Video

Rhodos

Hei og hopp! Da har jeg endelig laget ferdig videoen fra Rhodos, har ikke hatt så mye tid til overs, så derfor har den ikke blitt ferdig før nå. Håper dere liker videoen, og så må jeg bare si at rhodos turen var helt amaziing. Må virkelig tilbake dit endag ♥ Hva synes dere?

Krølle video

Riktig, det ble en krøllevideo! Her viser jeg bare hvordan jeg pleier å lage krøllene mine. Har bare tatt noen kjappe og lette krøller, synes det er så fint. Krøllstangen jeg har er fra makestyle, og den er dødsgod, elsker den. Når dere krøller håret, så bare rullere dere håret rundt staven sånn som jeg har gjort på videoen, så holder dere i 10sekund før dere tar av håret. Hva synes dere om videoen?

favoritt gensere

Hva synes du om videoen? Skal jeg lage slik med kjoler også?

Best audition

 Audition her må dere bare se! Han er helt utrolig flink og sangen er helt fantastisk. Så dere som ikke har sett den før, se den nå!! 
Hva synes dere?♥

Video - Hårtips

Håper dere liker videoen, er foressten noe gale med lyden, så er ikke noe musikk  ♥ Tips til andre ting jeg kan vise dere?

Video fra sharm el sheik

Da jeg var i Egypt, fant jeg ut at jeg skulle mekke sammen en video fra ferieturen vår. Er litt morsomt å se tilbake, hvordan det var å sånt. Så jeg har satt sammen noen klipp og redigert, så håper dere liker videoen. Er mye tull også, men det er det som er så gøy! 

♥Hva synes dere om videoen?

Nyttårsaften - raketterSånn, da kommer den videoen jeg snakket om rundt nyttår. Har filmet fra nyttårsaften, da det var raketter. Så har endelig fått tid til å redigere den, og laste den opp, tar jo evigheter. Men håper dere liker videoen♥

Julegåver 2012

Sidan det var ein del av dåke som ville sjå ka eg fekk til jul i år, har eg laga ein video der eg vise ka eg fekk. Men viser berre mesteparten av gåvene, fekk litt småting og anna diverse, som eg glømte å vise. Så må eg berre sei at eg var veldig forkjøla då eg filma den, så stemma er heilt fucked. Uansett, så håpa eg dåke lika videoen! Videoen er også litt uklar, men det er på grunn av youtube og bloggen. 

Ka du fekk til jul?

Sære ting om meg

Har laga ein video og det var på tide! Denne videoen er om mine sære ting, og veit det er dårlig kvalitet, dårlig lyd osv, osv.. Men det får berre vere, merka det ikkje før eg hadde laga videoen, redigert den og alt anna.. Orka seriøst ikkje å lage ny, så håper det går greit og at dåke lika den uansett ♥

Søtaste auditions

Malaki Paul Uncut // må sjå den på youtube

Lil'T Tanner Edwards // spol fram til 1.30 

Synst om videoane?

Sminkevideo

Synst om videoen?

Må gjøre videoen

Synst om videoen?

Svar på spørsmåla - DEL 1

Synst om svara?

This make me smile

Video: piercing

Ettersom det var noken som hadde lyst til å sjå videoen av då eg tok piercingen, så legger eg den ut no. Men berre så dåke veit det, ser det ganske vondt ut, og du høyrer det sikkert at eg syns det var vondt. Men det var ikkje så vondt, hadde trudd det var verre.

Har du piercing? 

Dag 4

Fjerde dag - Heimreise. Det første vi gjor denne dagen var å pakke ned alle klena vi hadde med oss og skjekke ut av rommet til klokka var elleve. Så etter det, dro vi for å shoppe. Masse fine butikker med masse masse fine kle. Shoppa utrulig masse, en heil haug med kle. Trur ikkje akkuratt lommeboka er så veldig fornøgd etter denne turen, men det får bare så vere. Er ivertfall fornøgd med alle innkjøpa! Tok ikkje så veldig masse bilder denne dagen, men har laga ein liten videosnutt til dåke som eg filma då eg var i England. Håper dåke liker den ♥

 

Video - rommet mitt

Hei. Nå tenkte eg at eg skulle legge ut en video om rommet mitt. Har redigert den, så da legger eg den ut! Rommet mitt er ganske svært, og har fått litt nye møbler for ei stund sida. Skulle også få ett sånt sofatrekk på sofaen i svart, men det har eg ikkje fått endå. Men satser på at det kommer snart! Rommet mitt ligger også i øverste etasje om noken skulle lure. Håper dåke liker videoen ♥

Ka dåke syns? ♥

Spørsmålsvideo

Hei.
Her kommer svara frå spørsmålsrunden. Håper dåke liker videoen, og at svara er bra. Enojy ♥


(btw, fint startbilde. Haha!)

Video - styrkeøvelser

Hei ♥

Nå kommer videoen eg lovte om styrkeøvelsane. Har redigert den ferdig, og den er ferdig lasta opp. På videoen ser du alle dei øvelsane eg pleier å bruke når eg trener styrke, og det funker ganske bra. Har delt øvelsane inn i deler, så det blir lettare og forstå. Også når eg tar pause mellom styrkeøvelsane pleier det å variere, eg har ikkje akkuratt noke konkret tid på kor lenge eg har pause imellom. Men fra samme øvelsen er det ca et halvt minutt, og på mellom kver øvelse kan det variere fra 1- 3 minutt. Så enoyj! 

Må også bare sei at eg beklager for at eg glømte å ta vekk "undertekstittel her" på øvelse nummer 8. Eg såg det då videoen var ferdigstilt, og sida det tek ein evighet å ferdigstille ein video, gadd eg ikkje å fikse det. Just so you know!

Synst? Håper dåke likte videoen ♥

Snakkast ♥

Hårfrisyre - flette

Hei. Tenkte eg bare skulle slenge inn videoen eg lagde igår, har blitt ferdig med redigeringa og sånt, så dåke får den idag. Det er bare om en enkel frisyre, som eg pleier å lage på meg sjølv. Funker veldig greit til kverdags frisyre, og i tillegg er det jo ganske fint. Så håper dåke liker videoen! Enojy ♥

 Snakkast!

Treningsvideo

Heihei!

Her kommer treningsvidoen eg snakka om istad. Det er en veldig god øvelse og fungera fint for dei som vil ha flat mage. Når eg tar denne øvelsen pleier eg å ha 30 sekund på kver side, før eg bytter om til neste side. Enoyj!

Håper du likte videoen! God natt ♥

Sminkevideo: nyttårsaften

Håper dåke likte vidioen!