desember 2012

2012

Titter bare innom for å fortelje at eg har hatt eit heilt fantastisk år, heile 2012 har egentlig berre vert positivt. Men dei to aller beste høgdepunkta i 2012, var å bli sammen med verdens beste gutt, og klasseturen i 10.klasse til London. Har både lært mykje og fått mange erfaringar gjennom ditta året. Har rett og slett vokst ein god del, noko som berre er positivt. Nå håper eg at 2013 kjem til å bli like bra, eller kanskje endå betre. Har du hatt eit bra år?

Godt nyttårHåper alle får ein fin siste kveld i 2012, og at alle koser seg som bare det. Godt nyttår alle sammen ♥

Sharm El SheikhRett før juletider så bestilte eg og søstrene mine oss ein tur til Egypt, wii. Vi reiser i slutten av januar, så det er ikkje lenge til! Det blir sååå kjekt, og ikkje minst herlig med ein liten ferie. Vi skal til Sharm El Sheikh, og vere der ei veke. Hotellet vi skal vere på heiter Notel Sharm El Sheikh Beach, og det er så fint. Har aldri vert i Egypt, så det blir spennande å sjå korleis det er der. Passer meg heilt utmerket med ein liten ferie avveksling frå alt som har med skule å gjere og ikkje minst kulden. Gleder meg til varme & sol, bading og avslappings. 

Har du vert i Egypt?

Lørdagskos

Her koser eg og tommy oss med lørdagsgodt. Sidan det er juul, må man nyte til det fulle. Nå skal vi sjå film og kose oss som bare det. Håper alle har ein finfin lørdagskveld, og at dåke koser dåke i desse juletider ♥ Ka gjer dåke ikveld?

Just mette things


Synst om bildene?

kosedag
Idag har eg ikkje gjort noke som helst. Men det er det som er så godt, det å berre kunne slappe heilt av, og ikkje gjer den ting. Stod opp ganske seint idag, og det einaste eg har gjort idag er å blitt ferdig med første sessong av pretty little liars, og dusja. Tommy har vert nisse på juletreefest, og har akkuratt komt heim. Seinare skal vi ete god kveldsmat, og ha film-maraton. Noken film tips? 

Julegåver 2012

Sidan det var ein del av dåke som ville sjå ka eg fekk til jul i år, har eg laga ein video der eg vise ka eg fekk. Men viser berre mesteparten av gåvene, fekk litt småting og anna diverse, som eg glømte å vise. Så må eg berre sei at eg var veldig forkjøla då eg filma den, så stemma er heilt fucked. Uansett, så håpa eg dåke lika videoen! Videoen er også litt uklar, men det er på grunn av youtube og bloggen. 

Ka du fekk til jul?

søte tvillingsøstreSynst om bildene?

til kjærestenNå har eg gjort meg klar for å dra til verdens beste kjæreste. Skal feire nyttårsafta med han, så skal vere hos han tildess. Det blir så kooslig♥ Har med meg kameraet og dataen, så blogging blir da nok av. Men nå må eg løøpe, skal ta ferja som går om ikkje så lenge!

Ka er dine planer for idag?

FLAKS
Trur det må vere første gangen eg faktisk har vunne på flax julekalender. Har generelt veldig lite flaks når det gjelde slike ting. Men i år vant eg faktisk ein god del, så masse som 1100 kr! Hadde faktisk 3 julekalender i år, så denne gangen måtte eg jo vinne. Hehe, vertfall så er eg suuuper happy. Pleier du å ha flax julekalender?

2.JuledagElsker å ha ferie, da får man tid til plutselig alt. Heilt hærlig å kunne stå opp når ein våkna av seg sjøl, og ta seg ein god løpetur. Det har eg gjort idag. Sov lengee, og deretter ein effektiv løpeøkt på tredemølla etterfulgt av styrkeøvelser. Eg laga meg også ein god og sunn frukost - fruktsalat med vaniljekesam og te ♥ Resten av dagen går til kun avslappings med episoda av pretty little liars, det må jo berre vere den beste serien, etter mi meining vertfall! Totally hekta..

Dine planer for idag?

Julefeiringa

Igår var det jo julafta, den kosligaste og beste dagen i året, etter mi meining. Vertfall, sååå hadde eg ein koslig dag igår. Noken ord som beskriver dagen min igår er - julekos med familien, julesokk med masse godt, god frukost, tre nøtter til askepott, julefilmer, kirka, julemiddag og gåver. Fekk vertfall masse fint, om dåke vil kan eg legge det ut viss det er ønske om det. Håper alle hadde ein finfin kveld, og at den var opp til all forventning ♥Har du hatt en fin julefeiring?

Juleantrekk 24.12.12 -


Kjole - nelly // sko - london 

Synst?

GOD JULDa har vi akkuratt komt heim etter å ha vert i kyrkja. Der sang vi julesanger, og ute er snøen allerede begynt å dale ned, så julestemingen er på plass hos meg. Nå er planen å sjå siste episode av julekongen, og deretter ete god julemiddag. Kose dåke ♥ GOD JUL TIL ALLE ♥

Julefrukost

Stod opp av meg sjøl då klokka var passert halv åtte, et totalt morgenmenneske. Som du kanskje veit er eg ein person som alltid må få med meg alle tvprogramma og alle tradisjonane for jula kvert år. Da eg var mindre husker eg at eg kunne stå opp halv seks, og sjå på klokka tikke minutt for minutt til barnetv begynte. Tider ♥ Vertfall, så har vi nettopp ete ein god julefrukost, alle i hop. Så er planane for dagen å fikse meg, finne kjole, dra i kyrkja, og alt som hører til ♥

Ønsker alle ein fin julafta og håper dåke koser dåke! ♥

GorillapodEg har egentlig hatt lenge lyst til å ha eit slik "kamerastativ" for kameraet mitt. Sidan det er så mykje tre rundt om her eg bur, ville det vert supert. Å ha ein slik gorillapod er ganske praktisk, iallefall viss du skal gå langt og ikkje orker å dra med deg dei vanlige store kamerastativa. Dette gjer det igrunn mykje lettare å ta bilder i skogen, og ellers kor som helst. Du får kjøpt det på coolstuff.no, og produktet kan du finne HER. Du kan også finne ein del andre produkt, som fint går an å bruke som julegåver - desse finner du HER.

Har du gorillapod?

10 ting eg elska med jula

1. ♥ Den følelsen av at det er 1.desember, og første luka på kalendaren skal opnast. 

2. ♥ Adventstid. Den fine tida med mykje kosing og fine stunder med familien & kjæresten

3. ♥ Dagen før jul, lillejulafta. Alle ungane gleder seg til å feire jul og opne pakker.

4. ♥ Julemorgen. Alle dei tradisjonelle og fine tvprogramma - tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen, mikkes jul 

5. ♥ Den tida der alle tar vare på kvarandre, og har det koslig med familien & slektningar


6. ♥ Den gode tida når alle i familien er samlast rundt tven for å sjå barnetv.

7. ♥ Kvalitetstid med familien, julemiddag, julefilmar og spel

8. ♥ Vise at man setter pris på andre, den følelsen av å glede andre

9. ♥ Romjula, den er så fin og koslig

10.♥ Den gode følelsen du får når du overrasker andre med fine gåver

Kva liker du med jula?

Pynta til julDa har vi pyntet til jul! Og det er sååå koslig her, får bare meir og meir julestemning, mangler bare snøen nå. Så nå sitter heile familien framfor tven og skal sjå love actually og pappa har laga gløgg, kooskoos ♥ Ka gjer dåke ikveld?

Breakfast

Min lørdagsmorgen starta med ein god løpetur på 11 kilometer, sammen med storesøstra mi. Ein ufattelig god og fin start på dagen. Då eg løper om morningen pleier eg ikkje å ete frukost før eg går, lager meg heller ein god og sunn frukost etter fullført treningsøkt. Vertfall, planane for idag er å sjå film med heile familien, slappe av, bake og pynte juletreet. Håper alle har ein fin lørdag, så snakkast vi seinare ♥

Kortid pynter du juletreet?

 

JULEFERIEJAAAAA. Endelig er det juleferie, og gjett om det skal bli godt. Har sett fram til juleferien sida høstferien, ehehehhe. Tenk at det bare er snart 2 dager til julafta, egentlig er det heilt sprøtt å tenke på! Tida har gått så altfor fort, men eg har alikavel klart å kose meg igjennom denne fine adventstida. Så på skulen idag har vi hatt volleyballturnering og spist graut, ein koslig avslutning på dette halvåret. For øyeblikket sitter eg og søstrene mine framfor tven og ser på julefilm ♥ koslig.

Har du fått juleferie idag?

Just mette things
Synst om bildene? 

Tre sommer antrekk - ka likte du best?

1.

2.

3.

Kass likte du best?

Topp 3 musikk


 Nause - Hungry Hearts


One Direction - They don't know about us 


Calvin Harris feat. Ellige Goulding - i need your loveTips til anna musikk?

Mattetentamen - checkDå var mattetentamen unnagjort for dette halvåret. For første gang på fleire ååååår, følte eg at det gjekk utrulig bra! Forstod alle oppgåvene, og svarte på alt - flink jente. Så har eg også blitt ferdig med dagens treningsøkt - løping og hard styrke. Så har eg tatt en varm dusj, tent stearinlys og belønna meg sjølv med mange episoder fra pretty little liars på netflix, sammen med sofaen i kosedressen. Har planer om å ligge her ein god stund til, og derretter lage meg smoothie til kveldsmat. Ein rolig tirsdag, loooveit ♥

Mattetentamen

Dagen idag har gått til trening og øving til mattetentamen. Løpte 11 kilomter + styrke. Har laga meg ein treningsplan for styrke, med forskjellige øvelser eg fant på nettet. Så har tenkt å følge den ei stund og sjå om det gir bedre resultater. Har også mattetentamen imårra, noke som kjem til å gå til helvette, for å beskrive det riktig. Men har fått gjort en del oppgåver og lest litt, så håper det går greit. 

Har du hatt mattetentamen?

Bergen by
Bergen. Høst. Blader. November. Spasertur. Sti. Bygninger. Natur. Bilde. Hus. Sjø. Fjell. Tre.

Synst om bildene?

Nytt designNå har eg fått meg nytt design. Var ganske så lei av det andre, fekk mindre og mindre blogglyst. Så då hjelper det å fikse på designet og gjere det litt annarledes. Var også egentlig litt misfornøgd med den nye headeren eg hadde laga, derfor laga eg heller ein enkel.

 Ka synst du om det nye designet?

Lovely sunday


Glømte rett og slett å oppdatere dåke igår. Dagen gjekk egentlig bort i ett sett. Vi var først på juleshopping, og vart heldigvis ferdig med julegåvene. Så herlig å sleppe å stresse med det i siste liten. Så kom vi heim, fiksa oss og dro ut for feira ein gut som snart blir 18. Ein ganske kjekk kveld. Så idag har eg og min bedre halvdel laga oss god frukost og gått inn i søndagsmodus - film & kvalitetstid ♥ Elsker søndaga, ein sikkelig dag der du får tid til alt mulig og kun avslappings står på agendaen.

Ka skal du idag?

Sun is falling
Synst om bildene?

happy fridaySå er det fredag igjen, og det betyr at det er helg. Godt å bli ferdig med denne veka, har vert slitsom, er heldigvis berre ei veke igjen på skulen, før det ringer inn for juleferie. Happyhappyhappy! Denne helga skal eg tilbringe med verdens godaste gutt ♥ Vi skal blant anna på julehandel, og bli ferdig med dei siste julegåvene som er igjen. Så skal vi muligens ut ein liten tur på kvelden, og ellers skal vi berre slappe av. Ønsker alle ei fin helg♥

Sliten pike

For ein lang torsdag. Blææh. Har så og sei vert trøtt i heile dag! Lagde lucia bolla på skulen, ettersom det er den 13. desember allerede, over halvveis til jul. Egentlig viss du tenker deg om, så er det ganske sprøtt å tenke på! Så har nå dagen gått sin vanlige gang, med ei lang, effektiv og svettete treningsøkt. Løpte 18 lange kilometer + styrkeøvelser tilslutt. Så deilig. Så nå har eg planer om ei treningsfri helg, ettersom eg skal vere hos kjæresten heile helga. Looking foorward ♥


 

Har du trent idag?

Feel this moment - Pitbull


Feel this moment - pitbull ft. Christina Aguilera //

Tips til en bra sang?

OnsdagskosIdag hadde vi engelsk tentamen, noke som gjekk utrulig bra etter mi meining. Slapp heldigvis langdag idag, noke som var godt. Derfor reiste eg og tommy heim til han, ettersom det er kortare frå skulen. Dagen har gått til avslappings, kosing og gåtur i krystallklar snø og stjernehimmel. Så nå har vi fått varmen i oss, og laga ein god kveldsmat - wok med kylling. Sunt & godt ♥ Håper alle har hatt ein like fin onsdag som det eg har hatt! Ka har du gjort idag?

Kvit bluseKvit bluse med detalj // frå h&m

Synst?

Min bakgrunn - DesemberEttersom vi er i desember og det nærma seg juletider, tenkte eg å gjere det kosligare på skjermen min. Det er ganske enkelt å lage ein sånn bakgrunn og skifte ikon. Bakgrunnen kan du enkelt lage i photoshop, picmonkey eller andre gode redigeringsprogram. For å skifte ikon må du først laste ned eit program som heite candybar og som du kan finne HER. Det ligge mange videoer om korleis du skiftar ikon på youtube og blogga som blant anna betinabf, om det skulle vere nødvendig.

Pleier du å skifte bakgrunn/ ikon?

trøtt.com

Har stått opp halv seks to dager på rad nå og har berre ein ting og sei: trøtt.com. Men mine valg, så skal ikkje klage. Løpte 10 kilometer igår tidlig, og har akkuratt blitt ferdig med mine 8 kilometer for idag. Ganske deilig å vere ferdig med treninga før skulen, og kunne ha god samvittighet resten av dagen. Nå har eg akkuratt dusja og fiksa meg, og er klar for å ta fatt på endå ein ny dag. Tenkte eg berre skulle innom dåke først og ønske dåke ein riktig fin dag, og at den må bli god.

Ha ein fin tirsdag ♥ 

Ønskeliste 2012


1. GHD rettetang -  2. Nytt objektiv til kameraet -  3. Krølltang -  4. Nike løpesko -  5. Lulu's toalettmappe 

Ka ønsker du deg til jul? 

Kass header?

Kass header likte du best?

JulebakstDagen i dag starta eg med ein god treningsøkt, noke som alltid gjer godt etter ein restitusjons dag. Super hærlig. Vi har også fått unnagjort litt fleire julekaker idag, menst vi hørte på julemusikk og kosa oss. Akkuratt no sitter vi godt plassert i sofaen og ser barnetv. Er det fleire enn meg som berre må sjå barnetv i desember? Hos min familie er det vertfall tradisjon å sjå det. Seinare idag skal eg og kjæresten lage oss god og sunn pizza, og derretter sjå film. Ein fin avslutning på ein koslig helg.

Har du hatt ein koslig helg?

We´re rabbitsSynst om bildene?

LørdagNå er vi allerede godt i gang med lørdagen! Hadde egentlig tenkt å blogge tidlegare, med har ein så kalla veldig lat dag. Det vil sei treningsfri og det skal bli godt. Eg og kjæresten stod opp klokka var 11 og lagde oss frukost. Har også klart å bli litt sjuk, noke som eg ikkje har lyst til. Hodepine med hovne mandla og tett nase, så kjedelig. Ellers idag har vi tatt litt bilder, spist middag hos farmor og for øyeblikket sitter vi framfor tven og ser julefilm. Koser oss nærmare skakk i hel ♥ Seinare er det baking av pepperkake og kakemenn som står på planen. Håper alle har ein fin lørdag så lang og at dåke koser dåke skakk i hel sånn som oss!

Tips til bra julefilma?

F-R-E-D-A-G
Endelig helg. Virkelig på tide, er rett og slett lei av alt som har med skule å gjere. Heldigvis hjelpe det litt å tenke på at det berre er  14 daga til juleferie og 17 daga til jul ♥  Vertfall - dagen idag har vert lang, nett som alle andre fredaga, teller minutter til helg. For øyeblikket sitter alle i familien + verdensbeste gogut i stua, og venter på at resultata frå norske talenter skal begynne. Så har mamma også laga gode julebrød og gløgg. Ein veldig fin start på helga, elsker julekos og alt som har med jula!

Ka har du gjort idag?

Memories from summer daysMiss summer ♥

KveldsmatDagen idag har vert lang, men har fått unnagjort det meste som har måtte gjerast. Har fått gjennomført ei veldig godt treningsøkt idag. Vart 14 lette kilometer ute på veien i det fine vinterveiret + styrke sjølvsagt. Så superduper herlig på ein lang torsdag! Etter det var eg borte hos mi kjære farmor og fekk unnagjort torsdagsvasken, ellers har eg berre slappa av. Har også inntatt mitt siste måltid for dagen, nemlig cottage cheese blanda med funsaft og jordbær skyr. Ein proteinrik og sunn kvelds.  

Hatt en fin torsdag? 

Sminke - hårproduktBed head - blivakker // Biosilk - blivakker // bare minerals - coverbrands 

Har du sånn sminke/hårprodukt? 

Christmas wishes


Har du noken ønske for desember?

Outfit 04.12.12


Blazer - h&m // topp - h&m // tights - cubus // sko, converse - skoringen

Synst om antrekket?

#tuesday


Har egentlig tatt meg litt bloggfri idag, men tenkte eg berre skulle komme med eit innlegg. Har hatt fokus på å tilbringe kvelden min med mine kjære små søstre. Vi tente stearinlys og såg på handballkamp mens vi kosa oss med gløgg. Koskoskos ♥ Dagen idag har ellers gått greit, stod opp halv seks, for å ta meg ei treningsøkt før skulen. Elsker å trene om morningen, er så godt når du først er komt igang og den tanken med at du kan gjere ka du vil resten av dagen er heilt fantastisk god!

Ka har du gjort idag?

November memoriesHatt en fin november månad?

God morgenGod morgen alle! Så deilig å få sove lenge, vertfall litt lengre enn til vanlig i kverdagen. Som dåke kanskje veit har vi hatt en del mandaga med utplassering, og idag er siste utplasseringsdag for dette året. Begynner egentlig klokka halv fire, men ettersom eg har valgt å tilbringe "fri" tida mi på jobb, der eg tjena penga, begynner eg nå snart. Så har ein lang dag framfor meg! Nå for øyeblikket har eg akkuratt ete god frukost - lavkarbobrød + fun light saft, og skal snart gå til bussen.

Ha en fin mandag♥

Søndagsmosjon

Har alle det bra? Det har ivertfall eg! Har hatt ei super koslig og kjekk helg, har vertfall brukt den godt, før endå ei ny veke slår til. Vertfall dagen idag har gått til å slappe av og turan heim igjen. Godt å komme heim igjen og avslutte helga med ei effektiv og god treningsøkt på tredemølla. Vart 10 raske kilometer, etterfulgt av styrkeøvelser og ein deilig dusj. Nå er planen å hoppe til køys og det skal bli godt.  

Battle scars


Lupe fiasco & Guy Sebastian - Battle Scars 

Synst om sangen?

DesemberD-E-S-E-M-B-E-R ! Tenk at vi allerede er i desember. Det er heilt uvirkelig å tenke på egentlig. Tenk at det berre er 23 daga igjen til julafta. Julafta er faktisk den finaste høgtida som fins, etter mi meining. Med masse kos sammen med familien, vise at vi tar vare på og at vi bryr oss om kverandre. Det er også den kosligaste høgtida, med presanga, ribbe og all anna julemat som innebær i juletida. Ute har det forressten begynt å snø så smått, så kjenner julestemninga kjem snikande på.

Gleder du deg til jul?

Dårlig bloggerFørst må eg berre sei at dagen igår fauk forbi, bokstaveligtalt. Det er grunnen til at eg ikkje blogga igår.. Shame on me! Dagen gjekk i ett sett, med både skule, trening og derretter ut med ein finfin gjeng. Kom heim litt vell seint, men hadde det vertfall utrulig kjekt. For øyeblikket sitter eg og tommy hos daniel, skal campe her resten av helga, blir fuun. Planen for idag er berre å slappe av, lage pizza og sjå film. Ein finfin lørdag med andre ord ♥

Du skal idag?