New in

news from my wardrobegenser og shorts // Bikbok


genser // cubusshorts//h&m

Dette er det nyeste jeg har kjøpt og som har fått plass i klesskapet. Trengte virkelig å kjøpe shorts og litt lette klær til sommeren, så det ble to shortser og lette gensere + topper som jeg ikke har tatt med. Så nå er jeg så og si klar for å ta syden med storm. Gjett om jeg gleder meg da, er ikke lenge dagene igjen nå. Hva synes dere om klærene?

new from head to toeDette her er noe av det jeg kjøpte mens jeg var i Bergen. Må bare si at jeg ELSKER løpetighsten, det er den beste jeg noen sinne har prøvd. Den er utrolig god, så anbefales virkelig for de som liker å trene. Den er kjøpt på sport1 på Xhibition senter og kostet 1200 kroner, litt dyr - men totally verdt alle pengene! Kjøpte meg også nye løpesko på samme sted, ettersom det er noe jeg virkelig trenger, de gamle løpeskoene er helt utslitte. Så for å bare få motivasjonen til å gå litt mer i pluss, kjøpte jeg meg også en ny tskjorte. Inloveeed♥

Hva synes dere om innkjøpene?

Some new makeup


For ikke så lenge siden, klikket jeg meg noen godsaker hjem fra overbrands sin nettside. Trengte litt ny sminke, ettersom jeg nesten er tom for den andre sminken. Kjøpte en helt matt  pudder som man legger på for at kvisene ikke skal vise så mye. Så en litt brunere type, til å bruke på kinna osv, og to rush'er som jeg kan ha på kinnbeina. Er helt forelsket i den fra thebalm, utrolig god - anbefales virkelig!

Hvilken sminke bruker du fortiden?

New dress

Fra nelly // Her

 

Hva synes du?

My new shoes
Skoene er fra nelly. 

Hva synes dere?

Nye converse
Da jeg var i Egypt, kjøpte jeg meg nye converse. Såklart er jo disse fake, ettersom alt der nede er fake. Men jeg trengte meg noen nye, og ettersom de andre converse skoene var helt forferdelig, helt utslitte og stygge, måtte jeg ha noen nye. Disse kostet bare 150 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Vi prutet jo en del ned såklart, og disse varer jo hvertfall for en liten stund. Har du converse?

Siste innkjøp
Her er mine siste innkjøp. Jeg har kjøpt noe fra før av, og så var jeg på shopping når jeg var i Bergen rett før jeg dro til Egypt. Er ikke så mye jeg kjøpte, kjøpte bare det jeg trengte egentlig. Som topp og litt lette klær, som jeg kunne bruke i syden. Likte veldig godt toppene, så fine. Kjøpte også skinntighst og to andre helt vanlige topper som jeg ikke har tatt med. Har dere kjøpt noe fint i det siste?

Ny jakke


Fra sporten // twentyfour

Synst om jakken?

Kvit bluseKvit bluse med detalj // frå h&m

Synst?

Sminke - hårproduktBed head - blivakker // Biosilk - blivakker // bare minerals - coverbrands 

Har du sånn sminke/hårprodukt? 

bareMinerals
Bruker du bareMinerals?

Bilde med øyenskyggen
Sidan det var noken som lurte på om eg ikkje kunne legge ut noken bilder der dåke kunne få sjå korleis øyenskyggen satt på, så skal dåke få korleis den er når eg har den på. Kjøpte jo meg ein ny øyenskygge for ikkje så lenge sidan/too faced fra coverbrands. Eg personlig synst den er veldig god, den sitte veldig godt på og har fine farga. Har egentlig ikkje vert så veldig fan av øyenskygge når eg var mindre, men har etterkvert begynt å eksprimentere litt, veldig kjekt med litt forandringer av og til.

Bruker du øyenskygge?

Ny kjole

Kjole / nelly

Synst?

SkinnjakkeSkinnjakke // only 

Synst?

Too FacedØyenskygge // coverbrands

ka øyenskygge brukar du?

Jakke - BikbokNytt innkjøp // fra bikbok

Synst om jakka?

New inny genser // bikbok 

Synst?

KJOLENFra nelly // 

Synst?

RöhnischNy løpetights fra Röhnisch, og den er supergod!

Har du treningskle fra Röhnisch?

American ApparelGensar - Beige // American Apparel 

Synst?

Monki


Mageskjørt frå monki// sein bursdagsgave fra Cecilie ♥

Synst? 

Mac pudderMac mineralize pudder

Har du mac pudder?

Almanakk


 
Då har eg endelig fått denne praktiske tingen her heim til meg. Bestilte den HER, der du kan lage din eigen almanakk og velge korleis akkuratt DU vil at den skal sjå ut. Veldig praktisk å ha sånn bok, der eg skrive planane mine for dagen, kortid eg skal på jobb og diverse andre ting. Det einaste er at dei er ganske treige på leveringstid, det tar opptil to veker frå du bestiller den før den havner i postkassa di. Du kan velge mellom liten, middels og stor almanakk. Dette her er den på middels, og kosta berre 240 kr inkludert frakt. 

Har du almanakk?

American ApparelJakke - grå // American Apparel 

Synst?

Shorts


Shorts // Topshop 

Synst?

Helly hansen


Helly hansen jakke - rød // sportsbutikk i Sverige

Synst?

New in
Genser - svart // Zara 

Synst?

New in
Genser - min favoritt // topshop

Synst?

Nagleshorts


Nagleshorts // anerikkje frå England

Synst?

American Apparel
Genser - blå // American Apparel

Synst?

Shorts
Dongrishorts // anerikkje - kjøpt i England

Synst?

 

Nike free run


XXL - 1199 kr // Nike free 

Synst?

Uglesmykke
Uglesmykke - accessories // 

Liker du uglesmykker?

New in
Kurt Geiger // 

Synst?

New inTopp fra cubus 

Synst? 

New in
Fra h&m

Synst?

Sminkemappe - Lulu's


Fra parfymelle 

Synst? 

New in
Fra h&m

Synst?