildene?

Det'e hæælg

Då er det endelig helg igjen, og godt er det. Var på tide, er så uffattelig lei skulen fortida. Anyways, så starta eg helga mi med ein lang og deilig joggetur ute i kaldt høstvær, etterfulgt av ein god dusj. Denne helga skal eg ikkje stort, skal berre vere heime med min kjære familie og mine beste storesøstre som har komt heim for å vere heime denne helga. Så denne helga blir det full fokus på kosetid med søstrene ♥ Skal i helga?

Hello november

Gleder du deg til den nye månaden?