desember 2011

Outfit

Hei. Tenkte eg bare skulle slenge inn outfit bilde av det eg går med ikveld! Håper alle har ein fantastisk kveld sammen med familien eller venner. Det har ivertfall eg ♥ Vi snakkast i det nye året!

Godt nyttår

Hei. Godt nyttår alle sammen! 

Idag er siste dag i 2011, skal sei tida går fort! Når eg tenker meg om har 2011 vert eit ganske bra år, både negativt og positivt. Mange gode minner har samla seg bak, og eg er klar for mange nye minner! Imårra er det 2012, og håper på å få eit like fint år som har gått. Idag skal eg vere sammen med heile familien min + Frank, kjæresten til storesøstra mi. Det blir koslig ♥ Håper alle koser seg i kveld, og at alle får eit godt nyttår! Snakkast ♥♥

Kom med tips!

Hei igjeen!

Eg bare lurer på ein del ting. Er det noke spessielt dåke vil at eg skal skrive om på bloggen min? Eg føler eg bare skriver om det samme heile tida, om ka eg gjer og så videre, eller liker du den sånn den er? Iallefall, kom gjerne med tips til ka meir eg kan skrive om! 

Også ein anna ting.  Er det noken som har lyst til å lage header til meg? Hadde vert veldig snilt ♥ For eg treng ein ny ein! Så bare å kommentere. Takk ♥
God morning

God morning ♥

Idag er det fredag, og imårra er det nyttårsafta! Skal sei at tida går veldig fort.. og om ikkje lenge er juleferien slutt.. Men heldigvis er det ikkje så lenge til vinterferien! Ikkje at det blir så særlig masse ferie då, men jobbing blir det mykje av! 

Idag har eg ingen plana. Trur eg berre skal chille heime, og ta meg ein joggetur seinare. HÆRLIG Å KUNNE TRENE IGJEN!! Hehe.. Ellers no har eg nettopp mekka i hope knekkebrød, og skal til og sette dei inn i ovnen. Interressant? Haha, love my life! 

Vi bloggast seinare ♥

Ka er dine plana for idag? 

Dagens treningsøkt gjennomført

Heii! 

No har eg akkuratt blitt ferdig med dagens treningsøkt! Deilig å trene tidleg, blir så mykje meir opplagt. Idag vart det sykling og styrke, etterfulgt av ein deilig dusj. For øyeblikket sitter eg og gomla i meg litt frukost. Seinare i dag skal eg på besøk, og vere med Cecilie ♥ Håper alle får ein fin daag! Hade ♥

"I wish you were here"


 /// weheartit 

Kosekveld

Heisann! 

Så godt det er med juleferie. Ganske herlig og tenke på at det faktisk nesten er ei heil veke igjen med fri, og at ein ikkje har noke ein skulle gjort og bare kunne ta dagane sånn dei kjeme! Enig? Skal bli ganske godt å bli ferdig med 10ende klasse, men samtiidig ganske trist! Å ikkje gå i samme klasse med alle dei andre lenger og starte på ein heilt ny skule. Men det blir vell bra det og! 

Dagen min idag har gått til soving, trening og data. Ganske godt å ha daga der ein ikkje skal noke og har ingen plana vidare! For øyeblikket sitter eg i stua, sminkefrii og har på meg verdens beste tøffla! Ah, herlig ♥ Om ikkje så lenge skal eg passe tvillingsøstrene mine, og vi skal sjå film og kose oss ♥


Snakkast ♥

 

Hæærlig

Hei igjen! 

SÅ utrulig godt det var å løpe igjen! Vart 12 kilometer, og så fornøyd er det lenge sida eg har vert! Deiilig. Foten ser i vertfall ut til å vere med meg igjen, og bra er det! Men må ta det litt forsiktig uansett. Ellers har dagen min gått til styrketrening og særlig ikkje så masse meir..

 Om litt skal eg en tur bort til farmor, før eg reiser på besøk! bliir kos ♥

Håper alle har hatt ein fin dag så langt. Vi bloggast imårra ♥

Run

Hei, og god morning ♥

No er eg klar for ein joggetur! Ah, så godt det skal bli å springe igjen.. Ingenting er bedre enn å bevege på seg litt! Satsa på at foten min er heilt bra igjen no. For meir daga uten trening greie eg ikkje, blir så forferdelig rastlaus og trøtt at eg nesten ikkje veit ka eg skal ta meg til.. Så no står eg på farten ut døra for å skjekke om kondisen forsatt er der! 

Snakkast ♥

 

Innevær

Heihei.

Fy for eit vær det er ute! Heldigvis sitter eg trygt inne og har ikkje tenkt å sette ein fot utanfor døra! Og godt er det. Idag blir det masse film sjåing, og resten av dagen går vell til å chille. Er så ekstra koselig å vere inne og sjå film og berre slappa av når det er så stygt vær ute.

Det har vert ein veldig kraftig storm, men heldigvis er det ingen skade som har skjedd med oss. Men ser at masse ting rundt om i landet er blitt ganske så ødelagt! Så igår kosa vi oss masse med tente stearinlys og spill ♥ Sidan vi ikkje hadde strøm.

Ellers idag har eg ikkje gjort så særlig masse. Eg har sovd lenge, åte god frukost - speillegg ♥ og så tatt meg ein deilig dusj. No er eg ganske klar for å sette på ein film! Så kom gjerne med filmtips! 

Snakkast ♥

Gaver

Hei. Her kjem det bilder av det eg fekk igår! Eg er veldig fornøgd og fekk masse nyttige ting!

Treningsjakker - trenings t-skjorter - sokker - karitraa undertøy - treningstighst. Verdens beste tøffla! - Hårspray, bodylotion og diverse - tusj, minnepenn og mappe - sminke + penger

Snakkast imårra!

Julefeiringa

Hei ♥

Ååh, for ein fin og koselig julafta eg hadde igår! Vi kosa oss masse, og fekk masse fine gaver. Vi feira jul åleine igår, for aller første gang. Vi har alltid vert sammen med besteforeldra mine eller med farmor og farfar. Men sida mange år er forbi, er det mykje som har skjedd, både vondt og godt... Så denne jula feira vi åleine, litt på grunn av at mamma og pappa skulle jobbe også. Men har ivertfall kosa meg masse, og er veldig glad for alle gavane eg fekk! Bilder av det kjem seinare. 

No sitter eg og mine kjære tvillingsøstre framfor tv-skjermen, og skal til å sjå på film! kos♥♥ Ellers så håper eg at alle nyter resten av det som er igjen av første juledag, og at alle koser seg som bare det! 

Har du hatt ein fin julafta?

Vi bloggast!

 

 

Outfit

Kjolen er fra Kreta.

 

God jul

Hei! Titter bare innom for å ønske alle ei god jul! ♥ 

 Håper alle har hatt ein fin morgen så langt. Det har i vertfall eg, med julesokk, julemorgen, god frukost og tre nøtter til askepott ♥ KOS. Seinare i dag kommer det bilder av antrekket eg skal ha på meg, så stay tuned! 

Snakkast ♥

Lillejulafta

Hei ♥

Idag er det som sagt lillejulafta, og hos meg finst det ikkje litt tegn til julestemning. Men den kjeme vell imårra, I hope! Gleder meg vertfall til imårra, det blir kos! Julesokk, presanger, god mat og ikkje minst familiekos ♥♥ Idag har eg vert på jobb, og nå kan eg endelig sei at eg har juleferie! wiihi!

Hadde foressten tidenes sjukaste sykkeltur til jobb idag! Det var mørkt ute og eg såg ingenting utenom lys fra den lille sykkel lykta som var på sykkelen. Her kjeme eg i full fart nedover ein bakke, og treffer ein hjort mitt i ræva. Greier ikkje å stoppe, så eg stupa rett framover sykkelen, og hjorten springe vekk! Haha! Ein morning der eg lurte på om ditta akkuratt skjedde, eller om eg bare drømte. 


Julekoos ♥

Håper alle har ein fin lillejulafta! Det har i vertfall eg ♥ 
Snakkast imårra! 

 

I hate.....

.....this weather! 

Det bør komme snø no, isteden for regn! At da regna, ødelegge så mykje av den fiine julstemninga. Nå nærmer det jo seg snart jul! just two days, og då synst eg at snøen skal vere her og at det blir kaldt, slik at snøen ikkje forsvinner igjen! Fleire som er enige? 


Thursdaay

Hei alle sammen!

Åh, deilig å ha fri idag! Sove lenge og bare chilla. Deilig! Idag har eg sykla og trent styrke. Sjølv om foten min ikkje er heilt bra igjen, velger eg å trene rolig. Løping er uaktuelt, so må gjere det beste ut av det. Håper det gir seg snart! Uansett, imårra og lørdag trur eg at eg tar treningsfri. Sjølv om eg har hatt det ganske masse i det siste, menmen! 

Så nå er det ikkje lenge sida eg kom ut av dusjen og har akkuratt ete litt mat. Snart får eg besøk av ein godgutt, og vi skal sjå film! Håper alle får ein finfin kveld ♥Snakkast seinare ♥

Pynting

Heihei ♥

Dagen min idag har vert ganske lang! Som sagt reiste eg først på jobb. Var ute å leikte med ungane i snøen, koos ♥ Så når eg kom heim igjen, pynta vi juletreet, pepperkakehuset og baka pepperkake! Endaa meir kos ♥ Kan so og sei at denne dagen berre har bestått av kos. Elsker jul!Nå sitter heile familien og ser på julefilm! ♥

 Snakkast imårra!

 

 

Off to work

God morning!

Klokka er berre 8, men eg har stått opp for å gjere meg klar til å reise på jobb. Eg er ferdig klokka 4, så det blir ein ganske så lang dag. Men jo lengre, jo meir penga! Hehe, og det trenger vell alle?. Nå har eg akkuratt slukt ein frukost, som eg alltid pleier å gjer om morningane når eg har det travelt.. Typisk meg og alltid begynne å ete frukost, når eg berre har 5 minutter igjen, før bussen går!Nå må eg gå! Håper alle får ein fin dag ♥

Bloggast seinare!

JULEFERIE!

Hei.

Nå er det endelig ferie! Sjølv om onsdag som er imårra og fredag går til jobbing, føler eg at eg har litt juleferie. Har heldigvis ferie heile romjula og nyttår! Lovelyyy  ♥

Idag har vi som sagt bare kosa oss på skulen, sett film, ete graut og så i kirka. Innimellom den tida der stakk eg til legen, og heldigvis var det ikkje noke gale! 


Thumbs up for christmas ♥

Vi holder foressten på å male rommet mitt. Bliir fiint! Nå må eg gå og gjere noke nyttig. Heeijdåå.


5 dager igjen!

Hey!

Imårra er det endelig juleferie! ÅÅh, det skal bli godt! Skjønna virkelig ikkje noko vits i gå på skulen desse to dagane, er jo ikkje noke å gjere på! Enten ser vi film eller så berre chilla vi. Imårra blir det endå meir film, julegraut eting og derretter kirka.. WIIHU! 

Ellers så begynner det å bli tomt for luker som skal opnast. Berre 5 dager igjen no!Gleder du deg til jul?

Hadebra ♥

God natt

Heisann!

Var veldig koselig på middagselskapet! Kosa oss masse. Idag har dagen min gått i ett. Idag tidleg var eg på fjellet med mamma og pappa, PÅ SKI! Haha, gjett kem som trynte mest nedoveer?! Ye, ME! Men kjekt var det, sjølv om foten min ikkje heilt er bra endå. Men det går framover! Så var det rett i dusjen og gjere seg klar for å dra.

Ikveld har eg bare chilla, ete god kvelds og gjort ferdig ei innlevering i musikk! Justin Bieber ♥♥

Nå roper senga på meg! GOD NATT ♥

Hei og hade!

Hei ♥

Nå stikker eg i middagselskap til tante og onkel, blir kos ♥ Vi snakkast seinare ♥

Lørdag

Hei ♥

Åh, så godt det var å sove lenge idag! Idag har seriøst vert den slappaste dagen eg noken gang har hatt! Gjekk i kosebuksa fram til klokka var passert halv 2, før eg gadd å ta meg en aldri så liten duusj! Det gjorde godt. Ellers i dag har lørdagen min gått til ingenting, og sånn blir det vell resten av kvelden også! Ute er det allerede mørkt, noko som er altfor tiidlig! Føler jo at heile dagen forsvinner. Hehe!

Ikveld blir det familiekos og film ♥ Håper alle får ein finfin kveld!

Bloggast ♥

New

Var som sagt å shoppa igår, og kjøpte meg blant anna desse genserene her!

Sorry for så dårlig kvalitet på bilda, men har nettopp bestilt meg fjernstyrt kontroll til kameraet mitt, såå nå blir det mykje bedre!  Men tycks? 

Snakkast imårra ♥

Helg

Hei! 

Endelig er det H-E-L-G! Alltid godt med helg. Nå er det ikkje lenge til juleferien heller, blir jaggu godt å sleppe å gå på skulen på ei god stund! Sjølv om eg skal jobbe dei to dagane etter at vi har fått ferie. Money,moneey ♥ Idag kom det faktisk snø også! WIHU! Får håpe den ligger fram til jul og at det kommer masse, masse meir!

Ellers i dag har eg berre gjort det vanlige, skule og derretter jobb. Hata at eg ikkje kan løpe, er jo full av energi og kan gjere ka som helst! Men foten er veldig vond, så får nok ta det med ro til helga er over og sjå korleis foten er då.. Satsa på det beste! 

Seinare i dag skal eg sjå idol, heia VEGARD! Kem heier du på?

Snakkast♥ 

bedtime!

Hallo ♥

Dagen i dag har vert lang! Først på skulen, og så heim og ete middag før vi tok turen for å shoppe! Kjøpte meg ikkje så særlig masse, litt julegava til venninnene, og så to gensera til meg. Nå sitter eg her stup trøtt. Kom heim for ikkje så lenge sidan, så nå har eg akkuratt fått i meg litt mat og så hopper eg rett til køys! Ah, det blir godt! 


Begge genserane er frå Bikbok!

Imårra er det fredag, og det betyr igjen at det er HELG! wiihu! Men nå får eg legge meg, visst eg i da heile tatt skal greie å stå opp igjen imårra klokka 7... God natt ♥

 

wake up

Hei ♥

Blir berre eit kjapt innlegg. Har akkuratt ete frukost, og må snart hive meg ut døra for å nå bussen! Seinare i dag skal eg på shopping, og bli ferdig med resten av julegavane.  Vi bloggast ♥

 

Destroyed!

Hei.

I skrivandes stund sitter eg og ser på jul i blåfjell! Koos ♥, det er seriøst noke eg må sjå for å få julestemning. Sjølv om det er umulig for meg å få julestemning, når det regner og er masse vind ute! EG VIL HA SNØ NO♥  

Ellers blir det ikkje så mykje trening på meg framover..  Hata det! Har jo ein stk. fot som ikkje fungera så bra.. Veit ikkje heilt ka det er, men trur eg må ta det litt med ro.. Så det blir nok mest styrketrening på meg, for å løpe gjer alt berre ti ganga verre -.-

Nå har eg ete god middag. Kylling in my ♥

Vi snakkast!

 

 

 

Topp 5, i min spilleliste

Her kommer mine topp fem som går på repeat all day long!

 


Rihanna - we found loveRihanna - you da oneGabrielle - bordet


Lady Gaga - You and I


Tinie Tempah - Love Suicide

 

Vist du har noken bra sanger, så sleng dei ned i kommentarfeltet! Setter pris på det♥

 

Finish

Heihei ♥

Nå har eg akkuratt komt heim, etter ein kort dag på skulen. Vi hadde som sagt tentamen og var vell ferdig i halv 11 tida. Skreiv fire sider og er kjempe fornøyd! Det var den siste tentamen vi har i år. Nå er det berre chille daga fram til juleferie. ÅÅh, deet skal bli godt!! Nå snart skal eg på jobb, så vi snakkast seinare. ♥

 

Evening

God kveld♥

Gjorde godt med sykkelturen! Sjølv om eg var klissvåt og forferdeleg kald då eg kom inn igjen.. Det første eg gjorde då, var å hoppe rett i dusjen! Og gjett om det gjor godt. Nå sitter eg og er klar til å ete kvelds- omelett. Naam ♥ Derretter er det rett til sengs for å vere klar til bokmålstentamen imårra! 

Bloggast imårra ♥


Ready to go out!

Hei!

Idag er det mandag, og er glad den er snart ferdig. Har faktisk ikkje vert så gale i dag. Vi hadde nynorsk tentamen og følte at den egentlig gjekk ganske bra, unntatt med at eg trur eg bomma på heile oppgåva.. Haha! FAIL. Uansett, resten av dagen har gått til jobb og middag. No er eg ganske så klar for ein sykkeltur ute i regnet med hodelykt. Thats me! Har så vondt i foten, så må prøve å gjere andre ting enn berre løping...  Å sykle er bedre enn ingenting! Vi snakkast ♥

Good night

Heihei.

Vi tapte i dag! Men Stryn var fantastisk gode.. Anyways, sorry for lite blogging idag.. Men dagen min har ikkje akkuratt vert den aller beste for å sei det sånn. Så ville berre stikke innom for å sei god natt! Snakkast imårra ♥

kamp

Hei!

Måtte berre innom for å fortelle at vi skal spele kamp mot stryn idag! Ønsk oss lykke til ♥Hade ♥

Lørdagskos

Heihei ♥

Fy, så godt det var å sove lenge i dag! Istedefor å måtte stå opp klokka 7, og bli vekt av ei vekkerklokke. Det er heilt forferdelig! Menmen. Dagen min idag har egentlig vert ganske så rolig, starta først med frukost, derretter ei lang joggeøkt på tredemølla. Resten av dagen har eg bare chillaamax. Herlig!

Nå har eg akkuratt ete taco sammen med familien, kos ♥Håper alle har hatt ein fin kveld. Snakkast ♥

New dress!

Her kommer kjolen eg fekk igår! Elsker den♥
Ka du synst?

Vi bloggast seinare ♥

 

Pakke i posten

Hei ♥

Idag er det endelig fredag! Og godt er det! Eg har nesten akkuratt komt i hus, etter ein kald og veldig våt dag på jobb. Reiste som sagt rett på jobb etter skulen. Idag fekk vi foressten igjen naturfagprøven, og skal sei at resultatet eg fekk var eg veldig fornøyd med! Når eg kom heim, venta det en pakke på meg frå nelly! wiihuu! Bestilte ein kjole eg har hatt lyst på veldig, veldig lenge! Ønske om å sjå den?Eg har akkuratt slukt i meg middagen og må snart gjere meg klar for å dra igjen! Fyke ut dørene med ein gong! Haha, men er iallefall godt at det er helg♥

Vi snakkast.

sixteen days to Christmas!

Sixteen days to Christmas! Im happy! Fleire som gleda seg til jul?

God natt, alle sammen♥

Trening

Hallo ♥

For ikkje så lenge sida kom eg heim frå skulen. PÅ TIDE! Føltast ut som om at skuletimane aldri skulle ta slutt! Imårra er det i allefall fredag, og det betyr helg! Gjett om det skal bli godt. 

Om litt skal eg på handballtrening, men først skal eg finne meg noke middag. Er skrubbsulten!Vi bloggast

Update

Hei ♥

Sorry for sein update, meen dagen min har gått i ett! Først skule, like always, så rett på jobb igjen! Imårra har eg heldigvis fri, men skal på skulen då.. Men anyway, haha. Lika det ordet! Nå har eg nettopp komt inn døra etter ein 12 kilometers joggetur ute i stjerneklart og måneskinn! Deilig. 

Nå skal det bli godt med ein lang og varm dusj, og derretter sove! 

Vi snakkast ♥

Tuesday

Hei ♥

Mattetentamen gjekk overraskande bra idag! Hadde aldri trudd det! Vart ferdig i to tida, så var det rett i barnehagen å leike med ungane ute i snøen. Kos! Resten av dagen har eg jogga på tredemølla, etterfulgt av masse styrke. Nå har eg akkuratt  gomla i meg litt mat. Cottage cheese med kanel og eple ♥ Naam! 

Nå er eg veldig klar for å sove! Håper alle har hatt ein fin dag ♥

Snakkast imårra♥

 

God morning!

God morning ♥

Akkuratt no sitter eg med kjøkkenbordet og ete frukost. Bussen går om 5 minutter, så har ganske lita tid. Idag har eg som sagt mattetentamen og eg skal gjere mitt aller beste, sjølv om eg veit at det ikkje kjem til å gå bra.. Uansett.. Ute er det komt masse, masse snø! Wiihu!!Nå må eg løpe, haade! 

Blaah... Mattetentamen imårra!

Heihei!

Nå har eg akkuratt inntatt kveldsen og er klar for å legge meg! Det blir godt! Idag har vert på skulen og så rett på jobb. Etter det var det heim, så skulle eg egentleg på handball, men ingen kunne kjøre meg så då måtte eg trene heime! Like greit det egentlig, sleppe å reise så langt.

Anyway, imårra har vi mattetentamen... Noko som ikkje kjem til å gå bra i det heile tatt! Som sagt matte er mitt verste fag!  Så kvelden min idag har bestått av pugging og løysing av oppgåver, så eg er litt forberedt til imårra. Ønsk meg lykke til! 

Nå trur eg at eg stuper til sengs! Natta ♥

10 ting du ikkje visste om meg

Her kommer 10 ting dåke ikkje visste om meg:

1. Eg elsker å sove.

2. Eg får dårlig samvittighet visst eg ikkje jogga like langt eller like fort kver gang.

3. Det meste eg har jogga på ei veke, er 72 km.

4. Eg har kjæreste og vi har vert sammen i 5 månder ♥ Men har holdt på med kverandre sidan Mai 2010.

5. Eg er veldig kresen, og ete berre sunn mat. 

6. Eg hata at folk ser på meg når eg ete.

7. Eg har fire søsken, tilsammen er vi fem jenter!

8. Eg har veldig lyst til å flytte til utlandet når eg blir større!

9. Eg ete ikkje kake, snop, godteri, drikke heller ikkje brus.

10. Eg ser nesten aldri på tv eller film.Bloggast seinare ♥


Weekend end

Heii!

Nå er helga snart over, og imårra er det mandag.. Mandaga er faktisk ikkje så gale, men tirsdaga derrimot.... Idag har eg hatt ein ganske så lat dag, unntatt løpeturen som eg hadde tidlegare i dag :) Var godt! Imårra er det tilbake på skulen, har engelsk framføring og ei tekstil oppgåve som skal leverast. Så trur eg får legge fra meg dataen og gjere oppgåva ferdig! Hade ♥

løpetur

Hei, og god morning ♥

Nå har eg akkuratt tatt på meg treningstighsten og er klar for ein lang løpetur ute. Herlig! 

Vi snakkast! 

21 dager til jul!

Hallo  ♥

Tenk i dag er det berre 21 dager igjen til jul, snart 20! ikkje lenge igjen, og på mandag er det meldt snø! Kan det bli bedre? Idag har vi baka pepperkake! KosSnakkast imårra ♥

Saturdaay

Good morning ♥

Ah, eg elsker lørdager! Sånne dager der man berre kan sove lenge, våkne uten at vekkerklokka ringe, sitte å surfe på nettet i timesvis før eg gidd å gjere noko anna nyttig. Det er så deilig å berre kunne stå opp uten å måtte sluke ned frukosten og skynte seg ut døra, noko som skjer med meg almost everyday! Denne helga skjer det rett og slett ingenting, vi har ingen handballkampa vi skal spele og eg har heller ingen plana. Og godt er det!

Pappa har foressten fiksa internettet, wuuhii !

Ute regna da forsatt! Skulle ønske det kunne begynne å snø! I desember må det vere snø, agree? Nå skal eg straks ta på meg treningstighsten og løpe meg ein tur :)

Vi bloggast seinare ♥

 

Lovely!

Hei sweeties.

Endelig er det helg! Og godt er det. Sjølv om veka har gått ganske så fort, blir det godt å kunne ta helg! Litt kjipt å ikkje fått tilbake internetten heime, får den sikkert ikkje tilbake før helga er over... Så blir ikkje så masse blogging, just so you know..

Tilbake til idag! Idag har eg vert på skulen og så rett på jobb. På skulen hadde vi matteførebuing, har mattetentamen på tirsdag og gjett kem som gruer seg! Matte er mitt verste fag.... Skjønner ingenting! Nå skal eg straks ta bussen ned til Askvoll, for å vere med venna og sjå idol på kroa! 

Vi snakkast ♥

Wiihuu, friday tomorrow!

Hallo♥

Væært en lang dag i dag. Hadde tentamen idag, og følte det gjekk ganske så bra!! Men om læraren er så fornøyd, det får ho avgjere... Idag når vi satt og skreiv, gjekk plutselig strømmen på grunn av torden, og sjølvsagt trudde alle sammen at tekstane dei hadde skrivd var blitt vekke. Eg hadde seriøst klikka vist det hadde skjedd, men heldigvis var dei der!  fuu

Ellers i dag har eg vert ute å jogga, i vind og øspøs regn! Vart 12 km, skulle heller ha jogga inne, men frista faktisk mest å jogge ute idag. Heh! Nå sitter eg borte hos farmora mi, fordi internetten vår blei ødelagt då lyset gjekk.. Men satsa på at det er fiksa til imårra! Nå må eg heim og finne meg litt mat, før eg sulter i hel! Og vent! imårra er det helg! wiihuu

Snakkast ♥